Dodaj do ulubionych

PATIO CLUB-butelka w leb

IP: 81.210.107.* 16.06.06, 19:54
Super reklama dla klubu... w czwartkowy wieczor w klubie Patio mozna bylo
zobaczyc, jak ochrona "dba o bezpieczenstwo gosci"... Ciekawe, czy rozbijanie
buelki na glowie klienta klubu to taka nowa promocja...Gratulacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: exman z zaświatów Re: PATIO CLUB-butelka w leb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:08
      bo to takie flash-mob...szczecisńkie
    • Gość: andreas to dowód uznania i uszanowania IP: *.centertel.pl 16.06.06, 20:16
    • Gość: miłek Patio to karki IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:39
      Dziwie ci sie ze tam chodzisz.
    • Gość: up Re: PATIO CLUB-butelka w leb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:31
      up
      • Gość: ja_aska Re: PATIO CLUB-butelka w leb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:18
        co to jest patio?
        • absztyfikant Re: PATIO CLUB-butelka w leb 17.06.06, 13:24
          To jest taki niby trendy lokal obok Ksiaznicy Pomorskiej. Dokladnie miesiac temu
          bylem swiadkiem jak ochroniarze pobili tam goscia na parkiecie. Mam swiadkow.
          Nie wiem jak sie sprawa skonczyla, bo sie spieszylem. Wiecej tam w zyciu nie
          pojde - to pewne.
          • Gość: miłośnik przyrody Re: PATIO CLUB-butelka w leb IP: *.chello.pl 17.06.06, 16:00
            Właśnie wczoraj w nocy wracałem po kabaretowej imprezce do domu i złapała mnie
            burza z deszczem -oberwanie chmury, przypadkowo schowałem się pod wejsciem do
            Patio. Nie miałem ochoty tam wchodzić, ale młoda dziewczyna usilnie stukała w
            drzwi i po chwili wyskoczył bramkarz ( przerwaliśmy mu oglądanie meczu)
            wpuścił dziewczynę a ja dostałem tak z pięści w pysk ,że znalazlem się pod
            ścianą biblioteki w locie złapałem sie za głowę bo miałem wrażenie że rozpada
            mi się na dwie części.
            Drugą część twarzy mam fioletową i nie mam pretensji do bandyty.
            Mam pretensję do właściciela bo pozwala na to i akceptuje.
            Człowiek ,który siedział w niemczech za międzynarodowy handel narkotykami
            sponsoruje prywatny teatr" Kameralny" .Fałsz i obłuda.
            Twarz wlaściciela to twarz tego bandyty w drzwiach tej knajpy i jest to też
            wizytówka tego miasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka