Dodaj do ulubionych

Paulina Chojnacka - prawdziwy kapitan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:43
ojoj ale poświęcenie moze medal trzeba jej dać ? to juz nie ma innych tematów
czy wyborcza pada kompletnie? dziewczyna siadła na ławce i może trzeba
porównac ją do weteranów II wojny?
Obserwuj wątek
    • Gość: PiastFan Paulina Chojnacka - prawdziwy kapitan IP: *.bazapartner.pl 07.11.06, 18:12
      Ja mam takie pytanie do Pana Rabendy czy Chojnacka to jakas rodzina ze sie ja
      faworyzuje czy co?? w kazdym sporcie sa kointuzje i tego sie nie uniknie, kazdy
      pruboje dojsc do pelni sprawnosci. Z calym szacunkiem Chojnacka sama nie tworzy
      druzyny. Gra czasem nawet 12 zawodniczek i kazda z pewnoscia daje z siebie
      wszystko by wygrac. Niewiem czy Pan zauwazyl, ale Kinga Kasprzak w meczu
      zagrala z zabandarzowanym udem (pewnie sobie naciagneła), a w takich wypadkach
      ma możliwość niegrania, bo naderwanie mięśnia lub zerwanie go dluzej sie leczy
      niż skrecenie stawu skokowego. Jak juz tak sprawe kontuzji Pauliny bierzemy pod
      uwage to Kinga bardziej ryzykowała zdrowiem. Dlaczego tego Pan nie ujął w
      tekscie. Dlatego uwazam ze Pan faworyzuje Chojnacka, a ogolnie z jej kontuzji
      zrobiono wielka tragedie narodowa. W druzynie Piasta nie gra tylko Chojnacka i
      chyba z tak dobrym rywalem jakim jest Sokol dziewczyny pokazaly ze bez Pauliny
      tez potrafia wygrywac spotkania. Zrobil Pan z Pauliny Chojnackiej boginie bez
      ktorej Piast nie istnieje. Jak ktoraś z dziewczyn to przeczyta napewno milo im
      nie bedzie, bo wszystkie pracuja na sukces druzyny i przedewszystkim dla
      kibicow. Obiektywizm Panie Rabenda !!!
      • Gość: kibic Re: Paulina Chojnacka - prawdziwy kapitan IP: *.ar.szczecin.pl 08.11.06, 09:54
        Szkoda, że Chojnacka nie była taką świetną koleżanką jak przyszła do zespołu i
        pomogła mu spaść do pierwszej ligi. A co do kontuzji, to w rzeczy samej jak
        świetnie się nią zajmuje masażystka, teraz ma trochę czasu bo wcześnie to
        masowała Archangielską. Szok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka