Gość: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 01:57 a jezeli ja bym wygrał, to bym tam postawił stragan! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackexit kilecki biurowiec 31.03.06, 07:43 juz jedno paskudztwo postawili. a biurowiec to mileli postawic na malczewskiego. zdaje sie ze tam juz wszystkie terminy im minely a jest nadal trawniczek i pieski. generalnie kiepsko to widze. pewnie kupia to kielczanie i postawia na srodku jakis pseudobiurowiec czyli 4 pietra mieszkan i zabka na dole. szczecin. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: kilecki biurowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:11 Wolalbym aby Polsce pozostawiono Lwow i wszystkie zagrabione ziemie wschodnie...Szczecin byl niemiecki,sowiecki a teraz za sprawa wszelkiej masci oprychow jest KIELECKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: kilecki biurowiec IP: *.smsnet.pl 31.03.06, 15:17 Tak Tak znowu glupia dyskusja typu Lwow lepszy...Nie zapominaj, ze strategicznie Szczecin jest wazniejszy niz np. Poznan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad A jest szansa na rozebranie tego koszmarka Galaxy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:00 No i czy zatwierdzajacyc projekt architekt nie moze byc pociagniety z tytulu dzialania na szkode miasta i ewentualnie lapowki - bo by puscic taki koszmar to trzeba zainkasowac gruba koperta... Kto jest podpisany pod akceptacja projektu architektonicznego tego szajsu? I ogolnie czy mzona jakos zablokowac burakow ktorzy to wybudowali? Mnie tak naprawde wisi czy beda budowac ci czy tamci ale nie chce takich koszmarow ogladac w Szczecinie - IMO wlasciel galaxy powinien miec zakaz budowania w duzych miastach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:19 Nie postawiłbyś bo plan zagospodarowania przestrzennego nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? 31.03.06, 08:49 A im w trąbe. Chcę zwrócić tylko uwagę Pani Kowalewskeij (autorce art), że Teren Odry wcale nie jest kluczową częścią planu. cyt"Działka Odry ma zaledwie pół hektara, ale jest kluczowa dla inwestycji - leży w środku planowanych pod handlowe centrum parceli przy głównej ulicy - al. Niepodległości" Trzeba bedzie opracować nowe ewaluacyjne rozwiązanie. Pamietajmy ponadto, ze jest tu spór Miasta z jakimś Sołowowem. Myślę ze ten zakup, ta walka z miastem - może nie wyjść Sołowowowi na zdrowie. Miasto ma wiele instrumentów, by w świetle prawa, w przyszłości - torpedować wszelkie działania tego biznesmena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.eranet.pl 31.03.06, 11:09 Brawo! I taka jest wlasnie rola miasta - torpedowac wszelkie dzialania inwestorow. Heh, takie podejscie w zasadzie wyjasnia niebywaly rozwoj gospodarczy naszego miasta w ostatnich latach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:47 Tak Zona zwróciła uwage na role zarzadu... torpedować, torpedować, a jak sie sprawa wyklaruje, to wtedy nawet plany zagospodarowania sie zmieni i wtedy jak najbardziej... Najlepszym iejscem do klarowania jest Panorama hotel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.eranet.pl 31.03.06, 13:52 I dzieki takiemu wlasnie mysleniu mloda szczecinianka moze zostac co najwyzej zona pijaka... Dramat! Pogratulowac maksymalnej zapyzialosci mentalnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:57 wazne zeby to był Polak!!! O, przepraszam za to hasło juz zapłacilismy 10 milinów... a teraz walka o Niemca, a czy kary nie bedzie jakiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:27 w szcecinie jest wiele TYSIĘCY hektarów ziemi, z których przy pewnym wysiłku ze strony władz miejskich pewna część można przeznaczyc pod taką zabudowę. Jezeli w tej chwili zostanie ogłoszony przetarg na te 5000 metrów to może osiągnąć ona cenę kilkudziesięciu milionów złotych. a za te kwotę można wyburzyć kilkaset zruinowanych mieszkań w centrum i wybudować nowe mieszkania dla tych ludzi a teren później sprzedać za następne kilkadziesiąt milionów zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:03 Gość portalu: Mandala napisał(a): > I dzieki takiemu wlasnie mysleniu mloda szczecinianka moze zostac co najwyzej > zona pijaka... A dzięki takim przygłupom ja ty i andreas, którzy nie czytaliście moich wcześniejszych postów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=37742393&a=37774123 nie rozumiecie w ogóle znaczenia "torpedować". Jakeś głupie wtrącanie Panoramy, dwuznaczności - płaci wam kto? Może dla was Sołowow jest bożyszczem, któremu oddalibyście wszystkie pieniądze , nawet żony. Jesteście naiwni jak dzieci. Było sto razy pytane Andreasa, dlaczego Sołowow nie przebił ECE i nie odkupił od Łuszczewskiego KLUCZOWY teren dawnej kaskady i dachów Paryża???????? Sto pytan i ani razu Andreas nie raczył odpowiedzieć. Tylko jak dziecko w kółko, Panorana, Panorama, podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.centertel.pl 31.03.06, 16:16 przepraszam czy Ty sie mnie pytasz dlaczego pan biznesmen nie chciał sie licytowac z kims o działke...? Nie wiem... A przepraszam zarzad teraz usiadzie sobie w Panoramie i sie rozpłacze, bo wszystko jest przeciw nim nawet prokuratorzy.... jakie to zycie niedobre... Oni by chcieli zeby było tak pieknie i ładnie, a tu nie wychodzi nie wiadomo dlaczego.... Mnie sie pytasz? Dlaczego tak nie kupił, dlaczego nie dali im, dlaczego nikt tu nie chce inwestowac, dlaczego prokuratura sie czepia, dlaczego... I co teraz bedzie??? Ja tez siade i bede płakał dlaczego to dlaczego tamto... a pracownicy dzis maja wypłate... jak myslisz wystarczy jak powiem im ze nie wiem o co chodzi ... czy raczej ich to nie interesuje i chca pieniadze za swoja prace!!! Czy powiedza, ze powonienem tak kalkulowac by były pieniadze... a to dlaczego, to moge wywalic sobie na forum lub kumplowi przy piwie! Pan Solowow kupuje lub nie kupuje za swoje pieniadze, a niektórzy twoi bozyszcze kupcza naszymi dobrami, bo zarobic im sie przez całe zycie nie uadało na własny rachunek, a tera maja okazje... Sorry lece do znajomego prokuratora poprosic o jaka sprawe, bo tera tam spotyka sie elita tego miasta! Moze cos załatwi... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:24 Gość portalu: andreas napisał(a): > przepraszam czy Ty sie mnie pytasz dlaczego pan biznesmen nie chciał > sie licytowac z kims o działke...? > Nie wiem... No cóż skoro nie wiesz dlaczego, dlaczego pan biznesmen (tak zainteresowany budową w tamtym miejscu) - nie przystąpił w ogóle do negocjacji do prawowitego właściciela Łuszczewskiego - to niech zostanie to dla ciebie tajemnicą. Ja i pozostali forumowie (nawet blackexit) - wiemy i znamy przyczynę. Tobie po prosty Jurczyk przeżarł mózg. Choć życie tak piękne, ty o niczym innym nie potrafisz mówić i myśleć. Przejrzyj wszystkie swoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.centertel.pl 31.03.06, 16:29 pa kochanie... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:32 Siemamno dziubdziuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.centertel.pl 31.03.06, 16:38 ja kiedys grywałem w szachy i na zawodach nie miałem pretensji do gracza, ze chciał mnie ograc i zrobił ruch mnie blokujacy czy wymuszajacy czy podpuszczajacy.... albo gram albo ide ...do pubu! A nie płacze, ze mnie ktos ograł! Trener dobierał graczy, tak by druzyna wygrała! jak ktos nie zna reguł lub ich nie rozumie, to zawsze przegra! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:41 Gość portalu: andreas napisał(a): > ja kiedys grywałem w szachy i na zawodach nie miałem pretensji > do gracza, ze chciał mnie ograc i zrobił ruch mnie blokujacy A zwaliłeś mu konia przy królowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:43 "A zwaliłeś mu konia przy królowej?" - no bardzo smieszne,...Hmmm, jakos nie dziwi mnie ten poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:48 A co, chciałes ze mną eseje pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:52 zona.pijaka napisała: > A co, chciałes ze mną eseje pisać? ...czy dzieci podgladac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:54 ohne.zucker napisał: > zona.pijaka napisała: > > > A co, chciałes ze mną eseje pisać? > > ...czy dzieci podgladac ??? Cześć trupoj@ebiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad E tam eseje pisac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:08 Najnormalniej w swiecie zalozyc gume i walnac Cie w Twoje kakaowe oko bez lubrykanta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:41 Heh, pani madra, a moze nie kupil dlatego, ze najpierw chcial kupic normalnie publicznie, ale wielce rozwazny zarzad miasta, zaczal sie dogadywac z kims na boku i , tu cytat, "skutecznie torpedowac jego dzialania"... Ty, pani madra, bys cos kupila? wystarczy tylko chwile pomyslec. Ale te idiotyzmy o "torpedpowaniu dzialan inwestorow" nie swiadcza o twoim mysleniu jakos specjalnie korzystnie. To co robisz jest klasycznym przykladem Jurczykowego myslenia: klapy na oczy, torpedowac, dopieprzac.... Banda kretynow z mysleniem z glebokiej, zapyzialej komuny. Swiat zmienia wokol was, choc pewnie trudno wam w to uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:47 Gość portalu: Mandala napisał(a): > Heh, pani madra, a moze nie kupil dlatego, ze najpierw chcial kupic normalnie > publicznie, ale wielce rozwazny zarzad miasta, zaczal sie dogadywac z kims na > boku Kto chciał kupić normalnie? Sołowow od prawowitego właściciela Łuszczewskiego? I jak normalnie? Skoro nawet nie było zapytania ofertowego? Zamilknę, bo widzę ze i następny z przeżartym mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:53 Gość portalu: Mandala napisał(a): > > publicznie, ale wielce rozwazny zarzad miasta, zaczal sie dogadywac z kim > s na > > boku Zwykłe twoje kłamstwo. KŁAMSTWO!!!!! Teren kaskady i dachów paryża NIGDY nie był własnością ani miasta ani Zarządu miasta. Aha, twoją własnością również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:57 och, to ciekawe dlaczego od lat nic tam nie powstalo i nadal, pewnie jeszcze dlugo, nie powstanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:54 Chrzanisz jak potluczona - chcial kupic miejskie tereny w przetargu. Co bada prokuratura? Sprzedaz jakich terenow? Dzialki Luszczewskiego? Co ma piernik do wiatraka? Ale torpedowac ch-ja, a jak! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 16:59 Gość portalu: Mandala napisał(a): > Chrzanisz jak potluczona - chcial kupic miejskie tereny w przetargu. > Co bada prokuratura? Sprzedaz jakich terenow? Dzialki Luszczewskiego? Co ma > piernik do wiatraka? Ale torpedowac ch-ja, a jak! A ty ze Szczecina, czy z Pcimia? Przecież własność Łuszcewskiego to główny, frontowy, najwiekszy teren, po byłej kaskadzie. A czy ty wiesz w ogóle gdzie była Kaskada? I CAŁY TEN TEREN ktoś inny już kupił, przyszły inwestor ECE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:09 W sprawie chodzi o to, ze przez tych przyglupow nic tam nie powstanie. Nie przygotowali terenu pod inwestycje, nie szanuja inwestorow, dogaduja sie na boku. Inni na to patrza. Moim zdaniem tylko debil odwazy sie tu zainwestowac. I nie tylko moim, bo inwestycji ci u nas po prostu las. A dzieki wsparciu takiej bandy debili jak np. ty, wykrzykujacej i namawiajacej do "torpedowania dzialan inwestorow" zajdziemy daleko. Tak nam dopomoz Bog. Mam dosc dyskusji z kretynami. Ide, moze znajde jakis tani lot do Londynu, albo chociaz do Wroclawia. A ty sie kis w tym zapyzialym grajdole i dalej "torpeduj", tylko potem nie podchodz do mnie na parkingu i nie chrzan, ze ta zlotowka, o ktora prosisz to "jak boga kocham na chleb, kierowniku. na chleb.". Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... 31.03.06, 17:19 Gość portalu: Mandala napisał(a): > W sprawie chodzi o to, ze przez tych przyglupow nic tam nie powstanie. Nie > przygotowali terenu pod inwestycje, nie szanuja inwestorow, Widzę ze wierzysz ze Sołowow naprawdę chce budować tam galerie? Na nie swoim terenie. Naiwny czy głupi? I smieszny, jeśli myslisz ze nas ukarzesz zwiewając do Wrocka. Cały Szczecin będzie za tobą płakał, a nawet okoliczne wioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:51 "Widzę ze wierzysz ze Sołowow naprawdę chce budować tam galerie? Na nie swoim terenie." Czy Niemcy sa tak glupi, zeby chciec budowac nie na swoim terenie? Zdaje sie w tej sprawie Magazynier probowal nieudanie (jak zwylkle zreszta) interweniowac u ministra. Zono pijaka, niestety Twoj poziom wiedzy jest zenujacy, a kazdy Twoj kolejny post obnaza plytkosc Twojego myslenia. Pocieszyc sie mozesz tym, ze masz ceche wspolna z prezydentem Bushem. On tez jest glupi. Choc nie az tak, zeby "torpedowac dzialania inwestorow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: I dziwic sie, ze Szczecin to wiocha.... IP: *.centertel.pl 31.03.06, 16:27 aha i nie mam zadnego swoje bozyszcze, chyba to moich postach widać... Jedyne moje bozyszcze, to zdrowy rozsadek... i przewidywanie, przewidywanie... Tak staram sie kombinowac, by na koniec miesiaca czy roku nie musiał usiąść i sie rozpłakać....bo nie poszło jak wymarzyłem sobie!! I tyla! Tylko tyla! Ale ja kombinuje na swój rachunek, to na wpadke sobie pozwolic nie moge, jak bym rzadził sie Twoimi srodkami, to pewnie zawsze by cos mi przeszkadzało, uwierało i pod wiatr i pod górke by było... to takie proste... Czy sie stoi czy sie lezy, pensja sie należy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajedrek Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? IP: *.orange.pl 31.03.06, 22:37 Ja nadal uważam, że powinno się wybudować w tym miejscu budynek Nowej Filharmoni z parkingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Stragan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:45 nie takie plany sie zmieniało... STTRAGAN!! Przy takim pieknym kompleksie jaki wybuduja Niemcy mój stragan robiłby szmal... Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? 31.03.06, 11:13 w sumie to lekki klaps w Magazynierowy policzek (a moze i nie taki lekki???) jezdzil,jezdzil...i nie wyjezdzil :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Kolejny dowod glupoty Pana J. IP: *.eranet.pl 31.03.06, 11:19 Od poczatku bylo wiadomo, ze ta umowa to pakowanie sie na mine. Teraz, jak to mowia, dupa blada. I po co bylo sie w to ladowac? Mogli to normalnie, legalnie, sprzedac w przetargu. Probowali sie dogadac z Niemcami pod stolem, ale nie wyszlo. I co teraz? Ze niby wybuduja bez Odry? Mhm, juz to widze... Banda kretynow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek bravo Echo! duralex sedalex ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:47 czekamy na galaxy bis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: bravo Echo! duralex sedalex ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:59 a moze Auchan, Ikea albo Carefour albo Plus czy Geant.... Szczecin wzgledem hipermarketów jest na 3-4 miejscu w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Re: bravo Echo! duralex sedalex ;) IP: *.eranet.pl 31.03.06, 14:03 No to niech sie teraz Magazynier bierze do roboty i, zamiast lobbowac w sprawie z gory skazanej na porazke, niech szybko kombinuje, co zrobic, zeby w miejscu Kaskady nie powstala jakas pokraka. Moze zamiast jezdzic do Berlina i Warszawy powinien sie wybrac do... Kielc? :)))) Oooooo, to by byla jazda! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: bravo Echo! duralex sedalex ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:06 a może tam zrobic cos co szczecinianie lubia najbardziej.... ogródki działkowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac prl a ja bym nasral na srodku IP: *.hsd1.wa.comcast.net 31.03.06, 13:59 taki zbydlecony burdel jest mozliwy tylko w tym pieprzonym kolchozie posowieckim. Decyzje maja byc dobre dla miasta i jego mieszkancow wy scierwo bydlo i huje!!!!! nie dla wlascicieli galaxy, te huje wybuduja biurowiec na skrawku ziemi, na zlosc , wasz projekt jest poroniony, chcecie postawic nastepna ogromna skrzynie , nie mendy zawszawione, nie dla bydlakow galaxy, nie dla aroganckiego glupiego scierwa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? IP: *.chello.pl 31.03.06, 14:04 Gdyby było choć trochę dobrej woli ze strony miasta i firmy ece inwestycja już dawno by powstała. Sądzę, że w tej sytuacji jeśli obu stronom zależy na powstaniu czegokolwiek to potrzebny jest nowy projekt bez Odry. Dziwie się, że miasto wcześniej tego nie wzieło pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandala Wszystkim Obroncom Magazyniera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:51 Gratulacje! Jak piekna linia obrany: glupocie, nieudacznictwu, dziadostwu, blednym decyzjom, probom ominiecia procedur, dogadywaniu sie pod stolikiem najbardziej beznadziejnego z beznadziejnych prezydentow miast jakich ziemia nosi jest kto? nie Wielki Magazynier, nie jego wielce czcigony zastepca i kumpel, nie ten caly kretynski pomiot, tylko kto? Ano ten sk_syn Solowow z tych pieprzonych Kielc, bo swinia bezczelna chce tu przyjechac i jeszcze w dodatku inwestowac. No szczyt! I taki jest wniosek z tego watku na forum. Ja pier_ole... Naprawde, nie ma na co czekac, trzeba wypieprzac z tej wiochy jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsylatek Re: Działka po Odrze jednak na przetarg? IP: *.iscnet.pl 31.03.06, 17:24 krzysio k. wszytkim opowiada, że tej działki nie odpuści. przebiją ece, mogą dać nawet 50 baniek. wyciagają z tego rozrośniętego baraku przecznicę dalej, 15 baniek rocznie, na ten rok zakładają 20. to jest kalkulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanibalistyk nieoficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:26 z tym ze wszystkie nieoficjalne wiadomosci GW sa gw warte, to zwykle kaczki jak nie maja co pisac a Adas palcem grozi ze nic nie robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem lepiej Re: nieoficjalnie IP: *.icpnet.pl 01.04.06, 17:21 no wlasnie - gw gowno wie, oni nawet nie pisza na zamowienie, tylko zgaduja co do przyszlosci... a jak sie sprawdzi, to jacy poinformowani.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad To moze sprowokowac jakies wasnie albo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:14 albo wystapienie antysemickie i juz nie tylko lokalne oddzialy GW w Szczecinie czy Warszawie ale i centrala w NY bedzie miala o czym pisac... "Polscy antysemici znow uderzyli... Czy otwarte zostana polskie obozy koncentracyjne w ktorych mordowano miliony zydowskich dzieci?" Juz widze te naglowki w najpowazniejszych amerykanskich gazetach - tlumaczone i przedrukowywane w GW... Odpowiedz Link Zgłoś