Dodaj do ulubionych

HOM walczy dla Piechoty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:04
Odsyłam do strony Piechoty lub na strony HOM-u. Czystej wody skandal. Za
publiczne pieniądze (z budżetu Urzędu) Komendant HOM-u niejaki Rybarski, robi
kampanię tow. Piechocie. I zapewne nie jest to jeszcze koniec popisów panów
spod znaku SLD/ZHP. Zaraz dowiemy się, że Zalewski dawał pieniądze na wiele
innych imprez w HOM-e pod płaszczykiem których (tzw. wychowanielub inna
edukacja morskia dzieci i młodzieży) promowani byli lub też będą inni
działacze SLD.
Obserwuj wątek
    • Gość: pijak Re: HOM walczy dla Piechoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:46
      a czyją kampanię wspiera prezydent A. Nowak z kapslowego ?
    • gazeciarz30 Re: HOM walczy dla Piechoty 23.10.06, 13:47
      Też mi Ameryka. Przecież od lat wiadomo, że ZHP kiedyś była młodzieżówką PZPR-u.
      I co miałoby się zmienić. Nic. Teraz to takie komendanty Rybarskie i inne
      Hermachy z Sikorskimi zrobią wszystko aby uzyskać władzę nad miejską kasą. Można
      byłoby dziwić się Zalewskiemu, że daje na takie numery kasę, ale to potwierdza
      tylko to co mówi się "na mieście", że On z nimi od lat w ukladzie.
      • Gość: dziadkowa córka Re: HOM walczy dla Piechoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:54
        Nie mogę zapomnieć.
        Jestem rówiesniczką Piechoty i jakoś ustrzegłam się przynależności do ZHP. I
        dlatego, że inaczej przygotowywałam się do dorosłego życia, do dzisiaj nie mogę
        zrozumieć ludzi, którzy z własnej woli wstępowali do PZPR-u.
        Nie mogę zapomnieć i nigdy chyba nie zapomnę tej gęby pełnej frazesów tego
        potoczystego fałszu w wykonaniu takich postaci jak Piechota. Wcale mnie już nie
        dziwią doniesienia z Niemiec o neonazistach. Przecież w kraju tak dotknietym
        komunom, w życiu publicznym nadal funkcjonują tacy ludzie. Najgorszym jest
        jednak to, że za nimi ciągną się jeszcze tabuny "kreatur" różnej prowieniencji,
        których kanony moralne są i pozostaną dla mnie niezrozumiałe.
        • galoty Re: HOM walczy dla Piechoty 23.10.06, 14:57
          Gość portalu: dziadkowa córka napisał(a):

> Nie mogę zapomnieć.
          > Jestem rówiesniczką Piechoty i jakoś ustrzegłam się przynależności do ZHP. I
          > dlatego, że inaczej przygotowywałam się do dorosłego życia, do dzisiaj nie
          mogę
          > zrozumieć ludzi, którzy z własnej woli wstępowali do PZPR-u.
          > Nie mogę zapomnieć i nigdy chyba nie zapomnę tej gęby pełnej frazesów tego
          > potoczystego fałszu w wykonaniu takich postaci jak Piechota.
          Tak. To jest szczyt hipokryzji i obłudy. Jak można kreować socjalizm sowiecki a
          za kilkanaście lat być zwolennikiem współpracy z USA, Niemcami i
          eurosocjaldemokratą.
          Tak. To jakaś gigantyczna paranoja.
          • Gość: Mao Re: HOM walczy dla Piechoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:25
            Bo jak już zostało to powiedziane:
            Ludzie wyrośli w Harcerskiej Służbe Polsce Socjalistycznej/ Związku Harcerstwa
            Polskiego/ PZPR-e lub SLD to ludzie, którzy modlą się do Papieża klęcząc przed
            portretem Lenina.
            To życiowi kłamcy i hipokryci. Naładowani szmalem zarobionym na hasłach o
            równości społecznej.
            • Gość: wyborca Re: HOM walczy dla Piechoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:23
              Koleś, kolesia zawsze poprze. Chociażby dlatego nie głosujmy na tow. Piechotę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka