Dodaj do ulubionych

Skąd kasa na billboardy Pani MJW ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:38
Zadaję proste pytanie i proszę o odpowiedź:
skąd kasa na kilkadziesiąt bilboardów.
Na pewno nie ze stowarzyszenia bo go formalnie nie ma, więc nie ma na kogo
wystawiać faktur.
Na pewno nie dawali Majdan i pani Pyrek,
więc kto dał te kilkadziesiąt / kilkaset tysięcy złotych !?!?!?!?
licze na konkretną odpowiedź,
aż strach myśleć, a przychodzi mi na myśl pan radny Michal, Fundacja
Uniwerkowa, Pomerania, Północna Izba Gosp. (wcześniej im. J. Piechoty...
obecnie podlizująca się PO) i inne organizacje, spółki kontrolowane przez to
środowisko
Aż strach myśleć o tym... Pani Radna czekam na odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • ohne.zucker Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? 30.08.06, 09:44
      Gość portalu: pytam napisał(a):

> Zadaję proste pytanie i proszę o odpowiedź:
      > skąd kasa na kilkadziesiąt bilboardów.
      > Na pewno nie ze stowarzyszenia bo go formalnie nie ma, więc nie ma na kogo
      > wystawiać faktur.
      > Na pewno nie dawali Majdan i pani Pyrek,
      > więc kto dał te kilkadziesiąt / kilkaset tysięcy złotych !?!?!?!?
      > licze na konkretną odpowiedź,
      > aż strach myśleć, a przychodzi mi na myśl pan radny Michal, Fundacja
      > Uniwerkowa, Pomerania, Północna Izba Gosp. (wcześniej im. J. Piechoty...
      > obecnie podlizująca się PO) i inne organizacje, spółki kontrolowane przez to
      > środowisko
      > Aż strach myśleć o tym... Pani Radna czekam na odpowiedź.

Na bilboardzie jest numwer telefonu. Skorzystalem z niego i Pani Malgosia
      udzielila mi odpowiedzi.

Faktury wystawione na osobe Pani Malgorzaty Jacyny-Witt.
      Pieniadze z wlasnej kieszeni.

Skad wziete? - proponuje przesledzenie zeznan majatkowych dostepnych na
      stronach Urzedu Miejskiego.

Dizekuje, koniec tematu :)
      • Gość: agent Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:48
        a bilboardy są 3
        • beatrix13 Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? 30.08.06, 10:33
          na golfik jej nie zabraknie?
          • Gość: eleni Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:35
            Możesz zapytać.Widać, że nie boi się takich i innych pytań, bo podała do siebie
            telefon.
            • beatrix13 Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? 30.08.06, 10:41
              zadzwonie póżniej,nie bede radnej budzić teraz
            • Gość: cierpliwy Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:43
              Gość portalu: eleni napisał(a):

> Możesz zapytać.Widać, że nie boi się takich i innych pytań, bo podała do
              siebie
              >
              > telefon.

to pytam;
              czy jest członkiem PIS ?
              • Gość: Wiki Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:45
                0 606 68 26 18
                Dzwoniłam, sympatycznie się rozmawia :), możesz zapytać
      • xyz-xyz Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? 30.08.06, 15:35
        Więc ja tobie polecam poczytać ordynację wyborczą... Małgośce również...
      • Gość: ufoludek Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: *.orange.pl 30.08.06, 21:49
        Pieniądze to chyba wygospodarował Siwy Arnold. To on miesza na Wiosennej tam
        gdzie budują hipermarket. A Pacynka jakoś dziwnie milczy i nie protestuje
        przeciwko budowie.
        • beatrix13 Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? 30.08.06, 22:26
          bo ona wraz z kumpelką tylko tesco nie lubi
    • Gość: to nie koniec! Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: *.tpnet.pl 30.08.06, 10:43
      jacyna uruchomiła seks-telefon?:))))))))))) staruszki maja jednak swoje wzięcie
      • Gość: gul Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:44
        Zadzwoń, może się czegoś nauczysz
    • absztyfikant Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? 30.08.06, 10:54
      MJW bedac radna wstawiala okna do miejskich TBS-ow, wiec nic dziwnego, ze ma
      duzo kasy:)
      • Gość: syf Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: 62.69.212.* 30.08.06, 11:04
        A co zal, chyba dobrze ze zarabia, a Ty co robisz?
        • Gość: ja Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:11
          Jak to co robi ? Absztyf sieje smród na forum.
          • Gość: Ty Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:12
            Razem z niejaką beatrix nr 13.
            • absztyfikant Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? 30.08.06, 11:15
              Beatrix to sympatyczna, zdrowo myslaca i inteligentna dama. W przeciwienstwie
              do...
            • beatrix13 Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? 30.08.06, 11:15
              pieniądze z wygranych przetargów;-)
              rad....
              obrotna strasza pani z tej radnej,

a na botoks jej wystarczyło?
              • beatrix13 Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? 30.08.06, 11:16
                beatrix13 napisała:

> pieniądze z wygranych przetargów;-)
                > rad....
                > obrotna starsza pani z tej radnej,
                >
                > a na botoks jej wystarczyło?
    • Gość: tomek Jacyna szyka nowego absztyfikanta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:23
      www.opiekamenopauzalna.pl/mod/pacjenci/archiwum/8,39
      Podaje numer telefonu i na podrasowanym komputerowo zdjeciu mizdzry sie
      krzyczac "to nie koniec"!!! Koniec Malgorzatko, koniec! KLima to nie koniec
      swiata!
      • beatrix13 powtórka z rozrywki 30.08.06, 11:27
        Figura tez kiedys numer telefonu podawała:)
        • absztyfikant inspiracja? 30.08.06, 11:30
          en.wikipedia.org/wiki/Alessandra_Mussolini
          • absztyfikant MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 30.08.06, 11:31
            MJW jest znana tego, ze jest znana.
            • Gość: ja Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:35
              Ale wam gula chodzi. A niektórym nawet botox nie pomoże, prawda beatrix ?
              • beatrix13 Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 30.08.06, 12:27
                no tak,masz racje,niewiele jej pomógł,musieli mocno zdjecie retuszowac
                • Gość: ja Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:29
                  U ciebie w jej wieku nie będzie już co retuszować.
                  • beatrix13 Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 30.08.06, 12:31
                    alez dowcip ciety małgos masz,
                    klimakterium ci nie służy
                    • Gość: ja Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:35
                      Marzy ci się być z MJW na ty.
                      • beatrix13 Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 30.08.06, 12:37
                        a skad wiesz,że nie jestem:))
                        • Gość: ja Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:39
                          Jezeli tak to "gratuluję" MJW koleżanki. Uważaj bo zazdrość cię zeżre.
                          • beatrix13 Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 30.08.06, 12:41
                            zazdroscic nie mam czego ,to szczera troska,by przestała sie osmieszac,
                            w pewnym wieku pewnych rzeczy nie wypada,a politykowi z zszarganymi nerwami tym
                            bardziej
                            • Gość: ja Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:50
                              Oj znalazłoby się parę powodów do zazdrości a niesłusznie bo ostatecznie nie
                              każdemu musi być zdrowy,piękny, mądry i bogaty. A ty przestań się ośmieszać
                              puszczając co pewien czas bąki w kierunku właśnie MJW. Nerwy ci puszczają czy
                              kompleks jakiś ?
                              I na tym dla mnie kończy się udział w tej dyskusji.
                              • beatrix13 Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 30.08.06, 12:54
                                zdenerwowałas sie małgoś,
                                no coś ty,nie ma czym,
                                przecież tylko ty jestes tak piekna,mądra,bogata,zdrowa i młoda:))
                                • Gość: labatt Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.08.06, 13:02
                                  To,co przeciwnicy Jacyny stosuja w tym watku - jest dziecinada i kontynuowanie
                                  tego - pokazuje ich slabosc....
                                  "Niech mowia,obojetnie co - ale niech mowia" - jest metoda,ktora dziala .
                                  • beatrix13 Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 30.08.06, 13:06
                                    to dokładanie metoda radnej,niech mówią,aby mówili
                                    • Gość: labatt Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.08.06, 13:14
                                      Czemu wiec napelniasz zrodelko swojego wroga?
                                      • Gość: labatt Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.08.06, 13:25
                                        Jak chcesz zwrocic uwage na swoje racje?
                                        Tupiac i upierajac sie,ze Twoj wrog jest brzydki?:)
                                        To dwa punkty dla przeciwnika - bo jeszcze empatia dochodzi...
                                        • kiciara11 Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 30.08.06, 13:36
                                          O MJW swiadcza jej wrogowie (w tym przypadku akurat na jej korzysc).
                                • Gość: detektor Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:52
                                  Małgoś w tym czasie to nie siedzi przy comp tylko jest na uroczystościach pod
                                  Stocznią. Tam gdzie powinna być w tej chwili - w przeciwieństwie do
                                  absztyfikanta=beatrix13 który z układu żyje, ale nie umie podziękować tym,
                                  którzy swoim życiem zapłacili za jego dobrobyt
                                  • Gość: Wendy Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:58
                                    Dowiedziałem się, że takie 3 bilboardy kosztowały ok. 8 000 zł.
                                  • Gość: labatt Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.08.06, 14:09
                                    Nie przesadzaj.....Nikt nikomu nie musi dziekowac....
                                    • Gość: wodnik Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:08
                                      Ty też powinnaś, choiażby za paszport na który mogłaś wyjechać bez problemu.
                                      Tak chcieliby niektórzy, żeby powiedziano że nic nadzwyczajnego się nie stało,
                                      że nie ma komu dziękować i że nic nikomu nie zawczięczają. I że największymi
                                      demokratami byli Kwaśniewski ,Piechota i ta cała banda
                                      • Gość: labatt Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.08.06, 15:26
                                        Zadziwiajace...Wydaje sie Tobie,ze uzywajac swojej wyobrazni - mozesz wykreowac
                                        moj dlug wdziecznosci?
                                  • beatrix13 Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 30.08.06, 16:12
                                    Gość portalu: detektor napisał(a):
                                    Małgoś w tym czasie to nie siedzi przy comp tylko jest na uroczystościach pod
                                    Stocznią.

............................................................................

po namaszczenie od Kaczyńskiego na najbliższe wybory ?
                                    • Gość: pako Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.centertel.pl 30.08.06, 17:11
                                      Ale dziecinada. Ta zawiść i złośliwości na poziomie nastolatka. Beatrix13 ta 13
                                      to wiek, numer wcielenia forumowego czy wskaźnik inteligencji emocjonalnej?
                                      • Gość: ssmes Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:03
                                        tak mnie zintrygowała wpisami że pojechałem zobaczyć. Rasowa kobieta z tej
                                        naszej Małgosi!
                                        • beatrix13 Re: MJW upodabnia sie do Paris Hilton:) 31.08.06, 09:27
                                          jak koń?
                                          • Gość: Życzliwy Re: beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:02
                                            Poszukaj sobie kobieto chłopa albo zabierz się za jakąś robotę, a najlepiej
                                            jedno i drugie. Siedzisz dzień i noc przy kompie, z nudów wypisujesz bzdury
                                            łudząc się, że masz bogate życie wewnętrzne.
                                            • Gość: andreas Re: beatrix IP: 217.116.110.* 31.08.06, 16:38
                                              kazdy ma jakies złudzenia...
                                              niektórzy o swoim zyciu wewnetrznym,
                                              a inni o byciu politykiem, którym dziekują...
                                              Ktos ze jest madry, a inny ze bogaty...
                                              • Gość: total Re: beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:08
                                                a inny robi za głupka forumowego...
                                                • Gość: andreas Re: beatrix IP: 217.116.110.* 31.08.06, 19:10
                                                  tak masz racje, a Ty robisz za madrale forumowego...
                                                  kazdy ma złudzenia na swoja miare,
                                                  moja mała ledwie na głupka starczy, Twoje wysoko siega!
                                                  Ot taka dola i niedola...
                                                  • Gość: andreas ba IP: 217.116.110.* 31.08.06, 19:25
                                                    mogłoby sie okazac, ze biorac pod uwage osoby i różne nicki
                                                    pod jakimi wypisuja, to Beate nie byłaby takim znowu orłem ...

Ot, sa osoby, które wypisuja pod jednym nickiem
                                                    i sa nie przywiazujace do tego wagi, ale czesto tu goszczace
                                                    łatwe do rozpoznania po tresci...

Osoba jednonickowa uzyskuje pewna opinie...
                                                    wielonickowa... znika...
                                                  • Gość: total Re: ba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:12
                                                    a czemu ty to wziąłeś bracie do siebie?! jak piszesz o mądrych,to ja piszę o
                                                    głupkach i tyle. a od razu niektórzy się obrażają ;)
                                                  • Gość: andreas Re: ba IP: 217.116.110.* 31.08.06, 20:15
                                                    a to ja przeraszam,
                                                    ale do mnie tak pisze tylko jedna osoba na forum!
                                                    Zreszta nie bez racji... ;-)
                                                  • Gość: andreas Re: ba IP: 217.116.110.* 31.08.06, 20:17
                                                    nie bez racji bo czesto robie z siebie tu głupka!
                                                    że tak dodam ku wyjasnieniu i pokrzepieniu co niektórych madrych!
                                                  • Gość: total Re: ba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:19
                                                    daj spokój bracie,nie znam ciebie i nie wiem kogo chcesz z siebie robić.
                                                    p.s.bilboard niezły.po ciemku robi wrażenie
                                            • beatrix13 Re: Życzliwy 31.08.06, 18:37
                                              z tym twoim nickiem to podpucha,
                                              a tak swoją drogą Małgoś nerwy ci puszczają,na polityczke nijak sie nie nadajesz
    • beatrix13 politykom 30.08.06, 17:16
      dziękujemy!
      • Gość: syf Re: politykom IP: 62.69.212.* 30.08.06, 17:20
        Syfiastym radnym również. Ten Trokowski to jakoś dzwinie wyglada, a Bartnik to
        szkoda gadac. Czy te posiedzenia zmieniaja tych ludzi w potwory?
    • Gość: wujek Re: Skąd kasa na billboardy Pani MJW ? IP: 83.168.96.* 31.08.06, 16:31
      Brzydkie te plakaty...
    • absztyfikant Polina Gagarina:))))))))))) 31.08.06, 17:33
      www.youtube.com/watch?v=MdpRa8Qj80I&mode=related&search=
      • Gość: Kowalski Zastanawiam się właśnie skąd biorą się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:46
        .,.te ataki na panią Małgorzatę JW. Nie pierwsze i pewnie nie ostatnie w
        historii tego forum. Po przeanalizowaniu treści nieprzychylnych pani MJW
        doszedłem do wniosku, że to zwykła aczkolwiek nie bezinteresowna zawiść.

Byłem kiedyś klientem pani Małgosi. Zamówiłem okno podając rozmiary i ustalając
        inne detale. Okno przyszło w terminie, ale nieco odbiegało od zamówienia. Pani
        Małgosia zaproponowała znacząco obniżoną cenę i zdecydowałem się na zabranie
        okna takiego jakie przyszło. Była przy tym bardzo miła, przepraszała za
        wykonawcę - jednym słowem zachowała się z klasą.
        I pewnie to własnie, ze mamy do czynienia z osobą z klasą jest powodem, że
        niedorónujące pani Małgosi osoby w taki właśnie sposób odreagowują swoje
        frustracje.

Powód drugi może byc bardziej konkretny. Widziałem jak pani Małgosia walczyła o
        pozostawienie willi Pałacowi Młodzieży. Nie wiem jak ostatecznie i czy
        zakończyła się ta walka, ale kilku osobom to sie bardzo nie podobało. A mnie
        przeciwnie, ponieważ świadczyło o tym, ze jako radna wywiazuje się ze swoich
        obowiazków.

Jesli zamiarem pani Małgosi jest udział w wyborach prezydenckich, to bedzie
        miała na 100% mój głos. Postaram sie także przekonac do niej członków mojej
        rodziny i znajomych.
        • Gość: andreas Re: Zastanawiam się właśnie skąd biorą się... IP: 217.116.110.* 31.08.06, 19:44
          zgadzam sie, ze spostrzezeniami pana...
          Pozornie jest to niezrozumiałe, ale forum to osobny swiatek...

W tym swiatku real jest jakby dodatkiem,
          pewnie w tym konkretnym przypadku zadecydowała postawa zwolenników,
          którzy bardzo agresywni i napastliwi wytworzyli grupe
          pragnaca "przyszpilic" nie tyle ta osobe,
          a raczej właśnie jej powiedzmy zwolenników/zwolennika...

I tu real i ta osoba nie jest najwazniejsza,
          a słuzy jedynie do dania kuksańca własnie tej/tym osobom,
          którzy oczywiscie podejmuja ta gre w swoim stylu...

To oczywiscie jest spirala samonapinajaca sie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka