Dodaj do ulubionych

Pogotowie rodzinne

IP: *.* 28.12.02, 23:05
Otwieram pogotowie rodzinne w Świnoujściu jesteście z naszych okolic więc jeśli macie ubrania po swoich dzieciakach zalegające w szafir bardzo prosze o wsparcie.Pokryje koszty przesyłki lub odbiore osobiście.Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: AsiaR Re: Pogotowie rodzinne IP: *.* 30.12.02, 14:46
      Ja mam jedno pytanie: czy zamierzasz to komuś przekazywać?
      • Gość: madziara Re: Pogotowie rodzinne IP: *.* 30.12.02, 20:38
        Ja nie rozumiem pytania. Dzieci przychodzą z takich a nie innych rodzin i często nie mając nic do ubrania lub posiadają takie rzeczy które się nie nadają do noszenia. Ubrania potrzebne są mi po to abym miała co dać ubrać tym dzieciakom. Odzież otrzymają jedynie dzieci które do nas trafią, a to już niedługo bo w lutym więc sama rozumiesz musze być przygotowana. Wiadomo iż część ubrań kupimy ale nie straczy nam pieniążków na zbyt wiele.Pozdrawiam Magda
        • Gość: AniaH Re: Pogotowie rodzinne IP: *.* 30.12.02, 22:47
          Magda! nie obraź się,ale jak dla mnie to piszesz trochę bez sensu.Organizujesz pogotowie rodzinne dla dzieci ,ale nie piszesz w ogólę dla jakich:noworodków,dwuletnich,trzyletnich,skąd są te dzieci? Piszesz,że będą u Ciebie już w lutym-przyjadą,urodzą się,adoptujesz czy o co chodzi? Co potrzebujesz,gdzie to wysłać? Myślę,że na tym forum nie ma jasnowidzów,pisz proszę jaśniej.
          • Gość: madziara Re: Pogotowie rodzinne IP: *.* 03.01.03, 14:43
            Pogotowie polega na tym iż nigdy nie wiesz jakie dziecko do nas trafi dla maluszka do roku mam ubranka po swoich dzieciaciach. A tu moga trafić różne dzieci i duże i małe 4,5 8 a nawet 14 lat tego sie nie wie to są dzieci zabierane od rodziców, a my nie mamy określonego wieku gdyż jesteśmy jedynym pogotowiem w Świnoujściu.Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka