Dodaj do ulubionych

dobry radny - Leszek Duklanowski

08.11.06, 12:04
Nie chcąc stracić głosu wybierz kogoś, kto jest naprawdę doświadczony,
świetnie zna problemy Szczecina i przede wszystkim jest uczciwy!
...
Na stronie www.duklanowski.pl znajdują się wszystkie informacje o tym dobrym
kandydacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Norweg Re: dobry radny - Leszek Duklanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:46
      Tak ! Był viceprezydentem za czasów kwartałów norweskich. Dalej jest tam bród,
      smród i ubóstwo i tylko kilka lat w rozwoju zmarnowane.
      Urzędas umiejący zyć tylko z pensyjki na czyjś koszt. Cała rodzinka tak zyje.
      • zs_18 Re: dobry radny - Leszek Duklanowski 08.11.06, 13:54
        Szkoda tej Twojej rodzinki...
        Jego rodzina akurat nie żyje na czyjś koszt - trochę znam tych ludzi!
        ...
        Dalej - te rzeczy (kwartały norweskie) podchodziły pod Mynca, a nie pod
        Duklanowskiego. Więc bród, smród i ubóstwo - wiesz, czyją jest to zasługą.
        Podobnie jak obecnie z inicjatywy Krzystka przekazano część centrum do SCR i
        wysiedlono kilka tysięcy ludzi z centrum miasta. Po osiemnastej strach przejść
        ul. Wojska Polskiego w okolicach pl. Zgody. To wynik decyzji Krzystka!
        ...
        Bardzo się cieszę, że Pan Duklanowski startuje z mojej dzielnicy. Razem z moimi
        sąsiadami poprzemy go w walce miejsce w RM Szczecina!
        Dobry, skuteczny samorządowiec!
        • Gość: Norweg Re: dobry radny - Leszek Duklanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:00
          No Ty wymienisz gdzie pracuje jego rodzinka czy ja mam to zrobić ?
          Poza tym nie pisałem , że kogos okrada :-) na czyjś koszt ale , że żyja z
          budzetu lub państwa.
          Kwartały norweskie podlegału Mynscowi ale Duklanowski miał gospodarke
          komunalną. Jak wygląda to każdy widzi.
          Wymień zasługi tego "skutecznego" samorządowca :-)))) Konkrety !
          Skuteczny to jest też Dariusz Wieczorek.
          DUklanowski i Marjasiewicz to ZChN czyli Ci od zakazu prezerwatyw i radyja
          Maryja.
          • zs_18 Re: dobry radny - Leszek Duklanowski 08.11.06, 14:23
            Więc wymień może Ty...
            Ja nie znam nikogo z jego rodziny, kto żyłby "z budżetu lub państwa" i żyłby w
            sposób nieuczciwy. Z tego, co wiem, jeden z jego synów uczy w-f w szkole przy
            Komuny Paryskiej. Więc może to jest życiem na "czyjś koszt"... To wtedy OK.
            ...
            Jako że RM Szczecina jest organem kolegialnym (podobnie jak ZM Szczecina, w
            którym Duklanowski był), trudno mówić tutaj o jakichś samodzielnych decyzjach
            tego pana - inaczej byłoby to niezgodne z prawem.
            Powiem tyle, że to za czasów jego pracy w Zarządzie Miasta podejmowane były
            pierwsze kroki przy budowie Mostu Nowocłowego (ówczesny Prezydent Miasta B.
            Sochański z tej okazji, o czym zapewne wiesz, skoczył z tego mostu do
            Regalicy), rozpoczęto (unieważniony później przetarg) działania przy budowie
            oczyszczalni ścieków na Pomorzanach. Okres pracy w Zarządzie Miasta L.
            Duklanowskiego to już czas odrobinę odległy - ja nie pamiętam też
            wszystkiego... Niestety...
            ...
            Nie polemizuję ze skutecznością Dariusza Wieczorka, choć, możesz mi wierzyć,
            nie kojarzę jakichś spektakularnych sukcesów tego barona SLD. Gdybym był tym
            zainteresowany, napisałbym z pewnością do niego.
            To samo polecam również Tobie - na stronie www.duklanowski.pl znajdziesz adres
            mailowy do korespondowania z Duklanowskim.
    • Gość: adam dobry radny - Leszek Duklanowski - buhahaha IP: *.univ.szczecin.pl 08.11.06, 13:52
      Duklanowsk isie skompromitowal, dlatego nie startuje w okręgu w ktorym mieszka.
      My z północy tez nie damy sie anbrać !!!!!
      • zs_18 Re: dobry radny - Leszek Duklanowski - buhahaha 08.11.06, 14:03
        Nie ma właściwie żadnego logicznego powodu, któy uniemożliwiałby startowanie z
        innego okręgu, niż ten, w którym się mieszka.
        Jeśli człowiek dobrze zna problemy miasta, jeśli jest doświadczony, potrafi w
        sposób skuteczny działać - to obroni się wszędzie. Takim człowiekiem jest
        Leszek Duklanowski, który dziś mieszka w bloku typu "leningrad" na Kaliny, a
        kilkanaście lat temu mieszkał przy Jana Kazimierza (to jakby na poparcie tezy,
        że ma moralny "placet" na startowanie stąd...).
        Wejdź na stronę www.duklanowski.pl i napisz o swoich problemach - ten człowiek
        z pewnością umówi się z Tobą, porozmawia, może wspólnie dojdziecie do jakichś
        wniosków.
        Mnie osobiście również nie podobało się to, że Duklanowski startuje z mojej
        dzielnicy, ale w trakcie kampanii przez przypadek spotkałem go dwukrotnie (raz
        pod Lidlem na Bandurskiego, raz pod kościołem na Żelechowie) i istotnie
        przekonał mnie znajomością tematów, obyciem z problemami mojej dzielnicy.
        Zagłosuję na niego!!! Zrób to samo...
        • Gość: Norweg Re: dobry radny - Leszek Duklanowski - buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:19
          Tuz przed wyborami to ponoć nawet Piechota odbiera telefony i się umawia. Co Ty
          tu opowaiadasz o zgodności z prawem. Ja nie zarzucam temu człowiekowi żadnej
          niezgodności z prawem. Z powodu mentalności komucha z ZChN u można więcej szkód
          narobić w dobrej wierze ale z głupoty. Taka mentalnośc ma ten pan.
          Noekompetencja do zarządzania czymkolwiek.
          Nie skreslam go. nadawałby się na ławnika w sądzie.
          • zs_18 Re: dobry radny - Leszek Duklanowski - buhahaha 08.11.06, 17:24
            Nie potrafię zrozumieć, co masz na myśli pisząc o "mentalności komucha z ZChN"?
            ZChN nie było partią post PZPR-owską, nie współpracowało również z pogrobowcami
            nieboszczki PZPR - SdRP czy SLD. Trudno zatem interpretować ten dziwny zlepek...
            ...
            Nie wiem, czy Duklanowski jest ławnikiem w sądzie. Może mu to zaproponuj :)
    • galoty kolegialne decyzje 08.11.06, 16:29
      Śmieszy mnie argument podany w tej dyskusji o tym, że ktoś nie jest winny
      błędnej decyzji bo decyzja była podejmowana kolegialnie.
      To najczystszy socjalizm. Kolegialnie to można zrobić potężne straty ale
      kolegialnie. Odpowiedzialnego nie ma.
      Pamiętam, że te tzw kwartały bronił jak lew Duklanowski. Jeżdził też do
      Norwegii. Podpisywał umowe, która zablokowała rozwój tej części miasta na kilka
      lat. Skończyło sie na innym socjalizmie jak SCR.
      • Gość: Marcin Re: kolegialne decyzje IP: *.iscnet.pl 08.11.06, 16:45
        L. Duklanowski mieszka na moim osiedlu i znam go od kilkunastu lat. NORWEG chyba
        nie znasz wogóle tego człowieka skoro wypisujesz takie bzdury! To porządny i
        uczciwy człowiek i to nie tylko ja tak myślę.
        Trzymam kciuki, by został radnym!
        • galoty Re: kolegialne decyzje 08.11.06, 16:59
          Ja nie wątpię, że Duklanowski to porządny człowiek. Wierzę Ci. Jednak uczciwośc
          i "porzadność" nie są wystarczającym kryterium bycia radnym. W kraju brakuje
          np uczciwych i porządnych strazników mienia :-)
          Nic nie napisałeś nt fatalnego błędu jaki kolegialnie popełnił Duklanowski
          podpisując kretyńską umowe na kwartały norweskie.
          Napisałeś, że jest uczciwy i porządny. To mało. Jeszcze musi być na tyle
          kompetentny aby takich durnych decyzji kolegialnie nie podejmować.
          JAK JEST UCZCIWY I PORZĄDNY TO NIECH ZACZNIE PRACOWAĆ JAKO LISTONOSZ.
          • zs_18 Re: kolegialne decyzje 08.11.06, 17:21
            A co ma do rzeczy praca listonosza tutaj?
            Czy każdy, kto jest uczciwy i porządny ma pracować jako listonosz? Po co?
            O co chodzi w Twoim toku rozumowania?
            ...
            Drogi Forumowiczu, uprzednio obowiązujący Statut Miasta Szczecina czyniła z
            Zarządu Miasta organ wykonawczy. Organem uchwałodawczym (jak też i dzisiaj,
            choć w mniejszym zakresie - na korzyść Prezydenta Miasta) była Rada Miasta. To
            Rada Miasta przyjęła uchwałę o przekazaniu przez miasto tzw. "kwartałów
            norweskich" obcemu inwestorowi.
            Powiem szczerze, że w gronie wielu kandydatów startujących do RM aż roi się od
            osób nieuczciwych. Co z tego zatem, że niejednokrotnie są kompetentne, skoro
            nie przyczyniają się do pomnażania dobra wspólnego. Duklanowski jest na pewno
            uczciwy i porządny - jak pisze Marcin. Kompetencji w kwestii zarządzania
            miastem też ma zapewne więcej od niejednego kandydata...
            Dlatego - WYBIERAM DUKLANOWSKIEGO!
            :)
            • Gość: Galoty Re: kolegialne decyzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:27
              >A co ma do rzeczy praca listonosza tutaj?
              >Czy każdy, kto jest uczciwy i porządny ma pracować jako listonosz? Po co?
              >O co chodzi w Twoim toku rozumowania?
              Pomyśl i zdejmij moherowy beret to szybciej Ci to pójdzie.
              ...
              >Drogi Forumowiczu, uprzednio obowiązujący Statut Miasta Szczecina czyniła z
              >Zarządu Miasta organ wykonawczy. Organem uchwałodawczym (jak też i dzisiaj,
              >choć w mniejszym zakresie - na korzyść Prezydenta Miasta) była Rada Miasta. To
              >Rada Miasta przyjęła uchwałę o przekazaniu przez miasto tzw. "kwartałów
              >norweskich" obcemu inwestorowi.
              Potwierdzasz tylko to co napisałem o socjalizmie. Kolegialna decyzja.Nikt nie
              jest winny tak więc ja obwiniam tamtejszych menadżerów (boże!) tego miasta w
              tym i Duklanowskiego.
              >Duklanowski ....Kompetencji w kwestii zarządzania
              >miastem też ma zapewne więcej od niejednego kandydata...
              Podaj jakieś osiągnięcia oprócz etatowej pracy. Konkretne osiągnięcia bo to ble
              ble uczciwy, porządny , rozmawia z ludżmi to każdy ma na ulotkach.
              • zs_18 Re: kolegialne decyzje 08.11.06, 18:03
                > Pomyśl i zdejmij moherowy beret to szybciej Ci to pójdzie.
                Nie obrażam Cię.
                Prymitywny ton Twojej wypowiedzi... Niestety... Jak z Tobą rozprawiać na
                jakikolwiek temat?
                ...
                Bazowanie na jakichś stereotypach - moherowe berety, komuchy - złodzieje,
                aksamitne kapelusze, spiskowa teoria dziejów. Tego typu dyskusja jest poniżej
                jakiegokolwiek poziomu.
                Nie mam, nie miałem, nie będę miał moherowego beretu. Mam wyższe wykształcenie,
                jestem dyrektorem jednego z banków na terenie miasta i... popieram PiS. Dziwne,
                co?
                Zauważ, że nie uprawiam tutaj na forum żadnej negatywnej propagandy, nikomu nie
                ubliżam. Staram się, aby moje słowa nie uwłaczały czyjejkolwiek godności.
                ...
                Przykro mi zatem, że jako adwersarza mam osobę, która nie zachowuje podobnych
                do mnie reguł, a miast tego ciska argumentami nie popartymi żadnymi
                merytorycznymi przesłankami. Szkoda, że nie da rady z większością Forumowiczów
                prowadzić dyskusji na średnim choćby poziomie...
                ...
                Tak z ciekawości zapytam - masz jakiegoś swojego kandydata w tych wyborach albo
                z jakiej części choćby sceny politycznej pochodzi (jeśli nie będziesz chciał
                podać szczegółów)? Będziesz brał udział w wyborach?
                • Gość: Galoty Re: kolegialne decyzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:11
                  Ja jestem Prezesem jednego z zachodnich korporacji w Polsce :-) ale nie Banku
                  Pocztowego :-)
                  Przepraszam za ten beret ale wkurzasz mnie tą mdłą propagandą nie odpowiadając
                  na temat konkretnych osiągnięć Twojego kandydata i pozytywnych efektów
                  jego "kompetencji".
                  Jak będe głosował ? Prawdopodobnie na PiS. Na 70 % .
                  Dlaczego nie na 100 % ? Bo tacy panowie : Janie, Duklanowscy mnie przed tym na
                  te 30 % jeszcze nie powstrzymują panie dyrektorze :-)))
                  Na pewno nie na SLD czy PO ale to z powodów nie politycznych ale gospodarczych.
                  Za dużo ukradną.
                  • zs_18 Re: kolegialne decyzje 08.11.06, 20:12
                    Ja też z Pocztowym nie mam nic wspólnego :)
                    Przykro mi, że czujesz się poirytowany moją postawą. Jednak bardzo trudno jest
                    znaleźć jakieś konkretne zasługi danej osoby - wtedy, kiedy ojców sukcesu jest
                    co najmniej kilku. Owszem, można na podobieństwo Kwaśniewskiego czy Millera
                    przypisywać sobie i swojej inicjatywie na przykład akcesję do UE. Jednak dobrze
                    wiemy, że stało się to istotnie za "ich czasów", ale u podstaw tego właśnie
                    wydarzenia (i wielu innych) leżało zaangażowanie wielu osób.
                    Odnośnie Duklanowskiego zatem - przypomnę to, co pamiętam. Mianowicie to za
                    niego rozpoczęto budowę Mostu Nowocłowego, zapoczątkowano czynności zmierzające
                    do budowy oczyszczalni na Pomorzanach. Dalej powiem tak, że był właściwie
                    facetem od przysłowiowej "czarnej roboty" - miał pod sobą komunalkę,
                    komunikację miejską, sprawy lokalowe... Odnośnie komunikacji, to za jego czasów
                    sprowadzono "helmuty" i autobusy Volvo (te pierwsze - o ile mnie pamięć nie
                    myli).
                    Ja tego człowieka rozpoznawałem dużo wcześniej, teraz jednak (dzięki spotkaniu
                    go dwukrotnie przed paroma dniami) ostatecznie uznałem go za swojego kandydata.
                    ...
                    Niemniej jednak - mimo tego wyboru, nic mnie nie upoważnia do deprecjonowania
                    innych kandydatów, do podważania ich kompetencji (słyszałem, co prawda
                    wypowiedź kandydatki PiS w moim okręgu, p. Sukiennickiej, i - przyznam
                    szczerze, dosłownie powaliła mnie na ziemię brakiem wizji, brakiem
                    uzasadnienia, argumentacją. Brrrr!!!), zwłaszcza kiedy ich nie znam.
                    I słyszałem to i owo na temat kandydatów lewicy, ale (proszę przejrzeć moje
                    wpisy) nie ma nigdzie nic szkalującego z mojej strony pod adresem p. Kęsika czy
                    Wieczorka, albo też aktualnego Prezydenta Miasta... Nie tędy droga, po prostu...
                    • Gość: jakiś Duklanowski - nie fair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:07
                      Panie Leszku, tak się nie robi. Nie deprecjonuje się koleżanki z listy PiS, bo
                      ona była radną Od Nowa i zrobiła na północy kawał dobrej roboty. Pana czas już
                      minął, dostał pan posadę na poczcie i niech się pan cieszy. Ale na radnego to
                      pan się nie nadajesz. Dziwne, że nie przeszkadzają panu kandydaci z innych
                      opcji a tylko kandydatka z tej samej listy jest panu solą w oku. Brzydko...
                      Może być pan pewny, że przekaże tę informację do sztabu wyborczego PiS.

> Niemniej jednak - mimo tego wyboru, nic mnie nie upoważnia do deprecjonowania
                      > innych kandydatów, do podważania ich kompetencji (słyszałem, co prawda
                      > wypowiedź kandydatki PiS w moim okręgu, p. Sukiennickiej, i - przyznam
                      > szczerze, dosłownie powaliła mnie na ziemię brakiem wizji, brakiem
                      > uzasadnienia, argumentacją. Brrrr!!!), zwłaszcza kiedy ich nie znam.
                      > I słyszałem to i owo na temat kandydatów lewicy, ale (proszę przejrzeć moje
                      > wpisy) nie ma nigdzie nic szkalującego z mojej strony pod adresem p. Kęsika
                      czy
                      >
                      > Wieczorka, albo też aktualnego Prezydenta Miasta... Nie tędy droga, po
                      prostu..
                      • zs_18 Re: Duklanowski - nie fair 08.11.06, 22:20
                        > Panie Leszku, tak się nie robi. Nie deprecjonuje się koleżanki z listy PiS, bo
                        > ona była radną Od Nowa i zrobiła na północy kawał dobrej roboty. Pana czas już
                        > minął, dostał pan posadę na poczcie i niech się pan cieszy. Ale na radnego to
                        > pan się nie nadajesz. Dziwne, że nie przeszkadzają panu kandydaci z innych
                        > opcji a tylko kandydatka z tej samej listy jest panu solą w oku. Brzydko...
                        > Może być pan pewny, że przekaże tę informację do sztabu wyborczego PiS.

No, to witam serdecznie!
                        W którym miejscu Duklanowski deprecjonuje koleżankę z listy!!!
                        JAKIŚ, gdzie to znalazłeś, że Leszek Duklanowski jedzie po Sukiennickiej? W
                        której części forum? Chętnie przeczytam... Bo sam się z tym zgadzam, że ona się
                        totalnie nie nadaje na radną Szczecina. Słuchałem wypowiedzi kilka dni temu i,
                        pożal się, Boże, zdania sklecić nie potrafiła!!!
                        Proszę o odpowiedź, gdzie jest jakiś fragment, w którym Duklanowski coś narzeka
                        na Sukiennicką!
                        ...
                        Poza tym nie chcę, by była radną z mojej dzielnicy!
                        Co więcej - ona gra nie fair. Blisko mojego domu, zaraz przy wyjściu z bramy jej
                        plakat został naklejony na Posłusznym. Tak się nie robi!
                        Dlatego zagłosuję na Duklanowskiego - jego plakaty przynajmniej nie są naklejane
                        na cudze...
                        • Gość: igiel Re: Duklanowski - nie fair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:00
                          Panie Leszku, niech pan nie udaje! Podpuszcza pan swojego synka do wypisywania
                          peanów pochwalnych na pana cześć i synek działa dla pana jako zs_18. Dobre
                          dziecko, ale trochę naiwne...
                          • Gość: P Re: Duklanowski - nie fair IP: *.centertel.pl 08.11.06, 23:34
                            Co to za nieudolna propaganda :)) Pan Duklanowski to niech lepiej zajmie się
                            czymś innym. Oj nieładnie tak koleżankę z listy szkalować ale jakoś mnie to nie
                            dziwi. Panie Duklanowski jest pan żałosnym kndydatem.
                          • zs_18 Re: Duklanowski - nie fair 08.11.06, 23:54
                            Naprawdę, dobre!!!
                            Choćbym chciał, to nie byłbym w stanie być synem Pana Duklanowskiego, bo...
                            musiałby mieć mnie jako syna w wieku około dziesięciu lat :)
                            Z całym szacunkiem, Drogi Panie!
                    • Gość: Galoty Re: kolegialne decyzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:38
                      W każdym razie proszę pozdrowić Andrzeja Kamrowskiego :-)
                      Natomiast wiekszość inicjatyw, które wymieniłeś nie miały nic wspólnego z
                      Duklanowskim.
                      Szkalować kogoś ja nie sugeruję ale dziwi mnie, że ocena decyzji i pracy
                      wymienionych przez pana p.p. Wieczorka, Jurczyka nie jest przez pana podjęta.
                      Ocena to niekoniecznie szkalowanie ale koleżankę z listy Pan podsumował, że
                      hej !
                      Nie ma litości to konkurentka do tego miodu.
                      • zs_18 Re: kolegialne decyzje 09.11.06, 10:35
                        Widzę, że solą w oku są tu moje wypowiedzi na temat p. Sukiennickiej.
                        Najzwyczajniej nie mam nic do kobieciny. Jeśli jednak ktoś pisze (bo już w
                        jednym wątku dołączyłem się), że jest świetna, zasłużona dla dzielnicy,
                        skuteczna, prawa itd., to dzielę się swoimi spostrzeżeniami. A niech będzie
                        tak, że wejdzie i ona i Duklanowski (tak to raczej nie do końca prawdziwy
                        sondaż Pentora ukazuje). Jeśli taka wola mieszkańców, proszę bardzo...
                        ...
                        Jeszcze raz powiem, dlaczego Duklanowski. Po pierwsze, bo kojarzę go jako
                        jedynego prawie z listy PiS na północy miasta. Kojarzę po działalności
                        wcześniejszej, z opinii moich znajomych. O pewnych faktach się nie zapomina i
                        dlatego bardzo ucieszyłem się, że kandyduje z mojej dzielnicy. O pewnych
                        rzeczach już pisałem, więc je pominę.
                        Dalej, przez eliminację, taką selekcję negatywną. O innych kandydatach PiS
                        niestety zbyt wiele nie wiem.
                        Pan Kopeć, kurator - wiem tylko tyle, że był wcześniej dyrektorem najlepszego
                        szczecińskiego ogólniaka. Nie dotarłem do żadnej jego ulotki. Nie widziałem też
                        strony w necie. Teoretycznie postać znana, jednak jakby "z oddali". Ale gdyby
                        nie obecność Duklanowskiego na liście, pewnie na Kopcia oddałbym swój głos -
                        niejako sem, uprzedzając pozytywne decyzje, które Pan Kopeć pewnie by swoim
                        nazwiskiem firmował.
                        Na liście jest jeszcze Pani Rutkowska. Widziałem ją wyklejoną w kilku sklepach
                        w okolicach Parkowej. Sympatyczne dziewczę, ale... w wieku moich córek
                        raczej... Też bez dostępu do ulotki. Nie zagłosuję na nią, bo bliżej nie
                        poznałem.
                        Jest właśnie jeszcze Pani Sukiennicka. Była podobno przez rok radną w RM
                        Szczecina, ale naprawdę nie wiem, jakie są jej zasługi... Podobno znana osoba,
                        nauczycielka z Hożej. Nie mogła mnie uczyć, bo... nie urodziłem się w
                        Szczecinie, nie kończyłem tu żadnej szkoły. Resztę już o niej napisałem. Mnie
                        nie przekonuje - jeśli są inne opinie, trudno...
                        Widziałem jeszcze reklamy Mariusza Kądziołki, ale ulotka do mnie nie trafiła.
                        Jest za to strona w internecie - kilka informacji. Nie poznałem człowieka
                        osobiście. Może tak: młody, perspektywiczny, niestety nie znam... Niestety też
                        PiS nie weźmie w tym okręgu np. czterech mandatów. Wtedy być może Pan Mariusz
                        by się wykazał. A tak - zobaczymy...
                        Reszty kandydatów PiS zupełnie nie znam.
                        ...
                        Poza tym mógłbym zabawić się jeszcze we wróżenie z fusów - kto wejdzie z
                        północy...
                        Pewnie niestety Kęsik, oprócz niego ludzie z PO: na pewno Bartnik, dalej -
                        chyba już się trochę potasuje... Przez pryzmat kampanii powinien wejść jeszcze
                        Posłuszny i Błoński, może Siergiej, może Lemm (ale ci dwoje, to jako rezerwa
                        chyba).
                        ...
                        Ja w każdym bądź razie wybieram DUKLANOWSKIEGO!!!
                        • Gość: Galoty Re: kolegialne decyzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:38
                          Nie . U mnie "solą w oku" jest gromadka urzedników, którzy bujają sie bez
                          produktywnie w zastygłym miescie jak m.in. Duklanowski nic nie wytwarzając
                          samodzielnie.
                          • Gość: Wyborca Re: kolegialne decyzje IP: *.chello.pl 09.11.06, 13:39
                            Kologialne decyzje już znamy, podejmuje się i żadnej odpowiedzialności.
                            Dlatego za dotychczasową działalność tego pana trzeba mu podziękować i nie
                            głosować na tą postać. Za " wybitne zasługi"( nie bardzo wiadomo jakie) dostał
                            ciepłą posadkę. Jeszcze mu mało!
                            • zs_18 Re: kolegialne decyzje 10.11.06, 08:35
                              Wszyscy poprzyjmy Leszka w wyborach!!!
                              • Gość: Wyborca północny Duklanowski niedobry kandydat.Glosuję na Sukiennic IP: 213.76.141.* 11.11.06, 01:58
                                Oj nieladnie syneczku sie bawisz. Wiem ze kochasz tatusia ale po trupach do
                                zwyciestwa? Modlicie sie pod figurą a macie diabla za skórą. To wam w ZCHN
                                wpojono?
                                • Gość: janusz_sz Re: Duklanowski niedobry kandydat.Glosuję na Suki IP: *.chello.pl 11.11.06, 02:09
                                  Leszku!
                                  Trzymaj się mocno!!!
                                  • Gość: Przyjaciel Re: Duklanowski niedobry kandydat.Glosuję na Suki IP: 213.76.141.* 11.11.06, 02:20
                                    Januszku! Twój dziadziuś Leszek mocno chrapie. Natomiast jego syneczek nad nim
                                    czuwa.
                                  • Gość: Przyjaciel Re: Duklanowski niedobry kandydat.Glosuję na Suki IP: 213.76.141.* 11.11.06, 02:23
                                    Syneczku.Liczysz na to ze jak tatus zostanie radnym to nie bedziesz musial juz
                                    uczyc wf-u bo znajdzie ci lepsza posadę. Może u pana kuratora Kopcia???!!!
                                    • Gość: janusz_sz Duklanowski dobry kandydat.Sukiennicka-pewnie też IP: *.chello.pl 11.11.06, 02:32
                                      Człowieku!
                                      Czemu doczepiłeś się do mojego kolegi?
                                      Głosuj sobie na Sukiennicką, na kogokolwiek. Ale nie deprecjonuj innych.
                                      Skoro jesteś pełen uwielbienia dla Sukiennickiej, załóż wątek dotyczący jej i
                                      tyle. Nie obrażaj innych - prowadź dyskusję merytiryczną!
                                      ...
                                      I próbuj pisać pod jednym nickiem... Przyjacielu, wyborco, wyborco2, odzewie... :)
                                      Tak jest uczciwiej!
                                      • Gość: Obywatel Re: Duklanowski dobry kandydat.Sukiennicka-pewnie IP: *.chello.pl 12.11.06, 18:00
                                        Będę głosował na inną partię, ale L. Duklanowskiego znam i ręczę za jego
                                        uczciwość.
                                        Można się spierać, ale nie obrażać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka