Gość: kornel IP: 213.155.171.* 29.03.06, 21:08 Te radne szukaja pacanowa :) !!! Szkoda tych dzieci :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lex Radne czytały dzieciom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:09 Dzieki wyborom radne naucza sie czytac...a dzieci maja frajde. KOCHANE TE NASZE RADNE..pracowite pszczolki..uosobienie abstynencji-radna Kochanska..malomownosci i kultury osobistej-radna Wit a reszta Pan to juz zywcem do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Radne czytały dzieciom 29.03.06, 21:10 "- Wychowałam się na "Balladach i romansach" Mickiewicza, które czytał mi w dzieciństwie mój sąsiad. Potem ja czytałam swojemu dziecku - opowiada Małgorzata Jacyna -Witt" sasiad? no dobra, nie bede zlosliwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro W pacanowie ( w szczecinie) IP: 213.155.171.* 29.03.06, 21:12 W Pacanowie Radne kuja !!! ( Witt i Kochańska) To faktycznie kozice :) Nadają sie do tego Pacanowa !!! Ha,Ha, Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Sąsiad ? IP: 213.155.171.* 29.03.06, 21:18 Czytał sasiad dla P. Jacyny i dlatego ma podwójnę nazwisko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogel Re: Radne czytały dzieciom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:22 Pani radna Jacyna jest niesamowita! Gdzie ta kobieta znajduje czas i energię na to wszystko co robi? Nie dość że ma czas i ochotę to jeszcze nie robi podziałów i nie patrzy na opcje polityczne.Podziwiać i pozazdrości umiejętności współpracy z innymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwator Rzeźbiaż Witt IP: 213.155.171.* 29.03.06, 21:23 Czyżby tę P. Jacynę wyżeźbił sąsid ( Rzeźbiarz) Witt ??? A co na to mąż P. Jacynowej - Jacyn ? ( Seniorki ) To chyba coś na wzór Pinokia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad czytałem bajki IP: 213.155.171.* 29.03.06, 21:28 kiedyś czytałem bajki sąsiadce . Czy to jest ta bajka ??? Córeczko ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witt rzeźbienie IP: 213.155.171.* 29.03.06, 21:30 Nie takie szczeniaki rzeźbiłem! Ale czy to znaczy ze ona jest moją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Radne czytały dzieciom IP: 87.207.54.* 29.03.06, 23:06 jestem zdegustowany poziomem. pani Jacyna pięknie czyta i przy tym powinna zostać. mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Radne czytały dzieciom 29.03.06, 23:08 a jak czyta? podniesionym mocno głosem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Radne czytały dzieciom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:29 i lekko zachrypnietym,przechodzacym w pisk w zaleznosci od cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Radne czytały dzieciom IP: 62.69.202.* 29.03.06, 23:11 czyzbys nalezal do odbiorcow tej akcji ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqmbrie w tomacie Re: Radne czytały dzieciom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 14:53 "specjalnie w tym celu przebrały się za babcie" łatwo im to przyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchu Re: Radne czytały dzieciom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 23:03 kornel, zorro, listonosz, konserwator, witt czyli inaczej radny Trzos wysyłający wpisy z tego samego kompa ma żal że jemu nie pozwolono czytać dzieciom... czyżby miał ochotę na kontakt z dziećmi... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Radne czytały dzieciom IP: 87.207.54.* 29.03.06, 23:17 nie dopuścimy do tego. Jacyna ma czytać! ona panuje nad emocjami. oczywiście jeżeli ma życzenie, panować. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt .... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.03.06, 04:51 Pacanow...Europejska stolica bajki....Pieknie tam... A bajki zazwyczaj powinny czytac mamy...Jak tych brakuje...sasiad, radny ,forumowicz...obojetnie...Bajki to podstawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: .... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.03.06, 04:54 Wiedza o osobie blokuje zlo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: beatrix 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 10:21 Powinnaś dowiedzieć się co to za leki - może też zadziałają. W tym miejscu chcę odwołać wszystkie porównania absztyfikanta do beatrix 13. Sory absztyfikant. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix 13 30.03.06, 14:25 oj,biedactwo potrzebujesz informacji o nich,żeby sobie zaaplikować; może na twój jad i nienawiść pomogą,bo tylko tym dysonujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: Radne czytały dzieciom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 08:35 "radna Małgorzata Jacyna-Witt. Namówiła pięć swoich koleżanek: Grażynę Kochańską, Elżbietę Krawczak, Alinę Sukiennicką, Renatę Szewczyk i Beatę Tokarzewską," fajne ma koleżanki, ciekawe co jeszcze razem robią ? Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Radne czytały dzieciom 30.03.06, 08:51 Pani radna, niech se ten Sztos... tfu Trzos pisze co chce, akcje oceniam na 10 w skali 1-10. Pani znowu pokazala, ze mozna zrobic cokolwiek ponad podzialami a dzieciaki do tego mialy frajde.... P.S. Te Sztos...Tfu trzos...a ty czego w zyciu dokonales poza zakupem czerwonego trupa a`la sport ze szrotu i bieganiem z paszkwilem na Rdna??? Odpowiedz Link Zgłoś
arekbis Re: Radne czytały dzieciom 30.03.06, 09:05 Mozna nie pochwalac tego co robia Panie radne jako radne ale nie widze powodow dla ktorych odbieac dzieciom taka frajde. Nawet jesli to poczatek kampanii wyborczej (NAWET) to wole taka kampanie niz koncerty i piwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Radne czytały dzieciom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:10 arekbis napisał: > Mozna nie pochwalac tego co robia Panie radne jako radne ale nie widze powodow > dla ktorych odbieac dzieciom taka frajde. > > Nawet jesli to poczatek kampanii wyborczej (NAWET) to wole taka kampanie niz > koncerty i piwo :-) gdyby radne robiły takie akcje przez 4 lata, albo chociaz raz na rok, to byłoby godne pochwały, ale taka akcja w mediach na kilka miesiecy przed wyborami to kpina, chetniej poczytam co radne zrealizowały ze swoich programow wyborczych, jak na razie Kochanska i Jacyna słynne sa z licznych skandali Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Radne czytały dzieciom 30.03.06, 09:38 W tamtym roku to czytała dzieciom pani prezydent i co czy ktoś o tym pamieta, a wy krzyczycie, że chca sobie zrobić na tym wybory. Po prostu bawią się i przebieraja za babcie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: Radne czytały dzieciom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:42 " Po prostu bawią się i > przebieraja za babcie, " chyba nie muszą się przebierać ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychol_ogia Re: Radne czytały dzieciom 30.03.06, 09:55 Ja codziennie czytam bajki swojemu dziecku i nikt o tym nie pisze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Rzecznik Praw Dziecka niezbędny!!! nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Wybory rozpoczęły się! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 30.03.06, 14:56 Szkoda, że wykorzystuje się do tego dzieci ;( Odpowiedz Link Zgłoś