Dodaj do ulubionych

CHIPendels...

08.12.06, 16:55
dziś występuja w grand cru
czy która kobieta wie po ile bilety?
a lista chetnych na ogląd juz zrobiona? hihihi....

-Afryka dzika, dawno odkryta...
Obserwuj wątek
    • exman Re: CHIPendels... 08.12.06, 18:51
      Afryka, to już Ci Tutsi nie wystarczają / Ani Nomadowie ?
      • Gość: ghyycile to tych g Re: CHIPendels... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:31
        to ci z samoobrony?
      • Gość: AfrykaDzika Re: CHIPendels... IP: *.chello.pl 08.12.06, 19:37
        no nie wystarczają :((((
        ja tam ekspansywna jestem , jak ta Sahara.....
        • Gość: ghyycile to tych g Re: CHIPendels... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:39
          ale w samoobronie jest wybór..tylu czlonkow:))
        • beatrix13 Re: CHIPendels... 08.12.06, 19:52
          Gość portalu: AfrykaDzika napisał(a):

> ja tam ekspansywna jestem , jak ta Sahara.....

,\............

suszy Cię?:)
          • Gość: ghyycile to tych g Re: CHIPendels... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:59
            poszperajcie po partiach co maja duzo czlonkow...
            • exman Re: CHIPendels... 08.12.06, 20:05
              ale was wzięło.....że mnie tu nie ma...tylko kuna wirtualnie:)jestem
              • beatrix13 Re: CHIPendels... 08.12.06, 20:08
                ale dlaczego w takim seksowym wątku ktoś wciska członków Samoobrony,blee
                • Gość: oktomvre Re: CHIPendels... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:09
                  seksownym? zlituj się
                  • beatrix13 Re: CHIPendels... 08.12.06, 20:10
                    no jakoś tytułowi niewiele wspólnego z filipkami,lepperami i łyzwińskimi
                    wizualnie mają
                    • Gość: oktomvre Re: CHIPendels... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:13
                      nie wiem, kto budzi we mnie większą odrazę, jedni i drudzy bleeeeeee
                      • beatrix13 Re: CHIPendels... 08.12.06, 20:16
                        pozwolę nie zgodzić się w tym punkcie ,byłam kiedyś z okazj tzw. dnia kobiet na
                        ich występie i nienajgorzej się prezentowali
                        • Gość: oktomvre Re: CHIPendels... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:19
                          tak, tak... o gustach się nie dyskutuje, więc ja nie będę podtrzymywać tematu :)
                          • exman Re: CHIPendels... 08.12.06, 20:28
                            nO TO WYPAD, GÓWIARIO, MY TU O GALAkTYKACH decydujemy a nie o pipkach.
                            • oktomvre Re: CHIPendels... 08.12.06, 20:32
                              chętnie, pa

• Gość: exman z zaświatów Re: CHIPendels... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:45
                                śpij spokojnie u boku twego właściciela...mi wczoraj śniła się Edyta Jungowska,
                                dlaczego / ale była ze mną, może akurat ona utożsamoa sobą dla mnie to
                                czego\szukam >?
                            • Gość: AfrykaDzika Re: CHIPendels... IP: *.chello.pl 08.12.06, 21:51
                              apropos cafe Jerzy to sie tam fajnie bawilam w zeszły piątek :)))
                              polecam:))
                              • exman Re: CHIPendels... 08.12.06, 21:56
                                ja też byłem ale żadnej Afroeuropejki nie zuważyłem...
                                • Gość: A Re: CHIPendels... IP: *.chello.pl 08.12.06, 22:02
                                  no bo ty nie patrzyleś tam gdzie trzeba hihihi
                                  a ze mnie żadna afroeuropejka
                                  • exman Re: CHIPendels... 08.12.06, 22:04
                                    ...trza się było rzucić w oczy...jak inne
                                    • Gość: AfrykaDzika Re: CHIPendels... IP: *.chello.pl 08.12.06, 22:08
                                      no komu trzeba to sie rzucil am :)))
                                      bo ja zawsze sie rzucam( w oczy) hehhe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka