Dodaj do ulubionych

Działka po Odrze jednak na przetarg?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 01:57
a jezeli ja bym wygrał, to bym tam postawił stragan!
Obserwuj wątek
    • blackexit kilecki biurowiec 31.03.06, 07:43
      juz jedno paskudztwo postawili. a biurowiec to mileli postawic na
      malczewskiego. zdaje sie ze tam juz wszystkie terminy im minely a jest nadal
      trawniczek i pieski. generalnie kiepsko to widze. pewnie kupia to kielczanie i
      postawia na srodku jakis pseudobiurowiec czyli 4 pietra mieszkan i zabka na
      dole. szczecin. pozdrawiam black
      • Gość: Lex Re: kilecki biurowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:11
        Wolalbym aby Polsce pozostawiono Lwow i wszystkie zagrabione ziemie
        wschodnie...Szczecin byl niemiecki,sowiecki a teraz za sprawa wszelkiej masci
        oprychow jest KIELECKI.
        • Gość: Piotrek Re: kilecki biurowiec IP: *.smsnet.pl 31.03.06, 15:17
          Tak Tak znowu glupia dyskusja typu Lwow lepszy...Nie zapominaj, ze
          strategicznie Szczecin jest wazniejszy niz np. Poznan
      • Gość: dziad A jest szansa na rozebranie tego koszmarka Galaxy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:00
        No i czy zatwierdzajacyc projekt architekt nie moze byc pociagniety z tytulu
        dzialania na szkode miasta i ewentualnie lapowki - bo by puscic taki koszmar to
        trzeba zainkasowac gruba koperta...
        Kto jest podpisany pod akceptacja projektu architektonicznego tego szajsu?
        I ogolnie czy mzona jakos zablokowac burakow ktorzy to wybudowali? Mnie tak
        naprawde wisi czy beda budowac ci czy tamci ale nie chce takich koszmarow
        ogladac w Szczecinie - IMO wlasciel galaxy powinien miec zakaz budowania w
        duzych miastach...
    • Gość: ola Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:19
      Nie postawiłbyś bo plan zagospodarowania przestrzennego nie pozwala
      • zona.pijaka Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? 31.03.06, 08:49
        A im w trąbe. Chcę zwrócić tylko uwagę Pani Kowalewskeij (autorce art), że
        Teren Odry wcale nie jest kluczową częścią planu.
        cyt"Działka Odry ma zaledwie pół hektara, ale jest kluczowa dla inwestycji -
        leży w środku planowanych pod handlowe centrum parceli przy głównej ulicy - al.
        Niepodległości"

Trzeba bedzie opracować nowe ewaluacyjne rozwiązanie. Pamietajmy ponadto, ze
        jest tu spór Miasta z jakimś Sołowowem. Myślę ze ten zakup, ta walka z miastem -
        może nie wyjść Sołowowowi na zdrowie. Miasto ma wiele instrumentów, by w
        świetle prawa, w przyszłości - torpedować wszelkie działania tego biznesmena.
        • Gość: Mandala I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.eranet.pl 31.03.06, 11:09
          Brawo! I taka jest wlasnie rola miasta - torpedowac wszelkie dzialania
          inwestorow. Heh, takie podejscie w zasadzie wyjasnia niebywaly rozwoj
          gospodarczy naszego miasta w ostatnich latach...
          • Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:47
            Tak Zona zwróciła uwage na role zarzadu...
            torpedować, torpedować, a jak sie sprawa wyklaruje,
            to wtedy nawet plany zagospodarowania sie zmieni i wtedy jak najbardziej...
            Najlepszym iejscem do klarowania jest Panorama hotel!
            • Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.eranet.pl 31.03.06, 13:52
              I dzieki takiemu wlasnie mysleniu mloda szczecinianka moze zostac co najwyzej
              zona pijaka... Dramat! Pogratulowac maksymalnej zapyzialosci mentalnej...
              • Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:57
                wazne zeby to był Polak!!!

O, przepraszam za to hasło juz zapłacilismy 10 milinów...
                a teraz walka o Niemca, a czy kary nie bedzie jakiej....
                • Gość: mirek Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:27
                  w szcecinie jest wiele TYSIĘCY hektarów ziemi, z których przy pewnym wysiłku ze
                  strony władz miejskich pewna część można przeznaczyc pod taką zabudowę. Jezeli
                  w tej chwili zostanie ogłoszony przetarg na te 5000 metrów to może osiągnąć ona
                  cenę kilkudziesięciu milionów złotych. a za te kwotę można wyburzyć kilkaset
                  zruinowanych mieszkań w centrum i wybudować nowe mieszkania dla tych ludzi a
                  teren później sprzedać za następne kilkadziesiąt milionów zł.
              • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:03
                Gość portalu: Mandala napisał(a):
                > I dzieki takiemu wlasnie mysleniu mloda szczecinianka moze zostac co najwyzej
                > zona pijaka...

A dzięki takim przygłupom ja ty i andreas, którzy nie czytaliście moich
                wcześniejszych postów:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=37742393&a=37774123
                nie rozumiecie w ogóle znaczenia "torpedować".
                Jakeś głupie wtrącanie Panoramy, dwuznaczności - płaci wam kto? Może dla was
                Sołowow jest bożyszczem, któremu oddalibyście wszystkie pieniądze , nawet żony.
                Jesteście naiwni jak dzieci. Było sto razy pytane Andreasa, dlaczego Sołowow
                nie przebił ECE i nie odkupił od Łuszczewskiego KLUCZOWY teren dawnej kaskady i
                dachów Paryża???????? Sto pytan i ani razu Andreas nie raczył odpowiedzieć.
                Tylko jak dziecko w kółko, Panorana, Panorama, podejrzenia.
                • Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.centertel.pl 31.03.06, 16:16
                  przepraszam czy Ty sie mnie pytasz dlaczego pan biznesmen nie chciał
                  sie licytowac z kims o działke...?
                  Nie wiem...

A przepraszam zarzad teraz usiadzie sobie w Panoramie i sie rozpłacze,
                  bo wszystko jest przeciw nim nawet prokuratorzy....
                  jakie to zycie niedobre...
                  Oni by chcieli zeby było tak pieknie i ładnie,
                  a tu nie wychodzi nie wiadomo dlaczego....

Mnie sie pytasz?

Dlaczego tak nie kupił, dlaczego nie dali im, dlaczego nikt tu nie chce
                  inwestowac, dlaczego prokuratura sie czepia, dlaczego...
                  I co teraz bedzie???

Ja tez siade i bede płakał dlaczego to dlaczego tamto...
                  a pracownicy dzis maja wypłate...
                  jak myslisz wystarczy jak powiem im ze nie wiem o co chodzi ...
                  czy raczej ich to nie interesuje i chca pieniadze za swoja prace!!!
                  Czy powiedza, ze powonienem tak kalkulowac by były pieniadze...
                  a to dlaczego, to moge wywalic sobie na forum lub kumplowi przy piwie!

Pan Solowow kupuje lub nie kupuje za swoje pieniadze,
                  a niektórzy twoi bozyszcze kupcza naszymi dobrami,
                  bo zarobic im sie przez całe zycie nie uadało na własny rachunek,
                  a tera maja okazje...

Sorry lece do znajomego prokuratora poprosic o jaka sprawe,
                  bo tera tam spotyka sie elita tego miasta!
                  Moze cos załatwi...
                  • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:24
                    Gość portalu: andreas napisał(a):
                    > przepraszam czy Ty sie mnie pytasz dlaczego pan biznesmen nie chciał
                    > sie licytowac z kims o działke...?
                    > Nie wiem...

No cóż skoro nie wiesz dlaczego, dlaczego pan biznesmen (tak zainteresowany
                    budową w tamtym miejscu) - nie przystąpił w ogóle do negocjacji do prawowitego
                    właściciela Łuszczewskiego - to niech zostanie to dla ciebie tajemnicą. Ja i
                    pozostali forumowie (nawet blackexit) - wiemy i znamy przyczynę.
                    Tobie po prosty Jurczyk przeżarł mózg. Choć życie tak piękne, ty o niczym innym
                    nie potrafisz mówić i myśleć. Przejrzyj wszystkie swoje posty.
                    • Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.centertel.pl 31.03.06, 16:29
                      pa kochanie...
                      • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:32
                        Siemamno dziubdziuś.
                        • Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.centertel.pl 31.03.06, 16:38
                          ja kiedys grywałem w szachy i na zawodach nie miałem pretensji
                          do gracza, ze chciał mnie ograc i zrobił ruch mnie blokujacy
                          czy wymuszajacy czy podpuszczajacy....
                          albo gram albo ide ...do pubu!
                          A nie płacze, ze mnie ktos ograł!
                          Trener dobierał graczy, tak by druzyna wygrała!

jak ktos nie zna reguł lub ich nie rozumie, to zawsze przegra!
                          • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:41
                            Gość portalu: andreas napisał(a):
                            > ja kiedys grywałem w szachy i na zawodach nie miałem pretensji
                            > do gracza, ze chciał mnie ograc i zrobił ruch mnie blokujacy

A zwaliłeś mu konia przy królowej?
                            • Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:43
                              "A zwaliłeś mu konia przy królowej?" - no bardzo smieszne,...Hmmm, jakos nie
                              dziwi mnie ten poziom.
                              • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:48
                                A co, chciałes ze mną eseje pisać?
                                • ohne.zucker Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:52
                                  zona.pijaka napisała:

> A co, chciałes ze mną eseje pisać?

...czy dzieci podgladac ???
                                  • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:54
                                    ohne.zucker napisał:

> zona.pijaka napisała:
                                    >
                                    > > A co, chciałes ze mną eseje pisać?
                                    >
                                    > ...czy dzieci podgladac ???

Cześć trupoj@ebiec
                                  • Gość: dziad E tam eseje pisac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:08
                                    Najnormalniej w swiecie zalozyc gume i walnac Cie w Twoje kakaowe oko bez
                                    lubrykanta...
                    • Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:41
                      Heh, pani madra, a moze nie kupil dlatego, ze najpierw chcial kupic normalnie
                      publicznie, ale wielce rozwazny zarzad miasta, zaczal sie dogadywac z kims na
                      boku i , tu cytat, "skutecznie torpedowac jego dzialania"... Ty, pani madra, bys
                      cos kupila? wystarczy tylko chwile pomyslec. Ale te idiotyzmy o "torpedpowaniu
                      dzialan inwestorow" nie swiadcza o twoim mysleniu jakos specjalnie korzystnie.
                      To co robisz jest klasycznym przykladem Jurczykowego myslenia: klapy na oczy,
                      torpedowac, dopieprzac.... Banda kretynow z mysleniem z glebokiej, zapyzialej
                      komuny. Swiat zmienia wokol was, choc pewnie trudno wam w to uwierzyc.
                      • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:47
                        > Heh, pani madra, a moze nie kupil dlatego, ze najpierw chcial kupic normalnie
                        > publicznie, ale wielce rozwazny zarzad miasta, zaczal sie dogadywac z kims na
                        > boku

Kto chciał kupić normalnie? Sołowow od prawowitego właściciela Łuszczewskiego?
                        I jak normalnie? Skoro nawet nie było zapytania ofertowego? Zamilknę, bo widzę
                        ze i następny z przeżartym mózgiem.
                        • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:53
                          > > publicznie, ale wielce rozwazny zarzad miasta, zaczal sie dogadywac z kim
                          > s na
                          > > boku

Zwykłe twoje kłamstwo. KŁAMSTWO!!!!! Teren kaskady i dachów paryża NIGDY nie
                          był własnością ani miasta ani Zarządu miasta. Aha, twoją własnością również.
                          • Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:57
                            och, to ciekawe dlaczego od lat nic tam nie powstalo i nadal, pewnie jeszcze
                            dlugo, nie powstanie?
                        • Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:54
                          Chrzanisz jak potluczona - chcial kupic miejskie tereny w przetargu.
                          Co bada prokuratura? Sprzedaz jakich terenow? Dzialki Luszczewskiego? Co ma
                          piernik do wiatraka? Ale torpedowac ch-ja, a jak!
                          • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:59
                            > Chrzanisz jak potluczona - chcial kupic miejskie tereny w przetargu.
                            > Co bada prokuratura? Sprzedaz jakich terenow? Dzialki Luszczewskiego? Co ma
                            > piernik do wiatraka? Ale torpedowac ch-ja, a jak!

A ty ze Szczecina, czy z Pcimia? Przecież własność Łuszcewskiego to główny,
                            frontowy, najwiekszy teren, po byłej kaskadzie. A czy ty wiesz w ogóle gdzie
                            była Kaskada? I CAŁY TEN TEREN ktoś inny już kupił, przyszły inwestor ECE.
                            • Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:09
                              W sprawie chodzi o to, ze przez tych przyglupow nic tam nie powstanie. Nie
                              przygotowali terenu pod inwestycje, nie szanuja inwestorow, dogaduja sie na
                              boku. Inni na to patrza. Moim zdaniem tylko debil odwazy sie tu zainwestowac. I
                              nie tylko moim, bo inwestycji ci u nas po prostu las. A dzieki wsparciu takiej
                              bandy debili jak np. ty, wykrzykujacej i namawiajacej do "torpedowania dzialan
                              inwestorow" zajdziemy daleko. Tak nam dopomoz Bog. Mam dosc dyskusji z
                              kretynami. Ide, moze znajde jakis tani lot do Londynu, albo chociaz do
                              Wroclawia. A ty sie kis w tym zapyzialym grajdole i dalej "torpeduj", tylko
                              potem nie podchodz do mnie na parkingu i nie chrzan, ze ta zlotowka, o ktora
                              prosisz to "jak boga kocham na chleb, kierowniku. na chleb.".
                              • zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 17:19
                                > W sprawie chodzi o to, ze przez tych przyglupow nic tam nie powstanie. Nie
                                > przygotowali terenu pod inwestycje, nie szanuja inwestorow,

Widzę ze wierzysz ze Sołowow naprawdę chce budować tam galerie? Na nie swoim
                                terenie. Naiwny czy głupi? I smieszny, jeśli myslisz ze nas ukarzesz zwiewając
                                do Wrocka. Cały Szczecin będzie za tobą płakał, a nawet okoliczne wioski.
                                • Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:51
                                  "Widzę ze wierzysz ze Sołowow naprawdę chce budować tam galerie? Na nie swoim
                                  terenie."

Czy Niemcy sa tak glupi, zeby chciec budowac nie na swoim terenie? Zdaje sie w
                                  tej sprawie Magazynier probowal nieudanie (jak zwylkle zreszta) interweniowac u
                                  ministra.
                                  Zono pijaka, niestety Twoj poziom wiedzy jest zenujacy, a kazdy Twoj kolejny
                                  post obnaza plytkosc Twojego myslenia. Pocieszyc sie mozesz tym, ze masz ceche
                                  wspolna z prezydentem Bushem. On tez jest glupi. Choc nie az tak,
                                  zeby "torpedowac dzialania inwestorow".
                  • Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.centertel.pl 31.03.06, 16:27
                    aha i nie mam zadnego swoje bozyszcze, chyba to moich postach widać...
                    Jedyne moje bozyszcze, to zdrowy rozsadek...
                    i przewidywanie, przewidywanie...
                    Tak staram sie kombinowac, by na koniec miesiaca czy roku
                    nie musiał usiąść i sie rozpłakać....bo nie poszło jak wymarzyłem sobie!!
                    I tyla! Tylko tyla!
                    Ale ja kombinuje na swój rachunek, to na wpadke sobie pozwolic nie moge,
                    jak bym rzadził sie Twoimi srodkami, to pewnie zawsze by cos mi przeszkadzało,
                    uwierało i pod wiatr i pod górke by było...
                    to takie proste...
                    Czy sie stoi czy sie lezy,
                    pensja sie należy!!!
        • Gość: ajedrek Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? IP: *.orange.pl 31.03.06, 22:37
          Ja nadal uważam, że powinno się wybudować w tym miejscu budynek Nowej
          Filharmoni z parkingiem.
      • Gość: andreas Stragan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:45
        nie takie plany sie zmieniało...
        STTRAGAN!!

Przy takim pieknym kompleksie jaki wybuduja Niemcy
        mój stragan robiłby szmal...
    • ohne.zucker Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? 31.03.06, 11:13
      w sumie to lekki klaps w Magazynierowy policzek (a moze i nie taki lekki???)
      jezdzil,jezdzil...i nie wyjezdzil :))))
    • Gość: Mandala Kolejny dowod glupoty Pana J. IP: *.eranet.pl 31.03.06, 11:19
      Od poczatku bylo wiadomo, ze ta umowa to pakowanie sie na mine.
      Teraz, jak to mowia, dupa blada. I po co bylo sie w to ladowac? Mogli to
      normalnie, legalnie, sprzedac w przetargu. Probowali sie dogadac z Niemcami pod
      stolem, ale nie wyszlo. I co teraz? Ze niby wybuduja bez Odry? Mhm, juz to
      widze... Banda kretynow.
    • Gość: witek bravo Echo! duralex sedalex ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:47
      czekamy na galaxy bis
      • Gość: andreas Re: bravo Echo! duralex sedalex ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:59
        a moze Auchan, Ikea albo Carefour albo Plus czy Geant....

Szczecin wzgledem hipermarketów jest na 3-4 miejscu w Polsce!!!
      • Gość: Mandala Re: bravo Echo! duralex sedalex ;) IP: *.eranet.pl 31.03.06, 14:03
        No to niech sie teraz Magazynier bierze do roboty i, zamiast lobbowac w sprawie
        z gory skazanej na porazke, niech szybko kombinuje, co zrobic, zeby w miejscu
        Kaskady nie powstala jakas pokraka. Moze zamiast jezdzic do Berlina i Warszawy
        powinien sie wybrac do... Kielc? :)))) Oooooo, to by byla jazda! :)))
        • Gość: andreas Re: bravo Echo! duralex sedalex ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:06
          a może tam zrobic cos co szczecinianie lubia najbardziej....
          ogródki działkowe!
    • Gość: zaorac prl a ja bym nasral na srodku IP: *.hsd1.wa.comcast.net 31.03.06, 13:59
      taki zbydlecony burdel jest mozliwy tylko w tym pieprzonym kolchozie
      posowieckim. Decyzje maja byc dobre dla miasta i jego mieszkancow wy scierwo
      bydlo i huje!!!!! nie dla wlascicieli galaxy, te huje wybuduja biurowiec na
      skrawku ziemi, na zlosc , wasz projekt jest poroniony, chcecie postawic nastepna
      ogromna skrzynie , nie mendy zawszawione, nie dla bydlakow galaxy, nie dla
      aroganckiego glupiego scierwa!!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? IP: *.chello.pl 31.03.06, 14:04
      Gdyby było choć trochę dobrej woli ze strony miasta i firmy ece inwestycja już
      dawno by powstała. Sądzę, że w tej sytuacji jeśli obu stronom zależy na
      powstaniu czegokolwiek to potrzebny jest nowy projekt bez Odry. Dziwie się, że
      miasto wcześniej tego nie wzieło pod uwagę.
    • Gość: Mandala Wszystkim Obroncom Magazyniera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:51
      Gratulacje! Jak piekna linia obrany: glupocie, nieudacznictwu, dziadostwu,
      blednym decyzjom, probom ominiecia procedur, dogadywaniu sie pod stolikiem
      najbardziej beznadziejnego z beznadziejnych prezydentow miast jakich ziemia nosi
      jest kto? nie Wielki Magazynier, nie jego wielce czcigony zastepca i kumpel, nie
      ten caly kretynski pomiot, tylko kto? Ano ten sk_syn Solowow z tych pieprzonych
      Kielc, bo swinia bezczelna chce tu przyjechac i jeszcze w dodatku inwestowac. No
      szczyt!
      I taki jest wniosek z tego watku na forum. Ja pier_ole... Naprawde, nie ma na co
      czekac, trzeba wypieprzac z tej wiochy jak najdalej.
    • Gość: tsylatek Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? IP: *.iscnet.pl 31.03.06, 17:24
      krzysio k. wszytkim opowiada, że tej działki nie odpuści. przebiją ece, mogą
      dać nawet 50 baniek. wyciagają z tego rozrośniętego baraku przecznicę dalej, 15
      baniek rocznie, na ten rok zakładają 20. to jest kalkulacja.
    • Gość: kanibalistyk nieoficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:26
      z tym ze wszystkie nieoficjalne wiadomosci GW sa gw warte, to zwykle kaczki jak
      nie maja co pisac a Adas palcem grozi ze nic nie robia
      • Gość: ja wiem lepiej Re: nieoficjalnie IP: *.icpnet.pl 01.04.06, 17:21
        no wlasnie - gw gowno wie, oni nawet nie pisza na zamowienie, tylko zgaduja co
        do przyszlosci... a jak sie sprawdzi, to jacy poinformowani....
      • Gość: dziad To moze sprowokowac jakies wasnie albo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:14
        albo wystapienie antysemickie i juz nie tylko lokalne oddzialy GW w Szczecinie
        czy Warszawie ale i centrala w NY bedzie miala o czym pisac...
        "Polscy antysemici znow uderzyli... Czy otwarte zostana polskie obozy
        koncentracyjne w ktorych mordowano miliony zydowskich dzieci?"
        Juz widze te naglowki w najpowazniejszych amerykanskich gazetach - tlumaczone i
        przedrukowywane w GW...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka