Dodaj do ulubionych

Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 lata

24.05.06, 21:31
przy tej twojej pieniackiej metodzie krytyki możesz się nabawić albo nerwicy
albo zajadów.
pomyśl że to jeszcze ponad 3 lata.
Jesteś inteligentym człowiekiem, więc dlaczego tak niski poziom mają twoje
ataki?
zaaplikuj więcej finezji, uderzaj w czułe punkty ale nie na odlew, lecz
finezyjnie.
Co ja będę opowiadał , rób po prostu jak ja z twoją ulubioną
pseudosocjaldemokracją.
Każdej władzy ,także obecnej , przyda się patrzeć na ręce.
A patrzeć muszą najbystrzejsi.
Tylko pomyśl , tak samo , dzień w dzień , przez ponad 3 lata....
czy wytrzymasz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fugazi Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 21:38
      > zaaplikuj więcej finezji, uderzaj w czułe punkty ale nie na odlew

Pozwól mu wcześniej Felixie trochę pobawić się ptaszkiem.
      Zapewniam między nami, że i jemu sie chce PiSiu.

Pozdrawiam
      Fugazi
      • felix_edmundowicz Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 24.05.06, 21:42
        nu , nu a Słońce Gospodarki nie pogrozi mu palcem?
        że bawi się ptaszkiem w czasie zadań poleconych?
        i taki duży chłopczyk?
        no pasaran!
        basta!
        only girls!
        • Gość: Fugazi Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 21:46
          > only girls!

Ty chyba nie jest trendy w kręgach socjaldemokracji.

Pozdrawiam
          Fugazi
          • Gość: spoza kręgów Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 IP: *.chello.pl 24.05.06, 22:00
            To ci z kręgów socjaldemokracji muszą pobluzgać na forum, żeby osiągnąć satysfakcję (tzn. dojść po
            wstępnej zabawie z ptaszkiem)?
            • Gość: Fugazi Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:02
              > To ci z kręgów socjaldemokracji muszą pobluzgać na forum, żeby osiągnąć
              satysfakcję (tzn. dojść po wstępnej zabawie z ptaszkiem)?

Nie tylko oni. Ja też to praktykuję a socjalizmem się brzydzę. :-))))

Pozdrawiam
              Fugazi
              • Gość: spoza kręgów Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 IP: *.chello.pl 24.05.06, 22:28
                I słusznie (że się brzydzisz), bo socjalista=złodziej.
                • xyz-xyz Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 25.05.06, 08:38
                  A ja myślałem, że pijak=złodziej. Jakżesz musiałem skrzywdzić dżona.pijaka:))))
    • xyz-xyz Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 25.05.06, 08:38
      To Ty uważasz siebie za finezyjnego? Eeeee. Narcyś:)))
      • Gość: Doradca Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:46
        Nigdy nie ugrasz nic ani na forum ani w polityce obrażaniem innych ludzi. Bierz
        przykład z Jacka. Oj młodzi, młodzi...
        • xyz-xyz Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 25.05.06, 09:14
          Drogi PR-owcu, mendzisz jak stara matrona:)))) Coś Tobie o Jacku opowiem. Jakiś
          czas, temu gdy różni PR-owcy oskarżali go bycie TW ksywa Robert, podczas
          jakiegoś komuszego spędu zapoznałem z Jackiem mojąosobistą małżonkę. A Jacek,
          jak to Jacek, z bananem na buźce, podał grabulę mojej starej i w te słowa:
          „Robert jestem”.
          • Gość: :))) Re: Hej xyz,coś mi się widzi że masz zajęcie na 3 IP: 195.117.158.* 25.05.06, 14:47
            I uwierzyłeś, że z tym Robertem to tylko ściema, taki żart, prawda?
    • felix_edmundowicz bezrobocie xyz,ustawy norymberskie a logika 26.05.06, 11:00
      Dzięki takim ludziom jak Słońce Gospodarki, profesor Jaskiernia, doktor
      Wijas,Miller, Sobotka itd. możemy zobaczyć jak na dłoni ich rzekomy
      profesjonalizm i i pseudosocjaldemokratyzm.
      Oto bezrobotny xyz zaśmieca pseudointelektualnymi wypowiedziami nasze
      Forum.Twierdzi nawet ,że obecna władza wprowadza ustawy norymberskie
      pl.wikipedia.org/wiki/Ustawy_norymberskie
      o tym ,że Prezydent Lech Kaczyński cieszy się uznaniem środowisk żydowskich i
      był przez nie uroczyście przyjmowany ani słowa w wypowiedziach xyz.
      Dzisiaj hołubi Benedykta XVI i go cytuje wyrywając słowa z kontekstu i
      dopasowując do swoich kumotrów z pseudosocjaldemokracji a wczoraj go ganił
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22951066&a=22951505
      Niestety a może stety bezrobocie nie służy xyz-towi, z tego względu stety,że
      gdyby pracował ,poddawałby swoich podwładnych i współpracowników nieustannej
      fałszywej indoktrynacji pseudosocjaldemokratycznej.
      Na szczęście jego promotor i mocodowaca Słońce Gospodarki ma nikłe szanse na
      prezydenturę, wobec czego zgodnie z teorią Darwina osobniki nieużywane zanikają.
      • xyz-xyz Koalicja a historia... 26.05.06, 11:17
        Musiałem celnie trafić felixie. Sumienie zawyło? Miast krytykować brak
        profesjonalizmu "pseudosocjaldemokratów" pokaż swój profesjonalizm. A co do
        krytyki Benedetta. Po pierwsze prawdziwa cnota krytyk się nie boi, po drugie,
        jak widać, doświadczenia młodzieńcze, pozwalają mu zauważyć pewne historyczne
        echa, które z Polski nadchodzą. Tobie widać nie jest to dane. Ciekawe czy z
        racji wieku, czy z racji tego, że „(...) że życie pod wpływem totalitaryzmów
        mogło zrodzić nieuświadomioną tendencję do ukrywania się pod zewnętrzną maską, a
        w konsekwencji do ulegania jakiejś formie hipokryzji"? Na przykład patrzenia z
        góry na tych, których życiorys potoczył się inaczej?
        • felix_edmundowicz oto mój profesjonalizm bezrobotny xyz-cie 26.05.06, 11:27
          szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=felix_edmundowicz&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=70&poz=0&A
          _szukaj=autor&zywe=2&x=7&y=6

Oto w tych celnych i demaskatorskich postach doprowadziłem do odsunięcia od
          władzy pseudosocjaldemokratów.
          Teraz odsunę Meyerszczyków, pijanych starostów z SLD , synekurzystów z biednych
          publicznych instytucji, tych którzy fałszując po raz kolejny wybory
          doprowadzają do usunięcia Jakuba Szumina jako przedstawiciela organizacji
          ekologicznych,a także przyczynię się do porażki Słońca Gospodarki, Kosmicznego
          Umysłu który niszczył koncepcję Gazoportu i energetyki atomowej, jednocześnie
          walcząc ramię w ramię z Jaruzelskim i Breżniewem przeciw faszystowskiemu
          Reagonowi.
          Zwycięstwo tak jak i racja jest po mojej stronie.
          Na jesieni, też wygram odsuwając pseudosocjaldemokratów na drugi plan.
          No pasaran!
          Basta!
          Dlaczego do Wieczorka na party w MTS nikt nie podchodził?
          Bo nikt nie lubi przegrańców!
          Na przyszły rok tak będzie ze Słońcem Gospodarki!
          a nam wszystkim ulży!
          • xyz-xyz Tak, to twój profesjonalizm. 26.05.06, 11:37
            w temaciew treści
            Szukasz na forum: Szczecin
            Rok: 2005-2006 2004 2001-2003 Autor: dokładnie taki
            Znaleziono: 0 nowe wyszukiwanie

Przykro mi...

> Oto w tych celnych i demaskatorskich postach doprowadziłem do odsunięcia od
            > władzy pseudosocjaldemokratów.
            > Teraz odsunę Meyerszczyków, pijanych starostów z SLD , synekurzystów z biednych
            >
            > publicznych instytucji, tych którzy fałszując po raz kolejny wybory
            > doprowadzają do usunięcia Jakuba Szumina jako przedstawiciela organizacji
            > ekologicznych,a także przyczynię się do porażki Słońca Gospodarki, Kosmicznego
            > Umysłu który niszczył koncepcję Gazoportu i energetyki atomowej, jednocześnie
            > walcząc ramię w ramię z Jaruzelskim i Breżniewem przeciw faszystowskiemu
            > Reagonowi.

A wynajdziesz jeszcze jakiś skuteczny sposób na kurzajki?
            Czytałem, że megalomania, to jeden z objawów jakiejś choroby...
            • felix_edmundowicz a może by tak rzeczowo spamerze? 26.05.06, 11:50
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=17848663&v=2&s=0
              zobacz w poście powyżej jak obanżyłem waszą pseudosocjaldemokratyczność.

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=felix_edmundowicz&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=70&poz=0&A
              _szukaj=autor&zywe=2&x=13&y=10
              • xyz-xyz Rzeczowo. 26.05.06, 12:01
                Powinieneś jednak porozmawiać z Twoim dr Pobochą. Takie poczucie
                wszechmocności, to objaw choroby. Czytałem w Przeglądzie wywiad z pewnym
                psychiatrą i on właśnie opisał takie stany, jako patologię. Jestem szczerze
                zaniepokojony o Twoje zdrowie.
                • felix_edmundowicz twoja troska brzmi cokolwiek podejrzanie ;) 26.05.06, 12:15
                  nie wierzę że szczerze martwisz się o moje zdrowie.....
                  ;)
                  natomiast zadziwia mnie że informacje o świecie czerpiesz z tak poczytnych pism
                  -Przegląd
                  -Trybuna
                  -Nie
                  -Głos Szczeciński
                  jeśli coś pominąłem to mnie popraw
                  :)))
                  ale ad rem :
                  pytałeś mnie o mój profesjonalizm, to ci odpowiedziałem,że starałem się i
                  przykładałem na Forum do obnażenia pseudosocjaldemokracji.
                  Moja walka była skuteczna, bo od władzy odeszło SLD.
                  Teraz muszę doprowadzić do usunięcia fałszywców w samorządzie.
                  Nie bardzo chcesz wypowiadać się na temat dintojry wobec Jakuba Szumina,
                  wypytaj się dokładnie dyr.Kaliny, to cię oświeci jakie miał polecenia od Meyera
                  i Słońca Gospodarki.
                  Jeśli Słońce Gospodarki zapowiada że będzie otwarty na wszystkie nurty, to
                  powiedz mi xyz-cie po jakiego diabła niszczy środowiska ekologiczne?
                  bo nie są licencjonowane przez SLDowskich aparatczyków jak Zieloni2004????
                  A co z tym synekurzystą z rzekomym doktoratem?
                  • xyz-xyz Brak Tobie wiary?:)) 26.05.06, 12:35
                    > nie wierzę że szczerze martwisz się o moje zdrowie.....

*Szczerze się martwię. Z dwóch powodów. Po pierwsze dlatego, że taki już jestem.
                    A po drugie, by było Tobie łatwiej to przyswoić, obawiam się, że możesz pełnić
                    jakieś funkcje publiczne. A taki stan psychiki plus decyzje o charakterze
                    publicznym, to niebezpieczny mariasz.

> natomiast zadziwia mnie że informacje o świecie czerpiesz z tak poczytnych pism
                    > -Przegląd
                    > -Trybuna
                    > -Nie
                    > -Głos Szczeciński
                    > jeśli coś pominąłem to mnie popraw

*Wyborcza, Kurier, Forum (z pamięci bo strony już nie ma), WP, Onet, Interia,
                    Rzeczpospolita. Co do poczytności. W Polsce poczytny jest Fakt. Ale czy o to
                    chodzi?

> pytałeś mnie o mój profesjonalizm, to ci odpowiedziałem,że starałem się i
                    > przykładałem na Forum do obnażenia pseudosocjaldemokracji.
                    > Moja walka była skuteczna, bo od władzy odeszło SLD.

*SLD odeszło z dwóch powodów. Własnej głupoty i bezprzykładnej nagonki
                    wszystkich. Twoja skuteczność, jest tylko w Twojej wyobraźni. Taki przykład: w
                    TVN24 widziałem, jak płonął zabytkowy kościół w Gdańsku. W trackie audycji
                    wyszedłem podlać ogródek. Gdy wróciłem ogień był ugaszony. Jestem strażakiem?:))

Jeśli Słońce Gospodarki zapowiada że będzie otwarty na wszystkie nurty, to
                    > powiedz mi xyz-cie po jakiego diabła niszczy środowiska ekologiczne?

*Może dlatego, że ich jedynym celem jest zasiadanie w radach nadzorczych, ale
                    gdy PiSowcy gnębią susły, to ekolodzy, ustami swego rzecznika
                    felixa_edmundowicza, twierdzą, że mam bzika?

> A co z tym synekurzystą z rzekomym doktoratem?

Przyznaję, pospieszyłem się z tym doktoratem. Jest w trakcie przewodu (zdaje
                    się). Natomiast Ty nadal kłamiesz, że zarabia 4500 zł, choć zarabia niecałe
                    3000. Pokaz mi jednego dyrektora z PiS, który tak mało zarabia.
      • ja_aska Re: bezrobocie xyz,ustawy norymberskie a logika 26.05.06, 12:18
        Kaczyński cieszy się uznaniem środowisk żydowskich

BEZ JAJ FELUŚ
        • felix_edmundowicz Re: bezrobocie xyz,ustawy norymberskie a logika 26.05.06, 12:22
          ja_aska napisała:

> Kaczyński cieszy się uznaniem środowisk żydowskich
          >
          > BEZ JAJ FELUŚ

BEZ JAJ ????????????????
          :))) taki Ci potrzebny feluś bez jaj?, no to muszę się podeprzeć linkiem aby
          ocalić te jaja
          serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3158423.html
          • ja_aska Re: bezrobocie xyz,ustawy norymberskie a logika 26.05.06, 12:25
            straciłeś jaja kotku:
            Działacze Amerykańskiego Komitetu Żydowskiego oraz eksperci waszyngtońskich
            instytutów politologicznych bardzo dobrze oceniają SWOJE SPOTKANIA z
            prezydentem Lechem Kaczyńskim
            • felix_edmundowicz przeczytaj dokładnie, nie daj się uprzedzeniom 26.05.06, 12:32
              W piątek, drugim dniu wizyty w Waszyngtonie Lech Kaczyński spotkał się z
              delegacją Amerykańskiego Komitetu Żydowskiego (AJC). Organizacja ta od lat jest
              znana z przychylnego nastawienia do Polski (m.in. mocno wspierała polskie
              wejście do NATO).

- Prezydent dziękował nam za pomoc w protestach przeciw używaniu w
              amerykańskich mediach określeń "polskie obozy śmierci", a także za poparcie w
              Kongresie projektów ustaw o zniesieniu wiz USA dla Polaków - mówi "Gazecie"
              David Harris, dyrektor wykonawczy AJC. - To było bardzo ciepłe spotkanie, pana
              Kaczyńskiego poznaliśmy już wcześniej, gdy był prezydentem Warszawy. Doceniamy
              jego rolę we wsparciu projektu Muzeum Żydów Polskich.

• ja_aska Re: przeczytaj dokładnie, nie daj się uprzedzenio 26.05.06, 12:36
                przeczytałam chyba w przeciwieństwie do ciebie kotku. docenianie to nie
                zachwyt. straciłeś oba:)
                • xyz-xyz Re: przeczytaj dokładnie, nie daj się uprzedzenio 26.05.06, 12:37
                  Aska, to typowe chwyty felixa. Jemu się zdaje, że motłoch wszystko kupi.
                • felix_edmundowicz manipulujesz bez przekonania 26.05.06, 12:41
                  gdzie użyłem słowa zachwyt?
                  napisałem,że L.Kaczyński cieszy się uznaniem środowisk żydowskich.
                  komentarze typu : spotkania ciepłe , serdeczne, uznanie dla L.Kaczyńskiego itp
                  oczywiście odzwierciedlają wg ciebie i tego ignoranta xyz-ta antysemityzm
                  L.Kaczyńskiego ? ;)))))
                  dodajmy wobec tego co Lech Kaczyński napisał o antysemityźmie:
                  serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3133229.html
                  Przesłanie od prezydenta Lecha Kaczyńskiego przeczytała minister Ewa Junczyk-
                  Ziomecka: "Dzień Holocaustu przypomina i uświadamia, do jakiej katastrofy może
                  doprowadzić zaślepienie szaleńczą ideologią opartą na pogardzie dla innych
                  narodowości, religii, przekonań i koloru skóry. Zwracam się dziś do każdego o
                  przeciwstawienie się wszelkim przejawom nienawiści do ludzi z powodu ich
                  narodowej odrębności. (...) A antysemityzm, który Papież Jan Paweł II nazwał
                  grzechem, niech nie obciąża naszych sumień i nie zatruwa naszych serc".
                  • xyz-xyz Felix bo oprócz jaj stracisz coś jeszcze... 26.05.06, 12:48
                    docenić dk VIa, ~nię, ~nisz, ~ceń, ~nił, ~niony — doceniać ndk I, ~am, ~asz,
                    ~ają, ~aj, ~ał, ~any
                    «uznać wartość, znaczenie czegoś; ocenić należycie»

uznanie n I
                    3. «szacunek, poważanie, poszanowanie; pochwała»
                  • felix_edmundowicz dodajmy jeszcze Korczaka 26.05.06, 12:48
                    Dlaczego pan Kwaśniewski nie zawalczył o pomnik Korczaka,albo jego szanowna
                    ufryzurowana i bogato odziana małżonka zwana Księżniczką?
                    hę?
                    tylko znowu ten rzekomy "antysemita" Lech Kaczyński?

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,1681674.html
                    W miejscu nieistniejącego domu i przy nieistniejącej ulicy położono w piątek
                    kamień węgielny pod pomnik Janusza Korczaka. W ciągu roku, najpóźniej dwóch
                    spiżowe postacie Starego Doktora i dzieci staną pod marmurowym drzewem

Porośnięty trawą skwer między Pałacem Kultury a ul. Świętokrzyską. Kiedyś
                    biegła tędy ul. Śliska, a w domu nr 9 miał swą ostatnią siedzibę kierowany
                    przez Korczaka sierociniec. To właśnie stąd w 1942 r. Stary Doktor wyruszył z
                    podopiecznymi na Umschlagplatz. Wczoraj na uroczystość wmurowania tu kamienia
                    węgielnego pod pomnik zjechał tłum dzieci ze szkół i domów dziecka im.
                    Korczaka.

- Ten pomnik powinien stanąć w Warszawie już dawno - stwierdził uczestniczący w
                    ceremonii prezydent stolicy Lech Kaczyński.
                  • xyz-xyz Re: manipulujesz bez przekonania 26.05.06, 12:50
                    Widzę, że ciśnienie Tobie podskoczyło. Zaczynasz używać epitetów. Cieszę się.
                    Jestem ignorantem felix. W wielu dziedzinach. Na szczęście nie jestem megalomanem...
                    • xyz-xyz Zapomniałbym 26.05.06, 12:52
                      Możesz mi przypomnieć, gdzie określiłem tą wypowiedź Kaczyńskiego jako
                      "antysemicką". Pamięć mi szwankuje...
                    • felix_edmundowicz przeczysz sam sobie 26.05.06, 12:57
                      twierdzisz że użyłem epitetu: ignorant,a w następnym zdaniu potwierdzasz ,że
                      jesteś w wielu sprawach ignorantem.
                      ?
                      no , proszę , nerwy puszczają chłopie?
                      a może boisz się mnie?
                      nie obwaj się mnie, jestem łagodny !
                      z zapałem tylko obanżam fałszywe oblicze pseudosocjaldemokracji.
                      No pasaran!
                      Basta!
                      Nie czytaj postów modyfikowanych ideologicznie!
                      Nie jedz żywności modyfikowanej genetycznie!
                      • xyz-xyz Nie przeczę 26.05.06, 13:06
                        Kiedy Ty piszesz o mnie ignorant, używasz epitetu. Kiedy ja o sobie tak piszę,
                        to jest to skromność. Ja po prostu nie uważam siebie za mesjasza, który odsunął
                        „pseudosocjaldemokratów” od „koryta” i który zniszczy ich do cna.

Nerwy? Czy ja Ciebie wyzywam? Powiem szczerze, że musiało mi mocno spaść
                        ciśnienie, bo spać mi się chce. Zrobię sobie kawę. Tobie zaś polecam wywar z melisy.
                        • felix_edmundowicz skromny xyz. 26.05.06, 13:12
                          xyz-xyz napisał:

> Kiedy Ty piszesz o mnie ignorant, używasz epitetu. Kiedy ja o sobie tak piszę,
                          > to jest to skromność. Ja po prostu nie uważam siebie za mesjasza, który
                          odsunął
                          > „pseudosocjaldemokratów” od „koryta” i który zniszczy i
                          > ch do cna.
                          >
                          > Nerwy? Czy ja Ciebie wyzywam? Powiem szczerze, że musiało mi mocno spaść
                          > ciśnienie, bo spać mi się chce. Zrobię sobie kawę. Tobie zaś polecam wywar z
                          me
                          > lisy.
                          >

Tobie raczej polecam browara, może wyciągnie Cię z deprechy?
                          a może seansik na kanapce u dr Pobochy?
                          ps
                          mały kamyk pomaga lawinie, to odnośnie mojej rzekomej megalomanii.
                          Nie stałem z założonymi rękami biernie przypatrując się hucpie
                          pseudosocjaldemokratów,walczyłem słowem na Forum, jeśli choć dwóch czytelników
                          Forum dzięki mojej bezpardonowej walce z pseudosocjaldemokratami nie oddało
                          głosu na tych "fałszywych przyjaciół ludu" jak to pisał tow.Lenin ,to
                          odsunięcie jak to trafnie xyz-cie określiłeś ,od koryta - jest to moja mała
                          Victoria!
                          • xyz-xyz Takie tam:) 26.05.06, 13:28
                            > Tobie raczej polecam browara, może wyciągnie Cię z deprechy?
                            > a może seansik na kanapce u dr Pobochy?

Ad personam
                            Jeżeli spostrzega się że przeciwnik jest silniejszy i że w końcu nie
                            będzie się miało racji, to atakuje się go w sposób osobisty, obraźliwy
                            i grubiański. Porzuca się przedmiot sporu i atakuje się osobę
                            przeciwnika w jakikolwiek bądź sposób.
                            • felix_edmundowicz rozbawiasz mnie 26.05.06, 13:32
                              > Jeżeli spostrzega się że przeciwnik jest silniejszy i że w końcu nie
                              > będzie się miało racji, to atakuje się go w sposób osobisty, obraźliwy
                              > i grubiański. Porzuca się przedmiot sporu i atakuje się osobę
                              > przeciwnika w jakikolwiek bądź sposób.
                              >
                              Jeśli polecenie dobrego piwka oznacza u Ciebie grubiaństwo,a polecenie kanapki
                              u najlepszego specjalisty jakim jest dr Pobocha uważasz za obraźliwe, to jesteś
                              w grubym błędzie.
                              Ja polecam Ci z czystej wrodzonej dobroci mego serca.
                              pozdrawiam
                              twój wierny polemista
                              felix_edmundowicz
                              • xyz-xyz Re: rozbawiasz mnie 26.05.06, 13:39
                                Za piwo dziękuję. Zaś ignorant, czy beton albo sugestie, ze mam się do Pobochy
                                zgłosić bo mam depresję, to właśnie typowy atak ad personam.

Pozdrawiam równie gorąco.
                                • felix_edmundowicz ad personam 26.05.06, 13:50
                                  zacytuję ciebie z postu o tytule "rzeczowo"

Powinieneś jednak porozmawiać z Twoim dr Pobochą. Takie poczucie
                                  wszechmocności, to objaw choroby. Czytałem w Przeglądzie wywiad z pewnym
                                  psychiatrą i on właśnie opisał takie stany, jako patologię. Jestem szczerze
                                  zaniepokojony o Twoje zdrowie.

Wcale nie uznałem tego za atak ad personam.
                                  :))))))
                                  ale tak z innej beczki, to co tam u ciebie się pokiełbasiło??
                                  możesz wrzucić na priv.
                                  pozdrawiam
                                  • xyz-xyz Re: ad personam 26.05.06, 14:03

Nie jest to w żadnym wypadku atak ad personam. W sposób wyczerpujący
                                    uargumentowałem tą wypowiedź. Wskazałem, na źródło moich niepokojów. Ty zaś
                                    napisałeś tekst, który po prostu dokładnie odpowiadał temu, o czym mówił
                                    psychiatra w Przeglądzie. Nic nadto.

> ale tak z innej beczki, to co tam u ciebie się pokiełbasiło??
                                    > możesz wrzucić na priv.

U mnie wszystko dobrze. Co niby się miało pokiełbasić? Jakieś wieści masz? Wal
                                    śmiało. Możesz na priv jeśli Twa wola.
                  • ja_aska Re: manipulujesz bez przekonania 26.05.06, 13:01
                    hahahahahahahha
                    i dlatego akceptuje (poparł) antysemitę giertycha na ministra oświaty?????
        • felix_edmundowicz Re: bezrobocie xyz,ustawy norymberskie a logika 26.05.06, 12:24
          jeden link na jedno jajo!
          teraz zawalczę drugim linkiem o drugie jajo
          serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,2511543.html
          pozdrawiam jaasiu
          • xyz-xyz Re: bezrobocie xyz,ustawy norymberskie a logika 26.05.06, 12:38
            Będziesz śpiewał falsetem...
    • felix_edmundowicz jaasiu i xyz-cie: a z tym co zrobicie :))))))))))? 26.05.06, 12:51
      Polska jednym z największych przyjaciół Izraela
      PAP, pi 12-02-2006, ostatnia aktualizacja 12-02-2006 20:35

Polska jest dziś jednym z największych przyjaciół Izraela i nowy prawicowy rząd
      RP kontynuuje politykę w tym duchu, prowadzoną przez wszystkie poprzednie rządy
      po upadku komunizmu - stwierdza amerykański komentator Tad Taube w serwisie
      działającej w USA żydowskiej agencji JTA

Autor - urodzony w Polsce biznesmen z San Francisco - przypomina, że w ciągu
      ostatnich 15 lat przywódcy Polski wielokrotnie odwiedzali Izrael, prezydent
      Wałęsa w 1991 r. przeprosił za krzywdy Polaków wobec Żydów, a proamerykańskie
      po 1989 r. rządy RP popierały z reguły interesy Izraela na forum ONZ. Obecnie
      też Polska intensywnie współpracuje z Izraelem na polu wojskowości

Dodaje też, że wbrew stereotypowym opiniom o "polskim antysemityzmie" problemy
      Izraela cieszą się wielkim zainteresowaniem na polskich uniwersytetach,
      a "rzadkie antyizraelskie demonstracje (w Polsce) są tak małe, że nie zwracają
      uwagi nawet lokalnych mediów"

"Od upadku komunizmu Polska - kraj, który Żydzi tak lubią nienawidzić -
      prowadzi konsekwentnie proamerykańską i proizraelską politykę" - ocenia Taube

Prezydent Kaczyński - pisze Taube - porównał siebie do izraelskiego premiera
      Ariela Szarona, "prawdopodobnie jako jedyny przywódca europejski". Podkreśla
      też, że polski ambasador w Izraelu potępił terroryzm palestyński, co - jak
      pisze - "wywołało wrzaski oburzenia ze strony niektórych jego europejskich
      kolegów"

Jak przypomina autor, Lech Kaczyński jeszcze jako minister sprawiedliwości w
      rządzie premiera Buzka (w latach 2000-2001) "przeforsował pełne ujawnienie
      masakry Żydów w Jedwabnem", a później, jako burmistrz Warszawy, aktywnie poparł
      budowę Muzeum Historii Żydów Polskich w stolicy

"Żaden kraj w Europie nie jest dziś tak silnie proamerykański i zarazem
      proizraelski jak Polska. Rzecz jasna, Polacy zajmują takie stanowisko częściowo
      dlatego, że uważają, iż leży to w ich narodowym interesie. Trudno byłoby jednak
      znaleźć zdrowszą bazę dla przyjaznego partnerstwa" - konkluduje Tad Taube.

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34219,3160252.html
      • xyz-xyz Przeczytamy. 26.05.06, 12:56
        Najwidoczniej Autor nie słyszał audycji Radia M. Tam zdaje się PiSowcy inaczej
        się wypowiadają niż, na oficjalnych spotkaniach. Ciekawe też, czy Autor słyszał
        o Kurskim ściągającym spodnie, by udowodnić, że nie jest współwyznawcą obywateli
        Izraela.
      • ja_aska Re: jaasiu i xyz-cie: a z tym co zrobicie :)))))) 26.05.06, 13:36
        prawicowy rząd
        RP kontynuuje politykę w tym duchu
        ŁADNIE:)
    • felix_edmundowicz felix w starciu z betonem 26.05.06, 13:07
      oto felix poważył się na rzecz niebywałą - udowodnił w starciu z
      pseudosocjaledemokratycznym betonem ,że Prezydent RP poważa Żydów i cieszy się
      ich uznaniem ,za swoje działania na rzecz nie tylko porozumienia z Żydami,ale
      także ocalenia pamięci Żydów w Polsce (vide Muzeum Żydów Polskich) , ale skoro
      jest to niewygodne dla betonu,dalej będą twierdzić ,że jest akurat odwrotnie.
      :))))
      bezstronny czytelnik tego Forum z pewnością rozróżni co jest prawdą,a co
      propagandowo nieudolną blagą pseudosocjaldemokratów.
      • xxtoja Re: felix w starciu z betonem 26.05.06, 13:18
        cy wam trudno stwierdzić, że ludzi są różni czy to z lewa czy z prawa, tylko od
        razu jak czerwony to be i jak czarny to be. A nie ma tych innych ludzi, którzy
        sa ok. A co do żydów to są ich sprawy i ich problem. Problem żydowski przy
        takim waszym stanowisku nie będzie rozwiązany, a tylko w spory wchodzicie po
        co?, chyba że chcecie znowu stawiać barykady.
      • xyz-xyz Riposta betonu. 26.05.06, 13:23
        Beton niczego nie twierdzi. Hamuje Ciebie jednak w Twoim optymizmie. Z
        przedstawionych przez Ciebie doniesień prasowych wynika, że środowiska żydowskie
        "doceniają" zaangażowanie w budowę muzeum oraz, że PiS-owski rząd kontynuuje
        politykę wobec Izraela. Ty z tego zrobiłeś uznanie środowisk żydowskich. I to
        wszystko. Meliskę stanowczo polecam. Nawet z dwóch saszetek.:)

Szkolą was z erystyki felixie? Na razie jak widać uczą was podstaw.

„bezstronny czytelnik tego Forum z pewnością rozróżni” to najprostszy chwyt Ad
        auditores...
        • Gość: Galoty Re: Riposta betonu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:25
          eee tam, sypana meliska znacznie lepsza . Saszetki ? Brrrr...
          • xxtoja Re: Riposta betonu. 26.05.06, 13:41
            Gość portalu: Galoty napisał(a):

> eee tam, sypana meliska znacznie lepsza . Saszetki ? Brrrr...
            ..
            a co ciagle ja popijasz.
            • Gość: Galoty Re: Riposta betonu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 14:12
              Czasami popijam. Owszem. Zwłaszcza przed snem. Twój dopisek "ciągle" jest
              jednak nieuprawniony :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka