tomcia4 09.12.06, 09:49 Zachęcam mamuśki i przyszłe mamuśki do odwiedzin nowego sklepu internetowego www.olenka.net.pl Za zakupy powyżej 500 zł transport na terenie Szczecina gratis. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianka00 Re: Mała reklama:) 09.12.06, 20:11 W życiu tam nic nie kupię. Obsługa sklepu najgorsza z możliwych: nieprzyjemna, niekulturalna i zdecydowanie niefachowa. Traktują klienta jak złodzieja, gdy w rzeczywistości sami zapominają o rabacie, bądź o kilku złotych przy wydawaniu reszty. Wiele już negatywnych postów o Oleńce było i niemal z każdym niemiłym słowie o tej sieci sklepów mogę się zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: Mała reklama:) 09.12.06, 20:41 Adrianka(z resztą tak też mam na imię ;))zgadzam się z Tobą w 100% czego nie mogę powiedzieć o sklepie TaTo owszem jest drogo ale obsługa super miła i kompetentna,pracyje tak taki wysoki chłopak bardzo kompetentny uwielbiam tam robić zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia4 [...] 10.12.06, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Mała reklama:) 10.12.06, 10:54 Nie raz byłam w Oleńce i obsługa czyli starsze panie raczej nie przywiązują bardzo uwagi na godne traktowanie klientów. Nie pisz tak o foremkach,bo postępujesz baaardzo nieładnie. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia4 Re: Mała reklama:) 10.12.06, 11:09 Ale w tym nic obraźliwego nie było,bo są różne ograniczenia,a Ty zaraz pomyślałaś o najgorszym. Na szczęście, są tam nie tylko te starsze panie i niektórym udaje się ominąć je. A Wy zaraz takie obrażalskie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Mała reklama:) 10.12.06, 11:32 Ale tak napisałaś. Więc zabrzmiało jakbyś obrażała foremki. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia4 Re: Mała reklama:) 10.12.06, 13:02 Foremki nie powinny być takie wrażliwe:). A poza tym, wracając do tematu,to ja nie zapraszałam do sklepu,tylko do zakupów przez internet:). Tam nie ma tych starszych pań. Gwarantuję. Odpowiedz Link Zgłoś