Dodaj do ulubionych

Ale padaka na Błoniach...

IP: *.devs.futuro.pl 01.01.07, 00:17
Szkoda patrzeć...
Nawalony chyba Kewin zachrypnięty drze mordę, prowadzący niemrawy z kartki,
nadęte i pretensjonalne Łzy... Szkoda to mówić w tę noc radości, ale myślę,
że z tego miasta nic już nie będzie. Gdzież nam do Wrocławia... Jesteśmy w
trzeciej lidze, a co najgorsze nie mamy już (bo wyjechali stąd) ambitnych
kadr, które byłyby w stanie pociągnąć to miasto...
Obserwuj wątek
    • Gość: labatt ....`````Pogodno..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.07, 00:28
      A ja wyszlam na balkon - i wierzyc mi sie nie chce...-juz wiem,gdzie zaprosze
      moich sceptycznych / na te okolicznosc/ znajomych...Z zyczeniami......
    • Gość: debile! [...] IP: 195.245.213.* 01.01.07, 00:44
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • jams1 Re: Ale padaka na Błoniach... 01.01.07, 01:04
      Wróciłem właśnie z tej lipy. Bylem z rodziną. W tlumie zero policji, zero straży
      miejskiej, zero ochroniarzy. Bezmózgi z racami strzelający nad ludźmi, na moich
      oczach człowiek dostał jakąś racą w okolice głowy. Ciemno, głucho, sprawiający
      wrażenie pijanego prowadzący imprezę odsłuchujący nawalonych mieszkańców w
      żenującej jak na 400 tysięczne miasto zabawie w karaoke. Pijani mieszkańcy i
      narąbani jak szpaki gó..arze szerokim krokiem rozpychający się po błoniach.
      Niewidzialne Łzy i gadające głowy w stylu z lat osiemdziesiątych.
      Pięciosekundowy pokaz sztucznych ogni. Więcej tam rodziny nie zabiorę, szkoda
      naszych nerwów.

Imprezę oceniam na poziom Pyrzyc, z całym szacunkiem dla mieszkańców tego
      urokliwego miasta.

Prezydent Krzystek się zbłaźnił. Powinien odwołać w cholerę te balety. Ale cóż
      zrobić, jakie miasto taki sylwester...
      • Gość: labatt Re: Ale padaka na Błoniach... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.07, 01:11
        Potrafisz wyjsc ze swoja wyobraznia dalej,niz to,co spotkalo Cie dzisiaj?
        .....Prawda,ze juz lepiej?
        • jams1 Re: Ale padaka na Błoniach... 01.01.07, 12:30
          Potrafię.
          Wydaje się jednak, że organizacja imprezy w czterystutysięcznym mieście wymaga
          przede wszystkim wyobraźni ze strony organizatorów, a dopiero później ze strony
          uczestników.
          Pomimo najszczerszych chęci moja wyobraźnia nie wymaże pijanych małolatów, braku
          policji (widziałem czterech policjantów przy radiowozie, pewnie pilnowali czy go
          ktoś nie ukradnie) czy innych służb porządkowych, strzelania w tłum fajerwerkami
          (proponuję za rok rozdać granaty) czy ciemności i nawalonych ludzi na scenie.

Jakoś zwyczajnie uważam, że jako mieszkaniec zasługuję na coś więcej niż nudne,
          żenujące i zwyczajnie chamskie żarty jakiegoś sprawiającego wrażenie pijanego
          anglika. Wydaje mi się, że ja i moja rodzina mamy PRAWO czuć się bezpiecznie na
          miejskiej imprezie, że mamy PRAWO być szanowani CHOCIAŻ raz w roku, poprzez
          organizację fajnych baletów (choćby jak ostatnie Dni Morza). Inaczej wypada
          pożegnać to miasto i kontynuację braku kompetencji i pomysłowości ze strony jego
          administracji.

Ahhh i wprzedzając kolejne posty, owszem mogę siedzieć tu i jeść trawę mlaskając
          i głośno zachwycając się, że to pyszna jest polędwica. Mogę też po prostu,
          najnormalniej w świecie wyjechać z tego miejsca i zacząć jeść polędwicę, na
          którą zasługuję.
    • Gość: olinka Re: Ale padaka na Błoniach... IP: *.bazapartner.pl 01.01.07, 01:15
      zgadzam sie , Kevin pijany, łzy opłakane i te reklamy kto z kim za ile przed
      północą, muzyka raczej na pogrzeb a nie witanie Nowego Roku, oby ten 2007 nie
      był tak opłakany jak impreza na Bloniach
      • Gość: mieszkaniec Re: Ale padaka na Błoniach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 05:43
        niestety z wielkim smutkiem potwierdzam !!!
        to nie jest kwestia budżetu,(ten był nie mały)
        to jest kwestia klasy
        • Gość: morfeusz Re: Ale padaka na Błoniach... IP: *.chello.pl 01.01.07, 10:07
          Jeszcze nie dawno wszyscy sie zachwycali pomysłem dewastacji Jasnych Błoni
          A Łzy nie bez powodu tak się nazywają, od razu widać ,że Muszyński wrócił.
          • Gość: Albin.S. Re: Ale padaka na Błoniach... IP: *.szczecin.mm.pl 01.01.07, 17:15
            Mucha , mucha , moja mucha-
    • Gość: kaja Re: Ale padaka na Błoniach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 11:29
      niestety potwierdzam wszystkie dotychczasowe opinie...Kilka wniosków;:1. fatalny
      prowadzący( pod wpływem...!)2. Fatalne miejsce! Dlaczego nie mogło to się odbyć
      na Wałach? Najbardziej reprezentacyjnym miejscu miasta? Inna atmosfera,
      oświetlone statki, inny odbiór pokazu sztucznych ogni 3. "Łzy" zupełnie się nie
      sprawdziły, być może było już za późno na zaangażowanie innego zespołu...Jeśli,
      tak to szkoda wydanych pieniędzy...4.Fatalne umiejscowienie estrady- ludzie
      zgromadzeni wokół pustego basenu fontanny. 5. Byłam z synem i...trochę się bałam
      latających butelek po szampanie i piwie, wracając obawiałam się, że skaleczę
      nogę o szkło...6.Słowa pana prezydenta,że każdy rozumie dobro tego miasta
      inaczej...Zaniepokoiły mnie. Czyżby pan prezydent przestraszył się oczekiwań
      mieszkańców tego miasta? 6. KIEDY WRESZCIE ZOSTANĄ DOCENIONE I ZAUWAŻONE TŁUMY
      SZCZECINIAN SPRAGNIONYCH DOBREJ ROZRYWKI, PRAGNĄCYCH POCZUCIA WSPÓLNOTY I DUMY Z
      TEGO, ŻE TO ICH MIASTO!!!
      • Gość: gość Re: Ale padaka na Błoniach... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.01.07, 17:32
        brawo Mucha, powróciłeś do miejskiego koryta, będą imprezy: bez klasy, polotu i
        sensu... za miejskie pieniądze, za wielkie pieniądze... chyba dla szczecinian za
        karę....
    • Gość: Koszmarek Re: Ale padaka na Błoniach... IP: *.szczecin.mm.pl 02.01.07, 10:10
      mogę zapewnić,że WSZYSCY, którzy pojawią się w niedzielę na scenie na Jasnych
      Błoniach zrobią to co do0 nich należy.szczerze i rzetelnie. zobaczcie w
      telewizyjnej "trójce"
      z życzeniami na przyszły rok: TWOJE MIASTO,TWOJA SPRAWA!
      sz.k.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka