Dodaj do ulubionych

A ja głosuje na ROMERO

IP: *.olsztyn.mm.pl 07.11.06, 20:07
Obserwuj wątek
    • praszczur1 Re: A ja głosuje na ROMERO 07.11.06, 20:16
      Z powodu uroda 3x tak,bo taka Carmenowata i nie matoł.Jest prawdomówna i nie
      umie robić publicity.Lubie ją.
      • psychol_ogia Re: A ja głosuje na ROMERO 07.11.06, 20:46
        To Ela już nie jest posłanką ?
        • Gość: stołczyn Re: tylko czy ona ma szanse z kęsikiem IP: 195.136.49.* 08.11.06, 08:50
          bo ten ma 1 miejsce na liście czyli jest roztawiony przez układ sldowski ale ela
          to inna półka niż kęsik
          • Gość: realista Re: tylko czy ona ma szanse z kęsikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:54
            Gość portalu: stołczyn napisał(a):

> bo ten ma 1 miejsce na liście czyli jest roztawiony przez układ sldowski

z układu wchodzą: Wijas, Juras, Kęsik, reszta ma pozamiatane
          • Gość: mariner Re: tylko czy ona ma szanse z kęsikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:56
            Gdyby nie przenosila sie do "borówek" to mialaby 1 miejsce jak w banku.
            Ja na nia glosowac nie bede bo reka w reke z prawicowym radnym Czaplickim
            ( slynnym z najwiekszuch zarobkow jako radny) potrafili zalatwic kanalizacje
            tylko na ulicach przy ktorych mieszkali.Reszta starego Warszewa z ulicami
            jeszcze przedwojennymi czesto nawet nie ma nawieszchni.Za to zbrojono i budowano
            ulice w szczerym polu , ktore po kilkanascie lat lezaly odlogiem.
            • Gość: 321 Re: tylko czy ona ma szanse z kęsikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:50
              Bzdura Ela mieszka na ulicy, którą jeszcze w 1975 uzbroiła Stocznia Gryfia budując tam domy dla swoich pracowników.
              • Gość: as Re: a czy musi ktoś z północy wejść z sld IP: 195.136.49.* 08.11.06, 13:15
                skoro największe szanse ma kęsik nie głosować na sld bo i tak teraz będą w
                opozycji i nic nie będą w stanie załatwić jak teraz nie załatwili rządząc sld to
                stracony głos.
                • Gość: 321 Re: a czy musi ktoś z północy wejść z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:05
                  Jak sobie przeliczysz, to aby nie wszedł nikt z Centrolewu to: PO by musiało mieć pow 30 % i PIS też a Centrolew mniej niż 10 %. Raczej niemożliwe, teraz sondaże dają im 12%( w Szczecinie zawsze mieli więcej). Więc, GŁOSUJ NA ROMERO ! To jedyna droga aby zakończyć karierę polityczną Kęsika (jeszcze może zostać posłem - patrz Bestry)
                  • Gość: 322 Re: a czy musi ktoś z północy wejść z sld IP: 195.136.49.* 08.11.06, 15:08
                    ale kęsik też gwałcił małolaty jak byestry czy może zostać posłem bo nie wiem
                    jak to jest?
                    • Gość: 321 Re: a czy musi ktoś z północy wejść z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 02:21
                      Też może zostać posłem. Porównanie dotyczyło wyroku a nie czynu za który Kęsika skazano. Kęsik został skazany za kradzierze i pobicie.
                      • Gość: adam Re: przynajmniej wykształcona a nie jak kęsik IP: 195.136.49.* 09.11.06, 06:14
                        kto w sld decyduje o kolejności miejsc czy naprawdę nie umiecie kojarzyć kto
                        jest lepszy
                        • Gość: szeregowy Re: przynajmniej wykształcona a nie jak kęsik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:55
                          Gość portalu: adam napisał(a):

> kto w sld decyduje o kolejności miejsc

Wijas, Juras i Kęsik
                          • Gość: oświecony Re: przynajmniej wykształcona a nie jak kęsik IP: *.system.szczecin.pl 09.11.06, 16:04
                            > Gość portalu: adam napisał(a):
                            >
                            > > kto w sld decyduje o kolejności miejsc
                            >
                            > Wijas, Juras i Kęsik

a, to teraz wszystko jasne...
    • Gość: as Re: A ja głosuje na ROMERO IP: 195.136.49.* 08.11.06, 15:11
      kto im ustalał listy że romero nie jest pierwsza tylko kęsik co to w sld nie
      znają się na ludziach
      • Gość: WIGRY 3 Re: A ja głosuje na ROMERO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:36
        partyjniactwo, układziki, wiesz jak to jest.., a Romero widać w tym dobra nie jest
    • yzx1 Re: A ja głosuje na ROMERO 08.11.06, 15:12
      romero jest tak samo niediuczona jak Kęsik - wysłowić się porządnie nie potrafi
      • Gość: WIGRY 3 Re: A ja głosuje na ROMERO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:38
        niediouczony to moze ty nie jestes
        • Gość: monty Re: A ja głosuje na ROMERO IP: *.chello.pl 08.11.06, 16:12
          Czy to prawda ,że ekonomistka Ela też ma ciepłą posadkę w SCR
          • Gość: popis Re: A ja głosuje na ROMERO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 02:02
            Pracuje w SCR w dziale technicznym, jest mgr inż. budownictwa, ale czy to ciepła posadka? Ciekawe,że jak była radną to nie została w tym SCR jakimś dyrektorem jak Jacyna-Witt za czasów Koćmiela w Opłatach Lokalnych, Jerzyk w MPO czy Kochańska w Pomocy Rodzinie. Jakaś dziwna ta Romero, pozbawiona nepotyzmu, to taka żadka cecha u polityka.Może dlatego warto na nią głosować.
            • Gość: monty Re: A ja głosuje na ROMERO IP: *.chello.pl 09.11.06, 11:15
              Dziękuję za odpowiedż!
              • Gość: PPS Re: A ja głosuje na ROMERO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:23
                Czy Romero, czy Kęsik, Wijas, Juras - jeden pies. To wszystko bolszewickie dziady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka