Dodaj do ulubionych

Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 00:56
Wojtek Długoborski to porządny gość ma doświadczenie w samorządzie był długo
burmistrzem, wie jak zarządzać miastem.
Wojtek nie daj się Napieralskiemu staruj na Prezydenta!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: parus odinokaj Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.globalconnect.pl 03.09.06, 19:40
      A ja złyszałem że wojtek spękał i będzie startował ale na burmistrza Gryfina
      • Gość: w_pis_du Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 07:41
        a ja słyszałam,że popiera go PIS
    • Gość: michu Wojtek liczę na Ciebie! Naprzód!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:47
      !
    • Gość: kuba Wojtek Startuj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:31
      Wojtek do roboty szkoda czasu, masz szansę!!!
    • serenita123 Blada twarz......... ;)) 06.09.06, 23:28
      oj bladzieńki, bladzieńki - daleko mu do Pierwszego Mulata IV eR-Pe !
      rzec by można TABULA RAZA.... :))

img439.imageshack.us/my.php?image=wd1il8.jpg
      img384.imageshack.us/my.php?image=wd2ro5.jpg
      a swoją drogą należą się mu słowa uznania, że wypoczywa wśród wyborców i to
      bez "borowików" w tle :))

a tak już powazniej -
      Długoborski ma doświadczenie samorządowe (Gryfinio) i nie słychać (chyba) było,
      aby tam coś popsuł, spieprzył, czy nie dopilnował.
      W pracy to chyba dość solidny "rzemiecha" i zna się na zarządzaniu gminą
      ważne, że nie jest tak kontrowersyjny jak Piechota
      i nie jest (chyba) w różnych dziwnych układach
      w odróżnieniu od Piechoty - PRACOWAŁ w życiu na swój chleb
      no i nie jest oszołomem politycznym, to raczej pragmatyk
      jedynym - znanym mi - jego minusem jest "czerwony" rodowód... :-/

moim skromnym zdaniem Długoborski jest lepszym kandydatem na prezydenta
      Szczecina niż cała pozostała hałastra politykierów, baronów, itp. oszołomów

tylko...... CZY BY CHCIAŁ ?????????
      • galoty jedziesz UBeckim absztyfikantem na kilometr 07.09.06, 21:49
        Drodzy forumowicze.
        Szanowny absztyfikant tym razem wcielił się w serenitę 123 i rozgrywa w bardzo
        łatwy do odkrycia sposób, styl, linki itp ich czerwone taktyki wyborcze.
        Jak to UBeckie nasienie. Trochę tu a trochę tu, a czasem prowokacja.
        • serenita123 ehhh... galoty, wy to już wszędzie spiski widzicie 08.09.06, 00:32
          pierwsze primo - absztyfikanta nie znam i nie lubię nawet

drugie primo - ja, to ja, a nie żadna tam podróba! Chdzam w swoich kieckach i w
          swoich "galotach"

a po trzecie i najważniejsze primo - wietrzysz wszędzie spiski, knowania i
          układy jak orły-skoły Nowej Przewodniej Siły Narodu!
          Tak jakbyś był ortodoksem z PiS-u lub LPR-u.
          Twoja argumentacja(?), Twoje słownictwo, Twoja podejrzliwość i czujność
          neorewolucjonisty, a przede wszystkim Twój stosunek i inwektywy do osoby
          wypowiadającej w sposób demokratyczny swoje zdanie - jako żywo przypominają mi
          zachowanie kurskich, giertychów, wierzejskich, kaczyńskich czy innych
          michalkiewiczów.
          ŻAŁOSNE, panie drogi.

a jeśli moją subiektywną (stosunkowo pozytywną) ocenę Długoborskiego traktujesz
          jako UBeckie knowanie, to przypominam, że gdzieś tu, na tym Forum plącze się
          czyjś głos wołającego bezradnie na puszczy o POZYTYWNE wypowiedzi o
          potencjalnych kandydatach w zbliżających się wyborach samorządowych.
          Ty jednak - jak widać - wolisz obrażać i opluwać. Jak dziecko w pisakownicy lub
          piso-elpeerowiec w TV. Brak Ci podstawowej kultury
          • Gość: ciasteczko zpudrem Re: ehhh... galoty, wy to już wszędzie spiski wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 05:23
            Absztyfikant. Musiałbyś to Twoje przeformatowanie z serenitą robić trochę
            inteligentniej . Ta sama godzina powrotu na forum, te same ulubione
            sformułowania.
            Jak już wywołujesz wojnę forumową to staraj sie inteligentniej walczyć bo
            inaczej nie ma w tym przyjemności ani za grosz
            • serenita123 Re: ehhh... galoty, wy to już wszędzie spiski wid 08.09.06, 11:09
              Gość portalu: ciasteczko zpudrem napisał(a):

> Absztyfikant. Musiałbyś to Twoje przeformatowanie z serenitą robić trochę
              > inteligentniej . Ta sama godzina powrotu na forum, te same ulubione
              > sformułowania.

nie będę udowadniała, że nie jestem wielbłądem. To nie lustracyjna sprawa.
              a co do języka...
              widocznie posługiwanie się poprawną polszczyzną jest bardziej powszechne, niż
              by się wydawało po lekturze wystąpień obecnej władzy (taki np. OBIAT)

przyznać jednak muszę, że Wasza zaciekłość w tropieniu tego "absztyfikanta" i
              szukania jego kolejnych wcieleń jest dla niego zapewne powodem do dumy :))
              zalazł Wam za skórę???
              z czystej ciekawości poczytam to, co on napisał

--------

> Jak już wywołujesz wojnę forumową to staraj sie inteligentniej walczyć bo
              > inaczej nie ma w tym przyjemności ani za grosz

NIE WYWOŁUJĘ WOJNY.
              jestem jak najdalsza od tego!
              PAX VOBISCUM!
              napisałam, co myślę
              a z prujących się galotów wyleciał śmierdzący pierd, bo teraz pozytywnie można
              PiSać tylko o pis-owcach???

• serenita123 poczytałam kilka starć absztyfikant vs galoty 08.09.06, 11:29
                i z dwoja złego cyniczna ogłada absztyfikanta faktycznie bliżasza jest mojemu
                poczuciu estetyki i kultury niż chamskie, burackie (choć teraz powinno się
                pisać "kartoflane") odzywki galotów

przykład obu fragmentu dyskusji:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=48207241&a=48229335
                Re: KOR to były :"zaplute karły reakcji"
                Autor: galoty
                Data: 07.09.06, 18:20
                --------------------------------------------------------------------------------
                absztyfikant napisał:

> No bos ty sam jest ograniczony, no bo jak wytlumaczyc sytuajce, ze ilekroc
                > przekrocze intelektualna srednia forum. to ty imputujesz mi sklonnosc do
                > linkowania, kopiowania tekstow czy narcyzm. Dostosowuje swoj przekaz do twoich
                > mozliwosci percepcji i obliczam go na twoja intelektualna (nie) wydolnosc.
                > Zatem
                > wolam: do budy! Klamiesz, obrazasz, a kiedy sie ciebie zlpapie na goracym
                > uczynku, toi udajesz, ze nic nie widzisz. Ja z natury lubie bon ton,
                > parlowanie z ą i ę, ale z toba sie tak nie da, wybacz.

A galoty skomentowały to tak [przyp. mój]:

Aleś się chłopie zapluł. Jak to Twój inny nick dzisiaj zeznał aż Ci w spodniach
                trzeszczy :-)
                Ty kłamiesz, oszukujesz, obrażasz (kto zaczał0 zarzucasz innym stosowanie
                swoich prymitywnych metod itd itd.
                Widzisz. Też mogę opisać Twoje cechy tak i Ty moje. Jedno i drugie jest
                względne i subiektywne ale maniacy tego nie wiedzą. Dlatego są maniakami.

absztyfikant pisał o przymiotach intelektu, rozumu
                a galoty o przymiotach przyrodzenia

komentarz chyba jest zbędny

• Gość: kowalik Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:41
      Zdaje się że o Długoborskim lepszą opinię ma prawica niż jego partyjni koledzy.
      A patrząc na obecną listę kandydatów na prezydenta Długoborski zdecydowanie
      dystansuje ich w doświadczeniu w pracy. Zanim Piechota nauczy się samorządu
      minie 4 lata i nic nie zrobi. Długoborski zabierze się do pracy bo był burmistrzem.
      • Gość: yakuza Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:55
        Ja bym na niego głosował. Cała reszta to jacyś kosmici z planety Gumowe Ucho.
        Nie wiem tylko czy ludożerka go zna, sam ledwo kojażę, więc chyba szanse ma
        mizerne. Jeśli chodzi o doświadczenie, to Lubińska może mu powiedzieć "a ja
        byłam minister, i co łyso ci ?". To samo Piechota. Długoborski musiałby ich
        jakimś cudem przekrzyczeć.
    • Gość: Ma~Tylda Głosować na Pis? Tak namawiają !! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:39
      poradnikwebmastera.blox.pl/2006/07/Glosujac-na-PiS.html - tam coś
      napisali .... to co głosować czy nie na kandydatów z PiS ? :)))
    • Gość: Doradca Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:58
      Lubię Długobora ale w tej sytuacji szkodzi. To nierozsądne . Chyba, że jest to
      taka oferta zakupu jego jako osoby do przyszłych władz.
      Wojtek !
      Jak to jest ?
      • Gość: koleś Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:06
        Wojtek to mądry człowiek, nie da się na takie cieńkie podpuchy
        • galoty Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta 08.09.06, 14:26
          Gość portalu: koleś napisał(a):

> Wojtek to mądry człowiek, nie da się na takie cieńkie podpuchy
          Nie znam prywatnie ale uwielbiam jak się między sobą te forumowe i rzeczywiste
          szakale szarpią o resztki jadła .
          Mówcie mi tak jeszcze :-)) Miód na moje serce.
        • galoty Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta 08.09.06, 14:44
          Uwielbiam zapach napalmu o poranku oraz jak się czerwoni żrą jak przerażone
          szczury , ze strachu i o kasę. Jak w tym właśnie wątku :-))) mniam mniam

• Gość: widz Re: Wojtek Długoborski - startuj na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:00
            za to wy gotowi jesteście wspierać Jurczyka by wszedł do drugiej tury :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka