beatrix13 08.05.06, 15:13 prawomocnie na 1 rok i 3 m-ce za pomówienia, i co dalej z wicepremierem w rzadzie Prawa i Sprawiedliwości? Strasburg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Lepper skazany 08.05.06, 15:26 Kaczynski go ulaskawi jak Kwasniewski Sobotke:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper skazany 08.05.06, 15:28 ciekawe czy będzie przez najblizsze 5 lat grzecznie i dyplomatycznie sie tylko wypowiadał; ja liczę,że go ktoś sprowokuje do ostrej wypowiedzi,co by sprawdzić jego silną wolę i chęć pozostania na wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 To tylko pokazuje, że nie ma żadnego układu IP: *.bazapartner.pl 08.05.06, 15:27 Wczoraj peremier dzisiaj wyrok.... Przypadek oczywiście... :-)) To jest to szujostwo, z powodu, którego zgonu zycze Pałce Wybiórczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: To tylko pokazuje, że nie ma żadnego układu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 15:31 Może ty The Billu do waszego głównego koalicjanta wystartuj z pretensjami, że prawo łamał, a nie do gazetyże o tym napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: To tylko pokazuje, że nie ma żadnego układu 08.05.06, 16:16 to jest "spisek układu" ,he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: To tylko pokazuje, że nie ma żadnego układu IP: *.bazapartner.pl 08.05.06, 21:10 A nie? w piatek premierem a w poniedzialek wyrok.... hehe blaznami na mxa juz jestescie ale naiwnymi huimanistami Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: To tylko pokazuje, że nie ma żadnego układu 08.05.06, 22:58 kochany a elvis żyje!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: To tylko pokazuje, że nie ma żadnego układu IP: *.chello.pl 09.05.06, 00:50 Odpowiadasz na : Gość portalu: olo napisał(a): > A nie? > w piatek premierem a w poniedzialek wyrok.... hehe > blaznami na mxa juz jestescie > ale naiwnymi huimanistami A nie pomyślał jeden z drugim, że termin ogłoszenia wyroku był znany o wiele wcześniej? No, chyba, że łże-sędzia jakimś cudem przewidział wicepremierostwo dla Leppera na miniony piątek. Z Układem nic nie wiadomo :> Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper skazany 08.05.06, 19:08 a może zostanie odwieszony poprzedni wyrok i pójdzie ze szczoteczką do zębów do ... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Lepper skazany 09.05.06, 07:52 beatrix13 napisała: > a może zostanie odwieszony poprzedni wyrok i pójdzie ze szczoteczką do zębów > do ... .. to tylko szum medialny, bo w praktyce tego sędziowie nie stosują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Lepper skazany. I co z tego? IP: 83.168.106.* 09.05.06, 07:47 On to wszystko ma w czterech literach. I to prawo, i to panstwo, i ten elektotat, i tych swoich piewców, i ten rząd. Zależy mu tylko na władzy. Dlatego ma taki rój przydupasów - nawet na tym forum - chętnych na ochłapy. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Lepper skazany. I co z tego? 09.05.06, 08:27 Słyszę wszędzie ze ponoć ludziom ręce opadają z tego powodu. Nie wiem, ale mi ręce zachowują sie jakoś inaczej - zamiast opadać, podnoszą się do góry. Nawet palec serdeczny prostuje się z znaczącym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper skazany 09.05.06, 13:13 sąd w Słubicach nie odwiesił jednak poprzedniegoo wyroku,więc szczoteczki wicek nie musi szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas bo u nas!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:23 bo u nas dalej pokutuje takie zdanie, że złodziej nie ten co kradnie, ale ten którego złapali!!!! A swoja droga ówczesni opozycjonisci tez mieli wyroki i nawet wielu siedziało, a dzis rzadzą!!! Ja nie mam dobvrego zdania o Lepperze, wiem jaki jest! Ale te wyroki to za znalezienie wywozonego zboza z Polski i wysypanie go, bo by wyjechało!!! A Ci co sprzedawali nie maja wyroku... I powiedzenie paru przykrych słów pod czyims zdresem... ilez przykrych słów pada tu na forum... Kto ma czyste sumienie niech rzuci złym słowem we mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bo u nas!!! 09.05.06, 13:34 nie licz na to, na tym forum nikt Cię rzucać nie będzie; mnie się ani buraczany wicepremier jeden ani drugi fundamentalny nie podobają; teraz ich obrażać tez nie nalezy,bo to pierwszej wody persony publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: bo u nas!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:52 ta Gazeta jest tez człowieka skazywanego wielokrotnie... Nawet człowiek scigany przez prawo był prezydentem, a nie chciał... Odpowiedz Link Zgłoś