Gość: Znawca kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 00:23 no jak po co, po to zeby kolejne nieroby szmal wziely. to sie skonczy takasama kompromitacja jak niedoszle expo we wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Podwójna troska o regaty zaskoczyła radnych 01.02.07, 00:33 Nie prosciej wynajac agencje PR? ============================================================================= - Biuro ma się zająć przede wszystkim organizacją kontraktu zawartego przez miasto z Sail Training International [brytyjski organizator regat - przyp. red.] i obsługą floty - mówi Banach. - A ja wraz z oddelegowanymi siedmioma współpracownikami obsługą medialną, sponsorską, bezpieczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Podwójna troska o regaty zaskoczyła radnych 01.02.07, 00:34 Nawet MSWiA pod lapami Dorna zleca takie przedsiewziecia zewnetrznym firmom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoczniowiec Podwójna parodia , ludzi coraz wiecej a coraz mnie IP: 213.155.191.* 01.02.07, 00:50 parodia prawdziwa jeden drugiemu wlazi na leb , nikt nic nie wie , probowalem zalatwic sprawe a tam oni pisz ate swoej papierki i klikaja , oj czarno wisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Re: Podwójna troska o regaty zaskoczyła radnych IP: *.sysnet.pl 01.02.07, 01:44 Wybrano go w środę a od kilku dni kompletował juz zespół? Skąd wiedział, że zostanie wybrany? Przewidywacz jakiś :))? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Manus manum lavat 01.02.07, 01:46 Krzystek troche mi podpadl rada nadzorcza 'w autobusach' dla tego 'Kartezjusza' Kobarynki z Samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Manus manum lavat IP: *.chello.pl 01.02.07, 07:01 A czy ta siudemka macherów od Banacha to nie z SLD J.Piechoty? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Manus manum lavat 01.02.07, 07:12 Jakiś popaprany przemarsz idiotów....a w oddali samotny biały żagiel.... Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Manus manum lavat 01.02.07, 07:13 absztyfikant napisał: > Krzystek troche mi podpadl rada nadzorcza 'w autobusach' dla tego 'Kartezjusza' > > Kobarynki z Samoobrony... a Ty biurwo dalej tylko o stołkach i pensyjkach z budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Manus manum lavat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 09:07 Tak to już jest. Dla kasy to i dziewczynki stoją na rogu. Podobnie jest i tutaj. Pozornie kompletnie niezrozumiałe decyzje Pana Krzystka są jednak bardzo czytelne a zdziwienie Pana Pawlaka to tylko pozór i obłuda. Już przecież wielokrotnie na tym forum pastwiono się nad Shipami. Wszelkie granice określone są tylko i wyłącznie kasą i tym kto może ją zarobić. Przypomnę tutaj - ludziska przypomnijcie sobie skład osobowy komitetu honorowego i organizacyjnego. Przeanalizujcie powiązania rodzinno-towarzyskie szczecińskiego światka żeglarskiego. I wtedy gacie wam opadną - bo co by się nie działo - to zawsze ekipa Piechoty, ekipa Komołowskiego i różne tam Jagniątkowskie i Rybarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Skonstruujemy wielkiego, słomianego Misia-Żeglarza 01.02.07, 07:12 Organizacja naszego The Tall Ships' Races coraz bardzie przypomina mi budowę Misia w "Misiu". Im większy kosztorys tym lepiej. Miałem i mam wiele wątpliwości do Krzystka ale po młodym prawniku takiej bzdurnej i parkinsonowskiej decyzji sie nie spodziewałem. Przerósł stanowczo mój sceptycyzm. A tak wogóle to czy któryś z żurnalistów lub radnych zapytałby w końcu ile te przygotowania jak na razie kosztowały ? Mam na mysli również etaty i delegacje zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Skonstruujemy wielkiego, słomianego Misia-Żeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 09:46 Tak przy okazji kto z tych 14+7 osob ma pojecie o organizacji tego, czego sie podjeli ? Kto kiedykolwiek czynnie uczestniczyl w organizacji takiej imprezy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Skonstruujemy wielkiego, słomianego Misia-Żeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:54 Prawda jest taka, że zginęły paróweczki. Nowa brygada młodzieżowa w składzie 7 osobowym pana Krzystka krzyknie za niedługo "parówkowym skrytożercom, nie !" Odpowiedz Link Zgłoś
z_chaosu_swiat_stanal Podwójna troska o regaty zaskoczyła radnych 01.02.07, 07:44 A pamietacie jak za Mariana (tfu!) namnozyło sie pelnomocnikow? Dokladnie to samo widze sie dzieje! Niemoc urzedasów maja poprawic pelnomocnicy! Istne rozdwojenie jażni! I do tego jeszcze BAnach - zasluzony byly dyrektor wielce zaslużonego Wydzialu Promocji I rozowju w UM Szczecin. Skoro byl (jest) taki dobry to czemu go wylali i pozniej zaraz zatrudnic tyle ze na stanowisku pelnomocnika? Panie Krzystek mam nadzieje ze to sa zle dobrego poczatki - z tym ze coraz mniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Podwójna troska o regaty zaskoczyła radnych IP: 213.155.169.* 01.02.07, 11:13 Banacha nie wylano. Sam odszedł. A dobry rzeczywiście był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieteq po co? zapytajcie w Zapolu :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 08:37 oni wiedzą po co... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cy24 Zawsze będzie na kogo zwalić fuszerkę IP: *.chello.pl 01.02.07, 08:54 W naszym magistracie pieniędzy na głupoty jest mnóstwo, to się towarzystwo rozruszało i tworzy komórki, zespoły itd. Odpowiedzialność za fuszerkę się rozmyje i jakoś się żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Oj ludziska to wierzcholek gory lodowej-przeciez g IP: 213.155.191.* 01.02.07, 11:06 glowna robote beda robic nastepni wyjadacze , SAA . Targi Miedzynarodowe , wynajete agencje , no za darmo woluntariusze. kurcze moze by sprawa zainteresowac TYMA czesc III Misia, np KRZYŚ, ojoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły Re: Oj ludziska to wierzcholek gory lodowej-przec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:42 Zyskają na likwidacji szkół,bo oszczędzić na dzieciach można, a pieniądze pójdą na układy, zatrudni się kogoś z rodzinki, jak prawie wszyscy w BOR-że. Chłopczyki siedzą ile się wejdzie do biura, na blogach i panienkach. Pilnują swoich interesów, odchodzą z pacy i jak ich wywalą/ bo są do niczego/ to wracaja, a co stać nasze miast na takich!!. Ale Szczecinianie są cierpliwi, mieli nadzieję w Krzystku, ale ten czowiek to tylko przykrywka układzików. Rada programowa powstała, ale czy ją ktoś wykorzystał, ci ludzie chcieli działać bez pieniędzy dla Szczecina -naiwniacy, wurzędzie liczy się tylko kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuch Borucha Re: Oj ludziska to wierzcholek gory lodowej-przec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:21 Ta oczywiście, że odezwał się jakiś zaniepokojony członek Rady programowej. Człowieku nic nie bój. Dalej będziesz się udzielał za kasiorę i splendory. Jak nie wierzysz to popatrz na Rybarskiego. Może nie bezpośrednio ale poprzez kontrakty z urzedem trzaska kasę że aż hej. A jest to eseldowski "specjalista" wielkiej klasy - sorki kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a moze to dobry pomysł.... godny powielenie 01.02.07, 12:24 moze powinny by byc DWI rady miejskie, moze DWA urzedy Miejskie.... byłaby wtedy jakas rywalizacja! A jak wiemy konkurencja jest motorem postepu!!!! mam nadzieje, ze skupia sie na postepie, a nie na poDstepie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan jachtowy Podwójna troska o regaty zaskoczyła radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:17 To zbyt ważna impreza dla Szczecina oraz środowiska żeglarskiego w szczególności i nie powinno się przy niej manipulować w celu uzyskania korzyści osobistych paru osób. Szczecin ma jednak niesamowitego pecha do rządzących. Ma być pięknie, a wyjdzie prawdopodobnie jak zawsze. Panie Prezydencie Szczecina - niech Pan nie zaprzepaści tej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek1 Re: Podwójna troska o regaty zaskoczyła radnych 01.02.07, 14:46 Sorki Gapspadin Kapitan, ale tak właśnie wygląda to Pana środowisko żeglarskie, a brak znajomości z Piechotą lub Panią Kasią z urzędu wywala Pana poza burtę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Podwójna troska o regaty zaskoczyła radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:18 A to dla Kolegi Kapitana jakas nowina ze zainteresowani"kase czesza" i to nie od wczoraj a od lat ? Od upadku"komuny" zeglarzom cos przybylo ? Jakies ogolnodostepne jachty ? przystanie ? Z tego co ja widze jest zupelnie odwrotnie. Prosze mnie poprawic jesli sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek jakie są koszty ich działań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:28 czy prezydent Krzystek mógłby przedstawić do wiadomości publicznej ile kosztowało do tej pory miasto zatrudnianie 14 urzędników w sprawie regat i ile będzie kosztowało następnych siedmiu.. Jak sobie dobrze przypominam średni roczny koszt zatrudnienia jednego urzędnika w UM ( z ZUS i innymi pochodnymi) wynosi ok. 50 tysięcy zł. Jeżeli ta grupa zajmuje się tylko tym tematem to na samych urzędasów wydamy kilka milionów złotych. Odpowiedz Link Zgłoś