Dodaj do ulubionych

zakładam firmę będę zarabiał!:)

22.03.07, 20:04
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:06
      zapisz sie lepiej do partii...
      obojetnie jakiej...
      • absztyfikant [...] 22.03.07, 20:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • piotrus1 ja też zakładam ;) 22.03.07, 20:38
          zobaczymy czy będę zarabiał ;)
          • Gość: Zbędny Re: ja też zakładam ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:42
            Jedno jest na pewno pewne. Koszty będziesz ponosił :-)
        • Gość: [...] Świat sie kończy. Absztyfikanta wycinają :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 06:01
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • praszczur1 Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:42
      A ja będę wydawał to co zarobiłem :)
      • albert_c Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:53
        mam nadzieje ze w Szczecinie
        ;-)
        • piotrus1 Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:58
          tak w Szczecinie ;) nie wiem jak biały....
          • absztyfikant Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:01
            Bialy to lebski facet, zeby tylko nam nie uciekl z kapitalem poczatkowym:)
            Dzisiaj w regionalnej TVP ogladalem program o szczecinskich przedsiebiorcach,
            ktore prowadzil red. Mosz. Obrycki gadal najbardziej do rzeczy. Prezydenci
            Koszalina i Szczecina nie mieli niestety zbyt wiele do powiedzenia.
            • whiteentrance Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:03
              absztyfikant napisał:

> Bialy to lebski facet, zeby tylko nam nie uciekl z kapitalem poczatkowym:)
              > Dzisiaj w regionalnej TVP ogladalem program o szczecinskich przedsiebiorcach,
              > ktore prowadzil red. Mosz. Obrycki gadal najbardziej do rzeczy. Prezydenci
              > Koszalina i Szczecina nie mieli niestety zbyt wiele do powiedzenia.
              >
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=59527677&a=59534441
            • absztyfikant Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:39
              ...belzebubem. Przeciez to prawda! To poganskie bostwo jest dowodem na dzialanie
              Azazela na ziemi. Zapytajcie pierwszego lepszego ksiedza.

Poza tym namawial niepokalanie poczetego i bialego jak lilija w swoich zamiarach
              Whiteentrance'a do grzechu - musialem zareagowac!
              • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:40
                Widze, ze poplecznik diabla wyroznil tego belzebuba niebieskim kolorem
                oznaczajacym eksperta. Zarty sie skonczyly - jutro pisze donos do Watykanuuuuuuu!
                • baba_w_oknie Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:44
                  Ciesz się że nie odjęto ci twego plugawego języka.
                  • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:47
                    A na ciebie pomagierko tego belzebuba stos sie juz szykuje.
                • whiteentrance Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:44
                  absztyfikant napisał:

> Widze, ze poplecznik diabla wyroznil tego belzebuba niebieskim kolorem
                  > oznaczajacym eksperta. Zarty sie skonczyly - jutro pisze donos do
                  Watykanuuuuuuu!
                  >
                  A poszło o to że będę trochę komercyjnie działał! Chcę dobre rzeczy robić!
                  Naprawdę!
                  Uczciwie!
                  No ale skoro doprowadziłem do wojny between absztyf, poganin z B16 w roli
                  arbitra.....
                  I jak tu kasę zarabiać bez polityki i religii!
                  • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:46
                    Wojny? Panie dzieju... Ja rozpoczynam krucjate!:)
                    • whiteentrance Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:49
                      absztyfikant napisał:

> Wojny? Panie dzieju... Ja rozpoczynam krucjate!:)
                      >
                      No właśnie ja też!
                      Tylko mi pax przyświeca! Kasa + peace! Takie pierdzielony yuppiesowy slogan.
                      Nie szkodzę ani poganom! ani starozakonnym! ani krześcijanom! PAX PAX PAX!
                      • albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:51
                        za pozno na PAX!
                        jak przeczytac mozna...
                        ;-)

• absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:52
                          Nie bedzie zadnego pax. Si vis pacem, para bellum.
                          • albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:54
                            za uzywanie mowy sredniowiecznej Ciebie tez czeka stos

niechybnie!
                            • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:56
                              Mozliwe. Najwyzszy mnie wynagrodzi w niebie. A jesli sie szybko pierd.. na
                              islam, to przywitaja mnie 72 hurysy! Ach te dziewice...

Swara przywitaja takie:
                              static.flickr.com/61/194324212_745c6017f8.jpg
                            • whiteentrance Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:57
                              To nawet kurna złotówki bez ofiar zarobić nie można?
                              Taki jest ten kapitalizm?
                              A jeszcze kurna nawet nie zacząłem!
                              Absztyf! Jak Ciebie spalą to mnie następnego!
                              • albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:00
                                masz malo czasu zeby spotkac te dziewice
                                :)

White my tu o dupach a Ty wciaz o kasie!
                                no wiesz co
                                ;-)

• absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:00
                                  Bardzo duzo Albercik, bardzo duzo. Ty o doczesnosci, a ja o zyciu wiecznym. Nie
                                  dogadalismy sie:)
                                  • albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:12
                                    myslalem ze Ci speszno do tych dziewic, a Ty sciemnailes draniu po prostu!

chcialem pomoc Ci poszukac kogos kto by Cie do nich wyprawil:))))
                                    • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:18
                                      Jakis judasz juz mnie sprzedal za te szewdzkie srebrniki. Teraz ostania
                                      wieczerza i koniec:)
                                • whiteentrance Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:03
                                  albert_c napisał:

(....)> White my tu o dupach a Ty wciaz o kasie!
                                  > no wiesz co
                                  > ;-)
                                  Bo mi się zawsze dupy z kasą kojarzą!
                                  Ale ja nie na dupach bym se kasę robił. Ot jakiś straganik! Może firmę
                                  komputerową? A może jakiś przemycik? Ale nie dupy!
                                  • albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:14
                                    przemycac to Ty mozesz wiedze
                                    • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:18
                                      Najlepiej tajemna:)))))
                                    • whiteentrance Albert! Forget!!!!! 22.03.07, 22:20
                                      No i dupa! I po co mi było się pokazywać? Ujawniać? Byłbym se jak każdy
                                      przyzwoity biznesmen zarobił na szmuglu! Gamblingu! Albo na innym wymuszeniu! A
                                      tu taki Albert będzie wszystko wiedział!
                                      Umówmy się albert! Mnie nigdy tu nie było!
                                      • absztyfikant Re: Albert! Forget!!!!! 22.03.07, 22:22
                                        Swiety Piotr jak znalazl, juz sie zapiera!
                                        • albert_c Re: Albert! Forget!!!!! 22.03.07, 22:25
                                          po co sie tak drzerz - przeciez Cie tu nie ma
                                          ;-)
                              • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:00
                                Ciebie uratujemy. Po mojej meczenskiej smierci zostaniesz moim prorokiem.
                                Jeszcze z tego geszeft zrobisz:)
                      • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 21:51
                        Na pohybel lotrom:)
              • albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:56
                a tak w ogole to nie ja cialem

no chyba ze przez pomylke, ale nie sadze
                ;-)
                • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 22:59
                  Deo gratias!!!
                  • albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 23:01
                    po kiego na starosc gadasz w obczyznie?
                    ;-)
                    • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 23:05
                      Opetani nawijaja w nieznanych sobie jezykach - tak pisza na stronie Watykanu.
                      Sprawdzam czy szwedzki belzebub nawiaze ze mna kontakt:)
                      • albert_c Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 23:07
                        moze szuka tych dziewic dla Ciebie?
                        ;-)
                        • absztyfikant Re: Zostalem ukarany na nazwanie Swara... 22.03.07, 23:09
                          Taaaaa. Te jego dziewice maja rozne imiona, ale wszystkie maja na nazwisko
                          jpg... Obejdzie sie.
            • Gość: Zbędnydlaregionu Kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 05:58
              Moja klasyfikacja, jeżeli chodzi o pierwsze miejsce z tej trójki głownych
              postaci programu, jest podobna jeżeli chodzi o I miejsce. Obrycki. Następnie
              Mikietyński i dłuuugo , dłuuugo nic i nasz słabiak hejja hejja Piotr Krzystek.
        • whiteentrance Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 20:59
          albert_c napisał:

> mam nadzieje ze w Szczecinie
          > ;-)
          Yeah!!
          ale bez zobowiązań wobec podatnika szczecińskiego!!!!!!!:)
          Bede dzialal tam gdzie lepiej! Może w "Międzyrzeczu"?
          • albert_c Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:04
            obys mial jak najwiecej korzysci z tego

kto jak kto ale Ty wiesz juz gdzie najlepiej
            ;-)
            • beatrix13 Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:14
              życzę wam chłopaki powodzenia w interesach,
              ja dojrzewam do tego samego ,ale nie w tym durnowatym kraju,
              tu nic nie warto
            • whiteentrance Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 21:15
              albert_c napisał:

> obys mial jak najwiecej korzysci z tego
              > :)
              > kto jak kto ale Ty wiesz juz gdzie najlepiej
              > ;-)
              Albert! Mój mail wciąż obowiązuje! Ja się naprawde na niczym innym nie znam!
              Więc zróbmy to! Proszę! Bardzo proszę!
              • ja_aska Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 22:23
                nic bez nas.
    • Gość: andreas to sie zbilansuje - bo ja zamykam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:20
      • albert_c Re: to sie zbilansuje - bo ja zamykam! 22.03.07, 22:26
        nie hamletyzuj Andre!
    • enancjo Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 22.03.07, 23:30
      .. oj naiwny TY naiwny .. ale administracja sie cieszy :))
      .. zycze przekroczenia .. progu .. matni ...

ot taka ad hoc gradacja rozwoju ktory Cie czeka ..
      .. maly biznes .. kontroluje sie z przypadku,
      .. sredni biznez .. kontroluje sie z urzedu,
      .. duzy biznes .. kontrole przjmuja pojedynczy politycy,szefowie ugrupowan, itp
      .. bardzo duzy biznes .. kontroluja partie,
      .. mega biznes .. kontroluja auditorzy ...(bo nizsze formacje nic a nic juz nie
      kumaja w co sie gra)
      .. global biznes .. kontroluje .. stawiam pifko .. kto zgadnie!!! ..
      Enancjo
      PS : punkt matni .. przkracza sie po osiagnieciu poziomu duzego lub bardzo
      duzego biznesu ...
    • pismak_logowany Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) 23.03.07, 00:41
      :)))))))))))))

White, bardzo Ci dziękuję za chwilę terapeutycznego śmiechu. Przyda się.
      Naturalnie, z całą sympatią dla Ciebie i z pełnym poparciem dla Twojej decyzji.
      Ale swoje odeśmiałem :))). Pozdrawiam serdecznie.

I pozdrowienia dla naszego cichego wspólnika - Urzędu Skarbowego.
      pismak_logowany@gazeta.pl
      • Gość: Zbędny Re: zakładam firmę będę zarabiał!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 05:29
        >i pozdrowienia dla naszego cichego wspólnika - Urzędu Skarbowego.
        >pismak_logowany@gazeta.pl
        Urząd Skarbowy to jawny wspólnik. Cichy wspólnik to urzednik-polityk ale to nie
        we wszystkich branżach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka