Gość: diffi IP: *.chello.pl 03.07.06, 14:24 chcecie zniszczyc prezydenta? smiejcie sie z niego i jego żony. ten debilek tego nie wytrzyma jajka mu się skurczą i zdechnie! do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galoty Re: wyśmiewajmy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:26 Ty a może przejdż z takimi głosami na forum dla małolatów Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: wyśmiewajmy ! 03.07.06, 14:28 juz historia pokazala, ze im wiecej sie ludzi wysmiewa z Mariana - tym jest silniejszy. Rozumiem, ze jest to glos w kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: wyśmiewajmy ! 03.07.06, 20:40 z ciekawości pytam:którego prezydenta masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn szwagra Re: wyśmiewajmy ! IP: *.chello.pl 03.07.06, 21:30 mam wrażenie że Muszyński się uaktywnił, powinien jeszcze misia wystawić. Jeżeli Nitras powięrzył prowadzenie kampanii to przepadł tak jak w referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: wyśmiewajmy ! IP: *.orange.pl 03.07.06, 21:46 Synu szwagra, a głowa cię często boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: a może zapytać sie Renatki jak sie to robi? IP: *.chello.pl 03.07.06, 22:14 ona wie. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: wyśmiewajmy ! IP: 195.150.112.* 03.07.06, 23:09 od czasu do czasu można coś mu przywalić, ale co za duzo, to i świnia nie chce. Poza tym, Kaczyńska w niczym mi nie zaszkodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: wyśmiewajmy ! 03.07.06, 23:14 Gość portalu: H56 napisał(a): > Poza tym, Kaczyńska w niczym mi nie zaszkodziła. Czyli decyzja, czy first lady nadaje się czy nie,uzależniona jest od tego,czy ci zaszkodziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diffi Re: wyśmiewajmy ! IP: *.chello.pl 04.07.06, 08:46 a wiecie dlaczego "ON" nigdzie poza granice kraju nie jeździ? bo jest brzydki i dobrze o tym wie. paskudna mała nienawistna kukła - oto prezydent wszystkich... ps. ktoś tu myślał że ja o Marianie. otóż nie, ja nie o Marianie. jaki on jest taki jest ale przynajmniej wygląda dobrotliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś