Dodaj do ulubionych

Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS DGA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:53
Sondaż wydaje się być rzetelnym odzwierciedleniem naszego nastroju i
sytuacji. Władze miasta do roboty - bo zrobimy czyściej, jako wyborcy. Kiedyś
nam nerwy nie wytrzymają.
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:12
      Nie naduzywajmy moze wznioslych slow..
      "Milosc" to dla mnie slowo bez mala sakralne..
      Wystarczy ze politycy i wyzsi urzednicy sa uczciwi, kompetentni i zaangazowani
      w prace.
      Jak protestanci i drobni przedsiebiorcy.
      • praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:19
        swantevit napisał:

> Nie naduzywajmy moze wznioslych slow..
        > "Milosc" to dla mnie slowo bez mala sakralne..
        > Wystarczy ze politycy i wyzsi urzednicy sa uczciwi, kompetentni i
        zaangazowani
        > w prace.
        > Jak protestanci i drobni przedsiebiorcy.
        > ..............................................................................
        Nie jestem ani protestantem ani drobnym przedsiebiorcą a jestem uczciwy,
        kompetentny, zaangażowany i solidny.
        • swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:23
          zawsze mialem cie za dziwolaga...
          • praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:30
            swantevit napisał:

> zawsze mialem cie za dziwolaga...
            .... ..........................................................................
            W moim fachu, a jestem nie chwaląc się profi trzeba miec stabilną
            psychikę,umiejetnosci psychomotoryczne, pamięć w tym wzrokową do szczegółów,
            umiejetnośc kwalifikacji rzeczy ważnych i mniej ważnych, szybkośc reakcji
            wyuczonych odruchów i te pozostałe jak solidnosc itd.
            • swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:32
              Czysciles ostatnio karburator?
              • praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:42
                swantevit napisał:

> Czysciles ostatnio karburator?
                ................................................................
                Oj nie chciałbys sie ze mną spotkac gdy pracuję .Gwarantuję.:-))NA gruncie
                towarzyskim to co innego.
                • swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:44
                  praszczur1 napisał:
                  ................................................................
                  > Oj nie chciałbys sie ze mną spotkac gdy pracuję .Gwarantuję.:-))NA gruncie
                  > towarzyskim to co innego.
                  '''''''''''''''''''''''''''''''''''
                  Wydawalo mi sie ze jestes emerytem..
                  A komuchow moge tylko spotkac na ich pogrzebie.
                  • praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:52
                    swantevit napisał:

> praszczur1 napisał:
                    > ................................................................
                    > > Oj nie chciałbys sie ze mną spotkac gdy pracuję .Gwarantuję.:-))NA grunci
                    > e
                    > > towarzyskim to co innego.
                    > '''''''''''''''''''''''''''''''''''
                    > Wydawalo mi sie ze jestes emerytem..
                    > A komuchow moge tylko spotkac na ich pogrzebie.
                    >...........................................................................
                    >Aktywnym, przyjacielu,aktywnym he he.A w tej drugiej sprawie to chadzam na
                    pogrzeby przyjaciół, fakt.Tyle, że rozmowa taka bardziej jest z mej strony
                    jednistronna.
                    • swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:54
                      nie nazywaj mnie przyjacielem, zulu komunistyczny.
                      • praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:57
                        swantevit napisał:

> nie nazywaj mnie przyjacielem, zulu komunistyczny.
                        ............................................................................
                        Nie denerwuj się przyjacielu z zamorskiego kraju, traci sie wtedy pewnosc reki
                        i Ci z flaszki skapnie przy nalewaniu, chyba że z gwinta łoisz.he he
                        • swantevit Co za forum..co za miasto.. 25.02.07, 22:01
                          jak nie komuch, to katolak, jak nie katolak to szczyl z obsranymi majtkami..
                          Nie dziwota ze ronda, 20-letnie tatry, i szkaradztwa w centum miasta jak
                          Galaxy, to szczyt nowoczesnosci..
    • blackexit turpizm 25.02.07, 21:25
      dziwne uczucie milosci do gnijacego trupa. jakis sentyment wynikajacy z
      panszczyznianego przywiazania do ziemi. kocham to bo sie tu urodzilem. nic ze mi
      sie tynk sypie na glowe jest brudno pijacko i nieciekawie to moje....
      szczecinianie glosuja nogami miasteczko staje sie skansenem emeryckim.
      pozdrawiam black
      • Gość: Nocny Marek Re: turpizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:55
        ty to chlopie masz chyba kompleks malego...
    • barbarella30 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:42
      sondaż odzwierciedla rowniez klimat na forum: malkontencko-optymistyczny,
      niestety z przewaga tego pierwszego czlonu.
      Bedac w badanej grupie wiekowej wyrazam pozytywna opinie o miescie.
      Kocham je, nigdy nie wyjechalabym z niego, nie uwazam aby bylo nudne. Znajduje
      tu wszystko czego mi potrzeba, co nie oznacza, ze nie jestem wymagajaca, wrecz
      przeciwnie.
      • Gość: pieszy Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:06
        za GW: badanie telefoniczne na 300-osobowej grupie mieszkańców Szczecina w
        wieku 25-40 lat

(300 osób to reprezentatywna grupa?)
        • swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 22:08
          Gość portalu: pieszy napisał(a):
          (300 osób to reprezentatywna grupa?)
          ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
          reszta byla pijana badz w kosciele.
    • Gość: krzysiek Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS DGA IP: 81.190.124.* 25.02.07, 22:14
      urodzilem sie w szczecinku , kocham to miasto !
      Jestem z niego dumny. kilka zmian i bedzie perfekt
      wiecej uczciwych ludzi zaangazowanych w dobro naszego
      miasta , szczegolnie w urzedzie miasta!
      ciekawe co nam przyniesie nowy przezydent , stawiam na niego
      pozdrawiam
      • barbarella30 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 22:18
        wlasnie!
        a najwazniejsze to zacznijmy sie wreszcie sami promowac i pozytywnie nastrajac.
        Pozytywne myslenie i dzialanie a nie malkontenctwo nic nie robienie szanowni
        wspolmieszkancy.
    • andreas.007 aneks - trzeba odróżnic to wazne! 25.02.07, 22:16
      Prosze Państwa kochamy Szczecin, jako miasto!
      Siulnie jestesmy zwiazani uczuciowo z miastem!

Ale may pretensje i zal nie do miasta,
      a do polityków!
      Bo przeciez za matrzm, brak pola dla nowatorskich pomysłow,
      dla młodego Szczecina, za brud... nie winimy miasta, ale jego włodarzy!
      Zapewne nie ich ani lubimy ani kochamy!

trzeba to odróznic prosze państwa!
      • Gość: Nocny Marek Re: aneks - trzeba odróżnic to wazne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:57
        andreas.007 napisał
        Ale may pretensje i zal nie do miasta,
        > a do polityków!
        no wlasnie
    • Gość: Nocny Marek Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:53
      to nie do miasta mieszkancy maja pretensje jak "trafnie" zauwazyla gw ale do
      ludzi ktorzy nim rzada a sa promowani na stronach tej samej gazety
      • andreas.007 to nic osobistego...;) 25.02.07, 23:57
        Gość portalu: Nocny Marek napisał(a):

> to nie do miasta mieszkancy maja pretensje jak "trafnie" zauwazyla gw ale do
        > ludzi ktorzy nim rzada a sa promowani na stronach tej samej gazety
        -------------------

to nic osobistego, to tylko polityka!
    • Gość: endone Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS DGA IP: *.sysnet.pl 26.02.07, 16:55
      wypowiedź w stylu 82% szczecinian to lipa bo mnie osobiście nikt nie pytał...
      pewnie przeprowadzili sondaż wśród mocherowych beretów krążących po Bramie
      portowej,przepytajcie wszystkich pełnoletnich mieszkańców i wtedy poznacie
      realne opinie na ten temat
      ten artykuł to lipa!!!
      nie wierzcie średnim statystycznym.......
    • Gość: radomianin Jak Wasze samopoczucie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 20:54
      Przegoniliście nas, ale nigdy bym nie przypuszczał, że szczecinianie (z 3000
      osób) mają taką kiepskią opinię o swoim mieście. Dla mnie wielkie zaskoczenie.
      Pozdrawiam ze zdołowanego Radomia :) Głowa do góry, nam przynajmniej nikt teraz
      nie podskoczy.
      • Gość: Karolek67 Re: Jak Wasze samopoczucie? IP: *.smsnet.pl 26.02.07, 21:06
        ludzi madrych w szczecinie nie brakuje tylko obecni wlodarze miasta a na czele
        prezydent musza sie otworzyc na europe i swiat a nie tak jak poprzednik zrobil
        ze szczecina sredniowieczna japonie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka