Gość: pepe IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.03.06, 18:43 no co się dziwić, to jedyny cytat, jaki dziadek pamięta. wolicie żeby mówił: nie będziesz miał bogów cudzych przede mną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaro Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 15.03.06, 19:28 Ach, jaki biedny, jaki uciemiężony. Na szczęście już niedługo lud szczeciński ukróci jego cierpienia spuszczając go z wodą w wyborach i Wielki Działkowiec będzie mógł spocząć w swoich dwóch altankach. Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne 15.03.06, 19:30 chyba ze po zmianie sternika, sad rozpatrzy sprawe ponownie, orzekajac iz jest to samowola i chlopine na banicje wypedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . No, Szczeciniacy chyba się ockneli... IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 16.03.06, 11:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karkowka Jurczyk zniszczył Szczecin IP: *.chello.pl 16.03.06, 12:30 Już wszyscy młodzi wyjeżdżają nawet jeszcze przed studiami. Wszyscy mówią że to miasto gnije - największe łapówki w historii Polski, najgorsza korupcja, bezrobocie, zamiast wykorzystać to że jesteśmy 100 km od Berlina wygania się tu wszystkich inwestorów, a i tak bez tego firmy uciekają. Jesteśmy jednym wielkim pośmiewiskiem i niestety wiele, wiele lat minie zanim naprawimy to zacofanie do jakiego nas wpędził bardzo mocno psychicznie nadwyrężony Jurczyk - prosty robotnik, który powinien siedzieć u psychologa a nie na fotelu prezydenta miasta Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew.jachimowicz Układ niszczy Polaka Jurczyka !!!!!!!!!! 16.03.06, 12:55 żydokomuchoszwabski Układ chce zrobić ze Szczecina brukowe przedmieście berlina a Polaków tanimi najemnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folks.szczeciniak Zdegenerowane Polaczki niszczą Polaka !!!!!!!!!!!! IP: *.WICHITA.EDU 17.03.06, 00:13 Zdegenerowane niewolnicze polaczkostwo na usługach szwabów i POkomuny chce zniszczyć prawego Polaka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameba Re: Zdegenerowane Polaczki niszczą Polaka !!!!!!! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 17.03.06, 02:54 Kazdy stara sie jak moze .Jesli Tobie sie nie powiodlo , to bardzo mi przykro . Tu nie mowa o powodzeniu , lecz o samozaparciu i postanowieniu o wlasnej przyszlosci . Nie zganiaj winy na innych , ze Ci zle . Jaki jest Polak prawy wedle Twego mniemania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: Jurczyk zniszczył Szczecin IP: *.era.pl 16.03.06, 13:43 Zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac prl wywiezdz taczka ta oferme IP: *.hsd1.wa.comcast.net 16.03.06, 05:43 wywiezdz dziada na wysypisko smieci ktore to chce budowac od 10 lat, ten poparaniec bieze 10 patoli miesiecznie plus 50 patoli na karte kredytowa, a za swoje niedoleztwo umyslowe powinien byc na 400 zlotowej rencie, pieprzona glisda pokmuny, solidarnosciowy ciolek i jelop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Moze nalezy sie modlic do pana naszego ... IP: *.centertel.pl 15.03.06, 19:36 taka drobna sugestia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paxdzioch Re: Marian Jurczyk to poważny gość IP: *.chello.pl 15.03.06, 20:08 należy mu się szacunek. tym bardziej,że wygra najbliższe wybory. więc proszę nie kpić z teraźniejszego, a także z przyszłego prezydenta. pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cybermocher Re: Marian Jurczyk to poważny gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:16 Jezeli nastepca Manka ma byc Pech-druh-chota,Zeremba albo pani mgr.L to niech dziadek rzadzi do konca swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanek Re: Marian Jurczyk to poważny gość IP: *.system.szczecin.pl 15.03.06, 20:18 Gość portalu: Cybermocher napisał(a): > Jezeli nastepca Manka ma byc Pech-druh-chota,Zeremba albo pani mgr.L to niech > dziadek rzadzi do konca swiata. a może wolisz Annę N., Grazynkę k. lub Małgosię JW ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Marian Jurczyk to poważny gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 23:21 A ty co pedałku,kobitek nie lubisz? Kobitki są ok. Rozumiem że wolisz Jacusia, Bartusia albo Grzesia.... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit moglby mowic 15.03.06, 20:18 jesli juz musi cos mowic moze niech mowi cos z apokalipsy. bo jego rzady to przeciez zaglada dla szczecina. "A diabła, który ich zwodzi, wrzucono do jeziora ognia i siarki, tam gdzie są Bestia i Fałszywy Prorok. I będą cierpieć katusze we dnie i w nocy na wieki wieków". Ap 19,20). pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Nie bluźnijcie! "Święty" to człowiek ten Jurczyk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=38427517&a=38433547 Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia jak mu tak źle, to niech wreszcie da i nam spokój IP: 217.96.3.* 15.03.06, 22:30 To raczej co my - lud - uczyniliśmy temu panu, że nas tak męczy? Rzecznik go nazywa "osobą niesłusznie uciemiężoną." Ja smiem twierdzić, że jest na odwrót - cały Szczecin jest pod jarzmem tego niewykształconego, niekompetentnego, nieokrzesanego i niewychowanego jegomościa, który nasz gród wystawia na pośmiewisko nie tylko w Polsce. Rzec by można - głupca (przepraszam, ale użyłam tego słowa w sensie biblijnym). Paździoch - nie wygaduj tu o jego następnej prezydenturze, bo 1) nie masz racji; 2) nie mogę tak sobie z boku patrzeć, jak źle życzysz temu miastu. P.S. On nie wykonuje ani woli radnych, ani mieszkańców. Ani chyba swojej, bo tak często zmienia zdanie. Zdanie zresztą zależy chyba tylko od pogody i koloru krawata, jaki mu żona do pracy przygotowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.asternet.pl 16.03.06, 00:08 nieokrzesana i źle wychowana to jest jedna z radnych a na imię jej Małgorzata. Na sesjach zachowuje sie tak arogancko i po chamsku ,że aż przykro patrzeć . Ta pani myśli,że tym zachowaniem zdobedzie poklask???????- u kogo?????? nikt nie jest w stanie przywołac pani MJW do poprawnego zachowania???nie obowiazują jej nawet podstawy "abc dobrego wychowania"? Przykro mi ,że w radzie naszego miasta znalazła sie osoba,która tak razi swoim prostactwem......nie jest to tylko moja opinia,bo wiele osób zwróciło juz uwagę na to obrzydliwe zachowanie...a taka była ładna na początku kadencji (ten sposób bycia odbił sie nawet na urodzie....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanibalistyk Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:33 niestety dziadku twoje odkupienie tez powinno wiesc przez ukrzyzowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 01:05 kiedy wybory/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi do Juliusza Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:22 mimo ataków na radną w internecie i pomówień wygłaszanych przez was i waszego dziadka publicznie, wasz czas pasożytów miejskich się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameba Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 16.03.06, 03:10 Czy ten Jurczyk mial tylko szczescie , czy tez byl wybrany w demokratyczny sposob ? Moze Walaszka potrzeba do rzadzenia Szczecinem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatar Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:20 Rządzi Stopyra razem z Jurczykiem.to substytut Walaszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.internet.v.pl 16.03.06, 09:04 Marianku ! Byłeś po prostu głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.internet.v.pl 16.03.06, 09:05 PS. Pozdrówka dla Pana Prezydenta Reagana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.internet.v.pl 16.03.06, 15:41 A zamiast desperowania przejedź się od Radissona do osiedla Książąt Pomorskich i dalej. I policz dziury w drodze. A potem wszystkich kolesiów w magistracie, którzy tym się mają zajmować, zaś jedyne co robią to regularne pobieranie pensji. W dalszym ciągu pozdrówka dla Pana Prezydenta Reagana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.chello.pl 16.03.06, 09:08 coś ty? mp Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne 16.03.06, 09:10 zostawcie juz SBka w spokoju...oby do jesieni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.chello.pl 16.03.06, 09:13 licz się ze słowami! ostrzegam! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:16 a co Paździoch byłeś oficerem prowadzacym "Świętego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Pani Jacyna Witt na prezydenta IP: *.chello.pl 16.03.06, 09:28 zbyt krzykliwa, no i za stara. mp Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Pani Jacyna Witt na prezydenta 16.03.06, 09:31 :) tak a MJ jak młody bóg i taski wiele rzecze do ludu swego pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Pani Jacyna Witt na prezydenta IP: *.chello.pl 16.03.06, 09:42 prezydent powinien być uczciwy i opanowany,spokojny i wrażliwy na krzywdę ludzką. Jacyna nie posiada żadnej z tych cech. ona jest wrażliwa tylko na siebie. mp Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Pani Jacyna Witt na prezydenta 16.03.06, 09:35 dla SBkow - SBek lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
betsy12 Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne 16.03.06, 09:17 Marianek znow w NT szuka uzasadnienia swojego istnienia Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Marian Jurczyk jest zwyczajnym IDIOTĄ! 16.03.06, 09:30 Niezmiennie żałuję, że dałem sie kiedyś nabrać na tzw SOLIDARNOŚĆ. Jest to niewątpliwie największe oszustwo końca XX wieku. Wszyscy cwaniacy z Solidarności, których znam, robili to i robią tylko i wyłącznie dla pieniędzy i zaspokojenia prymitywnych żądzy i instynktów wyżywania się na ludziach i sprawowania władzy. Dokładnie wszyscy żyją teraz z wysokich diet i z uprawiania polityki, poczynając od tego koszmarnego Wałęsy a kończąc na Onyszkiewiczu! Czuję do tych ludzi zwyczajny wstręt i odrazę. Marian Jurczyk, to dla mnie prywitywmy, zakłamany magazynier ze Stoczni Szczecińskiej, który omamił i dalej omamia naiwnych ludzi. A ponieważ demokracja jest ślepa i nierozumna, to ci biedni ludzie głosują w demokratycznych wyborach na takiego PATENTOWANEGO IDIOTĘ jakim niewątpliwie jest Marian Jurczyk. Zresztą kapitalizm jest ustrojem dla IDIOTÓW! Im większy cham, głupek, arogant i zero moralne, tym wieksze sukcesy osiąga w kapitalizmie. Mówię to na podstawie obserwacji ludzi z mojego najbliższego otoczenia (ich żenujacych zachowań i wypowiedzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Marian Jurczyk jest zwyczajnym IDIOTĄ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:37 Takim idiotą to on nie jest. Urządził się nieźle. Umiał omamić ludzi, którzy na niego głosowali - to oni są idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Marian Jurczyk jest zwyczajnym IDIOTĄ! 16.03.06, 09:39 a to inna sprawa, juz dawno mowilem ze dziad cwany na instynktach ludzkich gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-J Re: Marian Jurczyk jest zwyczajnym IDIOTĄ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:02 Jurczyk nie jest żadnym geniuszem socjotechniki! To przygłup, a wygrał wybory bo ludzie głosowali na ofiarę prześladowań komunistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Marian Jurczyk jest zwyczajnym IDIOTĄ! 16.03.06, 10:05 ...ze geniuszem nie jest to juz kazdy wie, slowa "socjotechnika" to raczej nie zna, ze przyglup ok, ale TW ofiara przesladowan?????? to juz chyba za dzuo powiedziane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-J Re: Marian Jurczyk jest zwyczajnym IDIOTĄ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:20 Przecież w taki sposób widzą go ludzie - był internowany, i jeszcze ubecja zabiła mu syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Ten idiota twierdził że był u Reagana w 2004 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:05 I z nim rozmawiał.Pamiętacie Szczecinianie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:44 Pobożny jest. Czy to naganne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:45 Zastanawia mnie dlaczego autor urtykułu nie podpisał się imieniem i nazwiskiem,wyglada mi na to, że temat/ a może problem?/ dotyczy bardziej autora, niż pana Jurczyka.Przecież to taka błaha sprawa.Czy dziennikarze nie mają ciekawszych tematów? Kto wam płaci za takie artykuły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassius-clay Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.kom / *.os1.kn.pl 16.03.06, 09:45 a może powinien zaintonować: "powstań, wyklęty ludu ziemi"? Odpowiedz Link Zgłoś
p_gor Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne 16.03.06, 10:14 powino być "wyklęty powstań ludu ziemi" Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne 16.03.06, 09:54 pajacyków u nas dostatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-J niestety, Jurczyk jest zbyt głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:57 żeby zdał sobie sprawę z tego, że nie nadaje się na prezydenta ani na żadne inne eksponowane stanowisko. Nie głosowałem na niego, ale nie daje mi to powodów do satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloody_rabbit Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:09 Może niech go radni ukrzyżują, facet będzie się czuł spełniony wewnętrznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kcs Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:11 Ale o co idzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.sympatico.ca 16.03.06, 10:29 po NIM zbyt wielu juz przemawialo falszywych prorokow,ktorzy uzywali jego slow... Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne 16.03.06, 10:16 zdaje sie , ze spycha miasto na zadupie. jestem z wa-wy , lubie to miasto i wspanialych ludzi tam mieszkajacych. jest mi smutno, ze jest coraz mniej o szczecinie. a jak cos jest, to tylko zle. przykre. wierze , ze to sie zmieni. sciskam mocno szczecinianki a facetow pozdrawiam. the.gypsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECZ Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: 81.7.132.* 16.03.06, 10:30 Szczecin powinien byc najbogatszym miastem w PL. A jest samo dno. To zasluga m.in. Jurczyka Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci czy ktos ma copyrights na slowa jezusa?? 16.03.06, 10:41 slowskowyt.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ku.. i dlaczego nie odwolalismy go jak bylo 16.03.06, 10:42 referendum wszyscy narzekaja na niego, ale na referendum nikomu sie nie chcialo dupy ruszyc Odpowiedz Link Zgłoś
kresen Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne 16.03.06, 10:45 Gdzie wszyscy byliscie jak bylo referendum a wystarczylo tylko 30 % Odpowiedz Link Zgłoś
zb1k Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne 16.03.06, 10:47 o ile sie nie myle gosc jest w wieku emerytalnym, dlaczego tacy ludzie jeszcze pracuja?? pomijajc ze wielu juz w tym wieku odbija to mamy w polsce duze bezrobocie, a diadki zajmuja miejsca pracy mlodym i energicznym Torrenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaS Re: Marian Jurczyk a proroctwa biblijne IP: *.asternet.pl 16.03.06, 10:48 Na tak postawione przez siebie pytanie Szanowny Pan PREZYDENT powinien natychmiast sobie odpowiedzieć: "Dlaczego mnie wybraliście - przecież ja nie mam pojęcia o tym kim jest PREZYDENT MIASTA SZCZECINA, a mimo to zostałem WASZYM, MOJA BEZNADZIEJNO OWCZARNIO, PASTERZEM" Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.brandt Ach Jurczyk! Żeby Wrocław miał takiego prezydenta 16.03.06, 11:18 jak Szczecin ,patriotę,który pilnuje zeby sie szwaby za bardzo nie panoszyły,chociaż przez 0,5 kadencji.Ale nie my mamy P.Dutkiewicza-sprzedaliśmy MPEC panstwowemu koncernowi finskiemu Fortum(to sie nazywa prywatyzacja),wzięlismy chyba 100 mln Euro kredytu (w zastaw wodociagi),niedługo kupimy jakies złotka z Bremy za 1 czy 2 mln euro,aha no i mistrzostwa piłkarskie europy nam sie marzą wiec stadion też trza wybudować...Panie Dutkiewicz!!Niech Pan zobaczy "Wyborczą"z zeszłego tygodnia- taka fajna mapka Polski była i procentowe wykorzystanie unijnych dotacji!!Nasze Hrabstwo heh,Dolnosląskie jest OSTATNIE!!!V-ce najgorsze w kraju! 4,0 %!!!Ale niedługo wybory.Na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner jasne, bo taki Jurczyk to te ponad 100mln za most IP: *.e-wro.net.pl 16.03.06, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner wyłożyłby z własnej kieszeni. Och, ty narodowo- IP: *.e-wro.net.pl 16.03.06, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner katolicka głupoto, nie masz ty granic. IP: *.e-wro.net.pl 16.03.06, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś