Gość: iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:20 Czy ktoś mógłby mi polecić biuro podróży które organizuje wyjazdy do Disneylendu bez zwiedzania Paryża i wszystkiego po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galoty Re: Disneyland pod Paryżem 15.01.07, 18:26 Gość portalu: iza napisał(a): > Czy ktoś mógłby mi polecić biuro podróży które organizuje wyjazdy do > Disneylendu bez zwiedzania Paryża i wszystkiego po drodze. Do czego jest Ci tutaj potrzebne biuro ? DZwonisz , rezerwujesz pokój , jedziesz sama and Co i bawisz się. DO czego Ci tu biuro. Rezerwacja w kilku językach. Chcesz numery telefonów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Disneyland pod Paryżem IP: *.versanet.de 15.01.07, 19:03 Polska metoda - Zosiasamosia - zadzwon,jak umiesz po angielsku lub francusku - i zaloze sie ze dostaniesz cene najwyzsza z wysokich.Nie lepiej isc do biura podrozy,ktore ma podpisane z Disneylandem i ci zalatwia te pare dni duzo taniej..? Polactwo jest glupie..nie slu i mniej zaplacicie...... Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Disneyland pod Paryżem 15.01.07, 19:09 Gość portalu: Jan napisał(a): > Polska metoda - Zosiasamosia - zadzwon,jak umiesz po angielsku lub francusku - > i zaloze sie ze dostaniesz cene najwyzsza z wysokich. Dzwoniłem i rezerwowałem nie jeden raz. Po tym jak kiedyś załatwiałem coś takiego własnie przez pewne szczecińskie biuro i na miejscu miałem duży problem, to tak wole sam. Po pierwsze porozmawiasz nie tylko po angielsku ale jeszcze po niemiecku, włosku, hiszpańsku bez problemu. Cenę dostałem raczej dobrą. Bez wątpienia nie korzystałbym w każdym razie z jakiegoś lokalnego biura turystycznego a jeżeli już to z biur z tzw pierwszej półki. PS Ostrożnie w słowach. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Disneyland pod Paryżem 15.01.07, 19:55 nie masz racji galoty co do twojej odrazy do biur lokalnych, jak na razie żadne szczecińskie nie padło,a wiele "renomowanych" z W-wy i Krakowa wystawiło do wiatru klientów; źle podpowiadasz; z biurem wychodzi o wiele taniej,bo jest duży upust przy biletach wstępu do Eurodisney i to po kilkanaście euro na 1 bilecie ;w pakiecie wyjazdu jest też ubezp. NW; ze szczecińskich bodajże 2 biura organizuja :Evatrans i Pelikan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Disneyland pod Paryżem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:00 Padło w Sczezcinie kilka biur i nie wypłaciło. Twoja krypciocha poza tym jest dosyć finezyjna ale nie dla mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Disneyland pod Paryżem 15.01.07, 20:20 Bilety sa najwazniejsze.I jak pojedziesz z odpowiedniego biura to masz je za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś