galoty 14.11.06, 20:34 Wpadł w ciąg alkoholowy z powodu "spełnienia", o którym pisał ? Martwię się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 20:38 galoty napisała: > Wpadł w ciąg alkoholowy z powodu "spełnienia", o którym pisał ? Martwię się. Inteligenci są podatni na alkoholizm i to z powodu euforii jak i depresji.Nawet było taki powiedzenie "zapijaczony inteligent" w przeciwieństwie do zdrowego pod kazdym względem przedstawiciela klasy robotniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem IP: 217.116.110.* 14.11.06, 20:40 moze jest w sztabie pana Piechoty? Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 20:44 Gość portalu: andreas napisał(a): > moze jest w sztabie pana Piechoty? ale tam sa na pewno komputery i łącza. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 20:48 stęskniłeś się za nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:52 Nie. Bardziej chciałem nie przepuścić ewentualnej okazji do zrobienia Mu zastrzyku z Cyjan Kali Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 20:59 ale perfidny stringuś jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:02 Bo to prawidziwy katolik z Galotego :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:07 praszczur1 napisał: > Bo to prawidziwy katolik z Galotego :-)Szutkę paniał ale katolik akurat nie jestem. Przecież jak eutanazja to na życzenie i prośbę konającego . Więc nic w tym złego . To nawet swego rodzaju poświęcenie z uwagi na ryzyko prawne. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 20:43 praszczur1 napisał: > galoty napisała: > > > Wpadł w ciąg alkoholowy z powodu "spełnienia", o którym pisał ? Martwię s > ię. > > Inteligenci są podatni na alkoholizm i to z powodu euforii jak i depresji.Nawet > było taki powiedzenie "zapijaczony inteligent" w przeciwieństwie do zdrowego po > d > kazdym względem przedstawiciela klasy robotniczej. Nie chciałbym byc zrozumiany, że chciałem tu 'przywalić" absztyfikantowi. Bardziej liczyłem na sprowokowanie Go jeżeli czyta ale jest bardziej sprytny niz Kurde Felek. Kurdego to wywołać mozna jak dzieciaka. W każdym razie proszę o informacje o absztyfikancie bo jeżeli jest chory i tak się spełnił , że szuka kogoś kto Mu pomoże np. jako czyniący eutanazję to jestem chętny :-) Co do alkoholizmu to dotyczy wszytskich sfer społecznych przy czym zgadzam się, że u tzw inteligentów główną przyczyną są skoki emocjonalne jak szczególna euforia, depresja itp a u robotników większośc przypadków to dziedzictwo środowiskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KF Galotku to dla Ciebie, za pamieć o mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:52 www.fun.from.hell.pl/00-ROCZNIK-2001/2001-05-02/bodzio.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Galotku to dla Ciebie, za pamieć o mnie 15.11.06, 07:02 Gość portalu: KF napisał(a): > www.fun.from.hell.pl/00-ROCZNIK-2001/2001-05-02/bodzio.jpg Dziekuję. Jak mógłbym Ciebie nie pamiętać. Nawet gdybym zapomniał to Ty i tak się przypomnisz. Jetseś dla mnie taka Wańka Wstańka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KF Re: Galotku to dla Ciebie, za pamieć o mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:15 Ależ Galotku, kierując się miłosierdziem wyłącznie, pomagam Ci pielęgnować fioła na moim punkcie. Nie ma nic przyjemniejszego, jak wspierać bliźniego w jego hobby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Galotku to dla Ciebie, za pamieć o mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:43 Żaden fioł przewielebny. Toz to Ty jak wcale nie czarodziejską różdżką pokręcisz wokół kapelusza to wyskakujesz jak królik :-). Fioła to mam ale na punkcie fanatyków systemu oligarchii mafijnopolitycznej i władzy GRU jak w Rosji i teoretyków w gospodarce na poziomie lokalnym:-), którego przedstawicielem jesteś Ty mój szanowny adwersarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Galoty słuchaj chłopie . 14.11.06, 20:52 Ja zajrzałem na strone tego WSAP na Curie-Skłodowskiej i nawet nie wiadomo kto tam wykłada.Wstydzą się czy co ?Jak kiedyś jechałem na Ostrawicką do lekarza z czterołapą to tam dużo samochodów stało i nie wiedziałem co tam sie mieści.To jakas uczelnia za żółtymi firankami z kadrą konsumująca fundusze unijne rękami swych wykładowców ?Co to w ogóle jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Praszczurze czytaj chłopie . 14.11.06, 21:05 > Co to w ogóle jest ? Uczelnia powstała w samym początku polskiej demokracji poprzez działanie tzw Fundacji Rozwoju Demokracji Lokalnej, która finansowali zdaje się, że Francuzi.Europa martwiła się w tamtycm czasie jak sie rozwiniemy i jak byliśmy jeszcze modni to wykładała na nas pieniądze. Bezzwrotnie bo to fundacyja. W całej Polsce co łatwo sprawdzić w googlach powstała sieć uczelni przeważnie o tej nazwie. W Szczecinie osobiście był w tej sprawie Mazowiecki a oprowadzał pana Premiera niejaki Koćmiel Marek. Uczelnie natychmiast otrzymały piekne lokale i obsadziły stanowiskami chłopców z Unii Wolności (m.in.Puzon), którzy w ten sposób od razu pokochali nową demokrację Polską bo pensje i możliwości podskoczyły im razy 3 a miejsca pracy z obskurnych klas szkolnych jak w przypadku Puzona zamieniły się na piękne zabytkowe pomieszczenia, sekretarki etc etc. Unici do dziś jedzą z tego stołu i jak tylko byli przy korytku to rozprzestrzeniali tę sowja władzę (Obrycki) z racji na status Fundacji są nie do ruszenia bo fundacja to przewaznie nikt. Dziś kształcą się przeważnie tam kadry urzędnicze nawet z Lubuskiego. Jak ktoś chce podnieśc szybko kwalifikacje w trakcie kariery politycznej to szybciorem dostaje pisułkę do kolegi dyrektora partyjnego np ZUS od szefa po linii politycznej i już podatnicy finansują to szkolenie o pardon studia jakby za dzwiami nie było wyszkolonych. Papier jest papier. Uczelnia ta też jest miejscem dorabiania w pracy róznych urzędników jako wykładowców. O personaliach nie będe mówił bo nieładnie ale anonimowo dodam, że jedna z osób to była księgowa Komitetu Wojewódzkiego PZPR, co wcale nic nie musi znaczyć ale opisuje sojusz Unitów-postkomunistów , który po cichutku istnieje od lat. O czym zapewne słyszałeś :-) Mam nadzieję , że się nie wkurzysz za ten tekst ale jak się wkurzysz to proszę tylko nie bluzgaj :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Praszczurze czytaj chłopie . 14.11.06, 21:18 galoty napisała: > > Co to w ogóle jest ? > > >r. > Uczelnia ta też jest miejscem dorabiania w pracy róznych urzędników jako > wykładowców. O personaliach nie będe mówił bo nieładnie ale anonimowo dodam, że > > jedna z osób to była księgowa Komitetu Wojewódzkiego PZPR, co wcale nic nie > musi znaczyć ale opisuje sojusz Unitów-postkomunistów , który po cichutku > istnieje od lat. O czym zapewne słyszałeś :-) > Mam nadzieję , że się nie wkurzysz za ten tekst ale jak się wkurzysz to proszę > tylko nie bluzgaj :-)) Aaaaa.Wszystko jasne.To teraz ja wiem kto to jest Puzon :-)))) Pięknie.No on jest Puzon i Wazon bo taki ważny.Ty, to on ma fuche nie do podważenia,manna z nieba,cymes mit kiszkies-jakby zakochany w judaicach Absztyf powiedział.No mają ludzie raj na Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:12 Impreza byla swietna. Do rana z ekipa znajomych sluchalismy swietnej muzyki, byly gitary, spiewy, gin sie lal strumieniami, skaleczylem sie w palec przy krojeniu cytryn i limonek, ale niegroznie, palaszowalismy sushi na telefon i nadal troche sushi, ale generalnie wszystko w porzadku:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:13 czyli tradycyjnie kobiety,wino i śpiew:) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:15 beatrix13 napisała: > czyli tradycyjnie kobiety,wino i śpiew:) Skoryguję czyli tradycyjnie wino i śpiew:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:18 Kobiety byly reprezentowane w osobach dwoch uroczych brunetek. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:15 absztyfikant napisał: > Impreza byla swietna. Do rana z ekipa znajomych sluchalismy swietnej muzyki, > byly gitary, spiewy, gin sie lal strumieniami, skaleczylem sie w palec przy > krojeniu cytryn i limonek, ale niegroznie, palaszowalismy sushi na telefon i > nadal troche sushi, ale generalnie wszystko w porzadku:) Czy słyszysz ten huk ! To kamień spadł mi z serca ? Nie ! To ryk zawodu, że nie moge Cię wspomóc w eutanazji a już tak liczyłem na dobry uczynek dla społeczeństwa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem IP: 217.116.110.* 14.11.06, 21:15 no nie ja tez jadłem sushi i piłem sake! Nie, na pewno Ciebie tam nie było! A zupe orientalna z małżami i bajerami jedliscie tez? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:19 Imprea odbywala sie w prywatnym domostwie. Towarzystwo bylo doborowe i miedzynarodowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem IP: 217.116.110.* 14.11.06, 21:22 nie no jak doborowe to mnie tam nie było... Byłem gdzie indziej w Mado Sushi! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:24 suszy teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:25 Ty też byłas na tej imprezie bo jakos tak razem wpadliście na forum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:26 Mnie strasznie sushi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem IP: 217.116.110.* 14.11.06, 21:27 troche pomieszałem bo było sake, potem rum na goraco, a potem piwo guines czy jak to sie pisze... i pic mi sie potem tak chciało! To chyba przez te immbiry i sushi chyba! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:28 a u Ciebie też 2 brunetki były?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem IP: 217.116.110.* 14.11.06, 21:31 u mnie w przeciwieństwie do doborowego towarzystwa Absztyfa, byli sami mężczyźni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem IP: 217.116.110.* 14.11.06, 21:33 no i gadalismy o tych pieprzonych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem IP: 217.116.110.* 14.11.06, 21:29 patrz Absztyf jaki zbieg okolicznosci... az niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 14.11.06, 21:33 no i gdzie tu sprawiedliwość,chłopcy? u mnie ani sushi nie było,ani mnie nie suszy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 15.11.06, 11:59 Niedlugo piatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 15.11.06, 15:20 coś sugerujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy ktos wie co się dzieje z absztyfikantem 15.11.06, 16:48 ???:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś