Dodaj do ulubionych

O pomysłach na "lepszy Szczecin" mówi Grzegorz ...

IP: *.com / 195.136.49.* 12.05.06, 20:51
a czemu nie ma pytania gdzie szczecinianie będą zarabiać,ja naprzykład
chciałbym odprowadzać koszyki w sklepie, lub odprowadzać samochody jak już
przyjadą pod filharmonię, bo teraz demontuję złom na gontynce od 15 lat bo nie
ma tam inwestora , ale to praca jeszcze tylko na 10 lat chyba że zajmiecie się
śródodrzem to będę miał robotę na gontyncez 20 lat to już mam perspektywę
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: O pomysłach na "lepszy Szczecin" mówi Grzegor IP: *.globalconnect.pl 12.05.06, 20:59
      Cchemy by szczecin się rozwijał. Mamy dośc głosow ze to sa tylko wizje i innego
      tego tpu fanaberie. Szczecin ma potencjał. To w koncu sie uda!
    • Gość: estyta Re: Grzegorzu prezesie architektów tyle widziałeś IP: *.com / 195.136.49.* 12.05.06, 21:16
      ale wokół siebie najpierw napraw to co wasze środowisko spartoliło nie rażą
      ciebie kamienice tuż przed zamkiem książąt pomorskich ich wysokość przysłania
      zamek i jeszcze ten kolor turkusowy właśnie najlepiej to co tak spartoliliście
      widać z trasy zamkowej jadąc do Szczecina oraz ze śródodrza które chcesz
      zagospodarować ja bym tych budowli się wstydził a ty jeszcze chcesz je bardziej
      uwidocznić zagospodarując śródodrze, koniecznie chcesz ludziom pokazać jak
      zaprojektowaliście coś co nie pasule do reszty.
      • Gość: ved Re: Grzegorzu prezesie architektów tyle widziałeś IP: *.globalconnect.pl 15.05.06, 15:45
        kurde, jak mnie wkurza ta wasza zwyklaludzka glupota, ktora sie tak szczycicie!
        Ferber tego nie projektowal, a innego terenu lepszego niz srododrze w miescie NIE MAMY. Wiec zamknij jape, jak nie amsz nic sensownego do powiedzenia, i pozwol innym byc kreatywnymi, a sam najlepiej sie rzuc z mostu, skoro nie widzisz sensu w niczym.
    • Gość: olo Re: O pomysłach na "lepszy Szczecin" mówi Grzegor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:24
      > Innym pomysłem jest pozostawienie lotniska w Dąbiu, bo to ożywiłoby teren
      wokół południowej części jeziora Dąbie. Tam powinny powstawać mariny, ośrodki
      żeglarskie, zimowe przystanie. Jest mało miast w Europie, które w swoim obrębie
      mają lotnisko, a w związku z ekspansją lotnictwa m.in. sportowego i prywatnego,
      transportu drobnych technologii takie lotnisko może być motorem rozwoju. Już
      teraz znajomi Szwedzi latają prywatnym samolotem na urlop, w czasie którego
      żeglują. To jest olbrzymia szansa. Niemcy zrobili lotnisko w Dąbiu, bo myśleli
      przyszłościowo i utopijnie. My też tak musimy.

To dobrze że pan Ferber popira panią Lubińską jeśli chodzi o pozostawienie
      lotniska w Dąbiu. To ona pierwsza jeszcze przy współpracy z śp Kołaczem
      wytoczyła krucjatę przeciwko zakusom na zlikwidowanie lotniska. Później
      próbował lotnisko zlikwidować Czesny i gdyby nie pani Lubińska to może by mu
      się udało. To fajnie że niektórzy docenili jej działanie
    • Gość: Tim Re: O pomysłach na "lepszy Szczecin" mówi Grzegor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:02
      Popieramy!
    • Gość: gienekx Kolejny fantasta z rodziny architektów IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 13.05.06, 12:12
      Chciałmym, chcę, widziałbym ... itd.
      Z takiego właśnie gadania nic w tym mieście się nie wydażylo, a gadanie ciągle
      o tym samym doprowadzi kiedyś do upadku prasy lokalnej, bo będą robić przedruki.
      Panie Grześ może tak coś od siebie - proszę pana i pańskich kolegów już nie
      gadajcie tylko przedstawcie konkretne projekty a przy tych mocno
      fanatastycznych źródła ich finansowania.
      • Gość: ns Re: Kolejny fantasta z rodziny architektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:34
        www.nowyszczecin.pl - Podpisz się!!!
      • Gość: ved Re: Kolejny fantasta z rodziny architektów IP: *.globalconnect.pl 15.05.06, 16:00
        slepy???

