Dodaj do ulubionych

chusty nati

03.10.11, 21:43
macie? jesteście zadowolone? jaką wybrać: bawełna 100% czy DIAMENT BAMBUSOWY. Która lepsza i czym tak naprawdę się różnią (oprócz składu)??
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • andzialipka Re: chusty nati 12.10.11, 20:51
      Ja mam bawełnianą i jest ok, ale nie mam niestety porównania.
      • dzieckoziemi Re: chusty nati 17.10.11, 23:52
        Też mam zwykłą, bez "wodotrysków", ale również nie mam porównania. Niemniej bawełniana nosiła mi się dobrze, a korzystałam z niej równo rok czasu.
        • aamarzena Re: chusty nati 18.10.11, 21:48
          Też mam bawełnę (ocean) i jestem zadowolona, ponoć z bambusem bardziej miękka jest, ale nie próbowałam
          • donkej Re: chusty nati 20.10.11, 09:26
            A to jeszcze zależy kiedy kupiona. Te sprzed paru lat są mocne, miękkie solidne. Te nowsze raczej za cienkie. Moja ma 2,5 roku i jest cud-miód-malina :-)
    • anka7961 Re: chusty nati 23.10.11, 22:24
      Ja mam zwykłą i jestem bardzo zadowolona :)
    • gosia_kz Re: chusty nati 12.11.11, 22:04
      Mam obie bawelna sztywniejsza lepiej trzyma chyba dla poczatkujacych lepsza jesli jeszcze nie masz udoskonalonych technik wiazania (naciagania) no i chyba lepsza na pore jesienna zimowa a nati z bambusem jest super mieekka fajnie sie wiąże kupilam ją jako druga na lato i sprawdza sie znakomicie takie mile uczucie dla ciala latem poprostu super no do noszenia w domu uzywalam ja jestem zadowolona z obu kazda ma swoje uroki i w innych okolicznosciach pasuje uzywalam obu namietnie i nadal uzywam tyle ze mniej;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka