Gość: wnioskodawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:40 admin powinien być wyrazicielem pogladów większości , dlatego proponuję referendum kto powinien zostać adminem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian paździoch Re: Admin IP: *.chello.pl 18.09.06, 17:16 no to będziem wybierać admina. powiem wam tylko, ja tam się wam nie narzucam. ale jak chcecie mieć się dobrze na tm forum, to wiecie kogo wybrać:) mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Admin IP: 217.98.72.* 18.09.06, 17:21 Admin powinien być "wyznawcą" zdrowego rozsądku i dobrego smaku.Tylko i aż tyle.Jest dobrze,nawet bardzo,pozdrawiam Modziów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Admin 18.09.06, 17:24 Gość portalu: mada napisał(a): > Admin powinien być "wyznawcą" zdrowego rozsądku i dobrego smaku.Tylko i aż > tyle.Jest dobrze,nawet bardzo,pozdrawiam Modziów :-))) dobrze, niedobrze - najwazniejsze, ze zgodnie z wytycznymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lamat Re: Admin 18.09.06, 17:25 fistoffury napisał: > dobrze, niedobrze - najwazniejsze, ze zgodnie z wytycznymi :) > ... mam pewne obawy, czy ty sie dobrze czujesz z tymi wytycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Admin 18.09.06, 17:37 lamat napisał: > fistoffury napisał: > > dobrze, niedobrze - najwazniejsze, ze zgodnie z wytycznymi :) > > > ... > mam pewne obawy, czy ty sie dobrze czujesz z tymi wytycznymi. troche mnie lupie w krzyzu ale poza tym wszystko ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Admin 18.09.06, 17:39 fistoffury napisał: > troche mnie lupie w krzyzu ale poza tym wszystko ok :) ........... starośc ,nie radośc trollu Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Admin 18.09.06, 17:41 beatrix13 napisała: > fistoffury napisał: > > > troche mnie lupie w krzyzu ale poza tym wszystko ok :) > > ........... > starośc ,nie radośc trollu no widzisz forumowa blondyneczko :)))) takie to zycie jest juz okrutne - mowia, ze jak sie budzisz po 40 i nic nie boli to znaczy ze nie zyjesz, przy twojej tuszy trzeba wziac poprawke na 30 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Admin IP: *.chello.pl 18.09.06, 17:42 a dlaczego trolu? powiedz dziwczę. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miał Re: Admin IP: *.globalconnect.pl 18.09.06, 17:43 trollem to ty jestes, w dodatku takim przyglupim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Admin IP: *.chello.pl 18.09.06, 17:45 nie ciebie pytałem, łachu. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Admin 18.09.06, 17:45 Gość portalu: miał napisał(a): > trollem to ty jestes, w dodatku takim przyglupim :) nie mow tak o niuni bo znowu sie zezli i manko na kasie juro zrobi... chcesz zrujnowac dziewczyne ??? nie zaplaci za neta - i dodatkowe zrodlo dochodu diabli wezma :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miał Re: Admin IP: *.globalconnect.pl 18.09.06, 17:50 ale ja bym chcial z nia o literaturze, albo o kulturze, lub chociazby stosunkach miedzynarodowych, a ona taka niechetna i malomowna. Potrafi tylko zmieszac z trolem(!) jednym prostackim zdaniem. A podobna czyta literature i Oriane ma w poluszku :) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Admin 18.09.06, 17:52 Gość portalu: miał napisał(a): > ale ja bym chcial z nia o literaturze, albo o kulturze, lub chociazby stosunkac > h > miedzynarodowych, a ona taka niechetna i malomowna. Potrafi tylko zmieszac z > trolem(!) jednym prostackim zdaniem. A podobna czyta literature i Oriane ma w > poluszku :) przy jej tuszy to w paluszku nie tylko Oriane zmiesci :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miał Re: Admin IP: *.globalconnect.pl 18.09.06, 17:53 a swoja droga ciekawe czy da sie wymienic indolentnego admina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-pis Re: Admin IP: *.system.szczecin.pl 18.09.06, 18:35 admin powinien być zdecydowanie z PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miał Re: Admin IP: *.globalconnect.pl 18.09.06, 19:42 admin powinin nie byc indolentem- to jest jedyne kryterium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-pis Re: Admin IP: *.system.szczecin.pl 18.09.06, 20:18 Gość portalu: miał napisał(a): > admin powinin byc z PIS- to jest jedyne kryterium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miał Re: Admin IP: *.globalconnect.pl 18.09.06, 20:20 z tym pisem to jakas obsesja, jesli tak polecam odwiedziny u zaprzyjaznionego psychiatry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-pis Re: Admin IP: *.system.szczecin.pl 18.09.06, 20:29 to ty masz przyjaciół ?, aaaaaaaaaaa chyba że psychiatrę :))) Odpowiedz Link Zgłoś