projekty od dawien dawna juz sa, ale leza w urzedzie miasta na polce i sie kurza

www.nowyszczecin.pl
    • Gość: ns Re: O pomysłach na "lepszy Szczecin" mówi Grzegor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:34
      www.nowyszczecin.pl - PODPISZ SIĘ!
    • Gość: Andrzej Re: O pomysłach na "lepszy Szczecin" mówi Grzegor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:23
      Panie Grzegorzu,

popieram Pana wizje dot. rozwoju Szczecina.
      Chcialbym bardzo aby ten ten temat byl jak najszybciej realizowany - co trzeba
      w tym celu uczynic?
      Czy musimy z tym wszystkim czekac az po wyborach bedziemy mieli nowych radnych
      i prezydenta?
      Szkoda mi strasznie tego czasu (od poczatku Pana inicjatywy) - w sumie niewiele
      przez te 2 lata przyblizylismy sie do finalu.

Nie jest to - bron boze - zarzut przeciwko Panu.
      Chodzi o przejscie do nastepnych etapow - czy moglby Pan stworzyc i opublikowac
      projekt dojscia do realizacji tego celu (chodzi mi o projekt w sensie
      zarzadzania projektami, wraz z "kamieniami milowymi", szacunkiem czasu, ryzyka
      itd.) Potrzeba jasnej drogi jak dotrzec do celu.
      • Gość: kandydat Re: nie wyleczony IP: 85.219.206.* 15.05.06, 12:25
        Andrzeju ty naprawdę wierzysz w ralizację tej utopi nie wiedziałem że są
        jeszcze tak naiwni ludzie.Głosuj na mnie a zrobię że bedziesz młody piękny i
        bogaty jak to zorbię a to pózniej się zobaczy jak sie nie uda to powiem że
        miałem za mało czasu
        • Gość: ved Re: nie wyleczony IP: *.globalconnect.pl 15.05.06, 15:55
          zycze szybkiego zachlysniecia sie twoim przecietnym zyciem, przecietnymi pogladami i przecietnnoscia w ogole.
          • Gość: kuba_ Re: nie wyleczony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 03:51
            Ja was nie rozumiem... p.Grzegorz F. jest jednym z niewielu ludzi w tym miescie,
            ktory ma pomysl i konsekwetnie dazy do celu. Zamiast rzucac takimi niczym nie
            popartymi pseudoargumentami wzielibyscie sie i dolaczyli do Niego. Im wiecel
            ludzi bedzie glosno mowilo, ze dzisiejsze wladze nic nie robia zeby bylo lepiej
            - wrecz blokuja cokolwiek - tym szybciej zniesiemy towarzysza Jurczyka -
            czlowieka epoki Regana - i tej jego chalastry ktora traci pieniadze (50 mln
            rocznie - urzad miasta, trzecia kara za zerwanie umowy dla szczecina przez
            jurczyka - 30 mln ...zeby nie byc goloslownym) ktore mozna by zainwestowac w
            szczecin, w srododrze (urbanistyczne centrum szczecina). popieram Grzegorza bo
            on wie co robi, opiera sie na argumentach i ma atuty w reku w postaci gotowych
            koncepcji/projektow.

...wiec nie wyjezdzajcie z tym pustoslowiem - trzeba bylo isc do urn i zniesc
            pajaca ktory doprowadza szczecin do stanu obecnego razem z tymi jego
            przydupasami (ktorzy maja sprawy w sadzie za korupcje, a dalej piastuja wysokie
            stanowiska)!!! jak trzeba dzialac to nikogo nie ma, jak ktos ma pomysl to
            krytykantow pelno - to wlasnie sa szczecinianie - masa.

jak ktos ma mozliwosci i chce cos zmienic to szybko jest usowany - to realia
            naszego urzedu miasta!!! urzedasy siedza na tylkach i sie obijaja, pilnuja posad
            i niechca zmian bo tak im dobrze!!! chce sie cos zrobic, ale po co???...jeszcze
            sie spadnie....

ŻENADA!!!

ps.: a najgorsze jest to, ze tak bedzie caly czas
            z takim nastawieniem mieszkancow tego cho*****go miasta!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka