beatrix13 05.10.06, 12:43 po przeczytaniu tego artykułu straciłam apetyt na pomidory wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7516 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do beatrix Re: czy wiesz co jesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:00 Czy tu uważasz, że ludzie nie umieją nic na onecie znaleźć? Przestań zamieszczać linki! Masz jakieś parcie na zakładanie wątków, czy jak? czujesz się gwiazdą forum? Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: czy wiesz co jesz? 05.10.06, 13:06 beatrix13 napisała: > masz jakiś problem znowu? Jest problem z Twoim spmowaniem. Krótkie , bezsensowne i bezmyslne takety lub linki. Nie możesz się przenieśc na jakies forum dla początkujących gospodyń domowych lub dla małolatek. Będziesz tak królową ! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: czy wiesz co jesz? 05.10.06, 13:08 no nareszcie sie zalogowałes, czy to realizacja wczorajszego sPISku z fistifurrym wykurzenia mnie z forum? a coz merytorycznie juz gdziez napisałeś dzis,czy tylko przysrywasz w swoim stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Galoty Re: czy wiesz co jesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:13 beatrix13 napisała: > no nareszcie sie zalogowałes, > czy to realizacja wczorajszego sPISku z fistifurrym wykurzenia mnie z forum? > > a coz merytorycznie juz gdziez napisałeś dzis,czy tylko przysrywasz w swoim > stylu? Galoty, WRESZCIE się zalogowałeś! :)) Jej trudno uwierzyć, że tych, co nie oddają jej hołdów jest więcej :)) A swoją drogą ona MERYTORYCZNIE :))))))) Buahahahahaha!! Dziennikarstwo uprawia! A ty beatrix, NIE SPAMUJ, kobieto, trudno ci pojąć? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 galoty 05.10.06, 13:17 nie zaśmiecaj wątków atakami personalnym skierowanymi do innych piszacych, tak trudno ci pojac,że łamiesz netykiete za każdym swoim wpisem??? czytaj innych albo siebie jako inne nicki,mnie nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: galoty 05.10.06, 13:20 beatrix13 napisała: > nie zaśmiecaj wątków atakami personalnym skierowanymi do innych piszacych, > tak trudno ci pojac,że łamiesz netykiete za każdym swoim wpisem??? > > czytaj innych albo siebie jako inne nicki,mnie nie musisz zamilcz trollu i nie obrazaj ludzi madrzejszych od siebie. a o pomidorach mozesz podyskutowac na Forum Kuchnia lub Forum Zdrowie, albo forum Bravo Girl (o ile takie istnieje) - zrob cos dla nas - zniknij... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: galoty 05.10.06, 13:25 fistoffury napisał: > zamilcz trollu i nie obrazaj ludzi madrzejszych od siebie. > a o pomidorach mozesz podyskutowac na Forum Kuchnia lub Forum Zdrowie, albo > forum Bravo Girl (o ile takie istnieje) - zrob cos dla nas - zniknij... ............................................................................ zacznij pisać na forum wulgarum,bo tylko tam pasujesz Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: galoty 05.10.06, 13:28 beatrix13 napisała: > fistoffury napisał: > > zamilcz trollu i nie obrazaj ludzi madrzejszych od siebie. > > a o pomidorach mozesz podyskutowac na Forum Kuchnia lub Forum Zdrowie, al > bo > > forum Bravo Girl (o ile takie istnieje) - zrob cos dla nas - zniknij... > > > ............................................................................ > zacznij pisać na forum wulgarum,bo tylko tam pasujesz mam tam status admina :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:23 Wulgarum ? To zwróc się do absztyfikanta i kurdefelka. Adresy pomyliłaś. Zreszta to wycięłaś nieetyczna adminko. Powtórze wzorując sie na dopuszcalnych jak twe kolegusy twierdzą formy wypowiedzi lekko przekształcając wypowiedż absztyfikanta : np do Fista Jak smiesz Fista w ogole porownywac zwykla kurwe z beatrix faszysto i nazikatoliku ! Ty ..... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:25 po raz kolejny galoty łamiesz netykiete swoim postem, tylko na chamstwo i agresje cie stac, współczuje ci Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:26 beatrix13 napisała: > po raz kolejny galoty łamiesz netykiete swoim postem, > tylko na chamstwo i agresje cie stac, > współczuje ci te blondi, ale to napisal twoj guru - absztyfikant motasz sie cos dzis... czyzby niz wplywal niekorzystnie na reumatykow i blondynki ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:27 koncze rozmowe z tobą, szkoda czasu na tłumaczenie chamowi,ze poziom rynsztoku na forum reprezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:30 beatrix13 napisała: > koncze rozmowe z tobą, > szkoda czasu na tłumaczenie chamowi,ze poziom rynsztoku na forum reprezentuje wiem, ze reprezentujesz poziom rynsztoku, ciesze sie , ze w koncu ogarnelas to tym swoim blond-lebkiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty nie_logowan ależ dyrbea to tylko cytat i podparty waszym TKMem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:52 To tylko cytat z twojego kolesia i podparty rogrzeszeniem pozostałych uczestników waszego forumowego TKMu. Kurde Felek to zatwierdził bo ma słownik :- ) i zeszyt z V klasy (mikołaj Rej) ale jak leciał Krasicki to już nie chodził na lekce bo był szefem ZMSu w podstawówce :-))) ---- Tak absztyfikant napisał o Lubińskiej. Skończony cham i kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
korfi galoty 05.10.06, 13:10 myślę, że każdy zamieszcza to, co uważa za stosowne. Można mieć o tym swoje zdanie i np nie odpisywać. Wtedy temat umrze śmiercią naturalną. Są jednak wątki oblegane w których treści nie ma więcej sensu niż w tym temacie. Kwestia gustu. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do beatrix Re: czy wiesz co jesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:06 Nie, to ty masz problem. Wystarczy spojrzeć na autorów wątków: beatrix, beatrix, beatrix. I przenoszone rzeczy z potrali. Jest Forum Humorum, Kobieta, Zdrowie, Społeczeństwo, tam się produkuj. Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 13:08 Wiadome to rzeczy. Pomidory na straganach są częściowo plastikowe i dlatego te zjadam w małych, dekoracyjnych ilościach. Za to latem zajadam się tymi z pewnych źródeł (zaprzyjaźnionych działek znaczy się) ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 13:11 mięso w marketach odświeżane chemikaliami,a warzywa dojrzalsze dzieki gnojówce i zastrzykom z moczu, "jedz zdrowo" to puste hasło w obecnych warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 13:15 beatrix13 napisała: > mięso w marketach odświeżane chemikaliami,a warzywa dojrzalsze dzieki gnojówce > i zastrzykom z moczu, > "jedz zdrowo" to puste hasło w obecnych warunkach a kogo to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al -inka Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:30 Dajcie jej spokój. To jest s@motność w sieci. Szukanie kogoś, do kogo się można odezwać, kto odpowie, taka niby - rozmowa. Ludzie bardzo samotni to robią. Tak myślę. Chociaż coś mi mówi, że często gęsto to jest nieróbstwo, siedzi się w pracy i zakłada wątki na forum z nudów i żeby nic nie robić. Potem się jeszcze narzeka, że mało płacą. Wiem, wiem, zaraz ktoś napisze, że mój post też w godzinach pracy... No, ja mam wolne. Od pracy, znaczy, bo nigdy jeszcze nie miałam mniej czasu. Dwa tygodnie temu urodziłam dziecko i siedzę w domu. Teraz mały tyran śpi ;) A piszę tu pierwszy raz. Dotąd czasem czytywałam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 16:13 to dokładnie pasuje do galotów i fistofurry , tyle czasu na forum spedzają,ze na normalne życie czasu im nie starcza, a tu tylko błotem obrzucają,odreagowują to co ich spotyka w realu Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 13:18 Na gnojówce zawsze dobrze rosło. W tym wypadku pomidor wystarczy umyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machina Re: czy wiesz co jesz? IP: 80.53.41.* 05.10.06, 21:23 www.mojeforum.net/mazo/index.php tez mi wielkie ajwaj robisz bea Odpowiedz Link Zgłoś