Dodaj do ulubionych

PEDIATRA !!!!

IP: *.* 09.06.02, 18:50
Hej! hej! Pomóżcie dziewczyny pilnie potrzebuję dobrego pediatry ze Szczecina. Moja 18-miesieczna córeczka non stop choruje. Teraz od trzech miesięcy leczę ja homeopatycznie i jest w miarę ok ale chciałaby skonsultować to leczenie z naprawdę dobrym pediatrą.Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: juliiaa Re: PEDIATRA !!!! IP: *.* 10.06.02, 08:16
      czesc polecam ci pani doktor , ktora wyprowadzila moja core z anemii i zawsze jest dyspozycyjna..ma duze doswiadecznie i najwazniejsze bierze naprawde niewiele..Elzbieta Paprota(szkola podstawowa 65)Szczecin Zdrojetel dom.461-20-23 (wizyty domowe koszt.50zl, ale przyjezdza tylko jezeli dziecko jest na tyle chore ze nie moze same dotrzec bo poprostu nie ma czasu..tak mi sie wydaje..)tel kom.0501 811 577godz.przyj. od 17-19 poniedzialki,srody.piatki czesc pozdrawiam:)
    • Gość: MichałaMama Re: PEDIATRA !!!! IP: *.* 13.06.02, 14:52
      Ja chodzę do dr. Szymanowicz i jestem bardzo zadowolona. Choć kolejka pod gabinetem dość długa to zawsze ma czas i wysłucha do końca. Przyjmuje w przedszkolu na 26 kwietnia, wtorki i czwartki 17 -19. Rejestracja 4860366. Życze powrotu do zdrowiaAknieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka