camill87 03.03.07, 16:32 Witam Wie ktoś może czy na Pogodnie (okolice ulicy Leszczyńskiego) jest dostępny internet bezprzewodowy? Z góry dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reed Re: WiFi Pogodno IP: *.delta.furrynet.org 07.03.07, 00:19 weż sobie przewodowy Furrynet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: WiFi Pogodno - prosze szukaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 00:58 hot.spots.pl/index.php?action=search&N=Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: WiFi Pogodno - prosze szukaj IP: *.icm.edu.pl 07.03.07, 07:45 Niemozliwe. Binowo nie ma wifi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: WiFi Pogodno - prosze szukaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 14:15 na polu sie ucieka od kontaktu ze swiatem.... tam nawet zasieg telefonii jest słaby, ba jest ZAKAZ uzywania telefonów podczas gry! telefon dzwoni - zwraca sie uwage, a powtórka jest dyskwalifikacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: WiFi Pogodno - prosze szukaj IP: *.icm.edu.pl 07.03.07, 14:35 Następną razą jak będziesz tam grał - to ci w tym czasie z tego twojego avensisa zajebie laptopa. A nawet kino dommowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: WiFi Pogodno - prosze szukaj IP: *.centertel.pl 07.03.07, 16:19 oczekuje... bo juz mi sie znudził, a AC i tak zwraca wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Zono czy mam to traktowac jak groźbe...? IP: *.centertel.pl 07.03.07, 19:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Zono czy mam to traktowac jak groźbe...? IP: *.icm.edu.pl 07.03.07, 19:55 Re: Zono czy mam to traktowac jak groźbe...? Aaa, jeszcze na koniec nasram ci na siedzenie kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Zono czy mam to traktowac jak groźbe...? IP: *.centertel.pl 07.03.07, 21:30 czuje sie zagrozony!!!! Rozumiem, ze gdyby cos takiego mi sie przytrafiło, to moge spokojnie podawac, ze na forum otrzymywałem takie pogrózki? Zostawisz chociaz jabola na pocieszenie...? Odpowiedz Link Zgłoś