Dodaj do ulubionych

aresztowano kolejnego ksiedza ! podpisz protest !!

09.02.07, 19:37
należy go zwolnić, bo był pijany i nie wiedział co robi. Peatza, Hejmo i
Jankowskiego jakoś nie zamkneli, tego co go pomówił żołnierz ze Słupska, też
puścili. Poprzyjmy apel naszych moherowych rodaków, aby duchownych
katolickich objąć imunitetem.
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3906895.html
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: aresztowano kolejnego ksiedza ! podpisz prote 09.02.07, 19:41
      Pewnie dostanie wyrok w zawieszeniu - mieszkamy w koncu w K-Lechistanie..
    • Gość: czarna żaba heniu, twoja legitymacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:46
      www.polskaludowa.com/dokumenty/inne/jpg/dowod_tozsamosci_konia_1.jpg
      • Gość: H56 Re: heniu, twoja legitymacja :) IP: *.chello.pl 09.02.07, 19:56
        hihahaha, jednego pedała w sukience mniej !!!
        • Gość: czarna żaba Re: heniu, twoja legitymacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:59
          Radość henia sugeruje, że zatłukli go "nieznani sprawcy" z milicyjnymi pałkami i
          legitymacjami SB. Gratulacje :)))
        • Gość: skyyyy Re: heniu, twoja legitymacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:07
          pedał jak pedał ale przynajmniej nie czerwony
      • Gość: :) Re: heniu, twoja legitymacja :) IP: *.it-g.pl 09.02.07, 20:14
        Obecnie nie wydaje sę dowodu tożsamości konia ale paszport zwierzęcia........W
        końcu jesteśmy w Unii.......I to nie żart...
    • Gość: Sromotnik Bezwstyd W PiS-du z moherami ! IP: 83.168.124.* 09.02.07, 19:53
      Tylko na dwa miesiące !?
      Po pijaku,na leżąco,w sutannie?!
      Co najmniej na 1o lat,a nie dwa miesiące!

"Jedynie kastracja katabasów w chwili wyświęcania uchroni świat od dewiantów!"
      www.Legaba,prv.pl
      • sobiepan1 Re: Pedał to pedał, wykastrować! 09.02.07, 20:02
        obojętnie, ksiądz, czy zwykły zboczeniec.
        • Gość: H56 Re: Pedał to pedał, wykastrować! IP: *.chello.pl 09.02.07, 20:05
          trzeba by było wszystkie żaby pozbawić jajec, ale właściwie, to i tak parówy
          • Gość: czarna żaba Re: Pedał to pedał, wykastrować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:06
            No i mamy po raz kolejny słownictwo erotyczne funkcjonariuszy SB niższego
            szczebla. Wyobraźcie sobie wyznania takimi słowami kierowane ku małżonce :))))
            • Gość: H56 Re: Pedał to pedał, wykastrować! IP: *.chello.pl 09.02.07, 20:18
              w przeciwieństwie do ciebie, moja żona nie ma jajec
              • Gość: czarna żaba tak właśnie myślałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:23
                Domyślam się zatem, że ty masz te osławione już na forum jajca. A także - cytuję
                - parówę.
                Każdy chwali się tym, co ma najlepszego :))))
          • sobiepan1 Re: Pedał to pedał, wykastrować! 09.02.07, 20:19
            Daj spokój żabie. pedałów trza kastrować, zanim te pasorzyty nas nie wykastują.
            • Gość: czarna żaba hehehe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:24
              Najpierw lepiej się ortografii nauczyć, sobiepanie :))))
              • sobiepan1 Re: hehehe :) 09.02.07, 20:33
                Gość portalu: czarna żaba napisał(a):

> Najpierw lepiej się ortografii nauczyć, sobiepanie :))))

Bardzo cię przepraszam za tego pasożyta.Ty nie jesteś taka zwykla żaba.
                • Gość: czarna żaba Re: hehehe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:37
                  Nie ma sprawy. Jestem zupełnie zwyczajna żaba, no może o zacięciu humanistycznym :)
                  • sobiepan1 Re: hehehe :) 09.02.07, 20:51
                    Ja to sie ,zacinam, po czterech piwach. Po pięciu to już jestem nadzwyczajnie
                    wcięty;)
                  • Gość: monty Re: hehehe :) IP: *.chello.pl 09.02.07, 20:52
                    O co wam chodzi! Przecież to partie i środowiska lewicowe i postkomunistyczne
                    propagują homoseksualizm i organizują homoparady.
                    Powinniście komuchy uświadomić 17 latka przy pomocy broszur Niemca i Biedronia,
                    że bezpieczna penetracja odbytu partnera może przynieść wiele radości i
                    spełnienia.
                    • henio56 Re: hehehe :) 10.02.07, 06:24
                      monty! to,że tobie taka penetracja przynosi wiele radości i spełnienia, nie
                      znaczy,że innym musi sie to podobać. Chyba rzygnę, łeeee
                      • Gość: monty Re: hehehe :) IP: *.chello.pl 10.02.07, 09:05
                        To fragmenty opisu z broszur Biedronia jakie zostawiał na prelekcjach
                        w szkołach, ale dziwię się,że ty exkomuch rzygasz na mój post , ja na was
                        zmuszony jestem rzygać od wielu lat.
                        • Gość: czarna żaba no ustalmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:01
                          Fanem Biedronia i jego pedalstwa jest henio, muchomorek i paru innych jeszcze.
                          Generalnie esbecja. Widzę, że jest tu jeszcze fan zwracania treści pokarmowej...
                          to nowa pasja na forum, czy już była kiedyś? :)
                          • Gość: H56 Re: no ustalmy IP: *.chello.pl 10.02.07, 11:23
                            Żabcia, z czym ci się kojarzy ROMA ?
                            • swantevit Re: no ustalmy 10.02.07, 11:24
                              mi, z zespolem cyganskim..
                              • Gość: czarna żaba nononoooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:05
                                Widzę, że masz nową pasję - gacie arcybiskupa i kleryków... założę się, że
                                nosisz stringi ze sklepu dla milicjantów :))))
    • swantevit Ja to bym wpierdo.l spuscil tej wspolnocie.. 10.02.07, 11:21
      chrzescijanskiej, ktora pozwala sobie ze watykanczyk gwalci im dzieci.
      Niech gwalci glupkow, po to glupcy sa na swiecie...
      • Gość: czarna żaba ach swar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:25
        Ale ty dzielny jesteś, prawdziwy mężny i silny duchem katolik! :)))
        • swantevit Re: ach swar 10.02.07, 11:26
          zapomnialas zabciu napisac jeszcze jak piekny jestem!..
          • Gość: czarna żaba tak tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:57
            WIdząc twoje posąge rzeźbione przez katolaków, muszę przyznać, że facjatę masz
            przednią. Zwłaszcza w kapeluszu :))) Tylko skąd ten żydowski nos? O przepraszam,
            wczesnosłowiański :)))
            • wicker.man73 A swoją drogą to dziwne 10.02.07, 12:21
              17-letni chłopak raczej poradziłby sobie z 60-letnim dziadem. Chyba, że to ciota, albo dla "drobnych prezentów" oferował swe usługi po wysoko wolnorynkowej cenie. Księżulo sie wnerwił, bo pewnie przepuścil całą kasę na remont dachu. Po czym młody nie odpuścił "gratisa" i cała afera.
              Ps.: nie mam nic przeciwko ciotom, jeżeli wszystko dzieje się w obrębie plebani, seminarium, między czarnymi żabami, itd.
              • Gość: czarna żaba gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:09
                Głównie z powodu znajomości rzeczy (przewałka kasy na dach) oraz akceptacji
                pedalstwa (czyli obrzydliwego zakłamania). Ciekawy poziom moralny.
                • Gość: Obcy Re: gratulacje IP: *.chello.pl 10.02.07, 14:46
                  A czarny to inny obtwatel, powinien iść siedzieć jak nic
                  • Gość: czarna żaba heniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:06
                    Za swoją służbę sowietom powinieneś pojechać na urlop na Syberię, tam twoja
                    ojczyzna.
    • Gość: czarna żaba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:37
      Esbekom dziękujemy za troskę o duchowieństwo. Z jej powodu popełniono kilka
      morderstw. Dziękujemy heniowi za działania w podobnym nurcie. Służba nie drużba.
    • Gość: Sromotnik Bwzwstyd Monty-księżulo napisał... IP: 83.168.124.* 13.02.07, 21:37
      Re: hehehe :)
      Autor: Gość: monty IP: *.chello.pl
      Data: 09.02.07, 20:52
      O co wam chodzi! Przecież to partie i środowiska lewicowe i postkomunistyczne
      propagują homoseksualizm i organizują homoparady.
      Powinniście komuchy uświadomić 17 latka przy pomocy broszur Niemca i Biedronia,
      że bezpieczna penetracja odbytu partnera może przynieść wiele radości i
      spełnienia.
      Ty,monty,jaj widać jesteś starym praktykiem!
      a oni-teoretycy- urządzają dla was-praktyków- parady!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka