Dodaj do ulubionych

Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na ...

18.09.06, 02:09
Radio Maryja i TV TRWAM zadba z pewnoscia o zwiekszenie rozpoznawalnosci
swojej ulubionej prelegentki (sw. Terezy Odnowicielki) w segmencie moherowym:)

Wyniki sondazu mnie nie dziwia, mozna sie bylo ich spodziewac. Druga tura jest
prawie pewna. Kto sie do niej dostanie? Oto jest dobre pytanie. Najbardziej
ciekawe jest jednak to jak rozloza sie glosy na poszczegole listy i jaka
powstanie koalicja w Radzie Miasta po wyborach.

PiS i PO? PO i Centrolew? Szansa na to, ze jakies ugrupowanie bedzie rzadzic
samodzielnie jest zerowa.

A co w wypadku wygranej Piechoty i prawicowej wiekszosci w radzie? A jesli
wygra Lubinska, to z kim wejdzie w koalicje? Z PO nie chce, bo ta ustami
swoich liderow nazwala ja 'funkcjonariuszka Marcinkiewicza'. ROTFL!

A jesli wygra Krzystek, ktoremu osobiscie kibicuje, to z kim mu bedzie
bardziej po drodze: z dworem Piechoty czy z chimerycznym PiS-em?

Wiecej pytan niz odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • pmonroe Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. 18.09.06, 04:27
      Czy naprawde ktos mysli o glosowaniu na SLD-owskiego Piechote, ktory byl
      kiepskim ministrem w niechlubnym rzadzie Millera ?

"Süddeutsche Zeitung"

(...) Miller znał wprawdzie wszystkie triki zakulisowej walki politycznej, ale
      nie miał wizji dla swego kraju. Nawet w codziennej polityce nie widać było
      żadnej linii. (...) Jego polityka wahała się między neoliberalizmem a
      państwowym sterowaniem, którego szczytem było bezsensowne rozbicie dopiero co
      zbudowanych kas chorych i utworzenie centralnego urzędu opieki zdrowotnej
      [NFZ]. Najważniejsze jednak było to, że SLD tonęła w bagnie afer korupcyjnych i
      skandali finansowych sięgających najwyraźniej aż do najbliższego otoczenia
      Millera.

Formacja postkomunistów rozpada się z 15-letnim opóźnieniem, stara żelazna
      dyscyplina partyjna nic już nie znaczy. Międzynarodówka Socjalistyczna i
      niemieccy socjaldemokraci powinni teraz zatroszczyć się lepiej niż dziesięć lat
      temu o te grupki, które powstaną z ruin.

• Gość: mariner Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:06
        Tak, ja na niego bede glosowal.Napisz w czym lepsza jest Lubinska czy Krzystek
        bo o pozostalych kandydatach nawet szkoda pisac.
        Nie jest to moj wymarzony kandydat bo takiego w szczecinie jeszcze dlugo nie
        bedzie ale jak mam wybierac miedzy Piechota a dazaca do wladzy i zaszczytow za
        wszelka cene Lubinska to wybor jest oczywisty.Jestem swiadom tego ze ZADEN z
        politykow z lewicy i z prawicy niczego dla regionu nie zrobil ale ostatnie
        nominacje PIS na Ministra gospodarki morskiej, w UM czy ostatnio w"Gryfie",
        "fachowe" wypowiedzi P.Brudzinskiego to dla mie za duzo.
      • Gość: TOX!C Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: 83.168.96.* 18.09.06, 11:31
        pmonroe napisał:
        > Czy naprawde ktos mysli o glosowaniu na SLD-owskiego Piechote?

TAK! np. JA! Krzystek i Piechota to najlepsi kandydaci. niestety znając życie, o
        tym kto zostanie prezydentem zadecydują ludzie starzy i biedota. tak więc może
        wygrać funkcjonariuszka marcinkiewicza lub magazynier. niestety...
        • yhy_yhy głosuj na P.obudzisz się póżniej z ręką w nocniku 18.09.06, 11:35
          niestety...
          • Gość: TOX!C tak sądzisz? IP: 83.168.96.* 18.09.06, 11:41
            tak sądzisz? zdecydowania większość przeciwników Piechoty jest jemu przeciwna
            ponieważ należy do SLD. to ich główny powód. wiem że żyjemy w państwie gdzie
            jest nagonka na partie lewicowe i co złego to tylko ich wina ale bez przesady...
            • yhy_yhy tak wiem...nie tylko sądzę... 18.09.06, 11:46
              ...i nie ma na to wpływu to akurat, że Jacek P. należy do SLD.

• Gość: merlin Re: tak wiem...nie tylko sądzę... IP: *.chello.pl 18.09.06, 12:31
                Deng Siao Ping (glowny ideolog chinskiego komunizmu)rozpoczynajac otwarcie
                gospodarki Chin na Zachod i Wschod (wg wzorcow kapitalistycznych) na zarzuty,
                ze to sa dzialania niezgodne z doktryna partii komunistycznej - odpowiedzial
                krytykom: "Niewazne, czy kot jest bialy, czy czarny , wazne , zeby lapal
                myszy !!" I obecnie gospodarka chinska rozwija sie dynamicznie, Chinczycy
                inwestuja w nowoczesne technologie, a Europa i Azja, a takze Ameryka (chwalac
                wspaniale rozwijajacy sie i chlonny rynek zbytu) stara sie jak najglebiej w nim
                sie usadowic. Dobrze jest sie wiec zastanowic , ktory "kot prezydencki" bedzie
                lepszy, a nie klasyfikowac ich na zasadzie sympatii, czy antypatii
                politycznych . "Po czynach ich poznacie " - jak mowi Biblia.
                • yhy_yhy to nie kwestia sympatii tylko znajomość Jacusia P. 18.09.06, 12:54
                  ...i jego dokonań
                • Gość: beszczelni Re: tak wiem...nie tylko sądzę... IP: *.chello.pl 18.09.06, 13:33
                  To powiedział Mao.
        • Gość: AjWaJ Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:48
          JP III ma przynajmniej fantazję i spore kontakty. dodatkowo cichą sympatię
          Kuriewnych. w II. turze pewnie On i Krzystek. ten ostatni zapewne wygra (poprze
          Go część PiSiorowego elektoratu). tylko, że to kolejna bezbarwna postać w
          naszym Magistracie po takich "tuzach" jak Bartuś, Koćmiel, Rujnowicz i Maryjan.
    • xxtoja Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. 18.09.06, 08:45
      Krzystek - ten kandydat jest wciąż słabo rozpoznawalny. Niektórzy obserwatorzy
      lokalnej sceny politycznej uważają go za kandydata mało wyrazistego. Jeśli
      Platforma chce utrzymać jego wysoką pozycję, musi go wyraźniej wesprzeć.
      ...
      to jest prawda ten pan jest słabo rozpoznawalny w porównaniu do Piechoty, a
      ludzie głosuja przeważnie na znane nazwisko, które im sie kojarzy.
      A więc PO do pracy na rzecz kandydata.
      • Gość: Obi Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.chello.pl 18.09.06, 09:59
        Zgadzam się, ale zauważyć trzeba, że kampania jeszcze się ("na całego") nie
        zaczeła. Decydujący będzie jej ostatni miesiąc. PO do roboty !!! - tym
        bardziej, że można się spodziewać podobnych historyji, jak ta z pluszakami i
        lodówką w tle. Warto się przygotować...
      • Gość: qaz Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.asternet.pl 18.09.06, 12:47
        xxtoja napisała:

> Krzystek - ten kandydat jest wciąż słabo rozpoznawalny. Niektórzy obserwatorzy
        >
        > lokalnej sceny politycznej uważają go za kandydata mało wyrazistego. Jeśli
        > Platforma chce utrzymać jego wysoką pozycję, musi go wyraźniej wesprzeć.
        > ...
        > to jest prawda ten pan jest słabo rozpoznawalny w porównaniu do Piechoty, a
        > ludzie głosuja przeważnie na znane nazwisko, które im sie kojarzy.
        > A więc PO do pracy na rzecz kandydata.

Dodam, że jeszcze w listopadzie ub.r. Pan Krzystek zabiegał o względy w PiS.
        Na przykład widziałem go, jak podczas obchodów Święta Niepodległości "kręcił
        się" obok grupki lokalnych działaczy pisowskich.
    • Gość: Agnieszka A ja i tak zagłosuję na p. Kochańską!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:25
      '
      • Gość: psychiatra Re: A ja i tak zagłosuję na p. Kochańską!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:31
        to jakby twój problem
    • Gość: kild Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:05
      Kto z Platformy Obywatelskiej wpadł na pomysł, żeby na prezydenta miasta
      wystawić tak nieatrakcyjnego kandydata bezpartyjenego, jakim jest pan Krzystek?
      Jeżeli przegra kandydat PO, w mieście w którym ta partia ma obecnie taką
      przewagę, to będzie to wyłącznie wina zarządu okręgowego (czy jak tam się to
      nazywa). Być może pan Krzystek to miły człowiek (nie znam go), ale mi kojarzy
      się z Jurczykiem i antypatycznym plakatem. Trzeba było wziąść kogoś
      wyrazistego, kogo mozna skojarzyć z poglądami liberalnymi! Scenariusz tych
      wyborów będzie taki: do drugiej rundy przejdzie Krzystek i Piechota, albo
      Lubińska. W drugiej rundzie, ze względu na wyrazistość (a w zasadzie brak
      wyrazistości)- przegra Krzystek i prezydentemtego miasta będzie Piechota albo
      Lubińska. Bez satysfakcji - gratuluję głupoty działaczom PO.
      • Gość: sz Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.chello.pl 18.09.06, 11:07
        Niestety masz rację
        • Gość: jas Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.system.szczecin.pl 18.09.06, 11:23
          Pan Krzystek byl u Jurczyka i kasowal forse i wtedy nic mu nie przeszkadzalo..W
          spolkach kasuje forse do dzisiaj -gdzie jego honor???Odchodze jako
          viceprezydent to i odchodze ze spolek miejskich.Oddaj kase!!!!Moze jeszcze poda
          jak kupil duze mieszkanie za smieszna kwote???Na wojewode tez startowal i to
          tez bylo z milosci do PIS?A teraz znowu kocha PO?
          • Gość: TOX!C Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: 83.168.96.* 18.09.06, 11:37
            widzę, że działacze koalicji rządzącej już rozpoczynają swoją propagandę. a kto
            kocha PO? hmm... może "kocha" to za mocne słowo ale PO jest partią godną
            zaufania, nie to co pis.
        • Gość: as Re: A niby kogo miała wystawić PO IP: 62.233.145.* 18.09.06, 11:23
          Majdana czy pyrek znane nazwiska , a ja się cieszę że wystawiła Krzystka
          pokazał że nie po drodze mu z Jurczykiem np. nie pozwolił sprzedać mieszkań za
          1 zł bo tyle nie są one warte, przynajmniej więcej ma poukaładane w głowie nią
          prof. ekonomii lubińska . Poza tym ludzie chcieli bezpartyjnego to mają.
      • Gość: bazyl Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.upc-i.chello.nl 18.09.06, 11:18
        A co sadzicie o kandydaturze Kunca? Krzystek - jako troche czlowiek znikad -
        stanowi przeciwwage dla zgranych politycznie twarzy Lubinskiej i Piechoty, ale
        faktycznie jest troche malo wyrazisty, za bardzo poprawny politycznie,
        przynajmniej do tej pory tak sie prezentuje. Na jego tle Kunc moze wypasc
        znacznie lepiej - jako czlowiek spoza ukladow urzedniczo-polityczno-
        municypalnych, z aura skrzywdzonego (co jak przyklad Jurczyka pokazuje sprawdza
        sie przy urnie wyborczej).
        • yhy_yhy Być może Kunc jest świetnym kandydatem, ale... 18.09.06, 11:33
          ...czy on ma predyspozycje do bycia Prezydentem? Czy będzie w stanie rządzić bez pomocy wszelkiego rodzaju doradców?

ja nie wiem

• Gość: bazyl Re: Być może Kunc jest świetnym kandydatem, ale.. IP: *.upc-i.chello.nl 18.09.06, 11:36
            Doradcy jako tacy nie sa zli - kazdy prezydent ich ma. Pytanie tylko, czy ma na
            tyle rozumu w glowie, zeby ich madrze wybrac, i decyzje podejmowac po
            rozeznaniu sprawy z kilku punktow widzenia, a nie na podstawie tego, co kto
            ostatni powiedzial (vide Jurczyk).
            • yhy_yhy może masz rację...nie znam Kunca, ale... 18.09.06, 11:41
              ...obawiam się czy ma on predyspozycje, wiedzę i umiejętności do bycia Prezydentem w sumie sporego miasta...
              • Gość: bazyl Re: może masz rację...nie znam Kunca, ale... IP: *.upc-i.chello.nl 18.09.06, 11:48
                Co prawda to prawda. Marzy mi sie cykliczny - no, nie pojedynek, ale raczej -
                czworboj w telewizji (Piechota, Lubinska, Krzystek, Kunc, moze Kochanska tez?)
                prowadzony przez profesjonalnego dziennikarza, gdzie kandydaci mieliby
                odpowiadac na konkretne pytania, albo np. zagraliby w gre decyzyjna? Przydalaby
                sie tez szczera rozmwa kandydatow z psychologiem przed przystapieniem do
                wyborow ;).
                • yhy_yhy a może nawet z psychiatrą... 18.09.06, 11:52
                  ...znowu bedziemy wybierać "mniejsze zło", a nie kogoś po prostu dobrego, bo takiego kandydata niestety nie ma.
                • Gość: mariner Re: może masz rację...nie znam Kunca, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:47
                  Tylko gdzie znajdziesz profesjonalnego dziennikarza :)
                  • Gość: bazyl Re: może masz rację...nie znam Kunca, ale... IP: *.upc-i.chello.nl 18.09.06, 20:58
                    :))
                    Dlatego mi sie to tylko marzy...
      • Gość: Faraon Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:20
        Wyboru Krzystka nie zawdzięczamy działaczom PO.
        Krzystek (przy całym szacunku dla jego osoby)jest jedynie sumą strachu
        bezbarwnego pieniacza Nitrasa.
        Nitras i tylko Nitras jest odpowiedzialny za wystawianych w Szczecinie
        kandydatów PO.
        A pamiętajmy, że człek to mały i zawistny. Po klęsce (czego jednak PO nie życzę)
        będzie udawał nadal jedynego sprawiedliwego i jako "wybitny" politolog bardzo
        szybko przeflancuje się do innej partyjki. Najlepiej do SLD - czego sobie i nam
        gorąco życzę.
    • yhy_yhy Tylko nie **P_I_E_C_H_O_T_A** to byłaby porażka 18.09.06, 11:23
      Przypomnijcie sobie co Jacuś P. zrobił dla Szczecina będąc ministrem i viceministrem...
      Nie mozecie sobie przypomnieć? Ja też nie mogę i dlatego też patrz temat tego posta...
      • Gość: TOX!C Re: Tylko nie **P_I_E_C_H_O_T_A** to byłaby pora IP: 83.168.96.* 18.09.06, 11:44
        a co zrobiła lubińska będąc ministrem finansów? a co zrobił jurczyk będąc
        prezydentem miasta?
        • yhy_yhy nie zrobili kompletnie nic, z tym że... 18.09.06, 11:51
          ...Lubińska była MF bardzo krótko, gdyby była dłużej też by pewnie nic nie zrobiła, a Jurczyk...szkoda gadać...

Rzecz w tym, że niestety znowu mozemy wybrać jedynie "mniejsze zło", a Jacuś P. jest w tym wypadku tym wiekszym złem...
          • Gość: TOX!C Re: nie zrobili kompletnie nic, z tym że... IP: 83.168.96.* 18.09.06, 11:55
            zagłosuję na kandydata PO bo wg mnie jest najlepszy. ale jak dojdzie do drugiej
            rundy, w której znajdzie się Piechota i ktoś inny (nie Krzystek), zagłosuję na
            Piechotę. bo to moim zdaniem jest "mniejsze zło". większym złem jest choćby
            lubińska.
            • Gość: pereop Re: nie zrobili kompletnie nic, z tym że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:19
              A dlaczego Krzystek jest najlepszy? Jakieś konkrety...najlepiej programowe.

pzdr
        • Gość: erwin Re: Tylko nie **P_I_E_C_H_O_T_A** to byłaby pora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:38
          informacje na ten temat masz na stronie www.lubinska.pl
      • Gość: beszczelni Re: Tylko nie **P_I_E_C_H_O_T_A** to byłaby pora IP: *.chello.pl 18.09.06, 13:37
        I 20 lat niespożytej pracy w Sejmie... jakie poświęcenie, jaki talent, postęp i
        promocja miasta!
    • krokus5 Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. 18.09.06, 11:25
      Krzystek i Lubińska jako mniejsze zło.Oby tylko nie Tow.Piechota!
      • yhy_yhy niestety...można wybrać jedynie mniejsze zło... 18.09.06, 11:28
        ...żaden z kandydatów nie jest dobry, ale zdecydowanie najgorszy jest Piechota.
      • Gość: as Re: Zanim zagłosujecie na Piechotę popatrzcie na IP: 62.233.145.* 18.09.06, 11:29
        jego otoczenie kęsik napieralski wziątek wijas trzos ,dłużyński malanowska
        • Gość: ja wiem Re: Zanim zagłosujecie na Piechotę popatrzcie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:45
          Gość portalu: as napisał(a):

> jego otoczenie kęsik napieralski wziątek wijas trzos ,dłużyński malanowska

zdecydowanie lepsze otoczenie lubińskiej; szałabawka, masłowska, jania,
          dobrzyński, kochańska, lachowicz, nowakowa, itd
          • Gość: freindly Re: Zanim zagłosujecie na Piechotę popatrzcie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:42
            Otoczenie Lubińskiej to Religa, Ziobro, Gilowska. Wystarczy?
            • Gość: załamka Re: Zanim zagłosujecie na Piechotę popatrzcie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:45
              Gość portalu: freindly napisał(a):

> Otoczenie Lubińskiej to Religa, Ziobro, Gilowska. Wystarczy?

oj wystarczy, wystarczy, aż nadto
              zapomniałeś o Jarku i Lechu, bo Kaziu to nienajlepszy przykład
              • pmonroe Kategoryczne "" NIE !!! "" dla Piechoty 19.09.06, 05:39
                Piechotą dobrobytu nie dogonimy
    • fistoffury Do Admina 18.09.06, 11:33
      Prosze zwrocic uwage, ze troll i spamer zwany absztyfikantem zalozyl kolejny
      watek o tej samej tresci co wczeasniej Ekspans:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=48780953
      mam nadzieje, ze troll absztyfikant zostanie potraktowany jak pozostali
      forumowicze i jego post zostanie skasowany.
      • yhy_yhy fistoffury=donosiciel czy tylko skarżypyta...? 18.09.06, 11:39
        ...
        • fistoffury Re: fistoffury=donosiciel czy tylko skarżypyta... 18.09.06, 11:42
          yhy_yhy napisał:

hmm... "odwzajemniacz" - choc i tak uwierz mi, ze jego akurat nie wytna. w
          innym watku nazwalem go partyjnym politrukiem - i tylko ten zwrot wystarczyl
          zeby usunac cala moja wypowiedz...

nie mowiac o watku gdzie uwaza, ze najlepszym negocjatorem z arabami jest
          kalasznikow, jestem ciekaw czy bawia go rowniez dowcipy o Zydach, cyklonie-B i
          kominach ?
      • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 11:40
        ja nie uważam, aby absztyfikant był trolem, i raczej wiem, że nie jest, w
        porównaniu do ciebie aktywisty ratlerka.
        A ciebie za co skasowali, przyznaj się masz ta swiadomość, za co i dlaczego.
        • fistoffury Re: Do Admina 18.09.06, 11:43
          xxtoja napisała:

> ja nie uważam, aby absztyfikant był trolem, i raczej wiem, że nie jest, w
          > porównaniu do ciebie aktywisty ratlerka.
          > A ciebie za co skasowali, przyznaj się masz ta swiadomość, za co i dlaczego.

tak miedzy nami mowiac niezbyt mnie obchodzi opinia przyciezkiej
          umyslowo "ichtiologicznej" blondynki gzącej sie po kontach z zonatym radnym..

pa
          • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 11:46
            fistoffury napisał:

> tak miedzy nami mowiac niezbyt mnie obchodzi opinia przyciezkiej
            > umyslowo "ichtiologicznej" blondynki gzącej sie po kontach z zonatym radnym..
            >
            > pa
            ..
            ale się zezłościłeś ratlerku pisowski, co niedługo staniesz znowu do aportu.
          • Gość: asd Re: Do Admina IP: 83.168.96.* 18.09.06, 11:46
            Dosc z forumowymi propagandzistami. Fistofury jest tak nawiedzony ze az wali po
            oczach. Ten watek jest komentarzem do artykulu i absztyfikant nie mial wplywu na
            powstanie jego. To ekspans zalozyl nadprogramowy watek.
            • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 11:49
              Gość portalu: asd napisał(a):

> Dosc z forumowymi propagandzistami. Fistofury jest tak nawiedzony ze az wali
              po
              > oczach. Ten watek jest komentarzem do artykulu i absztyfikant nie mial wplywu
              n
              > a
              > powstanie jego. To ekspans zalozyl nadprogramowy watek.
              ..
              ratlerki tylko aportują
              • galoty Re: Do Admina 18.09.06, 11:52
                Fistofury ma ciśnienie owszem ale przy skrytym i fałszywym absztyfikancie to
                fistofury jest oazą spokoju i opanowanych wypowiedzi. Natomiast ratlerkowanie
                można zarzucić każdemu w tym Tobie jak również mi co zresztą uczynił
                absztyfikant aby skutecznie realizować zleconko dla eselde
                • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 11:56
                  galoty, po pierwsze wiesz, że absztyfikant jest tutaj o wiele dłużej, o wiele
                  dłuzej niz jakis ratlerek, co tylko potrafi aportować, który ma móżg wirtualny,
                  myśli się o całości i co z czego wynika, a nie wyrywkowo, bo jest kampania. To
                  udowodnij, że tak jest, że ma zlecenie akurat na eselde, bo mi sie wydaje, że
                  on ma inne preferencje wyborcze.
                  • fistoffury Re: Do Admina 18.09.06, 11:58
                    xxtoja napisała:

> galoty, po pierwsze wiesz, że absztyfikant jest tutaj o wiele dłużej, o wiele
                    > dłuzej niz jakis ratlerek, co tylko potrafi aportować, który ma móżg
                    wirtualny,
                    >
                    > myśli się o całości i co z czego wynika, a nie wyrywkowo, bo jest kampania.
                    To
                    > udowodnij, że tak jest, że ma zlecenie akurat na eselde, bo mi sie wydaje, że
                    > on ma inne preferencje wyborcze.

to wydaje ci sie zle a do tego kto jest tu dluzej - nie koniecznie pod tymi
                    samymi nickami - to bym sie klocil :)

a teraz sio bo mnie ryby ploszysz :)
                    • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 12:02
                      przeczytaj sobie regulamin .."łapania na wedke technologiczną" Komentarze pod
                      artykułami nie sa spamami,
                      a rok temu w wyborach parlamentarnych na forum uczestniczyłeś?, bo absztyfikant
                      był, a twego nicka nie było.
                      • fistoffury Re: Do Admina 18.09.06, 12:04
                        xxtoja napisała:

> przeczytaj sobie regulamin .."łapania na wedke technologiczną" Komentarze pod
                        > artykułami nie sa spamami,
                        > a rok temu w wyborach parlamentarnych na forum uczestniczyłeś?, bo
                        absztyfikant
                        >
                        > był, a twego nicka nie było.

Ogladalas "Nic Smiesznego" ? jak czytam twoje posty osiagam stan zalamania
                        psychicznego Adasia Miauczynskiego :)
                    • nieslubne_dziecko_romana Re: Do Admina 18.09.06, 12:05
                      Forum grozi zarząd komisaryczny....:-))
                  • Gość: Galoty Re: Do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:01
                    Zupełnie nie doceniam Twojego argumentu iz ktoś tu jest dłużej. Może
                    wprowadzimy taki forumowy ZBOWiD i np absztyfikant będzie miał jakieś
                    przywileje. Zresztą ZBOWIDowcem to on być może i jest ale za utrwalanie władzy
                    ludowej na ziemiach zachodnich i północnych :-))
                    • fistoffury Re: Do Admina 18.09.06, 12:03
                      Gość portalu: Galoty napisał(a):

> Zupełnie nie doceniam Twojego argumentu iz ktoś tu jest dłużej. Może
                      > wprowadzimy taki forumowy ZBOWiD i np absztyfikant będzie miał jakieś
                      > przywileje. Zresztą ZBOWIDowcem to on być może i jest ale za utrwalanie
                      władzy
                      > ludowej na ziemiach zachodnich i północnych :-))

:)))))))
                      zapomniales o krzewieniu kultury i oswiaty :))))
                    • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 12:06
                      jeżeli jest ktoś dłużej to sie jego poznaje po wypowiedziach na dane tematy, a
                      nie na te teamty okazjonalne wyborcze, bo wtedy jatka lepsza niz u rzeźnika, bo
                      na ślepo, bo wybory, moja ideologia najlepsza. A sam doskonale wiesz, że tak
                      nie jest, a może to nie Ty założyłeś wątek o wpadkach kadrowych PiS-u..
                      • fistoffury Re: Do Admina 18.09.06, 12:07
                        xxtoja napisała:

> jeżeli jest ktoś dłużej to sie jego poznaje po wypowiedziach na dane tematy,
                        a
                        > nie na te teamty okazjonalne wyborcze, bo wtedy jatka lepsza niz u rzeźnika,
                        bo
                        >
                        > na ślepo, bo wybory, moja ideologia najlepsza. A sam doskonale wiesz, że tak
                        > nie jest, a może to nie Ty założyłeś wątek o wpadkach kadrowych PiS-u..

sio
                        • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 12:08
                          fistoffury napisał:
                          > sio
                          ..
                          to ty jestes galoty?
                          • fistoffury Re: Do Admina 18.09.06, 12:11
                            xxtoja napisała:

> fistoffury napisał:
                            > > sio
                            > ..
                            > to ty jestes galoty?

nie, jestem kolejna jaznia absztyfikanta ...

sam ze soba..lalala..
                            :)
                      • Gość: Galoty Re: Do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:11
                        Tak jak założyłem ten wątek ale absztyfikant zdemaskował go jako sprytne takie
                        zobiektywizowanie aby za pomocą kilkunastu innych nicków rozegrać jego ukochane
                        eselde. Acha i za pomoca jeszcze prowokacji z doradcą :-))
                        Ten świr od lat nie ma co robić tylko gnusnieje w tej swoje depresji wywołanej
                        własnym nieudacznictwem. Najgorszy rodzaj doradcy (idę o zakład, że to klon
                        absztyfa) to taki, że doradza w takich dziedzinach , w których sam nic nie
                        potrafił osiągnąć.
                        • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 12:31
                          Gość portalu: Galoty napisał(a):

> Tak jak założyłem ten wątek ale absztyfikant zdemaskował go jako sprytne takie
                          >
                          > zobiektywizowanie aby za pomocą kilkunastu innych nicków rozegrać jego
                          ukochane
                          >
                          > eselde. Acha i za pomoca jeszcze prowokacji z doradcą :-))
                          > Ten świr od lat nie ma co robić tylko gnusnieje w tej swoje depresji
                          wywołanej
                          > własnym nieudacznictwem. Najgorszy rodzaj doradcy (idę o zakład, że to klon
                          > absztyfa) to taki, że doradza w takich dziedzinach , w których sam nic nie
                          > potrafił osiągnąć
                          ....
                          zmieniłeś sie galoty.
                          niestety w tym wątku absztyfikant sie nie wypowiadał, ani beatrix
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=36414986&a=37458222
            • fistoffury Re: Do Admina 18.09.06, 11:50
              Gość portalu: asd napisał(a):

> Dosc z forumowymi propagandzistami. Fistofury jest tak nawiedzony ze az wali
              po
              > oczach. Ten watek jest komentarzem do artykulu i absztyfikant nie mial wplywu
              n
              > a
              > powstanie jego. To ekspans zalozyl nadprogramowy watek.

a moge uwazac inaczej ?
              dziekuje z gory.
              • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 11:52
                fistoffury napisał:
                > a moge uwazac inaczej ?
                > dziekuje z gory
                ...
                może ci dac wedke technologiczną.
                • fistoffury Re: Do Admina 18.09.06, 11:59
                  xxtoja napisała:

> fistoffury napisał:
                  > > a moge uwazac inaczej ?
                  > > dziekuje z gory
                  > ...
                  > może ci dac wedke technologiczną.

ciocia Hela - mistrzyni cietej riposty ????
                  :))))))))))))))))))))))))))))))
                  • absztyfikant Re: Do Admina 18.09.06, 12:08
                    TEgo nienawistnego i przyglupiego belkotu plodzonego przez jednego czlowieka to
                    sie nawet nie dac skomentowac, by nie zaczac przeklinac. XXTOJO tracisz czas na
                    dyskusje z tym wielonickowcem, ratlerkiem:)
                    • fistoffury Re: Do Admina 18.09.06, 12:10
                      absztyfikant napisał:

> TEgo nienawistnego i przyglupiego belkotu plodzonego przez jednego czlowieka
                      to
                      > sie nawet nie dac skomentowac, by nie zaczac przeklinac. XXTOJO tracisz czas
                      na
                      > dyskusje z tym wielonickowcem, ratlerkiem:)
                      >

aj waj :)))
                      zapomniales dodac : ratlerkiem spod zanku terezjanskiej
                      OdNowy :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • xxtoja Re: Do Admina 18.09.06, 12:26
                        pomyliłeś się ratlerku pisowski, a Terezę ostaw, bo jeszcze ja przez pomyłkę
                        pogryziesz( a ratlerki to do siebie mają, że gryza własciciela). Żal mi jest
                        Lubińskiej, bo by miała wieksze szanse, gdzyby startowała bez tego politycznego
                        poparcia. Polacy jeszcze wolą głosowac na osoby niezwiazane z partią, maja
                        zdanie inne niż jest za granicą, gdzie głosuja na osobę, która ma poparcie
                        polityczne. Dlatego p.T.Lubińska zrobiła błąd uwikłając sie w partię.
                        • absztyfikant [...] 18.09.06, 12:53
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • fistoffury Re: Kaczmarski byl geniuszem:)))) 18.09.06, 12:56
                            nie spamuj...
                            • fistoffury Re: Kaczmarski byl geniuszem:)))) 18.09.06, 12:57
                              :)
                              • xxtoja Re: Kaczmarski byl geniuszem:)))) 18.09.06, 13:08
                                fistoffury napisał:

> :)
                                ..
                                .....
                                co ci?
                                • psychol_ogia Re: Kaczmarski byl geniuszem:)))) 18.09.06, 13:19
                                  histeryczny śmiech
                                  • xxtoja a może to on 18.09.06, 13:21
                                    psychol_ogia napisał:

> histeryczny śmiech
                                    ..
                                    o))
    • Gość: zosia Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:53
      czy pan Krzystke odpowie w końcu skad wziął kasę na wybory?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=48124574
      • Gość: shrek Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:55
        Gość portalu: zosia napisał(a):

> czy pan Krzystke odpowie w końcu skad wziął kasę na wybory?
        >
        nie spamuj
    • Gość: X Ziobro o Piechocie IP: *.spray.net.pl 18.09.06, 16:29
      Pamiętacie wypowiedź Ministra Ziobry w sobotę o wątku mafii paliwowej w
      Szczecinie? Przecież to o Piechocie. Trzy tygodnie temu Radio-Zet podało
      informację o zeznaniach dwóch baronów paliwowych obciążających Piechotę. To
      samo dotyczy celowej upadłości Stoczni Szczecińskiej i przejęcia bazy paliwowej
      za połowę wartości. Pomagali mu w tym Stypa i Stachura - koledzy towarzysza JP
      pseudo TW"Robert", ciekawe skąd się znają? Ten Pan już wystarczająco dużo
      zniszczył. Pamiętacie - upokorzył i okradł 7 tysięcy stoczniowców - czy to za
      mało?
      • xyz-xyz Re: Ziobro o Piechocie a`la Majchrowski 18.09.06, 16:36
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=48739977&a=48799110

Ziobro niech ten wątek zbada. Bo na razie to przypomina mi to:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=48658863

Powinien i z tego się wytłumaczyć, bo wszystko się pięknie komponuje w styl
        działania tej kaczej ferajny:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=48808166
        • Gość: X Re: Ziobro o Piechocie a`la Majchrowski IP: *.spray.net.pl 18.09.06, 16:49
          No to sobie poczytaj, jeszcze raz:

MINISTERSTWO SPRAWIEDLIWOŚCI
          PROKURATURA KRAJOWA
          Aleje Ujazdowskie 11
          00-950 Warszawa

Do wiadomości:
          Prokurator Generalny
          Minister Sprawiedliwości
          Pan Zbigniew Ziobro

Warszawa, dnia 27 marca 2006 r.

DONIESIENIE O POPEŁNIENIU PRZESTĘPSTWA

Dotyczy :
          Wyłudzenia z Budżetu Skarbu Państwa kwoty 601.300.000,00 (sześćset jeden
          milionów trzysta tysięcy) złotych na Restrukturyzację Sektora Stoczniowego w
          Polsce przez Pana Jacka Piechotę – byłego Ministra Gospodarki RP, Panią
          Małgorzatę Ostrowską – byłą Minister Gospodarki RP, Pana Arkadiusza Krężla –
          Prezesa Agencji Rozwoju Przemysłu S.A., Pana Janusza Szlantę – byłego Prezesa
          Stoczni Gdynia S.A., Pana Janusza Lewandowskiego – byłego Prezesa Stoczni
          Gdynia, Pana Andrzeja Stachurę – Prezesa Stoczni Szczecińskiej Nowa ...

Jak gorący kartofel Puls Biznesu 2006-06-19Śledztwo w sprawie nieprawidłowości
          w polskich stoczniach trwa kilka miesięcy. I co? I nic. Nie ma chętnych do jego
          prowadzenia.Wszystko zaczęło się od zawiadomienia złożonego w prokuraturze na
          początku 2006 r. przez byłego doradcę prezesa Agencji Rozwoju Przemysłu (ARP) i
          pracownika wysokiego szczebla Korporacji Polskie Stocznie (KPS) - oba państwowe
          podmioty zajmują się restrukturyzacją sektora stoczniowego. Trafiło ono do
          Prokuratury Rejonowej Warszawa-Ochota, bo na jej terenie mieszka
          zawiadamiający.Za tanie statkiZawiadomienie jest bardzo obszerne i dotyczy
          m.in. opisywanego przez "PB" nieudanego projektu offsetowego Rafaela w Stoczni
          Gdynia (izraelski koncern zbrojeniowy miał kupić dwa gazowce za 168 mln USD,
          ale nic z tego nie wyszło). Najważniejszym wątkiem są jednak nieprawidłowości
          polegające na zaniżaniu przez zarządy stoczni kosztorysów budowy statków.-
          Nagminne były następujące sytuacje: minimalny koszt wybudowania statku wynosił
          np. 300 mln zł, a jego cenę zarządy stoczni z Gdyni czy Szczecina ustalały na
          240 min zł. Po co? By dostać dotację z ARP czy KPS - wyjaśnia nasz
          informator.Po wstępnym sprawdzeniu danych z zawiadomienia prokurator z
          warszawskiej Ochoty stwierdził, że istnieje uzasadnione podejrzenie popełnienia
          przestępstwa i wszczął śledztwo. Uznał jednak, że sprawą powinny zająć się
          prokuratury z Gdańska i Szczecina. Tam bowiem zostały popełnione rzekome
          przestępstwa. I się zaczęło.My? Nie, wy!Śledczy z Gdańska i Szczecina nie
          chcieli zająć się sprawą i wszczęli tzw. spór kompetencyjny. Szefowie
          prokuratur okręgowych z Gdańska i Szczecina w kwietniu rozstrzygnęli go na
          korzyść swoich podwładnych i zdecydowali: jest za wcześnie na dzielenie ,
          śledztwa i akta mają wrócić do stolicy. Oficjalny powód? To w Warszawie mają
          siedzibę Agencja Rozwoju Przemysłu, Korporacja Polskie Stocznie i nadzorujące
          je Ministerstwo Skarbu Państwa (MSP), a jednym z wątków śledztwa ma być
          sprawdzenie jakości nadzoru nad budżetowymi pieniędzmi, które szerokim
          strumieniem płynęły do stoczni.- Pomysł, by zacząć śledztwo od instytucji
          państwowych, nie jest najlepszy. Klucz jest w stoczniach. Tam trzeba wejść,
          zrobić kontrole oraz sprawdzić, czy kosztorysy rzeczywiście były nierzetelne.
          Jeśli tak, to mamy otwartą drogę do stawiania członkom zarządów zarzutów z art.
          296 kodeksu karnego, czyli działania na szkodę spółek. Dopiero na tej podstawie
          można zająć się działaniami nadzoru1 - ocenia jeden z prokuratorów, który
          widział akta.Jego zdaniem, prowadzenie śledztwa w Warszawie jest niewłaściwe
          jeszcze z jednego powodu.- Zdecydowana większość czynności będzie i tak
          dokonywana w Szczecinie i Gdańsku, w ramach tzw. pomocy prawnej. Nadzór nad
          szybkością postępowania i jego jakością będzie utrudniony, bo przesłuchania
          będą prowadzić przypadkowi policjanci i bez fachowej wiedzy - dodaje
          prokurator.My? Nie, oni!Jeden z naszych informatorów uważa, że sprawą, ze
          względu na jej wagę i obszerność, powinna zająć się prokuratura okręgowa, a nie
          rejonowa.- W rejonie prokurator ma co najmniej kilkadziesiąt różnych spraw i
          nie ma czasu na tak rozległe śledztwo. A okręgówki są powołane do zajmowania
          się właśnie takimi skomplikowanymi sprawami - twierdzi nasz informator.Decyzje
          prokuratur okręgowych z Gdańska i Szczecina nie zakończyły podróży akt. Okazuje
          się, że od kilku dni nie leżą na biurkach w Prokuraturze Rejonowej Warszawa-
          Ochota, lecz w... Prokuraturze Okręgowej w Warszawie. Dlaczego? Śledczy z
          Ochoty chcą, by sprawą zajęły się inne stołeczne prokuratury rejonowe: ze
          Śródmieścia, Mokotowa i Żoliborza. Tam bowiem, a nie na Ochocie, mieszczą się
          siedziby MSP, ARP i KPS.- Sprawa jest trudna, a dodatkowo dotyczy styku biznesu
          i polityki. I dlatego traktowana jest jak gorący kartofel - twierdzi jeden z
          naszych informatorów.

• Gość: X Re: Stachura o Piechocie jak o ...??? IP: *.spray.net.pl 18.09.06, 17:07
          Stocznia uratowana
          Przed trzema laty stanęliśmy wobec groźby likwidacji przemysłu stoczniowego w
          Szczecinie i w Polsce.
          Wszyscy pamiętamy te bolesne wydarzenia w naszym mieście. Dziś Stocznia
          Szczecińska Nowa zatrudnia ponad 4,5 tysiąca pracowników, a w firmach z nią
          kooperujących znalazło pracę dalsze dwa tysiące. Mamy pełen portfel zamówień, a
          przed nowym kryzysem chroni nas m.in. rządowe dopłaty do budowy statków.
          Szczeciński przemysł stoczniowy został uratowany, a największe zasługi w tym
          zakresie należą do Ministra Jacka Piechoty.

Andrzej Stachura
          Prezes Stoczni Szczecińskiej Nowa SA
          • fistoffury Re: Stachura o Piechocie jak o ...??? 18.09.06, 17:11
            Gość portalu: X napisał(a):

> Stocznia uratowana
            > Przed trzema laty stanęliśmy wobec groźby likwidacji przemysłu stoczniowego w
            > Szczecinie i w Polsce.
            > Wszyscy pamiętamy te bolesne wydarzenia w naszym mieście. Dziś Stocznia
            > Szczecińska Nowa zatrudnia ponad 4,5 tysiąca pracowników, a w firmach z nią
            > kooperujących znalazło pracę dalsze dwa tysiące. Mamy pełen portfel zamówień,
            a
            >
            > przed nowym kryzysem chroni nas m.in. rządowe dopłaty do budowy statków.
            > Szczeciński przemysł stoczniowy został uratowany, a największe zasługi w tym
            > zakresie należą do Ministra Jacka Piechoty.
            >
            > Andrzej Stachura
            > Prezes Stoczni Szczecińskiej Nowa SA

ROTFL
            :))))))))))))))))
          • Gość: preze Re: Stachura o Piechocie jak o ...??? IP: 217.153.6.* 18.09.06, 18:54
            rzadowe doplaty?? czyz nie te ktore macie oddac do unii?? i co wtedy ?? po
            stoczni :(
    • Gość: Pierre Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. IP: *.chello.pl 18.09.06, 18:59
      Ja tylko w sprawie haseł wyborczych.Pierwsze,to Teresa Lubińska.Osobiście
      byłbym za tym,aby reszta kandydatów uszyła sobie transparenty z napisem "
      Politykom dziękujemy.Teresa Lubińska z PiS " i chodzili z nimi po naszym
      mieście np.wokół Placu Grunwaldzkiego.W przypadku Jacka Piechoty,treść
      transparentów winna brzmieć " Chodzimy na piechotę,głosować będziemy z
      głową ",natomiast w przypadku Mariana Jurczyka,ładnym transparentem byłby "
      Kolejna re(er)ekcja jest niemożliwa!!!".Kolejne,to dla Sylwestra Chruszcza:"
      Sylwester 2006 będzie lepszy niż 2005 ".Dla Pana Adama Pika : " Gra w piki daje
      wyniki ".Dla Mateusza Piskorskiego: " Mateusza nic nie rusza,ani powódź,ani
      susza ".Dla Longina Komołowskigo: " Cała nasza wiejska gmina zagłosuje na
      Longina.Mieszkańcy wsi Stolec.".Dla Piotra Krzystka: " Wybierz Krzystka -
      będzie czystka. ".Dla Grażyny Kochańskiej: " Jedyna Grażyna,która zachwyca -
      przeczytaj sobie A.Mickiewicza ".I na koniec Pan Jerzy Manduk: " Dla
      Copperfielda nie lada to sztuka - zrobić Prezydenta z J.Manduka ". Jedno,co
      zapewne nas spotka podczas tej kampanii,to fantastyczna zabawa,dużo śmiechu i
      kabaretu,czego życzę wszystkim zainteresowanym przyszłymi losami Szczecina.
    • Gość: preze Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. IP: 217.153.6.* 18.09.06, 20:35
      marian jestesmy z toba musisz dac rade !!! szczecin oczekuje takiego meza stanu
      jak ty, rozwoj to twoje haslo jest najlepsze!!!
      • dla_dobra_polski Moze wreszcie kobieta bedzie prezydentem 19.09.06, 02:43
        Apeluje do wszystkich wyborcow-kobiet by kierowaly sie solidarnoscia plci
        w zblizajacych sie wyborach...
        • Gość: as Re: Moze wreszcie kobieta bedzie prezydentem IP: 62.233.145.* 19.09.06, 08:02
          elektorat kobiecy jest mądrzejszy i dlatego lubińska nie ma szans
        • xxtoja kobiety też są fałszywe 19.09.06, 08:10
          dla_dobra_polski napisała:

> Apeluje do wszystkich wyborcow-kobiet by kierowaly sie solidarnoscia plci
          > w zblizajacych sie wyborach...
          ...
          chyba jesteś śmieszna. Masz przykład współpracy Masłowska i Kochan, deklaracje
          i deklaracje, a u Masłowskiej po prostu obłuda, co innego mówiła przed
          wyborami, a co innego po. I u nich to się nazywa solidalnościa płci - dawanie
          innym kobietom kopa.
          • jolunia55 Scenariusz jest taki! 19.09.06, 08:43
            Po co ta dyskusja.Nasz młody elektorat,czytaj szczecińska młodzież,powyjeżdżała
            za chlebem.Możemy za to podziękować Marianowi.Pozostąle babcie i ciotki
            kościelne pójdą do wyborów i tak zagłosują jak im każe proboszcz lub Rydzyk
            w "nocnych Polaków Rozmowach" Wygrawięc Lubińska lub Marian/a swoją drogą gdzie
            ten facet ma honor?/
    • Gość: J-23 Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. IP: *.ips.cpinternet.com 21.09.06, 04:55
      Jurczyk po raz trzeci.Kompromitacja.Ludzie czy wy nie widzicie jak te miasto
      wygląda po kilku latach jego rzadów.
      • samosia69 Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n 25.09.06, 11:28
        .Pozostąle babcie i ciotki
        kościelne pójdą do wyborów i tak zagłosują jak im każe proboszcz lub Rydzyk
        w "nocnych Polaków Rozmowach" Wygrawięc Lubińska lub Marian

to będzie całkowity koniec Szczecina
    • okreznica Ludzie, kto głosuje na Piechotę - już zapomnieli.. 03.10.06, 16:03
      ście jego rządów ? Posrało was ?
    • Gość: saj Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:33
      J.P oraz M.J już są wszystkim dobrze znani. .Wiemy co i jak zdziałali -
      odpadają. P.K też chce budować obiekty sportowe jak poprzednik -też odpada.
      Pozostali nawet nie warci wymieniania i takim sposobem pozostaje tylko Kunc.
      Też nie ma doświadczenie ale napewno muzykalny i byłoby weselej.
      • Gość: fuks Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 00:27
        Gość portalu: saj napisał(a):

> J.P oraz M.J już są wszystkim dobrze znani. .Wiemy co i jak zdziałali -
        > odpadają. P.K też chce budować obiekty sportowe jak poprzednik -też odpada.
        > Pozostali nawet nie warci wymieniania i takim sposobem pozostaje tylko Kunc.
        > Też nie ma doświadczenie ale napewno muzykalny i byłoby weselej.

jesli lubisz smiech przez lzy, to popieram. Kunc na prezydenta wioski z tramwajami!!! BRAWO :-b
      • Gość: mika Re: Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:16
        Barany, koguty i inne takie tez dzwieki wydaja, a nikt nie mowi, ze muzykalne abo smieszne. Tym w operze przez lata jakos do smiechu nie bylo, choc ich traktowal Kunc jak bydlo.
    • Gość: kobieta dojrzała Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:12
      Myśle, że wiekszość z nas szczecinian i tak nie bardzo wierzy w te sondaże.
      Można zgłupieć od tego przesiadania się na stołkach w naszym mieście. Ja
      osobiście oddam głos na p.Kochańską. Moim skromnym zdaniem jest doświadczenie,
      znajomość problemów i potrzeb naszego miasta jest większa niż całej reszty
      kandydatów. Wiele z tych osób miało juz swoje szanse w rządzeniu nie tylko
      naszym miastem ale i państwem. Chyba nie bardzo im to wyszło! Może moje
      rodzinne miasto przestanie "umierać". Nie ujmując nic p. JURCZYKOWI myślę, że
      czas na zasłużoną emeryturę. Czas spojrzeć prawdzie w oczy - trzeba wybrać
      rozsadnie - ja swoje zdanie wyraziłam.
    • Gość: zenek Co sądzicie o kandydowaniu Kunca? IP: *.chello.pl 24.10.06, 23:06
      byłego dyrektora Opery na Zamku.Dzieiw mnie jgo podejscie do sprawy budowy sali
      widowiskowej i nowej filharmonii.Muzyk z zawodu i nie popiera tych
      pomysłów.jakis chory facet... ;)
      • Gość: mika Re: Co sądzicie o kandydowaniu Kunca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:23
        nie szata czyni krola ani dyplom akademii muzycznej muzyka. Zawiedzione ambicje, arogancja i zadufanie nie poparte faktami powoduja niechec do calego srodowiska muzycznego ( z wzajemnoscia)!
    • Gość: KJP Nie ma faworyta - wyniki sondażu wyborczego na .. IP: 217.116.110.* 09.11.06, 23:26
      Pamiętajcie, że w czasach jak Piechota był "wysoko w mieście" zbudował w ciągu
      roku parę luksusowych domów. Znam lokalizacje 4-ch z nich. Facet bierze w łapę
      ZAWODOWO!! Prawdziwy spec w tej branży. Ja bym nie inwestował w taką
      korupcjogenną jednostkę swego cennego głosu, a potem przyszłości miasta. Pzdr.
      KJP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka