Dodaj do ulubionych

Szczecinianie chcą.... panie Zalewski

IP: *.centertel.pl 20.06.06, 16:00
Szczecinianie chca pieknego i zadbanego Szczecina,
żeby powstawały piekne i stylowe budynki,
zeby słuzba zdrowia miała sprzet i medykamenty,
żeby były przejscia podziemne i kładki,
żeby były obwodnice i drogi szybkiego ruchu, bezkolizyjne,
żeby ulice były bez dziur,
żeby inwestorzy dawali prace i powstawały hipery poza miastem,
żeby był tramwaj szybki i zeby nie było dzielnic sypialni,
żeby...

Dziekujemy panie prezydencie..
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbig No problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:28
      Jak mnie pan, panie Andreas ponownie wybierze do władzy to obiecuję Panu , że
      spełnię w 4 lata te wszystkie pańskie życzenia. Proszę tylko o głos dla mnie.
      Jestem człowiekiem, który potrafi wszędzie pracować aby tylko praca była
      gwarantowana i niewiele trzeba było robić a zwłaszcza aby na koniec można było
      obciązyć kogoś winą przeszkadzającą opozycję itp. Potrafię być rozwojowym,
      komunalnym, znam się na ubezpieczeniach społecznych, oświacie, portach. Mogę
      się odnależć nawet w przemyśle kosmicznym abym tylko mógł spełniać swoją
      szczególną misję dla dobra obywateli bo to jest moje powołanie.
      Nie zrobi mi pan chyba tego panie Andreas i nie odmówi mi pan głosu w wyborach.
      Pan wie ile ja muszę płacić dla adwokata ? Przecież na pensyjkę nauczyciela nie
      wrócę.Co to są za pieniądze a i słuzbowej VISA GOLD nie dają.
    • Gość: andreas Re: Szczecinianie chcą.... panie Zalewski IP: *.centertel.pl 20.06.06, 18:43
      acha i żeby wszyscy, którzy nawskutek swojej nieudolnej działalnosci
      narazili szczecin na straty swiadomie badx nie zostali ukarani,
      a takze Ci łapówkarze i układowcy...
      żeby Sczecin był miastem zaradnych i uczciwych...

• Gość: Zbig Re: Szczecinianie chcą.... panie Zalewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:17
        Gość portalu: andreas napisał(a):

> żeby Sczecin był miastem zaradnych i uczciwych...

Tylko ja, Marian i kilku moich kolegów jesteśmy w stanie to uczynić :-)
        • Gość: andreas Re: Szczecinianie chcą.... panie Zalewski IP: *.centertel.pl 20.06.06, 19:23
          Gość portalu: Zbig napisał(a):
          Tylko ja, Marian i kilku moich kolegów jesteśmy w stanie to uczynić :-)
          --------------

Wiem Zbig, bo jak sie w sadzie broniłeś żeś w Panoramie nie uzgadniał łapówki,
          to powiedziałeś ześ uczciwy jest boś z Poznania...
          Marian tez nie ze Szczecina...
          Czesny tez nie...
          sami uczciwi...
          • Gość: Zbig Re: Szczecinianie chcą.... panie Zalewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:41
            Andreas. Zaufaj nam a nie pożałujesz. Nigdzie nie poznasz tylu zdeterminowanych
            wariatów, oszołomionych agentów, konsumentów kolacji w Panoramie i nie tylko
            jak również takich oszołomionych misjonariuszy - co w naszym gronie.
            Postaw na nas a nie pożałujesz. Gwarantujemy wiele a szczególnie, że będzie
            wesoło
            • Gość: andreas wiem, tylko nieszczecinianą zależy na Szczecinie IP: *.centertel.pl 20.06.06, 19:54
              • tuner a co to znaczy???? 20.06.06, 21:06
                nieszczecinianą, czyli ogoloną?
                • Gość: andreas a tam IP: *.centertel.pl 20.06.06, 21:47
                  nie chciało mi sie zmieścic i przycięłem jedna literkę...
                  ale sens zrozumiały dla nieortografów...
    • Gość: andreas a da sie panie Z. przybliżyć morze do Szczecina? IP: *.centertel.pl 20.06.06, 19:59
      i zrobic ładniutka plaze, morze niebiesciutkie z kalmarami zeby było
      i krewetkami oraz koralowcami...
      • beatrix13 Re: a da sie panie Z. przybliżyć morze do Szczeci 20.06.06, 20:03
        jak w Paryżu?
      • Gość: Zbig Re: a dajcie mi (nam) jeszcze szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:53
        Zrobimy takę plażę na Łasztowni a całą Łasztownię przykryjemy szklanym ,
        wielkim dachem koloru błękitnego. Lato będzie tam również w zimie. Będą
        baseny , bąbelki, wodne zjeżdzalnie itp SPA. Piasek przywieziemy z plaż na
        Borneo lub Jamajki a Odrę i Regalicę pogłębimy tak, że na Dni Morza będą
        przypływać do nas atomowe okręty podwodne. To wszystko z kredytu z Banku
        Komunalnego oraz z zysków ze sprzedaży mieszkań za 1 złotówkę.
        Tylko dajcie nam jeszcze jedną szansę.
        • Gość: andreas mnie pan konkretnymi argumentami prawie przekonał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:48
          bardzo realistyczne sa pana plany....
          chyba powinnismy dla dobra miasta...
          Nie mozna odpuscic takiej okazji!
    • Gość: itak Re: Szczecinianie chcą.... panie Zalewski IP: *.chello.pl 20.06.06, 21:48
      i niech sie skończy pana rozdawanie stanowisk. Bo tak się pan stara wejść
      wszystkim w d..ę, tak rozdaje te lepsze stanowiska, że niedługo nie będzie miał
      kto pracować. Ale może za to poprą w wyborach do Rady albo i nawet na Prezia.
      • Gość: młody Re: Szczecinianie chcą.... panie Zalewski IP: 212.244.66.* 22.06.06, 09:25
        Obiecuję wam wszystko zrobię tylko mnie posadzcie na Prezydenta mojego
        ukochanego Szczecina , ale jak już będę na stołku to będę dbał o dobro
        wyłącznie własne załatwię sobie duży dom z ogrodem,basenem i własnym dużym
        marketem, dużo aut na każdy dzień tygodnia ine, a co mi tam tylko mnie
        wybieżcie,błagam i prosz e chce być waszym prezydentem.uczciwy jestem o
        wszystkim Wam napisałem moge zostać też dyrektorem portu. drobnicy albo
        zastąpić Wieczorka.
    • Gość: andreas panie Z. a parking przy szpitalu na Unii zrobi pan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:06
      • Gość: katastrofa Re: panie Z. a parking przy szpitalu na Unii zrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:04
        i poprosze jeszcze szybki tramwaj nad morze ,zeby turyści darmo nie szukali
        linii
        • xxtoja a ja bym chciała aby w Odrze była czysta woda 22.06.06, 10:07
          i czyste koryty, aby wreszcie w ten sposób rzeka powróciła do miasta
    • andreas.007 panie prezydencie jest potrzeba szybkiego tramwaju 26.06.06, 20:14
      panie prezydencie jest potrzeba szybkiego obiecania szybkiego tramwaju
      oraz kanalizy na prawobrzezu!
      • Gość: Zbig Podlewski Re: panie prezydencie jest potrzeba szybkiego tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:18
        Macie to załatwione Andre tylko wiecie jakie mają być wyniki tej ankiety.
        Wiecie ?
        • andreas.007 przeciez ze sie Wie... 26.06.06, 20:24
          przeciez ankietowani i wyborcy to nie idioci i wiedza,
          ze jak chcom miec obiecane to muszom... wiadomo przecież!
          Nie zawiedziemy!
          Nie zawiedlismy!
          • Gość: Zbig Podlewski Re: przeciez ze sie Wie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:48
            Wasza świadomość Andre jest dowodem na słuszność przyjętego przez Nas przy
            owalnym stole kierunku rozwoju demokracji lokalnej. Bedziemy kontynowali te
            zmiany
            • andreas.007 zmiany idom w dobrym kierunku! dziekujemy! 26.06.06, 21:00
              • Gość: Zbyszek Olewski trzeciom drogom idziemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:34
                W tom słusznom kierunku idziemy trzeciom drogom. Drogom ktorom zna tylko Marian
                a oświetlają słońca robotników Trzos, Durski i Słowacki ze mnom jako istotnom
                doradcom no i tez Stasiom Flejtuchowskom tyz
                • Gość: andreas ale zmierzamy ku czwartej drodze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:20
                  dróg u nas dostatek, brakuje autostrad....
                  i wypadków duzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka