Dodaj do ulubionych

czy wiesz co jesz?

05.10.06, 12:43
po przeczytaniu tego artykułu straciłam apetyt na pomidory

wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7516
Obserwuj wątek
    • Gość: do beatrix Re: czy wiesz co jesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:00
      Czy tu uważasz, że ludzie nie umieją nic na onecie znaleźć? Przestań zamieszczać linki!
      Masz jakieś parcie na zakładanie wątków, czy jak? czujesz się gwiazdą forum?
      • beatrix13 Re: czy wiesz co jesz? 05.10.06, 13:03
        masz jakiś problem znowu?
        • galoty Re: czy wiesz co jesz? 05.10.06, 13:06
          beatrix13 napisała:

> masz jakiś problem znowu?
          Jest problem z Twoim spmowaniem.
          Krótkie , bezsensowne i bezmyslne takety lub linki. Nie możesz się przenieśc na
          jakies forum dla początkujących gospodyń domowych lub dla małolatek. Będziesz
          tak królową !
          • beatrix13 Re: czy wiesz co jesz? 05.10.06, 13:08
            no nareszcie sie zalogowałes,
            czy to realizacja wczorajszego sPISku z fistifurrym wykurzenia mnie z forum?

a coz merytorycznie juz gdziez napisałeś dzis,czy tylko przysrywasz w swoim
            stylu?
            • Gość: do Galoty Re: czy wiesz co jesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:13
              beatrix13 napisała:

> no nareszcie sie zalogowałes,
              > czy to realizacja wczorajszego sPISku z fistifurrym wykurzenia mnie z forum?
              >
              > a coz merytorycznie juz gdziez napisałeś dzis,czy tylko przysrywasz w swoim
              > stylu?

Galoty, WRESZCIE się zalogowałeś! :))
              Jej trudno uwierzyć, że tych, co nie oddają jej hołdów jest więcej :))

A swoją drogą ona MERYTORYCZNIE :))))))) Buahahahahaha!! Dziennikarstwo uprawia!
              A ty beatrix,
              NIE SPAMUJ, kobieto, trudno ci pojąć?
              • beatrix13 galoty 05.10.06, 13:17
                nie zaśmiecaj wątków atakami personalnym skierowanymi do innych piszacych,
                tak trudno ci pojac,że łamiesz netykiete za każdym swoim wpisem???

czytaj innych albo siebie jako inne nicki,mnie nie musisz
                • fistoffury Re: galoty 05.10.06, 13:20
                  beatrix13 napisała:

> nie zaśmiecaj wątków atakami personalnym skierowanymi do innych piszacych,
                  > tak trudno ci pojac,że łamiesz netykiete za każdym swoim wpisem???
                  >
                  > czytaj innych albo siebie jako inne nicki,mnie nie musisz

zamilcz trollu i nie obrazaj ludzi madrzejszych od siebie.

a o pomidorach mozesz podyskutowac na Forum Kuchnia lub Forum Zdrowie, albo
                  forum Bravo Girl (o ile takie istnieje) - zrob cos dla nas - zniknij...
                  • beatrix13 Re: galoty 05.10.06, 13:25
                    fistoffury napisał:
                    > zamilcz trollu i nie obrazaj ludzi madrzejszych od siebie.
                    > a o pomidorach mozesz podyskutowac na Forum Kuchnia lub Forum Zdrowie, albo
                    > forum Bravo Girl (o ile takie istnieje) - zrob cos dla nas - zniknij...

............................................................................
                    zacznij pisać na forum wulgarum,bo tylko tam pasujesz
                    • fistoffury Re: galoty 05.10.06, 13:28
                      beatrix13 napisała:

> fistoffury napisał:
                      > > zamilcz trollu i nie obrazaj ludzi madrzejszych od siebie.
                      > > a o pomidorach mozesz podyskutowac na Forum Kuchnia lub Forum Zdrowie, al
                      > bo
                      > > forum Bravo Girl (o ile takie istnieje) - zrob cos dla nas - zniknij...
                      >
                      >
                      > ............................................................................
                      > zacznij pisać na forum wulgarum,bo tylko tam pasujesz

mam tam status admina
                      :)))))))))))))))))))
                    • galoty to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:23
                      Wulgarum ? To zwróc się do absztyfikanta i kurdefelka. Adresy pomyliłaś.
                      Zreszta to wycięłaś nieetyczna adminko. Powtórze wzorując sie na dopuszcalnych
                      jak twe kolegusy twierdzą formy wypowiedzi lekko przekształcając wypowiedż
                      absztyfikanta :
                      np do Fista
                      Jak smiesz Fista w ogole porownywac zwykla kurwe z beatrix
                      faszysto i nazikatoliku ! Ty .....
                      • beatrix13 Re: to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:25
                        po raz kolejny galoty łamiesz netykiete swoim postem,
                        tylko na chamstwo i agresje cie stac,
                        współczuje ci
                        • fistoffury Re: to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:26
                          beatrix13 napisała:

> po raz kolejny galoty łamiesz netykiete swoim postem,
                          > tylko na chamstwo i agresje cie stac,
                          > współczuje ci

te blondi, ale to napisal twoj guru - absztyfikant
                          motasz sie cos dzis... czyzby niz wplywal niekorzystnie na reumatykow i
                          blondynki ???
                          :))))
                          • beatrix13 Re: to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:27
                            koncze rozmowe z tobą,
                            szkoda czasu na tłumaczenie chamowi,ze poziom rynsztoku na forum reprezentuje
                            • fistoffury Re: to cytat (prawie) z twego idola blondynko 05.10.06, 16:30
                              beatrix13 napisała:

> koncze rozmowe z tobą,
                              > szkoda czasu na tłumaczenie chamowi,ze poziom rynsztoku na forum reprezentuje

wiem, ze reprezentujesz poziom rynsztoku, ciesze sie , ze w koncu ogarnelas to
                              tym swoim blond-lebkiem :))))
                        • Gość: Galoty nie_logowan ależ dyrbea to tylko cytat i podparty waszym TKMem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:52
                          To tylko cytat z twojego kolesia i podparty rogrzeszeniem pozostałych
                          uczestników waszego forumowego TKMu. Kurde Felek to zatwierdził bo ma słownik :-
                          ) i zeszyt z V klasy (mikołaj Rej) ale jak leciał Krasicki to już nie chodził
                          na lekce bo był szefem ZMSu w podstawówce :-)))
                          ----
                          Tak absztyfikant napisał o Lubińskiej. Skończony cham i kanalia.
          • korfi galoty 05.10.06, 13:10
            myślę, że każdy zamieszcza to, co uważa za stosowne. Można mieć o tym swoje
            zdanie i np nie odpisywać. Wtedy temat umrze śmiercią naturalną. Są jednak
            wątki oblegane w których treści nie ma więcej sensu niż w tym temacie. Kwestia
            gustu.

-------------------------------------------------------
            Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
        • Gość: do beatrix Re: czy wiesz co jesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:06
          Nie, to ty masz problem. Wystarczy spojrzeć na autorów wątków: beatrix, beatrix, beatrix. I przenoszone rzeczy z potrali. Jest Forum Humorum, Kobieta, Zdrowie, Społeczeństwo, tam się produkuj.
    • korfi Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 13:08
      Wiadome to rzeczy. Pomidory na straganach są częściowo plastikowe i dlatego te
      zjadam w małych, dekoracyjnych ilościach. Za to latem zajadam się tymi z
      pewnych źródeł (zaprzyjaźnionych działek znaczy się)

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • beatrix13 Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 13:11
        mięso w marketach odświeżane chemikaliami,a warzywa dojrzalsze dzieki gnojówce
        i zastrzykom z moczu,
        "jedz zdrowo" to puste hasło w obecnych warunkach
        • fistoffury Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 13:15
          beatrix13 napisała:

> mięso w marketach odświeżane chemikaliami,a warzywa dojrzalsze dzieki
          gnojówce
          > i zastrzykom z moczu,
          > "jedz zdrowo" to puste hasło w obecnych warunkach

a kogo to?
          • Gość: al -inka Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:30
            Dajcie jej spokój. To jest s@motność w sieci. Szukanie kogoś, do kogo się można odezwać, kto odpowie, taka niby - rozmowa. Ludzie bardzo samotni to robią.

Tak myślę. Chociaż coś mi mówi, że często gęsto to jest nieróbstwo, siedzi się w pracy i zakłada wątki na forum z nudów i żeby nic nie robić. Potem się jeszcze narzeka, że mało płacą.

Wiem, wiem, zaraz ktoś napisze, że mój post też w godzinach pracy... No, ja mam wolne. Od pracy, znaczy, bo nigdy jeszcze nie miałam mniej czasu. Dwa tygodnie temu urodziłam dziecko i siedzę w domu. Teraz mały tyran śpi ;)

A piszę tu pierwszy raz. Dotąd czasem czytywałam. Pzdr
            • beatrix13 Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 16:13
              to dokładnie pasuje do galotów i fistofurry ,
              tyle czasu na forum spedzają,ze na normalne życie czasu im nie starcza,
              a tu tylko błotem obrzucają,odreagowują to co ich spotyka w realu
        • ja22ek Re: Bea, to oczywistości o tych pomidorach 05.10.06, 13:18
          Na gnojówce zawsze dobrze rosło. W tym wypadku pomidor wystarczy umyć.
    • Gość: deus.ex.machina Re: czy wiesz co jesz? IP: 80.53.41.* 05.10.06, 21:23

www.mojeforum.net/mazo/index.php
      tez mi wielkie ajwaj robisz bea
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka