Gość: koman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 00:56 Wojtek Długoborski to porządny gość ma doświadczenie w samorządzie był długo burmistrzem, wie jak zarządzać miastem. Wojtek nie daj się Napieralskiemu staruj na Prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parus odinokaj Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.globalconnect.pl 03.09.06, 19:40 A ja złyszałem że wojtek spękał i będzie startował ale na burmistrza Gryfina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_pis_du Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 07:41 a ja słyszałam,że popiera go PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Wojtek liczę na Ciebie! Naprzód!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:47 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Wojtek Startuj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:31 Wojtek do roboty szkoda czasu, masz szansę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 Blada twarz......... ;)) 06.09.06, 23:28 oj bladzieńki, bladzieńki - daleko mu do Pierwszego Mulata IV eR-Pe ! rzec by można TABULA RAZA.... :)) img439.imageshack.us/my.php?image=wd1il8.jpg img384.imageshack.us/my.php?image=wd2ro5.jpg a swoją drogą należą się mu słowa uznania, że wypoczywa wśród wyborców i to bez "borowików" w tle :)) a tak już powazniej - Długoborski ma doświadczenie samorządowe (Gryfinio) i nie słychać (chyba) było, aby tam coś popsuł, spieprzył, czy nie dopilnował. W pracy to chyba dość solidny "rzemiecha" i zna się na zarządzaniu gminą ważne, że nie jest tak kontrowersyjny jak Piechota i nie jest (chyba) w różnych dziwnych układach w odróżnieniu od Piechoty - PRACOWAŁ w życiu na swój chleb no i nie jest oszołomem politycznym, to raczej pragmatyk jedynym - znanym mi - jego minusem jest "czerwony" rodowód... :-/ moim skromnym zdaniem Długoborski jest lepszym kandydatem na prezydenta Szczecina niż cała pozostała hałastra politykierów, baronów, itp. oszołomów tylko...... CZY BY CHCIAŁ ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
galoty jedziesz UBeckim absztyfikantem na kilometr 07.09.06, 21:49 Drodzy forumowicze. Szanowny absztyfikant tym razem wcielił się w serenitę 123 i rozgrywa w bardzo łatwy do odkrycia sposób, styl, linki itp ich czerwone taktyki wyborcze. Jak to UBeckie nasienie. Trochę tu a trochę tu, a czasem prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 ehhh... galoty, wy to już wszędzie spiski widzicie 08.09.06, 00:32 pierwsze primo - absztyfikanta nie znam i nie lubię nawet drugie primo - ja, to ja, a nie żadna tam podróba! Chdzam w swoich kieckach i w swoich "galotach" a po trzecie i najważniejsze primo - wietrzysz wszędzie spiski, knowania i układy jak orły-skoły Nowej Przewodniej Siły Narodu! Tak jakbyś był ortodoksem z PiS-u lub LPR-u. Twoja argumentacja(?), Twoje słownictwo, Twoja podejrzliwość i czujność neorewolucjonisty, a przede wszystkim Twój stosunek i inwektywy do osoby wypowiadającej w sposób demokratyczny swoje zdanie - jako żywo przypominają mi zachowanie kurskich, giertychów, wierzejskich, kaczyńskich czy innych michalkiewiczów. ŻAŁOSNE, panie drogi. a jeśli moją subiektywną (stosunkowo pozytywną) ocenę Długoborskiego traktujesz jako UBeckie knowanie, to przypominam, że gdzieś tu, na tym Forum plącze się czyjś głos wołającego bezradnie na puszczy o POZYTYWNE wypowiedzi o potencjalnych kandydatach w zbliżających się wyborach samorządowych. Ty jednak - jak widać - wolisz obrażać i opluwać. Jak dziecko w pisakownicy lub piso-elpeerowiec w TV. Brak Ci podstawowej kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciasteczko zpudrem Re: ehhh... galoty, wy to już wszędzie spiski wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 05:23 Absztyfikant. Musiałbyś to Twoje przeformatowanie z serenitą robić trochę inteligentniej . Ta sama godzina powrotu na forum, te same ulubione sformułowania. Jak już wywołujesz wojnę forumową to staraj sie inteligentniej walczyć bo inaczej nie ma w tym przyjemności ani za grosz Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 Re: ehhh... galoty, wy to już wszędzie spiski wid 08.09.06, 11:09 Gość portalu: ciasteczko zpudrem napisał(a): > Absztyfikant. Musiałbyś to Twoje przeformatowanie z serenitą robić trochę > inteligentniej . Ta sama godzina powrotu na forum, te same ulubione > sformułowania. nie będę udowadniała, że nie jestem wielbłądem. To nie lustracyjna sprawa. a co do języka... widocznie posługiwanie się poprawną polszczyzną jest bardziej powszechne, niż by się wydawało po lekturze wystąpień obecnej władzy (taki np. OBIAT) przyznać jednak muszę, że Wasza zaciekłość w tropieniu tego "absztyfikanta" i szukania jego kolejnych wcieleń jest dla niego zapewne powodem do dumy :)) zalazł Wam za skórę??? z czystej ciekawości poczytam to, co on napisał -------- > Jak już wywołujesz wojnę forumową to staraj sie inteligentniej walczyć bo > inaczej nie ma w tym przyjemności ani za grosz NIE WYWOŁUJĘ WOJNY. jestem jak najdalsza od tego! PAX VOBISCUM! napisałam, co myślę a z prujących się galotów wyleciał śmierdzący pierd, bo teraz pozytywnie można PiSać tylko o pis-owcach??? Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 poczytałam kilka starć absztyfikant vs galoty 08.09.06, 11:29 i z dwoja złego cyniczna ogłada absztyfikanta faktycznie bliżasza jest mojemu poczuciu estetyki i kultury niż chamskie, burackie (choć teraz powinno się pisać "kartoflane") odzywki galotów przykład obu fragmentu dyskusji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=48207241&a=48229335 Re: KOR to były :"zaplute karły reakcji" Autor: galoty Data: 07.09.06, 18:20 -------------------------------------------------------------------------------- absztyfikant napisał: > No bos ty sam jest ograniczony, no bo jak wytlumaczyc sytuajce, ze ilekroc > przekrocze intelektualna srednia forum. to ty imputujesz mi sklonnosc do > linkowania, kopiowania tekstow czy narcyzm. Dostosowuje swoj przekaz do twoich > mozliwosci percepcji i obliczam go na twoja intelektualna (nie) wydolnosc. > Zatem > wolam: do budy! Klamiesz, obrazasz, a kiedy sie ciebie zlpapie na goracym > uczynku, toi udajesz, ze nic nie widzisz. Ja z natury lubie bon ton, > parlowanie z ą i ę, ale z toba sie tak nie da, wybacz. A galoty skomentowały to tak [przyp. mój]: Aleś się chłopie zapluł. Jak to Twój inny nick dzisiaj zeznał aż Ci w spodniach trzeszczy :-) Ty kłamiesz, oszukujesz, obrażasz (kto zaczał0 zarzucasz innym stosowanie swoich prymitywnych metod itd itd. Widzisz. Też mogę opisać Twoje cechy tak i Ty moje. Jedno i drugie jest względne i subiektywne ale maniacy tego nie wiedzą. Dlatego są maniakami. ************************ absztyfikant pisał o przymiotach intelektu, rozumu a galoty o przymiotach przyrodzenia komentarz chyba jest zbędny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalik Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:41 Zdaje się że o Długoborskim lepszą opinię ma prawica niż jego partyjni koledzy. A patrząc na obecną listę kandydatów na prezydenta Długoborski zdecydowanie dystansuje ich w doświadczeniu w pracy. Zanim Piechota nauczy się samorządu minie 4 lata i nic nie zrobi. Długoborski zabierze się do pracy bo był burmistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yakuza Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:55 Ja bym na niego głosował. Cała reszta to jacyś kosmici z planety Gumowe Ucho. Nie wiem tylko czy ludożerka go zna, sam ledwo kojażę, więc chyba szanse ma mizerne. Jeśli chodzi o doświadczenie, to Lubińska może mu powiedzieć "a ja byłam minister, i co łyso ci ?". To samo Piechota. Długoborski musiałby ich jakimś cudem przekrzyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma~Tylda Głosować na Pis? Tak namawiają !! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:39 poradnikwebmastera.blox.pl/2006/07/Glosujac-na-PiS.html - tam coś napisali .... to co głosować czy nie na kandydatów z PiS ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:58 Lubię Długobora ale w tej sytuacji szkodzi. To nierozsądne . Chyba, że jest to taka oferta zakupu jego jako osoby do przyszłych władz. Wojtek ! Jak to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:06 Wojtek to mądry człowiek, nie da się na takie cieńkie podpuchy Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta 08.09.06, 14:26 Gość portalu: koleś napisał(a): > Wojtek to mądry człowiek, nie da się na takie cieńkie podpuchy Nie znam prywatnie ale uwielbiam jak się między sobą te forumowe i rzeczywiste szakale szarpią o resztki jadła . Mówcie mi tak jeszcze :-)) Miód na moje serce. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta 08.09.06, 14:44 Uwielbiam zapach napalmu o poranku oraz jak się czerwoni żrą jak przerażone szczury , ze strachu i o kasę. Jak w tym właśnie wątku :-))) mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:00 za to wy gotowi jesteście wspierać Jurczyka by wszedł do drugiej tury :) Odpowiedz Link Zgłoś