kasia819 19.04.06, 21:42 Witam wszystkie mamy i ciężąrówki.Mam pytanie, czy któraś z was była prowadzona przez dr.Panasiuk? Jestem ciekawa opinii o niej i o szpitalu w którym pracuje-w Zdrojach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka40 witam 19.04.06, 22:44 ja trafiłam na nią bedac w 25tc z krwawieniem zbadala mnie na izbie byla nieprzyjemna i o niczym konkretnym mnie nie infirmowala,moze nie przywiazuje wiekszej wagi do kobiet z "ulicy"moze trzeba chodzic do niej prywatnie?szpital w zdrojach jest oki rodzilam 10.04.06 przez cc i opieka wspaniala po cesarce ciezko mi bylo do siebie dojsc wstalam po 24h,opieka noworodkowa fatalnaaa tragedia o wszystko musialam sie sama dopytywac,maly przechodzil wieksza żółtaczke i byl naswietlany nikt nie infirmowal mnie o jego stanie o wynikach,ale wszystko jest juz dobrze maly zdrowiutki słodko spi,jedzenie w szpitalu PYSZNEEEEEEEE!!!!!!!!!POLECAM DR IRE także pracuje w zdrojach Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: witam 20.04.06, 10:06 witam. ja osobiscie tez polecam dr Ire, wspanialy czlowiek. Z dr Panasiuk mialam stycznosc w szpitalu lezac poltora miesiaca na patologii, nie moge powiedziec o niej ani nic dobrego ani zlego. Dziewczyna ktora ze mna lezala byla jej prywatna pacjetka i bardzo ja sobie chwalila, musze przyznac ze doktor przychodzila do niej od czasu do czasu, nawet w tedy gdy nie miala dyzuru na tym oddziale i sie nia interesowala wiec chyba dla swoich pacjetek jest ok. A szpital bardzo sobie chwale i caly personel rowniez. Rodzilam tam 27 marca, na opieke noworodkow tez nie nazekam, akurat w tym czasie kiedy ja tam bylam panie od noworodkow byly swietne, mile, sympatyczne, uczynne i pomocne, w nocy przychodzily co jakis czas i sie interesowaly dziecmi. Szpital ogolnie bardzo polecam, no i jak juz wspomnialam polecam dr Ire. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia819 Re: witam 20.04.06, 11:07 Dzięki serdeczne za Wasze wypowiedzi:) Jestem teraz w koncu 35-tego tyg. ciąży. Do dr.Panasiuk chodziłam do niedawna prywatnie i byłam zadowolona, ale z powodu cukrzycy skierowali mnie do kliniki patologii na Unie.Jest juz ok więc chciałabym jednak rodzić w zdrojach, właśnie ze względu na nią i na to żę w sumie dobre rzeczy słysze o tym szpitalu. A jeżeli chodzi o szpital na Unii to ponoć jest tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolina31 Re: dr.Panasiuk 20.04.06, 11:02 Dr Panasiuk prowadziła moją ciążę. Mam co do jej osoby mieszane uczucia, ale z przewagą tych pozytywnych. Z plusów: jest zainteresowana pacjentką, pamięta o wszystkich potrzebnych badaniach, robi 2 razy bezpłatnie usg w szpitalu - raz mniej więcej w 8 i raz w 12 tc (z tym że na kiepskim aparacie, nie na tym porządnym w podziemiach szpitala).Podczas każdej wizyty bada ginekologicznie (jest delikatna), zawsze słucha tętna płodu specjalną słuchawką, mierzy ciśnienie, odpawiada wyczerpująco na wszystkie pytania. Z minusów: czasami niepotrzebnie mnie niepokoiła, a to była moja 1 ciąża i sama miałam wiele obaw i potrzebowałam raczej wsparcia i uspokojenia. Pod koniec ciąży wizyty są częste, zdarzyło się ze byłam u niej nawet 2 razy w tygodniu, bo kończyło mi się zwolnienie - za każdym razem brała pieniążki (a np dr Ira w takich sytuacjach podobno nie bierze). Jestem jej jednak wdzięczna za to, że pod koniec ciąży i potem kiedy się przeterminowłam, często kierowała mnie na ktg. Poza tym, zawsze można do niej zadzwonić, ale to chyba teraz standard kiedy chodzi się prywatnie. Ogólnie polecam. A co do samego porodu - jeśli uda się urodzić siłami natury, to najważniejsza jest położna. Miałam szczęście trafić na dyżur pani Kamili Kutrowskiej, tej która prowadzi szkołę rodzenia w Zdrojach. Super babka, konkretna i fachowa, a przy tym jeszcze wesoła. Dzięki niej i mojemu mężowi wspominam poród naprawdę dobrze. Z tego co obserwowałam, nie wydaje mi się, żeby fakt bycia pacjentką lekarza pracującego w tym szpitalu miał jakieś znaczenie dla pozostałego personelu. Ale być może się mylę. Szpital w Zdrojach oceniam jak chyba większość piszących tu dziewczyn: super jeśli chodzi o porodówkę, trochę gorzej oddział poporodowy, gdzie leży sie z maluszkiem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia819 Re: dr.Panasiuk 20.04.06, 11:09 Wiolina31 a kiedy rodziłaś? Słyszałam ze są opłaty za poród rodzinny? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: dr.Panasiuk 20.04.06, 11:21 porod rodzinny kosztuje w Zdrojach 150 zl Odpowiedz Link Zgłoś
wiolina31 Re: dr.Panasiuk 20.04.06, 15:38 Rodziłam pod koniec stycznia. Poród rodzinny kosztuje 150 zł - chyba jedyny szpital w Szczecinie, w którym jest tak drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia819 Re: dr.Panasiuk 21.04.06, 11:49 Dziewczyny bardzo dziękuje za wasze opinie. Pozdrawiam serdecznie Was i Wasze dzidzie:) Ja już też nie moge doczekać się porodu.Kończe 35 tydzień więc jeszcze troche czasu przed nami. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś