toxic.666 14.11.06, 13:32 szkoda że dostali pisowcy. gdyby nie oni byłoby po prostu doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Szczecińscy radni IP: *.chello.pl 14.11.06, 18:16 Szkoda to jak krowa w studnie nasra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paskuda Re: Szczecińscy radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:00 w naturze nic nie jest idealne..oprócz piersi Dody-ale czy one są naturalne?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnes Re: radny Marcinkiewicz IP: *.univ.szczecin.pl 15.11.06, 07:45 Jestem ciekawa jak radny Marcinkiewicz z PO mając 22 lata może bronić pracy magisterskiej na US? Nie ma takiej możliwości nawet na studiach zaocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szczecińscy radni IP: 195.136.49.* 14.11.06, 19:30 szkoda kesika do rady ja bym mu lepsze miejsce też w państwoej instytucji znalazł ale 2000 wyborców wybrało przeterminowany ładnie zapakowany towar nie wiedząc co czynia.OPis gazety tego osobnika na warszewie nie chciał nowej szkoły rzeczywiście zaangażowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawijas wijas niestety załapał sie do rady IP: 217.153.6.* 14.11.06, 19:46 Kto mógł zagłosować na takie coś jak wijas ??? przecież to jest pomyłka ! Prosze komisje wyborczą : jeszcze raz dokładnie przeliczcie te głosy bo to niemoże być prawdą :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawijas wijas - czerwony burak IP: 217.153.6.* 14.11.06, 19:48 takie sld jak jego przewodniczący !tzn. ćwoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawjas Straszyć ludzi wijasem - czerwonym burakiem IP: 217.153.6.* 14.11.06, 19:51 Propozycja dla romana giertycha : powiesić zdjęcie czerwonego wijasa w gazetce ściennej w szkole i straszyć kontaktem z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FMS póki co, to ty straszysz IP: *.chello.pl 15.11.06, 10:29 swoją głupotą! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Lubińska już się wycofuje... 15.11.06, 09:48 Lubińska już się wycofuje... Woli chyba siedzieć w Warszawce (bliżej koryta) niż tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy PO - kandydaci niosący głosy i tylko tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:08 to PO to porazka dla miasta (większosc pisu też oczywiście, a o sld lepiej milczeć). proponuję głosować na piechotę to nitras będzie miał swoje co lubi, da szczecinowi kolejne referendum, inaczej będą tylko zakulisowe szabelki i pouczanki POwskich bezradnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Re: PO - kandydaci niosący głosy i tylko tyle 15.11.06, 10:36 Nie głosowałem na PO do Rady Miasta, ale skoro wygrali to może dajmy im pokazać co potrafią zamiast pisać głupoty w stylu "porażka dla miasta" skoro nawet jeszcze nie zaczęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlak Re: PO - kandydaci niosący głosy i tylko tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:36 Wiecej takich jak ty co tylko narzekaja a bedzie tak jak bylo. Zamiast zastanowic sie jak zrobic zeby bylo lepiej, dac szanse (nawet nie znasz tych ludzi - co ty czlowieku o nich wiesz???), to krytykujesz. Kto ma dbac o nasze miasto jak nie my sami. My wszyscy zaczynajac od tego najnizszego szczebla bez tego to i swiety nic sam nie zrobi. Pozdro POlak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Szczecińscy radni IP: *.univ.szczecin.pl 18.11.06, 12:06 Cieszę się bardzo,ze do rady miasta nie dostal sie kandydat z listy platformy z pozycji nr 2.Myslalem ze ta partia w swoje szeregi bierze mniej wiecej idealistow.A ten pan to przyklad karierowicza grozacego studentom. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Szczecińscy radni 18.11.06, 12:12 mnie ten sklad rady nie zachwyca. mizerny jak dla mnie. co do wijasa atakowanego w tym watku to akurat okej ze on wszedl. Ja mam pozytywne doswiadczenia ze wspolpracy z tym radnym kiedys mialem pewien temat, ktorym chcialem zainteresowac miejskich politykow i tylko Wijas sam sie zglosil z pomoca i pomogl, reszta olala temat. Bede mu to dlugo pamietal;-) co nie znaczy ze przestane go krytykowac jak chocby za posade w Ksiaznicy, ale za takie lokowanie sie na posadach bede krytykowal kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Szczecińscy radni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:30 szkoda Odpowiedz Link Zgłoś