Dodaj do ulubionych

wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzadowi!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:20
Wywiady obcych panstwa składaja podziekowanie polskiemu rzadowi
za opublikowanie raportu z WSI!!!
maja potwierdzenie czy uzupełnienie zdobytych informacji...

Ambasador w Austrii został zdemaskowany jako wspólpracownik WSI!
Obserwuj wątek
    • gradus2004 Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 19.02.07, 16:22
      Gość portalu: andreas napisał(a):

> Wywiady obcych panstwa składaja podziekowanie polskiemu rzadowi
      > za opublikowanie raportu z WSI!!!
      > maja potwierdzenie czy uzupełnienie zdobytych informacji...
      >
      > Ambasador w Austrii został zdemaskowany jako wspólpracownik WSI!

ale jaki w tym widzisz problem dla nas? Ambasadora zdaje sie juz odwolano...
      • Gość: andreas Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:26
        dla nas?
        W jakim senseie...
        ze zdemaskowano skrzynki kontaktowe i metody przepływu informcji i funduszy?

Ja nie widze problemu, problem maja Ci co działaja...w wywiadze na rzecz Polski!
        • gradus2004 Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 19.02.07, 16:29

> dla nas?
          > W jakim senseie...
          > ze zdemaskowano skrzynki kontaktowe i metody przepływu informcji i funduszy?
          >
          > Ja nie widze problemu, problem maja Ci co działaja...w wywiadze na rzecz Polski
          > !

nie czytalem raportu ale z tych informacji, ktore sa to ja to widze troche
          inaczej... ten gosc dzialal dla WSI w taki sposob, zeby na placowki byli
          wysylani ambasadorowie pasujacy WSI. Nie musial byc zadnym agentem w sensie
          szpiegowania w Austrii. Raczej dzialal na niekorzysc Polski w ten sposob.
          • Gość: andreas Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:42
            objawiono mechanizmy dziaania, sposoby...
            pamietaj, ze przeciez część ludzi została i dalej pracuje!

Nie wiem jak w Polsce, ale USA ma firmy biznesowe opanowane przez CIA,
            a teraz jak pada jakies nazwisko i ktos wie,
            ze ktos nie wymieniony spotykał sie z nim lub pracowali razem,
            to wniosek prosty!

Wystarczy teraz sie przyjrzeć...
            • gradus2004 Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 19.02.07, 16:56

> objawiono mechanizmy dziaania, sposoby...
              > pamietaj, ze przeciez część ludzi została i dalej pracuje!
              >
              > Nie wiem jak w Polsce, ale USA ma firmy biznesowe opanowane przez CIA,
              > a teraz jak pada jakies nazwisko i ktos wie,
              > ze ktos nie wymieniony spotykał sie z nim lub pracowali razem,
              > to wniosek prosty!
              >
              > Wystarczy teraz sie przyjrzeć...

no nie wiem... wydaje mi sie, ze kazdy ambasador jest zawsze "podejrzany" bo
              taka jest natura jego pracy. Kazdy kto utrzymuje jakies stosunki z ambasadorem
              obcego kraju musi sie liczyc, ze bedzie rowniez "podejrzany"... Tutaj mamy tez
              do czynienia z likwidacja instytucji, ktora miala dzialac na terenie PL a nie
              wykryla np. nigdy zadnego rosyjskiego agenta...

Chyba musze jednak poczytac chociaz troche z tego raportu bo wydaje mi sie, ze
              dyskutujemy tu o czyms czego tak naprawde nie znamy... tylko troche mi sie nie
              chce czytac tych kilkuset stron a mam jeszcze inne wazniejsze rzeczy do
              przeczytania :)
              • andreas.007 Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 19.02.07, 16:59
                ja sie nie czepiam tego jednego ambasadora!
                jak wymienia sie innych i szefów i pracowników,
                to osoby które z nimi sie kontaktowały sa spalone!

Ja kiedys byłem zagranica na imprezie amerykanskiej firmy
                i zdziwiła mnie bardzo solidna ochrona!
                potem były oficer niemieckiego wojska wyjasnił mi,
                ze ta firma to CIA!
                teraz juz wiem!
                • Gość: andreas Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:04
                  podobno jednego z wymienionych w raporcie w jakims kraju aresztowano,
                  tak powiedział pan Dukaczewski!
    • chyba_normalny Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 20.02.07, 17:41
      ciekawe czy tak ciężko jest zrozumieć , że nawet zdemaskowanego pracownika
      specsłużb innego państwa można nie aresztować . Można nie aresztować ludzi z nim
      kojarzonych a tylko dlatego , że DEZINFORMACJA jest jeszcze lepsza niż odcięcie
      JEDNEGO źródła wywiadowczego
    • korfi Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 21.02.07, 08:18

wiadomosci.onet.pl/1490188,11,item.html

Jeżeli nie jest to element gierki politycznej to nie jest śmiesznie.
      -------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
    • enancjo Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 21.02.07, 08:25
      .. trudny to okres, ale gdy koniec pewnej epoki nadchodzi
      wszyscy sobie dziekuja .. to taki ladny gest :))
      Enancjo
      • Gość: Ameba Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.centertel.pl 21.02.07, 08:50
        Jeżeli chodzi o ujawnienie agentów jesteśmy kolejny raz pośmiewiskiem świata...
        Czy komuś w Polsce tak naprawdę zależy na kraju ?
    • Gość: Ameba Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.centertel.pl 21.02.07, 08:47
      Jestem oburzona tym co dzieje się w Polsce. Jeszcze kilka mc i zostaniemy
      Afryką Europy, nikt z nami się nie liczy, USA ma nas w nosie ( offset -
      przereklamowany ), Rosja się zbroi, Niemcy nas atakują a najbardziej
      bezdadziejna minister spraw zagranicznych, wykrzywia tą swoją głupia twarzyczkę
      i nie robi sobie nic z tego wszystkiego. Jestem jeszczem Polakiem, nie zgadzam
      się z taką ignorancją władz. Zróbcie coś poki czas bo niedługo będzie dla nas
      za pózno. Jak można było wszystko tak spie.... w tak krótkim czasie. Boże gdzie
      my żyjemy....
      A ludzie uciekają, ZUS padnie i kto tu pozostanie.....
      • sid15 agenci 21.02.07, 09:17
        Przede wszystkim nie należało dopuścic do sytuacji ,że ludzie szkoleni na
        wschodzie i powiązani z wywiadem radzieckim,a później rosyjskim nadal pracowali
        w służbach wywiadowczych. Czuli się bezkarni dzięki
        okrągłostołowcom,kradli,ingerowali w życie polityczne,gospodarcze, w
        media.Teraz podniósł się żałosny płacz i utyskiwania jaka to szkodę poniosło
        państwo polskie obnażając ich i demaskując.Żałosne to i śmieszne.Gdyby nie
        dopuszczono do takiej suytuacji na początku lat 90 , nie byłoby problemu.I w
        tamtych czasach należy szukac prawdziwych winnych tej sytuacji,a nie wsród
        ludzi którzy chca wreszcie uporządkowac ten burdel.
        • Gość: justyna Re: agenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:15
          masz rację, wszystkich należało wyrzucić i zrobić szybciutko nowy nabór. Tylu
          mieliśmy ludzi bezrobotnych po likwidacji PGR ów, w sam raz do wywiadu :((
          Szast prast i nie ma wywiadu, nie ma kontrwywiadu, nie ma żadnych ludzi w kraju
          i za granicą z komuszego nadania. I stałaby się pustka, pole dla obcych bo
          kraj "obnażony" .
          • sid15 Re: agenci 21.02.07, 10:33
            Nie przesadzaj,czasu było sporo.Ja wierzę w młodych,wykształconych ludzi spoza
            układów,bez komuszych naleciałości.Ale takich swiadomie sie przez 15 lat do
            niczego ważnego niedopuszczało,bo byli ,,obcy".A teraz płacz po kilku
            ustawionych na całe pokolenia cwaniakach z układu.Żałosna nagonaka GW,TVN i im
            podobnych.
            • sid15 !!!!!!!!! 21.02.07, 10:47
              Weźmy samą afere paliwową w której WSI grały pierwsze skrzypce.Weź pana
              A.G ,jego przekręty w naszym regionie,korumpowanie
              polityków,urzędników,wyprowadzanie majątku państwowego,lewe
              prywatyzacje,zaległości podatkowe.To do cholery nie bije w w nasze państwo,nie
              sprzyja stagnacji,korupcji,wzrostowi bezrobocia!!!!Ludzie,o czym wy
              pieprzycie ,za przeproszeniem.Całkiem wam telewizja mózgi wyprała i nie
              potraficie samodzielnie wniosków wyciągac!!!!
            • psychol_ogia Re: agenci 21.02.07, 11:18
              młodzi i wykształceni (głównie z NZS) 15 lat temu tworzyli kadrę uopu i
              zaczynali od tępienia "komuchów" zamiast się od nich uczyć technik operacyjnych
              i metod śledczych - dlatego później nie mieli pojęcia jak przeciwdziałać aferom
              • sid15 mylisz się 21.02.07, 11:22
                Uczyli się ,uczyli.Tylko jak przyszedł Bolek i SLD, to ich powyrzucano
                z ,,firmy",zapewniam cię.
                • Gość: andreas Re: mylisz się IP: *.centertel.pl 21.02.07, 20:28
                  kiedys nasi wywiadowcy szkoleni byli w ZSRR,
                  a teraz rozumiem w USA czy w Niemczech...

Czy za jakis czas nie bedzie sie ich wyrzucac?

czy wolimy by nasi współpracowali z USA czy z Rosja?

Wprawdzie jeden wojskowy co uciekł do USA z planami Polski
                  został najpierw uznany za zdrajce, a teraz za bohatera!

Czyli co spokojnie brac co sie da i zwiewac...

Wywiadowcow wydrukowali...

Rozumiem to działanie jako próbe odciecia sie
                  od powiedzmy powojennego okresu!
                  Uznania tamtego czasu za niewole, a tych ludzi za kolaborantów!

To dlaczego tego nie przepchnąc przes Sejm?
                  Uznac ówczesne władze za kolaborantów i skazać!
                  Odciąć sie od długów,
                  bo dlaczego mamy spłacac długi kolaborantów i zdrajców!
    • Gość: pro'spro Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:08
      Spodziewałem się wprawdzie, że pisowki rząd będzie do bani, ale że aż tak
      bardzo, tego chyba nikt nie przypuszczał.
      • sid15 Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 21.02.07, 11:24
        Fakt,dla złodzieji,łapówkarzy,notariuszy,adwokatów,,,lekarzy" i wielu innych
        jest do bani.I oby taki pozostał.
        • Gość: pro'spro szkodnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:58
          Zapewniam cię, że nie jestem notariuszem, adwokatem ani lekarzem ( choć nie mam
          pojęcia co w tym złego). Nie jestem też, wyprzedzając twoje zarzuty "komuchem"-
          wprost przeciwnie. Mimo to uważam obecny rząd za szkodliwy, niekompetentny i
          zwyczajnie beznadziejny.Twój zaś zaściankowy, ograniczony i pospolity sposób
          myślenia- za charakterystyczny dla obecnej ekipy. Podobnie jak brak szacunku dla
          innych, dążność do obrażania tych, którzy nie są waszymi klakierami i zgubne
          przeświadczenie o własnej nieomylności.
          • sid15 sid 21.02.07, 12:10
            Nie ma ludzi nieomylnych , więc i ja do takich sie nie zaliczam.Natomiast znam
            środowiska dla których działanie obecnego rządu , jest przysłowiowym włozeniem
            kija w mrowisko. Uważam ,ze mimo wielu błedów i złych posunięc ,obecny rząd
            jest najlepszy od 1945 r .Twoje zdanie szanuję,choc się z nim nie zgadzam.ale
            to jest właśnie urok demokracji.Jeśli uraziłem , to przepraszam i pozdrawiam.
        • Gość: sceptyk Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:06
          sid15 napisał:

> Fakt,dla złodzieji,łapówkarzy,notariuszy,adwokatów,,,lekarzy" i wielu innych
          > jest do bani.I oby taki pozostał.

masz takie odczucia , to gratuluję, ja nie
          • sid15 Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 21.02.07, 12:17
            Jestem przekonany o tym ,że jeszcze nigdy łapówkarze nie czuli sie tak
            zagrozeni jak obecnie.Natomiast nigdy nie czuli sie tak bezkarni jak za rządów
            p. Millera i Buzka.
            • Gość: sceptytk Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:20
              sid15 napisał:

> Jestem przekonany o tym ,że jeszcze nigdy łapówkarze nie czuli sie tak
              > zagrozeni jak obecnie.Natomiast nigdy nie czuli sie tak bezkarni jak za rządów
              > p. Millera i Buzka.

:)))))))
              grunt to dobre samopoczucie, nawet wbrew faktom
              jakoś nie widzę paniki wśród "znanych" i lubianych przez "władzę"
              • sid15 Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 21.02.07, 12:30
                Paniką bym tego nie nazwał,ale zagrożenie i niepewnośc jest wielka.A to juz
                nieźle...
                • Gość: sceptyk Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:37
                  masz rację, ludzie żyją w strachu,że mogą zostać pomówieni , niesłusznie
                  oskarżeni i skazani przez media, to świetna metoda na trzymanie społeczeństwa w
                  ryzach, niewygodni mogą zostać zniszczeni przy wtórze zadowolonego
                  społeczeństwa,... pamiętaj jutro to możesz być ty....
                  • sid15 Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 21.02.07, 12:45
                    Nie przesadzajmy z ta psychozą strachu.Boją sie ci którzy nakradli i teraz nie
                    maja jak sie z tego jak wytłumaczyc.Albo maja stracha ,że stracą dodatkowe
                    dochody , a na wyjazd do I
                    • sid15 Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 21.02.07, 12:47
                      A na wyjazd do Irlandii sa za głupi i za leniwi,więc straszą,krytykują i modlą
                      sie by wróciło ,,stare".
                      • Gość: sceptyk Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:50
                        sid15 napisał:

> A na wyjazd do Irlandii sa za głupi i za leniwi,

czyli mądrzy i pracowici już wyjechali.....
                      • tuner Re: wywiady składaja podziekowanie polskiemu rzad 21.02.07, 13:43
                        sid15 napisał:

> A na wyjazd do Irlandii sa za głupi i za leniwi,więc straszą,krytykują i modlą
                        > sie by wróciło ,,stare".

Jeśli cieszy cię, że do Irlandii wyjeżdżają z Polski zdolni i aktywni , toś
                        taki sam kiep jak ekipa, której wydaje się, że jest rządem.
    • praszczur1 Pare uwag ogólnych 21.02.07, 13:04
      W krajach totalitarnych, wywiad i kontrwywiad finansowane są z normalnych
      funduszy państwowych bo przecież, żadna kontrola demokratyczna nie istnieje.
      W karajach demokratycznych kotrwywiad zazwyczaj jest finanansowany z budżetu, a
      wywiad zarówno cywilny jak i wojskowy ,dostaje pewien budżet na istnienie ale
      na operacje specjalne finansuje się sam z działalnosci róznych firm załozonych
      i prowadzonych przez pracowników. Przecież jasne jest, że żadne komisje
      sejmowe, koordynatorzy z politycznego nadania nie są o tym informowani ze
      zrozumiałych powodów. Wywiad wojskowy przez ministra obrony podlega
      prezydentowi i premierowi, a cywilny premierowi i prezydentowi.Koordynator
      koordynuje operacje kontrwywiadowcze aby sobie słuzby w drogę nie wchodziły.No
      tak sie chyba dzieje wszedzie ale się o tym nie gada ani za wiele nie pisze.
      Czasem robi się sprawę dla jakichś celów vide sprawa Amesa co szpiegował w
      Stanach na rzecz ZSRR i Pollarda co szpiegował na rzecz Izraela.Resztę spraw
      załatwia sie po cichu, człowiek znika, sprawy nie ma. Cała polityka zagraniczna
      oparta jest na informacjach wywiadu.Kto duzo pisze to powinien zostać pisarzem
      a nie odpwiadać za wywiad czy kontrwywiad.
      • sid15 Re: Pare uwag ogólnych 21.02.07, 13:38
        Wszystko to prawda,tylko nie zapominaj ,ze żaden wywiad nie może wykorzystywac
        swoich szerokich uprawnień do paraliżowania życia społeczno-gospodarczego i
        politycznego w państwie które ma chronic.Na taki stan rzeczy żadne państwo
        sobie nie pozwoli.To nie jest spółka z o.o.,której celem jest dorabianie
        działających w niej wspólników,przy wykorzystywaniu na szeroką skalę metod
        wywiadowczych.WSI to nie były służby służace państwu,ale własnym,brudnym
        interesom i bardzo dobrze sie stało ,że je zlikwidowano.Tylko szkoda ,ze tak
        późno.
        • masakra_teksanska Re: Pare uwag ogólnych 21.02.07, 14:06
          zanim zaczniesz bez sensu kłapać dziobem sid, to poczytaj sobie na początek
          historię i kontrowersje wokół CIA. Na dzień dobry polecam łatwo pojmowalne źródło
          en.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence_Agency
          Później, jeśli dasz radę intelektualnie, możesz przejść do trudniejszych lektur

na zakończenie odpowiedz na pytanie: czy jakiś prezydent USA czy też ich wersja
          zdebilałego Antka policmajstra postulowała rozwiązanie firmy i opublikowanie
          raportu pełnego nazwisk współpracowników?
          • sid15 Re: Pare uwag ogólnych 21.02.07, 14:34
            A ja proponuję ci poczytac trylogię Łysiaka ,który już w połowie lat 90 pisał o
            tym wszystkim , co my dzisiaj z takim zdumieniem odkrywamy.I zaręczam ci że
            żadna służba ,bardziej czy mniej specjalna , nie może zawłaszczac państwa ,
            któremu ma służyc.No tak ,tylko rodzi się pytanie komu oni tak naprawdę służyli
            i kto ich tak naprawde kontrolował?A wracając do CIA ,to gdzie geniuszu masz
            fragment o tym ,że organizacja ta miała służyc destabilizacji gospodarczo-
            politycznej USA,chyba że Stany ci się z Kubą pomyliły?
            • masakra_teksanska destabilizacja 21.02.07, 16:33
              rozumiem, że w bełkocie Macierewicza jest założenie a priori, że WSI ma służyć
              destabilizacji gospodarczej ? :))))
              Czy też może wojaki zapisały sobie taki cel w statucie organizacji ??

mówiłem sid, żebyś zaczynał od łatwiejszych lektur - Macierek i jego
              schozofreniczne wizje są zbyt trudne do interpretacji :)))
              • Gość: andreas pozwole sobie IP: *.centertel.pl 21.02.07, 16:45
                pozwole sobie zauwazyc, że policje tez mielismy w podobnym stanie...
                i jakos udało sie zweryfikowac funkcjonariuszy,
                no na tyle, ze raczej rzad obecny z działania policji jest zadowolony!
                No, przynajmniej ma konkretny wpływ na policje!
                Nie trzeba było ujawniac wszystkich i rozwiazywac i tworzyc na nowo!
                Przeciez policja tez tkwiła w tym!

ja upraszam tylko o umiar!

Zgadzam sie z potrzeba przesortowania, wyeliminowania tych,
                ktorych działania wykraczały daleko, zbyt daleko...
                Oczyszczenia!

• praszczur1 Re: pozwole sobie 21.02.07, 17:04
                  A tak w ogóle to nie ma i nie było nigdy przyjażni łączacej państwa tylko
                  wzajemne interesy.
        • praszczur1 Re: Pare uwag ogólnych 21.02.07, 17:02
          sid15 napisał:

> Wszystko to prawda,tylko nie zapominaj ,ze żaden wywiad nie może
          wykorzystywac
          > swoich szerokich uprawnień do paraliżowania życia społeczno-gospodarczego i
          > politycznego w państwie które ma chronic.Na taki stan rzeczy żadne państwo
          > sobie nie pozwoli.To nie jest spółka z o.o.,której celem jest dorabianie
          > działających w niej wspólników,przy wykorzystywaniu na szeroką skalę metod
          > wywiadowczych.WSI to nie były służby służace państwu,ale własnym,brudnym
          > interesom i bardzo dobrze sie stało ,że je zlikwidowano.Tylko szkoda ,ze tak
          > późno.
          .........................................................................
          Jakie paraliżowanie, życia społeczno gospodarczego ? Wywiad i kontrwywiad muszą
          mieć mozliwosć choćby puszczania przecieków w mediach dla okreslonych celów
          operacyjnych.A wywiad w okresie PRL to sporo zdobył/ukradł tak naprawdę/ dla
          przemysłu rzeczy, których opracowanie od podstaw kosztowałoby sporo
          forsy /przysłowiowy proszek enzymatyczny IXI też/. A rózni pracownicy central
          handlu,marynarze, załogi Lot, kierowani na kontrakty za posrednictwem
          Polservice no słowem wszyscy wyjeżdżający często i legalnie za granice / w PRL
          zbyt wielu ich nie było byli wielokrotnie żródłem interesujacych informacji/.
          Tak było jest i będzie na całym świecie.A aktualni rzadzacy mają dostęp do tej
          tajemnej wiedzy więc kazdy chce mieć "swoje " słuzby i wpływ na nie.Tylko że
          służby stare się przejmuje a nie dekonspiruje i niszczy.Takie jest prawo buszu
          i tyle.A że są jakieś nieprawidłowosci to są. To są organy wewnętrzne owych
          służb eliminujące te rzeczy, ktoś tonie w rzece na kajaku albo ma wypadek
          drogowy czy grypę, a nie prowdzi sie publicznej debaty.A w Europie to
          oficjalnie tylko Holandia nie ma wywiadu ale kontrwywiad to i owszem.A gdzie
          mieli sie oficerowie służb szkolić w PRL- no przecież nie Stanach. Teraz to do
          wszystkich co pokończyli szkoły wojskowe i "inne" w USA to też mozna zarzucać
          że to potenjalni albo faktyczni szpiedzy amerykańscy bo ich w czsie nauki na
          czymś dorwano i teraz są na usługi.Jak dojdziemy do zupełnej paranoi to
          będziemy chodzic sami za sobą.
    • Gość: andreas a moze juz nie potrzebujemy wywiadu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:31
      przeciez jestesmy w Unii - mamy przyjaciół!
      Wspiera nas USA i spokojnie mozemy polegać na ich wywiadzie!
      Po co wydawac szmal...
      Ujawnilismy częśc, ujawnijmy wszystkich...
      Zreszta jak część ujawniona, to poprzez kontaktowanie sie tych ujawnionych
      mozna dojśc, gdzie spotykali sie i z kim,
      jakie firmy były kontaktami i jak wedrowały pieniadze i informacje!

Mamy przyjaciól polegajmy na ich wywiadzie!
      Po co nam wywiad, jak jestesmy wśród przyjaciól!!

Mówi sie wprawdzie, ze wśród przyjaciół zżarli zajaca...
      • korfi Nie ma znaczenia czy potrzebujemy czv nie 21.02.07, 20:12
        Prawdopodobnie juz go właściwie nie mamy i jak na razie się nie zanosi.

-------------------------------------------------------
        Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka