Gość: zmartwiony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 09:42 Zobaczycie co się będzie działo na ul. Struga, wpuszczonej w nieckę, jak będą wysokie stany wody w Odrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niezadowolony Cztery ofiary dziesiątki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:40 Sygnalizacja swietlna w Szczecinie jest fatalna! Czesto, tez jest umieszczana w miejscach, ktore wcale tego nie wymagaja - utrudnia ruch i generuje "korki", bo o prawdziwych korkach na szczescie jeszcze nie mozna tu mowic. Czasem mam wrazenie, ze bez niej ulice prawie calkiem by opustoszaly - moze to jest powodem ustawiania kolejnych swiatel? Pewne jest (jak dla mnie), ze kolejne sygnalizatory ani fotoradary nie poprawia bezpieczenstwa, dopoki my kierowcy sami nie zaczniemy bardziej o nie dbac. Przy okazji zachecam do wiekszej kultury na drodze Panowie i Panie - mniej agresji ale nie chodzi mi bynajmniej o tzw. agresywna jazde - sam preferuje zazwyczaj taki styl.. ale wtedy pelne skupienie i czujnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Cztery ofiary dziesiątki IP: *.chello.pl 28.08.06, 15:17 Kultury można wymagac od ludzi kulturalnych a nie od hamów.Pan Sudakow ma rację zobaczcie właśnie miejsce koło Baltony najgłupszy łysy ham w starym BMW co jechał cały czs 150km/h tam zwalnia Odpowiedz Link Zgłoś