Gość: mechan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:53 Sondaż wydaje się być rzetelnym odzwierciedleniem naszego nastroju i sytuacji. Władze miasta do roboty - bo zrobimy czyściej, jako wyborcy. Kiedyś nam nerwy nie wytrzymają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:12 Nie naduzywajmy moze wznioslych slow.. "Milosc" to dla mnie slowo bez mala sakralne.. Wystarczy ze politycy i wyzsi urzednicy sa uczciwi, kompetentni i zaangazowani w prace. Jak protestanci i drobni przedsiebiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:19 swantevit napisał: > Nie naduzywajmy moze wznioslych slow.. > "Milosc" to dla mnie slowo bez mala sakralne.. > Wystarczy ze politycy i wyzsi urzednicy sa uczciwi, kompetentni i zaangazowani > w prace. > Jak protestanci i drobni przedsiebiorcy. > .............................................................................. Nie jestem ani protestantem ani drobnym przedsiebiorcą a jestem uczciwy, kompetentny, zaangażowany i solidny. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:23 zawsze mialem cie za dziwolaga... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:30 swantevit napisał: > zawsze mialem cie za dziwolaga... .... .......................................................................... W moim fachu, a jestem nie chwaląc się profi trzeba miec stabilną psychikę,umiejetnosci psychomotoryczne, pamięć w tym wzrokową do szczegółów, umiejetnośc kwalifikacji rzeczy ważnych i mniej ważnych, szybkośc reakcji wyuczonych odruchów i te pozostałe jak solidnosc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:32 Czysciles ostatnio karburator? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:42 swantevit napisał: > Czysciles ostatnio karburator? ................................................................ Oj nie chciałbys sie ze mną spotkac gdy pracuję .Gwarantuję.:-))NA gruncie towarzyskim to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:44 praszczur1 napisał: ................................................................ > Oj nie chciałbys sie ze mną spotkac gdy pracuję .Gwarantuję.:-))NA gruncie > towarzyskim to co innego. ''''''''''''''''''''''''''''''''''' Wydawalo mi sie ze jestes emerytem.. A komuchow moge tylko spotkac na ich pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:52 swantevit napisał: > praszczur1 napisał: > ................................................................ > > Oj nie chciałbys sie ze mną spotkac gdy pracuję .Gwarantuję.:-))NA grunci > e > > towarzyskim to co innego. > ''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Wydawalo mi sie ze jestes emerytem.. > A komuchow moge tylko spotkac na ich pogrzebie. >........................................................................... >Aktywnym, przyjacielu,aktywnym he he.A w tej drugiej sprawie to chadzam na pogrzeby przyjaciół, fakt.Tyle, że rozmowa taka bardziej jest z mej strony jednistronna. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:54 nie nazywaj mnie przyjacielem, zulu komunistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:57 swantevit napisał: > nie nazywaj mnie przyjacielem, zulu komunistyczny. ............................................................................ Nie denerwuj się przyjacielu z zamorskiego kraju, traci sie wtedy pewnosc reki i Ci z flaszki skapnie przy nalewaniu, chyba że z gwinta łoisz.he he Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Co za forum..co za miasto.. 25.02.07, 22:01 jak nie komuch, to katolak, jak nie katolak to szczyl z obsranymi majtkami.. Nie dziwota ze ronda, 20-letnie tatry, i szkaradztwa w centum miasta jak Galaxy, to szczyt nowoczesnosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit turpizm 25.02.07, 21:25 dziwne uczucie milosci do gnijacego trupa. jakis sentyment wynikajacy z panszczyznianego przywiazania do ziemi. kocham to bo sie tu urodzilem. nic ze mi sie tynk sypie na glowe jest brudno pijacko i nieciekawie to moje.... szczecinianie glosuja nogami miasteczko staje sie skansenem emeryckim. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocny Marek Re: turpizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:55 ty to chlopie masz chyba kompleks malego... Odpowiedz Link Zgłoś
barbarella30 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 21:42 sondaż odzwierciedla rowniez klimat na forum: malkontencko-optymistyczny, niestety z przewaga tego pierwszego czlonu. Bedac w badanej grupie wiekowej wyrazam pozytywna opinie o miescie. Kocham je, nigdy nie wyjechalabym z niego, nie uwazam aby bylo nudne. Znajduje tu wszystko czego mi potrzeba, co nie oznacza, ze nie jestem wymagajaca, wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:06 za GW: badanie telefoniczne na 300-osobowej grupie mieszkańców Szczecina w wieku 25-40 lat (300 osób to reprezentatywna grupa?) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 22:08 Gość portalu: pieszy napisał(a): (300 osób to reprezentatywna grupa?) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' reszta byla pijana badz w kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS DGA IP: 81.190.124.* 25.02.07, 22:14 urodzilem sie w szczecinku , kocham to miasto ! Jestem z niego dumny. kilka zmian i bedzie perfekt wiecej uczciwych ludzi zaangazowanych w dobro naszego miasta , szczegolnie w urzedzie miasta! ciekawe co nam przyniesie nowy przezydent , stawiam na niego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbarella30 Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D 25.02.07, 22:18 wlasnie! a najwazniejsze to zacznijmy sie wreszcie sami promowac i pozytywnie nastrajac. Pozytywne myslenie i dzialanie a nie malkontenctwo nic nie robienie szanowni wspolmieszkancy. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 aneks - trzeba odróżnic to wazne! 25.02.07, 22:16 Prosze Państwa kochamy Szczecin, jako miasto! Siulnie jestesmy zwiazani uczuciowo z miastem! Ale may pretensje i zal nie do miasta, a do polityków! Bo przeciez za matrzm, brak pola dla nowatorskich pomysłow, dla młodego Szczecina, za brud... nie winimy miasta, ale jego włodarzy! Zapewne nie ich ani lubimy ani kochamy! trzeba to odróznic prosze państwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocny Marek Re: aneks - trzeba odróżnic to wazne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:57 andreas.007 napisał Ale may pretensje i zal nie do miasta, > a do polityków! no wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocny Marek Re: Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:53 to nie do miasta mieszkancy maja pretensje jak "trafnie" zauwazyla gw ale do ludzi ktorzy nim rzada a sa promowani na stronach tej samej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 to nic osobistego...;) 25.02.07, 23:57 Gość portalu: Nocny Marek napisał(a): > to nie do miasta mieszkancy maja pretensje jak "trafnie" zauwazyla gw ale do > ludzi ktorzy nim rzada a sa promowani na stronach tej samej gazety ------------------- to nic osobistego, to tylko polityka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endone Nasz kochany, okropny Szczecin - sondaż PBS DGA IP: *.sysnet.pl 26.02.07, 16:55 wypowiedź w stylu 82% szczecinian to lipa bo mnie osobiście nikt nie pytał... pewnie przeprowadzili sondaż wśród mocherowych beretów krążących po Bramie portowej,przepytajcie wszystkich pełnoletnich mieszkańców i wtedy poznacie realne opinie na ten temat ten artykuł to lipa!!! nie wierzcie średnim statystycznym....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Jak Wasze samopoczucie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 20:54 Przegoniliście nas, ale nigdy bym nie przypuszczał, że szczecinianie (z 3000 osób) mają taką kiepskią opinię o swoim mieście. Dla mnie wielkie zaskoczenie. Pozdrawiam ze zdołowanego Radomia :) Głowa do góry, nam przynajmniej nikt teraz nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolek67 Re: Jak Wasze samopoczucie? IP: *.smsnet.pl 26.02.07, 21:06 ludzi madrych w szczecinie nie brakuje tylko obecni wlodarze miasta a na czele prezydent musza sie otworzyc na europe i swiat a nie tak jak poprzednik zrobil ze szczecina sredniowieczna japonie Odpowiedz Link Zgłoś