hanka_n 03.10.11, 21:43 macie? jesteście zadowolone? jaką wybrać: bawełna 100% czy DIAMENT BAMBUSOWY. Która lepsza i czym tak naprawdę się różnią (oprócz składu)?? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzialipka Re: chusty nati 12.10.11, 20:51 Ja mam bawełnianą i jest ok, ale nie mam niestety porównania. Odpowiedz Link
dzieckoziemi Re: chusty nati 17.10.11, 23:52 Też mam zwykłą, bez "wodotrysków", ale również nie mam porównania. Niemniej bawełniana nosiła mi się dobrze, a korzystałam z niej równo rok czasu. Odpowiedz Link
aamarzena Re: chusty nati 18.10.11, 21:48 Też mam bawełnę (ocean) i jestem zadowolona, ponoć z bambusem bardziej miękka jest, ale nie próbowałam Odpowiedz Link
donkej Re: chusty nati 20.10.11, 09:26 A to jeszcze zależy kiedy kupiona. Te sprzed paru lat są mocne, miękkie solidne. Te nowsze raczej za cienkie. Moja ma 2,5 roku i jest cud-miód-malina :-) Odpowiedz Link
gosia_kz Re: chusty nati 12.11.11, 22:04 Mam obie bawelna sztywniejsza lepiej trzyma chyba dla poczatkujacych lepsza jesli jeszcze nie masz udoskonalonych technik wiazania (naciagania) no i chyba lepsza na pore jesienna zimowa a nati z bambusem jest super mieekka fajnie sie wiąże kupilam ją jako druga na lato i sprawdza sie znakomicie takie mile uczucie dla ciala latem poprostu super no do noszenia w domu uzywalam ja jestem zadowolona z obu kazda ma swoje uroki i w innych okolicznosciach pasuje uzywalam obu namietnie i nadal uzywam tyle ze mniej;-) Odpowiedz Link