Dodaj do ulubionych

a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ?

10.04.06, 20:09
Jest nas tu sporo, kaźdy od innej matki i innego radia....czego słuchacie
najchętniej oprócz Radyjostacji ?
Obserwuj wątek
    • dyrgosia Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:11
      teledyski.onet.pl/10172,907643,teledyski.html
      • mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:54
        Trojki , RMF Classic i muzy od swarozyca (hie hie).
    • beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:11
      czasem zetki,czasem rmf,ale głownie muzę z cd
      • dyrgosia Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:12
        Słucham tylko mamy i radia Zet...
        • swantevit Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:55
          dyrgosia napisała:
          Słucham tylko mamy i radia Zet...
          ''''''''''''''''
          Absztyfikanta tez sluchasz..
          • dyrgosia Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 20:58
            > Absztyfikanta tez sluchasz..

Raczej czytam...
            • swantevit Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 21:01
              zasiegalas jezyka, jak Jaruzel w Moskwie..
              • absztyfikant Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 04:21
                A Tobie nieprzejednany Swarozycu/Swantevicie o co znowu chodzi?
    • Gość: bazyl Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.speed.planet.nl 10.04.06, 21:13
      Trojki, a z cd - Coco Mbasi, Richard Bona, India Irie, Marley...
      • swantevit Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 21:14
        ja slucham radia Erewan i wolna europa.
        • beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 21:19
          szumy nie przeszkadzają?
          • swantevit Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 21:21
            oczywiscie ze przeszkadzaja. Wrogowie wolnosci przeszkadzaja.
    • Gość: Fugazi masa krytyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:44
      www.teoria.pl/mblist.php?l=2
      tylko nowe audycje od czasu do czasu...

Pozdrawiam
      Fugazi
      • Gość: wizytka Re: masa krytyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:33
        RFM Classic i Złote Przeboje :)
        • Gość: empe42 Re: masa krytyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:42
          TOK FM, RMF CLASSIC
        • albert_c Re: masa krytyczna 10.04.06, 22:43
          przed 7 rano Trojka, miedzy 7 a 9 zawsze Tok FM, jak pozniej mam czas to w ciagu
          dnia Trojka - czasem przerwa na Waissa o 13 w Zetce.

wieczorem Trojka tylko, najlepiej w piatek!

a jak nie radio to jak teraz np. Grechuta, czy wcezsniej Kelis lub Cypress Hill.
          A za chwile zapodam sobie Artic Monkeys, a pozniej moze Kazika.

i sie zyje.
    • fifrock Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 22:46
      Rammsteina i Maryli Rodowicz
    • beatrix13 czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:47
      a my jesteśmy odpowiednią grupą reprezentatywną?
      (bo reprezentacyjną to może)
      • mamoniowa303 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:50
        a moze ktorys z radnych chcial rozwiac nude...
        • beatrix13 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:51
          albo nowe radyjo się czai za rogiem
          • mamoniowa303 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:52
            radio ma w ryja ?:-)
            • beatrix13 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:57
              ma w ryja nie słuchałam nigdy;
              ale może jakaś nowa lokalna radiostacja szuka miejsca na rynku
              • mamoniowa303 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 22:58
                nie mam zamilowania do lokalnych stacji
                • beatrix13 Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 23:00
                  jakieś asy i plamy;
                  bez pomysłu i polotu
                • swantevit Re: czy to badania marketingowe? 10.04.06, 23:02
                  mamoniowa303 napisała:
                  nie mam zamilowania do lokalnych stacji
                  '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                  To moze posluchamy razem? :-)
                  mms://sr-wm.qbrick.com/02038_SR-P2Musik-Low
    • Gość: brett Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.asternet.pl 10.04.06, 23:05
      polecam radio internetowe z Danii:
      www.dr.dk/netradio/
      Do wyboru są różne kanały. Nie trzeba się logować, podawać swoich danych itp
      • Gość: pieszy Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.fnet.pl 10.04.06, 23:16
        eska, trójka, rmffm czasami coś z przypadku, a czasami coś od sąsiada
        • piotr33k2 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 10.04.06, 23:20
          jezeli w nocy to trójki pozatym polskie radio szczecin ,tok fm i radio zet lub
          rmffn.
    • absztyfikant Odpowiadam powaznie 11.04.06, 03:35
      Slucham w zasadzie tylko dwoch stacji radiowych: TOK FM i Radia Maryja. Slucham
      TOK FM, bo to radio naprawde na poziomie, mam tam swoje od lat ulubione
      audycje: 'O innych, czyli o Polakach tez' Anki Grupinskiej, pogadanek doktor
      Suminskiej o zwierzetach, poranne pasmo publicystyczne - gdzie jak mawia
      Zakowski udziela sie 'creme de la creme' polskiego dziennikarstwa, slawne takze
      dzieki pani Kruk 'Woobie Doobie' czy rozmaite audycje Marcina Wojciechowskiego.
      No i jest tez Piotr Adamczewski ('Kuchnia smakosza'), ktory prawi o jedzeniu w
      sposob bezbledny.

Radia Maryja z kolei slucham w celach poznawczych, glownie 'Rozmow
      niedokonczonych'. Zycie czasami sprawia, ze jest mi smutno, a ojcowie
      redemtorysci zawsze poprawiaja mi humor. 'Podworkowe kolka rozancowe...' tez sa
      w deseczke.
    • kakq Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 07:19
      RMF FM, RMF CLASSIC
    • nedfan Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 07:29
      XFM.nl, Fresh.fm, Skyradio.fm, BNR Nieuwsradio (www.bnr.nl).
      Mam dość polskich mediów!
      To jeśli chodzi o radio. A z płyt słucham Pearl Jam, Jane's Addiction,
      Soundgarden, Faith No More, Metallica.
      • Gość: Wiki Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.internet.v.pl 11.04.06, 12:05
        W pracy dobrze słychać tylko Zetkę.
        W domu przeważnie słucham Eski.
        Czasami ściągam folka w lokalnym i
        internetowym ABC. Muzy z CD też lubię
        słuchać.
    • Gość: eri Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 11.04.06, 12:20
      www.polskastacja.pl
      • Gość: leon Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:59
        Ja mam dokładnie taki sam gust jak absztyfikant (dziwne?!) ponadto w
        samochodzie słucham VOX FM a w domu - szanownej małżonki!
    • beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 13:11
      a teraz Mary J blige feat U2 "One"
      świetne wykonanie
      • exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 19:59
        Dobra, ja słucham w pracy RMF Classic i Tok FM, w domu Woobie Doobie i mnóstwa
        płyt, teraz np. Arctic Monkeys - dobrze brzęczą mi tu w słuchawkach...
    • mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:07
      Akcja "szanujmy wspomnienia", nie ma to jak stare dobre Dire Straits, w
      szczegolnosci "Alchemy", a na deser "blue wonder power milk " Hooverphonic
      • exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:17
        Dywizjon_mamoniowa - piątkę przybijcie !!!! Mam obie płyty !!! Są zafaj...
        ku..ko dobre !!!!
        • beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:20
          a ja w 1986(?) nagrałam sobie koncert Dire Straits z Wembley,
          i gdzieś tę archiwalną kasetę mam
        • mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:22
          Niesamowite !!!! to znaczy trzy, bo Alchemii sa dwie czesci :-)
          Nareszcie ktos, kto kojarzy Hooverphonic !!!!Uwielbiam te plyte
          • exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:23
            Fajna laska tam śpiewa, prawie tak dobra jak Rosin Dubh ...
            • mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:26
              Nie wiem czy slyszales, ale ostatnio w Trojce puszczali ich nowy utwor.
              A kojarzysz cos takiego jak de/vision ? Niemczury, ale fajnie graja
            • piotrus1 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:28
              a jak juz słucham muzy to z CD - mało w radiu leci Chrisa Botti; Diany Krall;
              Norah Jones itd

a jeśli już to tok FM
              • exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:31
                No nie bardzo, tych szkopków nie slyszałem....swoją drogą nie można być on time
                dzisiaj...za dużo tego wydają, za dużo...ale szkopków lubię....die Arzte,
                Pankow, no i mistrzów metalu z Rammstein, a jakże...no i Bluekilla (ska)
                • mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:37
                  hi hi die Arzte pamietam jeszcze z ogolniaka, plakaty w Bravo, nawet niedawno w
                  ktorejs z muzycznych stacji widzialam ich nowy teledysk.Nic sie nie zmienili :-)
                  A de/vision polecam, naparwde ciekawa muzyka
                  • beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:45
                    w ogólniaku to ja się wsłuchiwałam w Cocteau Twins,
                    ale niestety nie mam żadnej płyty obecnie
                    • mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:50
                      sluze uprzejmie, mam "Heaven or Las Vegas " i "Treasure" z moja
                      ulubiona "Pandora"
                      • beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:53
                        dźizes, "Pandore" masz;
                        to się po świętach uśmiechnę w tej sprawie
                        w ogóle cała wytwórnia 4ad była tak odjazdowa,
                      • exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 20:55
                        Wiedziałem, że muzyka łagodzi obyczaje...już was polubiłem
                        • mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 21:16
                          muzyka jest jak oddychanie...
                          • Gość: puzon Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.centertel.pl 11.04.06, 22:01
                            Słucham głównie stacji internetowych typu londyńskie Jazz Radio,kilkudziesięciu
                            stacji amerykańskich, z polskich stacji Woobie Doobie(kładłem się gdy
                            puszczali "Srebrne Kagańce"), radio Tygmont z koncertami jazzowymi na żywo,
                            Dwójka, RMF Classic, znanych i popularnych stacji nie słucham, nie odpowiada mi
                            ich playlista.
                            Pozdrawiam fanów Ryśka Bony i Dire Straits!
                            • beatrix13 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 22:13
                              pozdrawiam również
          • Gość: Gapiszon Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:26
            ostatnio zarówno Arctic Monkeys jak i Hooverphonic były płytami tygodnia w Radiu
            Szczecin. Czyli dobre radio?
    • oktomvre Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 11.04.06, 23:31
      "........ tup tup" i inne CD, radio nie istnieje
    • Gość: edek Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.szczecin.mm.pl 15.04.06, 23:30
      zawsze Eska i czasem Vox słuchałem Maxa ale mi sie znudził
    • Gość: adam Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.szczecin.mm.pl 15.04.06, 23:33
      ESka Jest Qul - polecam
      • Gość: oktomvre Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:54
        edek i adam w jednym stali domu... nie, żebym się czepiała, nic z tych rzeczy ;-
        )
        • mamoniowa303 Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 15.04.06, 23:58
          ciekawe, ktory na dole ? :-)
          • Gość: oktomvre Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:59
            wspinając się po drzewku, gołym okiem widać :)
    • ohne.zucker Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 16.04.06, 00:05
      ostatnio tylko tego:

chaos.vandal.be/NottyNoiz%26LimeScale%26Rokkyu-CoSieStao-
      (JakToZamknietaMix).wmv
      • ohne.zucker Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 16.04.06, 00:08
        video.google.com/videoplay?docid=8233595419745240335&q=co+sie+stao&pl=true

tutaj lepiej chyba :))))))
        • Gość: oktomvre Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 00:13
          noch einmal, heheheh
          • exman Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? 16.04.06, 16:52
            ostatnio tylko RMF Classic, Thin Lizzy i Arctic Monkeys...jakoś takoś ....
            • Gość: xxxxx Re: a tak Po Bandzie...czego słucha nasze Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 19:05
              Łona, Peja, OSTR, Kaliber, Abradab. Jezeli chodzi o radio to ogolnie co mi sie
              wlaczy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka