exman 10.04.06, 20:09 Jest nas tu sporo, kaźdy od innej matki i innego radia....czego słuchacie najchętniej oprócz Radyjostacji ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:11 teledyski.onet.pl/10172,907643,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:54 Trojki , RMF Classic i muzy od swarozyca (hie hie). Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:11 czasem zetki,czasem rmf,ale głownie muzę z cd Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:12 Słucham tylko mamy i radia Zet... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:55 dyrgosia napisała: Słucham tylko mamy i radia Zet... '''''''''''''''' Absztyfikanta tez sluchasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:58 > Absztyfikanta tez sluchasz.. Raczej czytam... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 21:01 zasiegalas jezyka, jak Jaruzel w Moskwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 04:21 A Tobie nieprzejednany Swarozycu/Swantevicie o co znowu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.speed.planet.nl 10.04.06, 21:13 Trojki, a z cd - Coco Mbasi, Richard Bona, India Irie, Marley... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 21:14 ja slucham radia Erewan i wolna europa. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 21:19 szumy nie przeszkadzają? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 21:21 oczywiscie ze przeszkadzaja. Wrogowie wolnosci przeszkadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi masa krytyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:44 www.teoria.pl/mblist.php?l=2 tylko nowe audycje od czasu do czasu... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: masa krytyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:33 RFM Classic i Złote Przeboje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe42 Re: masa krytyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:42 TOK FM, RMF CLASSIC Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: masa krytyczna 10.04.06, 22:43 przed 7 rano Trojka, miedzy 7 a 9 zawsze Tok FM, jak pozniej mam czas to w ciagu dnia Trojka - czasem przerwa na Waissa o 13 w Zetce. wieczorem Trojka tylko, najlepiej w piatek! a jak nie radio to jak teraz np. Grechuta, czy wcezsniej Kelis lub Cypress Hill. A za chwile zapodam sobie Artic Monkeys, a pozniej moze Kazika. i sie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 22:46 Rammsteina i Maryli Rodowicz Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:47 a my jesteśmy odpowiednią grupą reprezentatywną? (bo reprezentacyjną to może) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:50 a moze ktorys z radnych chcial rozwiac nude... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:51 albo nowe radyjo się czai za rogiem Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:52 radio ma w ryja ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:57 ma w ryja nie słuchałam nigdy; ale może jakaś nowa lokalna radiostacja szuka miejsca na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:58 nie mam zamilowania do lokalnych stacji Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 23:00 jakieś asy i plamy; bez pomysłu i polotu Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 23:02 mamoniowa303 napisała: nie mam zamilowania do lokalnych stacji ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' To moze posluchamy razem? :-) mms://sr-wm.qbrick.com/02038_SR-P2Musik-Low Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brett Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.asternet.pl 10.04.06, 23:05 polecam radio internetowe z Danii: www.dr.dk/netradio/ Do wyboru są różne kanały. Nie trzeba się logować, podawać swoich danych itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.fnet.pl 10.04.06, 23:16 eska, trójka, rmffm czasami coś z przypadku, a czasami coś od sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 23:20 jezeli w nocy to trójki pozatym polskie radio szczecin ,tok fm i radio zet lub rmffn. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Odpowiadam powaznie 11.04.06, 03:35 Slucham w zasadzie tylko dwoch stacji radiowych: TOK FM i Radia Maryja. Slucham TOK FM, bo to radio naprawde na poziomie, mam tam swoje od lat ulubione audycje: 'O innych, czyli o Polakach tez' Anki Grupinskiej, pogadanek doktor Suminskiej o zwierzetach, poranne pasmo publicystyczne - gdzie jak mawia Zakowski udziela sie 'creme de la creme' polskiego dziennikarstwa, slawne takze dzieki pani Kruk 'Woobie Doobie' czy rozmaite audycje Marcina Wojciechowskiego. No i jest tez Piotr Adamczewski ('Kuchnia smakosza'), ktory prawi o jedzeniu w sposob bezbledny. Radia Maryja z kolei slucham w celach poznawczych, glownie 'Rozmow niedokonczonych'. Zycie czasami sprawia, ze jest mi smutno, a ojcowie redemtorysci zawsze poprawiaja mi humor. 'Podworkowe kolka rozancowe...' tez sa w deseczke. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 07:19 RMF FM, RMF CLASSIC Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 07:29 XFM.nl, Fresh.fm, Skyradio.fm, BNR Nieuwsradio (www.bnr.nl). Mam dość polskich mediów! To jeśli chodzi o radio. A z płyt słucham Pearl Jam, Jane's Addiction, Soundgarden, Faith No More, Metallica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.internet.v.pl 11.04.06, 12:05 W pracy dobrze słychać tylko Zetkę. W domu przeważnie słucham Eski. Czasami ściągam folka w lokalnym i internetowym ABC. Muzy z CD też lubię słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 11.04.06, 12:20 www.polskastacja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:59 Ja mam dokładnie taki sam gust jak absztyfikant (dziwne?!) ponadto w samochodzie słucham VOX FM a w domu - szanownej małżonki! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 13:11 a teraz Mary J blige feat U2 "One" świetne wykonanie Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 19:59 Dobra, ja słucham w pracy RMF Classic i Tok FM, w domu Woobie Doobie i mnóstwa płyt, teraz np. Arctic Monkeys - dobrze brzęczą mi tu w słuchawkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:07 Akcja "szanujmy wspomnienia", nie ma to jak stare dobre Dire Straits, w szczegolnosci "Alchemy", a na deser "blue wonder power milk " Hooverphonic Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:17 Dywizjon_mamoniowa - piątkę przybijcie !!!! Mam obie płyty !!! Są zafaj... ku..ko dobre !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:20 a ja w 1986(?) nagrałam sobie koncert Dire Straits z Wembley, i gdzieś tę archiwalną kasetę mam Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:22 Niesamowite !!!! to znaczy trzy, bo Alchemii sa dwie czesci :-) Nareszcie ktos, kto kojarzy Hooverphonic !!!!Uwielbiam te plyte Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:23 Fajna laska tam śpiewa, prawie tak dobra jak Rosin Dubh ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:26 Nie wiem czy slyszales, ale ostatnio w Trojce puszczali ich nowy utwor. A kojarzysz cos takiego jak de/vision ? Niemczury, ale fajnie graja Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:28 a jak juz słucham muzy to z CD - mało w radiu leci Chrisa Botti; Diany Krall; Norah Jones itd a jeśli już to tok FM Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:31 No nie bardzo, tych szkopków nie slyszałem....swoją drogą nie można być on time dzisiaj...za dużo tego wydają, za dużo...ale szkopków lubię....die Arzte, Pankow, no i mistrzów metalu z Rammstein, a jakże...no i Bluekilla (ska) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:37 hi hi die Arzte pamietam jeszcze z ogolniaka, plakaty w Bravo, nawet niedawno w ktorejs z muzycznych stacji widzialam ich nowy teledysk.Nic sie nie zmienili :-) A de/vision polecam, naparwde ciekawa muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:45 w ogólniaku to ja się wsłuchiwałam w Cocteau Twins, ale niestety nie mam żadnej płyty obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:50 sluze uprzejmie, mam "Heaven or Las Vegas " i "Treasure" z moja ulubiona "Pandora" Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:53 dźizes, "Pandore" masz; to się po świętach uśmiechnę w tej sprawie w ogóle cała wytwórnia 4ad była tak odjazdowa, Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:55 Wiedziałem, że muzyka łagodzi obyczaje...już was polubiłem Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 21:16 muzyka jest jak oddychanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzon Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.centertel.pl 11.04.06, 22:01 Słucham głównie stacji internetowych typu londyńskie Jazz Radio,kilkudziesięciu stacji amerykańskich, z polskich stacji Woobie Doobie(kładłem się gdy puszczali "Srebrne Kagańce"), radio Tygmont z koncertami jazzowymi na żywo, Dwójka, RMF Classic, znanych i popularnych stacji nie słucham, nie odpowiada mi ich playlista. Pozdrawiam fanów Ryśka Bony i Dire Straits! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 22:13 pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:26 ostatnio zarówno Arctic Monkeys jak i Hooverphonic były płytami tygodnia w Radiu Szczecin. Czyli dobre radio? Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 23:31 "........ tup tup" i inne CD, radio nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.szczecin.mm.pl 15.04.06, 23:30 zawsze Eska i czasem Vox słuchałem Maxa ale mi sie znudził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.szczecin.mm.pl 15.04.06, 23:33 ESka Jest Qul - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:54 edek i adam w jednym stali domu... nie, żebym się czepiała, nic z tych rzeczy ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 15.04.06, 23:58 ciekawe, ktory na dole ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:59 wspinając się po drzewku, gołym okiem widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 16.04.06, 00:05 ostatnio tylko tego: chaos.vandal.be/NottyNoiz%26LimeScale%26Rokkyu-CoSieStao- (JakToZamknietaMix).wmv Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 16.04.06, 00:08 video.google.com/videoplay?docid=8233595419745240335&q=co+sie+stao&pl=true tutaj lepiej chyba :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 00:13 noch einmal, heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 16.04.06, 16:52 ostatnio tylko RMF Classic, Thin Lizzy i Arctic Monkeys...jakoś takoś .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 19:05 Łona, Peja, OSTR, Kaliber, Abradab. Jezeli chodzi o radio to ogolnie co mi sie wlaczy! Odpowiedz Link Zgłoś