swantevit Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:06 zapisz sie lepiej do partii... obojetnie jakiej... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant [...] 22.03.07, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: ja też zakładam ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:42 Jedno jest na pewno pewne. Koszty będziesz ponosił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Świat sie kończy. Absztyfikanta wycinają :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 06:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:42 A ja będę wydawał to co zarobiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:53 mam nadzieje ze w Szczecinie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:58 tak w Szczecinie ;) nie wiem jak biały.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:01 Bialy to lebski facet, zeby tylko nam nie uciekl z kapitalem poczatkowym:) Dzisiaj w regionalnej TVP ogladalem program o szczecinskich przedsiebiorcach, ktore prowadzil red. Mosz. Obrycki gadal najbardziej do rzeczy. Prezydenci Koszalina i Szczecina nie mieli niestety zbyt wiele do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:03 absztyfikant napisał: > Bialy to lebski facet, zeby tylko nam nie uciekl z kapitalem poczatkowym:) > Dzisiaj w regionalnej TVP ogladalem program o szczecinskich przedsiebiorcach, > ktore prowadzil red. Mosz. Obrycki gadal najbardziej do rzeczy. Prezydenci > Koszalina i Szczecina nie mieli niestety zbyt wiele do powiedzenia. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=59527677&a=59534441 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:39 ...belzebubem. Przeciez to prawda! To poganskie bostwo jest dowodem na dzialanie Azazela na ziemi. Zapytajcie pierwszego lepszego ksiedza. Poza tym namawial niepokalanie poczetego i bialego jak lilija w swoich zamiarach Whiteentrance'a do grzechu - musialem zareagowac! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:40 Widze, ze poplecznik diabla wyroznil tego belzebuba niebieskim kolorem oznaczajacym eksperta. Zarty sie skonczyly - jutro pisze donos do Watykanuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:44 Ciesz się że nie odjęto ci twego plugawego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:47 A na ciebie pomagierko tego belzebuba stos sie juz szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:44 absztyfikant napisał: > Widze, ze poplecznik diabla wyroznil tego belzebuba niebieskim kolorem > oznaczajacym eksperta. Zarty sie skonczyly - jutro pisze donos do Watykanuuuuuuu! > A poszło o to że będę trochę komercyjnie działał! Chcę dobre rzeczy robić! Naprawdę! Uczciwie! No ale skoro doprowadziłem do wojny between absztyf, poganin z B16 w roli arbitra..... I jak tu kasę zarabiać bez polityki i religii! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:46 Wojny? Panie dzieju... Ja rozpoczynam krucjate!:) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:49 absztyfikant napisał: > Wojny? Panie dzieju... Ja rozpoczynam krucjate!:) > No właśnie ja też! Tylko mi pax przyświeca! Kasa + peace! Takie pierdzielony yuppiesowy slogan. Nie szkodzę ani poganom! ani starozakonnym! ani krześcijanom! PAX PAX PAX! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:51 za pozno na PAX! jak przeczytac mozna... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:52 Nie bedzie zadnego pax. Si vis pacem, para bellum. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:54 za uzywanie mowy sredniowiecznej Ciebie tez czeka stos niechybnie! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:56 Mozliwe. Najwyzszy mnie wynagrodzi w niebie. A jesli sie szybko pierd.. na islam, to przywitaja mnie 72 hurysy! Ach te dziewice... Swara przywitaja takie: static.flickr.com/61/194324212_745c6017f8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:57 To nawet kurna złotówki bez ofiar zarobić nie można? Taki jest ten kapitalizm? A jeszcze kurna nawet nie zacząłem! Absztyf! Jak Ciebie spalą to mnie następnego! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:00 masz malo czasu zeby spotkac te dziewice :) White my tu o dupach a Ty wciaz o kasie! no wiesz co ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:00 Bardzo duzo Albercik, bardzo duzo. Ty o doczesnosci, a ja o zyciu wiecznym. Nie dogadalismy sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:12 myslalem ze Ci speszno do tych dziewic, a Ty sciemnailes draniu po prostu! chcialem pomoc Ci poszukac kogos kto by Cie do nich wyprawil:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:18 Jakis judasz juz mnie sprzedal za te szewdzkie srebrniki. Teraz ostania wieczerza i koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:03 albert_c napisał: (....)> White my tu o dupach a Ty wciaz o kasie! > no wiesz co > ;-) Bo mi się zawsze dupy z kasą kojarzą! Ale ja nie na dupach bym se kasę robił. Ot jakiś straganik! Może firmę komputerową? A może jakiś przemycik? Ale nie dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:14 przemycac to Ty mozesz wiedze :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:18 Najlepiej tajemna:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Albert! Forget!!!!! 22.03.07, 22:20 No i dupa! I po co mi było się pokazywać? Ujawniać? Byłbym se jak każdy przyzwoity biznesmen zarobił na szmuglu! Gamblingu! Albo na innym wymuszeniu! A tu taki Albert będzie wszystko wiedział! Umówmy się albert! Mnie nigdy tu nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Albert! Forget!!!!! 22.03.07, 22:22 Swiety Piotr jak znalazl, juz sie zapiera! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert! Forget!!!!! 22.03.07, 22:25 po co sie tak drzerz - przeciez Cie tu nie ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:00 Ciebie uratujemy. Po mojej meczenskiej smierci zostaniesz moim prorokiem. Jeszcze z tego geszeft zrobisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:51 Na pohybel lotrom:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:56 a tak w ogole to nie ja cialem no chyba ze przez pomylke, ale nie sadze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:59 Deo gratias!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 23:01 po kiego na starosc gadasz w obczyznie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 23:05 Opetani nawijaja w nieznanych sobie jezykach - tak pisza na stronie Watykanu. Sprawdzam czy szwedzki belzebub nawiaze ze mna kontakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 23:07 moze szuka tych dziewic dla Ciebie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 23:09 Taaaaa. Te jego dziewice maja rozne imiona, ale wszystkie maja na nazwisko jpg... Obejdzie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 05:58 Moja klasyfikacja, jeżeli chodzi o pierwsze miejsce z tej trójki głownych postaci programu, jest podobna jeżeli chodzi o I miejsce. Obrycki. Następnie Mikietyński i dłuuugo , dłuuugo nic i nasz słabiak hejja hejja Piotr Krzystek. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:59 albert_c napisał: > mam nadzieje ze w Szczecinie > ;-) Yeah!! ale bez zobowiązań wobec podatnika szczecińskiego!!!!!!!:) Bede dzialal tam gdzie lepiej! Może w "Międzyrzeczu"? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:04 obys mial jak najwiecej korzysci z tego :) kto jak kto ale Ty wiesz juz gdzie najlepiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:14 życzę wam chłopaki powodzenia w interesach, ja dojrzewam do tego samego ,ale nie w tym durnowatym kraju, tu nic nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:15 albert_c napisał: > obys mial jak najwiecej korzysci z tego > :) > kto jak kto ale Ty wiesz juz gdzie najlepiej > ;-) Albert! Mój mail wciąż obowiązuje! Ja się naprawde na niczym innym nie znam! Więc zróbmy to! Proszę! Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to sie zbilansuje - bo ja zamykam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: to sie zbilansuje - bo ja zamykam! 22.03.07, 22:26 nie hamletyzuj Andre! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 23:30 .. oj naiwny TY naiwny .. ale administracja sie cieszy :)) .. zycze przekroczenia .. progu .. matni ... ot taka ad hoc gradacja rozwoju ktory Cie czeka .. .. maly biznes .. kontroluje sie z przypadku, .. sredni biznez .. kontroluje sie z urzedu, .. duzy biznes .. kontrole przjmuja pojedynczy politycy,szefowie ugrupowan, itp .. bardzo duzy biznes .. kontroluja partie, .. mega biznes .. kontroluja auditorzy ...(bo nizsze formacje nic a nic juz nie kumaja w co sie gra) .. global biznes .. kontroluje .. stawiam pifko .. kto zgadnie!!! .. Enancjo PS : punkt matni .. przkracza sie po osiagnieciu poziomu duzego lub bardzo duzego biznesu ... Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_logowany Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 23.03.07, 00:41 :))))))))))))) White, bardzo Ci dziękuję za chwilę terapeutycznego śmiechu. Przyda się. Naturalnie, z całą sympatią dla Ciebie i z pełnym poparciem dla Twojej decyzji. Ale swoje odeśmiałem :))). Pozdrawiam serdecznie. I pozdrowienia dla naszego cichego wspólnika - Urzędu Skarbowego. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 05:29 >i pozdrowienia dla naszego cichego wspólnika - Urzędu Skarbowego. >pismak_logowany@gazeta.pl Urząd Skarbowy to jawny wspólnik. Cichy wspólnik to urzednik-polityk ale to nie we wszystkich branżach. Odpowiedz Link Zgłoś