mambo5 za co mogą trafić za kratki na co najmniej trzy .! 13.05.06, 18:13 Moga ale nie musza i znajac podejscie naszych sadow dostana w zawieszeniu i dalej beda napadac. Kpina i mysle ze ustawowo obrona konieczna w polsce i strzelanie w obronie wlasnej powinna ukrocic takie przypadki. To nie byl rozboj tylko napad z premedytacja z grozbami utraty zycia. I ie moga trafic tylko powinni na 10-15 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Daj spokoj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:38 troche ich postraszyli, no moze troche poprzepychali sie z chlopakiem ale jak to w takim srodowisku jest - mlodzi ludzie musza sie wyszalec. Dodam ze szkodliwosc spoleczna czynu byla mala. Wnosze o niski wymiar kary w zawieszeniu - to sa dobrzy, mlodzi ludzie i nalezy dac im szanse by mogli wrocic do spoleczenstwa i dac im szanse zmiany... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Daj spokoj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:17 Ja też tak myślę. Gdyby nie ten Niemiec z pewnością byliby w Szczecinie na manifestacji propagowanej na tym niepruderyjnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad nie mam zadnych watpliwosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 01:55 Polsce potrzeba mlodych, dynamicznych i przedsiebiorczych ludzi! Parafrazujac znany plakat: POLSKA CIE POTRZEBUJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Brutalny rozbój w Chojnie IP: 209.89.159.* 14.05.06, 06:02 Kiedy w Polsce bedzie mozna zyc troche bezpieczniej? To,co sie dotychczas dzieje napawa wielkim lekiem i niepewnoscia. Czlowiek,gdy wyjdzie na ulice o zmierzchu,wlasnego cienia sie boi. Gdyby wladze zastosowaly ostrzejsze sankcje - bandyci troche by sie bali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Brutalny rozbój w Chojnie IP: 83.168.96.* 14.05.06, 08:39 Jak to? To nie mamy ostrzejszej władzy? To nie wybrali tych co mieli ostrzej karać i rozprawić się szybko z bandytyzmem na polskich ulicach? Czy ja coś przespałam i wybrali kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś