kolaboranci86 28.11.06, 20:19 Koncert zespołu KOLABORANCI - pierwszy od 11 lat. 13 grudnia, SZCZECIN, HORMON, godz. 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów 28.11.06, 20:21 Niemożliwe, a w jakim składzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolaboranci86 Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów 28.11.06, 20:34 na wokalu Krzystek, a Piechota na basie a tak powaznie: thiele, grochala, madera, zmaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów 28.11.06, 20:39 no tak....tak myślałem...nie, nie, nic..po prostu szkoda, że w tym Hormonie chamscy bramkarze i sauna w środku, Kolabo powinni już grać w Filharmonii. To nasze pokolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:45 albo na wieczorku samotnych serc. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów 28.11.06, 20:49 i chińskich wątróbek...heheh Odpowiedz Link Zgłoś
kolaboranci86 Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów 28.11.06, 20:50 albo na wieczorku ZBOWiDu Odpowiedz Link Zgłoś
kolaboranci86 Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów 28.11.06, 20:52 sauny raczej nie powinno byc, nie bedziemy upychac ludzi kolanem, jezeli bedzie duze zainteresowanie zorganizujemy drugi koncert 14 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciectrojgadzieci Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 00:23 no nie mozliwe .szkoda ze w hormonie.sauna ,filary,i wogole do d... jak bylem na dezerterze kiedys ,to padl sprzet wsio sie popalilo i byla lipa.powinni oddac za bilety. aha i strzelaja do ludzi jak do kaczek. przemek wybierzcie inny klub,moze fabryka? pzdr. tylko gdzie mam glany kurde........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotrudy Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów IP: *.um.szczecin.pl 29.11.06, 09:08 zapowiada się bardzo miły i sentymentalny wieczór ^-_-^ Odpowiedz Link Zgłoś
kolaboranci86 Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów 29.11.06, 09:39 żadnych sentymentów... zamierzamy zniszczyc legendę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman G. Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:48 To dajcie czadu chlopaki,po robocie przyjde i was ocenie.Tylko co tu zonie powiedziec....?Jakas nowa plyta czy cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 01:39 wymienić żonę(jak nie rozumie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman G. Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:22 Wymienic zone na co?na kolegow?za duzo pija. Gdzie jest moja skora kurna?........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Kolaboranci - Inwazja Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:21 na taką co też pójdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog namawialem i namowilem:) 02.12.06, 13:32 ile razy namawialem do reaktywacji to wie chyba tylko sam Wielki T.:) w koncu sie doczekalem! jestem pewien, ze to bedzie wielkie wydarzenie a nie tylko wieczor przy swiecach. na ile znam Wielkiego T. wiem, ze to facet z Klasa i predzej spalilby sie ze wstydu niz probowal publicznie odciac chocby pol kuponu. oj wracaja wspomnienia.... Dajcie ich tutaj! dajcie ich nam!:))))) PS. a wszystkim tym, co nie wiedza gdzie maja glany czy skory pokazuje "cius-cius":) bo ja wiem gdzie sa moje:) Odpowiedz Link Zgłoś