Dodaj do ulubionych

rekrutacja- PRAWO - US

IP: *.chello.pl 01.06.06, 19:58
ktos wie ile trzeba bylo miec punktow w tamtym roku, mam stara mature
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: rekrutacja- PRAWO - US 01.06.06, 20:01
      Zadzwon do dziekanatu i nie spamuj na forum!
      • Gość: kapitanAs Re: rekrutacja- PRAWO - US IP: *.iscnet.pl 02.06.06, 01:14
        przyganiał kocioł garnkowi....
      • blondgirl Re: rekrutacja- PRAWO - US 02.06.06, 07:36
        W dziekanacie to on się raczej nic nie dowie, zwłaszcza w dziennym. Co najwyżej
        pozna wspaniałe Panie i ich cudowne humory...
        • xyz-xyz Re: rekrutacja- PRAWO - US 02.06.06, 08:16
          Ma rację blondgirl. a mam wrażenie, że baby z dziekanatów (wszelkiej maści), to
          jakaś obca forma życia. Wrogo nastawiona:)))) A na Narutowicza, to jakieś
          wynaturzenie tej formy:)))) 10 lat i nic się nie zmieniło?:)
          • blondgirl Re: rekrutacja- PRAWO - US 02.06.06, 08:26
            Nic a nic. Dziekan swoje, a one swoje... Przynajmniej kiedyś tak było. Teraz po
            zmianach nie wiem ja jest. Jednak postrach nadal budzi "czarna wdowa".

Krwawa Zocha i "czarna wdowa" z dziekanatu łączą pokolenia.
          • blondgirl Re: rekrutacja- PRAWO - US 02.06.06, 08:28
            Jednak nikt, przynajmniej u mnie, nie przebije pani z sekretariatu kierownika
            instytutu politologii (też ma/miała ciemne włosy).
            • Gość: kandydat Re: rekrutacja- PRAWO - US IP: *.chello.pl 02.06.06, 23:14
              dzwonilem do dziekanatu, jedna -chyba starsza zero sympatii :'' Nie wiem, nie
              byłam w komisji rekrutacyjnej'' , za drugim podejsciem jakas mlodsza
              powiedziala ze w 2005 trzeba bylo miec 81 pkt minimum, ktos to moze z
              forumowiczow potwierdzic ??????
              • Gość: as Re: kto pracuje w dziekanatach i czy za karę IP: *.com / 195.136.49.* 03.06.06, 06:57
                Już lepiej wolę iść do urzędu skarbowego niż do dziekanatu na polibudzie
              • Gość: grz Re: rekrutacja- PRAWO - US IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:04
                zgadza się.. 82 na pewno..good luck:)
                • Gość: Velika Re: rekrutacja- PRAWO - US IP: *.system.szczecin.pl 03.06.06, 09:22
                  Próg wynosił 80,95 pkt. Drugi nabór- 79:]
                  • Gość: kandydat Re: rekrutacja- PRAWO - US IP: *.chello.pl 03.06.06, 16:32
                    druga rekrutacja na prawie ????
                    • Gość: Ania107 Re: rekrutacja- PRAWO - US IP: 83.168.125.* 04.06.06, 13:15
                      A ja chce zacząć zaocznie prawo, bo dziennie juz studiowałam 5 lat...i teraz
                      przyszedł czas cięzkiej pracy :(.
                      Słyszałam że w zeszłym roku na zaoczne prawo przyjęto 650 os. - to chyba lekka
                      przesada...
                      Achaaa potwierdzam opinię na temart pani z sekretariatu prof. Komarnickiego
                      (politologia) hihihih
                      • Gość: Colossus Re: rekrutacja- PRAWO - US IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:10
                        Panie z dziekanatu z ulicy Narutowicza są najprawdopodobniej zdalnie sterowane. Zamiast krwi mają benzynę. Zimne jak głazy, niemiłe jak jasna cholera. Pozdrawiam je serdecznie. Student WPiA. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka