Gość: Arab_ Husain IP: *.emirates.net.ae 20.12.06, 11:30 Gdzie w Szczecinie jest największy wybor poza tym szukam tak w cenie 500-700 złotych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: Szukam komórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:44 ja kupiłem w Orange za zeta najlepsza jaka teraz jest! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Szukam komórki 20.12.06, 16:18 Myślę ze nie miejsce tutaj, by się chwalić jaką kto ma komórkę. Wystarczy zajrzeć do sklepu Haalo. Jest to z "pełnym dosłownie" zapoatrzeniem sklep przy Krzywoustego na odcinku miedzy pl. Kościuszki i Turzynu, tuż obok przystanku autobusowego 75. Widziałam tam całą produkcję Nokii i najznakomitsze modele reszty producentów. Chyba z 200 najdroższych modeli. A co dio kupna ekonomicznego, to jednak polecałabym Erę z jej Nokią 6131. Wystarczy znależć dwóch staruszków. Zaproponować im podpisnie umowy abonamentowej na 2 lata z Erą. Potem następujący manewr. Dać im najprostsze komórki kupione w Carefourze, lub w Arenie) z polifonią i kolowym wyswietlaczem. Dodatkowo dac staruszkom po 250 zł za abonament, do ich kieszeni, razem 800 zeta. I być ze staruszkami podczas podpisywania umowy u dilera Ery. Np ma pl. Zwycięstwa. Staruszkowie zadowoleni, mają w kieszeni po 250 zeta - a ty odbierasz od dilera dwie nówki 6131. Opylasz je po 700 paczek i masz na czysto 600 stów. Akurat na świeta. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Szukam komórki IP: 217.116.110.* 20.12.06, 16:56 w tych nowszych modelach nie sciagniesz sim locka, a i po zgłoszeniu aparatu jako skradziony moga zablokowac... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Szukam komórki 20.12.06, 17:13 Z komórkam, jest tyle modeli i wariantów, co z samochodami. Można dyskutować godzinami... i każdy ma rację. Odpisałam tylko na pytanie araba, który nie mówił o jaką siec mu chodzi, jedynie podał zakres cenowy w granicach 500-700 stów. A z najnowszymi modelami rzeczywiście, czasami sim locki są nie do ściągnięcia. Przoduje w tym telenor. większość modeli tam zakupionych przez cwaniaczków polaków i przywiezionych potem tutaj - okazuje sie złomem. Nie do odblokowania. np: allegro.pl/item150630413_nokia_6131.html Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Szukam komórki 20.12.06, 17:15 Habibi, gdzie ty sie tak dobrze polskiego nauczyles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arab_Husain Re: Szukam komórki IP: *.emirates.net.ae 20.12.06, 17:31 u przyjaciół w Jerusalem Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Szukam komórki 20.12.06, 17:33 Kazdy Arab Jerolime nazywa Urszalim Al-Quds. Farbujesz sie uzywajac proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arab_Husain Re: Szukam komórki IP: *.emirates.net.ae 20.12.06, 17:47 Nie zwróciłeś uwagi na wazniejszą sprawę. Ze mam tam przyjacół polaków. I czy to jest możliwe, by w Jerusalem polak uczył araba polskiego? I czy to mozliwe że mogę byc tu na kontrakcie? Zapraszam do Dubaju na zakupy świąteczne, mamy tu tysiące sklepów z promocją świąteczną, bezcłową. Możesz u nas nawret poszusować sobie na nartach, na sztucznym śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Szukam komórki 20.12.06, 17:50 Toda raba, ale nie lubie sniegu. Gratuluje znajomych - jak widze nawet polskie czcionki macie:)))) Saalam alejkum habibi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arab_Husain Re: Szukam komórki IP: *.emirates.net.ae 20.12.06, 18:02 start--->>ustawienia -->>panel sterowania-->>opcje językowe regionalne -- >>języki-->>zainstaluj odpowiedni język. Wkładasz płytę z Windowsem i instalujesz. Niemożliwe? Możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Szukam komórki 20.12.06, 18:09 Nawet polskiego Windowsa Ci dali:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arab_Husain Re: Szukam komórki IP: *.emirates.net.ae 20.12.06, 18:34 Ja mam swojego Windowsa. Stać mnie na własnego. To naprawdę możliwe, by mieć własnego a nie tak jak u ciebie, pożyczonego. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Szukam komórki 20.12.06, 18:38 Slyszales o komputerach Apple, habibi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arab_Husain Re: Szukam komórki IP: *.emirates.net.ae 20.12.06, 19:29 Tak słyszałem. W twoim Kurierze na ostatnim piętrze w dziale miejskim pracują jeszcze na starych apple. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 czepiasz sie Absztyf 20.12.06, 23:15 Nie wiem czemus taki nachalny i uparty, Arab to Arab i pyta sie o "komórki", po naszemu telefony komórkowe! Zamiast odpowiedziec, jak cos wiesz, to sie przypie..sz! Co Arabów nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś