Dodaj do ulubionych

skąd tv bierze takie cudaki?

IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 19.05.03, 02:14
a chodzi mi o tzm "pogodynki" płci obojga.czepiam sie nie tylko lokalnej
tiwi,ale też i ogólnopolskiej.
Sommerowa w wiadomościach tak szeleści przez nowy garnitur zębów ,że słuchać
nie idzie ,jej zmienniczka recytuje jak na akademii szkolnej.
wczoraj w szczecińskiej potwór na pół ekranu......ani wizji ani foni.
podstarzała blądina ,też mogłaby pójść na emeryturę...
skąd one się lęgną? z nudów??
Obserwuj wątek
    • Gość: rado Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 08:02
      wszyscy dziennikarze w tvp sa z tego samego naoru przeprowadzanego wsrod
      krewnych i znajomych. i stad powstaje wrazenie, ze im ktos ma wieksza wade
      wymowy, -20 w oczach, 150 wzrostu i uwaza rozowa koszule za najbardziej
      elegancka to jest idealny kandydat.

zakoncze tradycyjnym zwrotem kronikarzy: a teraz zmieniamy temat.
      pozdrawiam rado
    • Gość: Buazen Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: 217.153.7.* 19.05.03, 10:30
      Ty masz się patrzyć na wyże i niże a nie na prezenterkę/prezentera.
      • jurek.orwell cudaki? 19.05.03, 10:33
        Gość portalu: Buazen napisał(a):

> Ty masz się patrzyć na wyże i niże a nie na prezenterkę/prezentera.
        Jeżeli tak to niech pokazują tylko planszę. Zaoszczędzą zbędnie wydawane na
        te "prezenterki" pieniądze.
        • Gość: Buazen Re: cudaki? IP: 217.153.7.* 19.05.03, 10:39
          Z perspektywy prezenterek/prezenterów te pieniądze nie są "zbędne". Już by
          lepiej TV zaproponowała pracę pogodynki jakiejś Miss np. Miedwia. A tak
          niewiadome są kryteria doboru, bo ani przygotowanie merytoryczne, ani
          prezencja, ani dykcja.
          • Gość: znajomy Re: cudaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 10:53

> Z perspektywy prezenterek/prezenterów te pieniądze nie są "zbędne"
            Zgoda :-)
            , ani
            > prezencja, ani dykcja.
            To podobnie jak u tychże prezenterek
          • leeshy Re: cudaki? 20.05.03, 14:34

> Z perspektywy prezenterek/prezenterów te pieniądze nie są "zbędne". Już by
            > lepiej TV zaproponowała pracę pogodynki jakiejś Miss np. Miedwia. A tak
            > niewiadome są kryteria doboru, bo ani przygotowanie merytoryczne, ani
            > prezencja, ani dykcja.

W Rosji podobno jest jakas stacja TV gdzie prezenterki rozbieraja sie w trakcie
            czytania wiadomosci albo np. przeprowadzaja wywiady nago. Moze zaimportowac ten
            pomysl z Moskwy? :) Tylko sprawdzaloby sie to rzeczywiscie w przypadku
            prezenterek z tytulem Miss Miedwia co najmniej ;)
    • skuter70 proponuje po spartansku... 19.05.03, 10:35
      brzydkich, malych, krotkowzrocznych, starych ....
      ryp z trasy zamkowej do odry
      • Gość: Buazen Re: proponuje po spartansku... IP: 217.153.7.* 19.05.03, 10:45
        A jeśli potrafią pływać? To lepiej z wieży Bismarck'a. Bo Spartanie
        rozstrzaskiwali kalekich i chromych na skałach. Może do tego wymyślić jakąś
        oprawę kulturalną (trochę poezji recytowanej/śpiewanej, pokazy sztucznych ognii
        itd). Może przerodziłoby się to w jakąś imprezę cykliczną. Szczecin potrzebuje
        takiego "magnesu"!
    • wheelman Re: skąd tv bierze takie cudaki? 19.05.03, 18:08
      One fajne są , te cudaki.
      Pamiętasz co powiedziały przed chwilą? Bo ja jeszcze długo po prognozie śmieję
      się z "kobiarskiego łokietka" maltańskiej , "eleganckich" ubranek piotrowskiej,
      czy "wspaniałej" dykcji tej trzeciej /sorry nazwisko zbyt skomplikowane/

Fajowy jest też "kucaczek" z regionalnej trójki. On tak śmiesznie kuca przed
      mapą.... hihihi
      • Gość: RAM Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: *.visp.energis.pl 19.05.03, 22:48
        hi, hi,hi i zapomnieliśta jeszcze o innym cudaku kasi ze smiechu warte, tata
        kreci program i coreczka zarabia od kilku lat, usmiech zawsze ten sam, mysle ze
        sztuczne kwiaty sie chowają, zaś jej doradca od kostiumów to chyba jej bardzo
        nie lubi, taaaaakkkiiii sabotaz robić, no ale cóz pieniazki z abonamentu do
        kieszonki rodziny lecą, a program moze kedys i byl smieszny a teraz mozna juz
        tylko smiac sie z programu i prowadzacych ale pewnie o to w tym chodzi;-)
        • Gość: Zołza Re: błąd IP: 217.153.5.* 20.05.03, 15:11
          Gość portalu: RAM napisał(a):

> hi, hi,hi i zapomnieliśta jeszcze o innym cudaku kasi ze smiechu warte, tata
          > kreci program i coreczka zarabia od kilku lat, usmiech zawsze ten sam, mysle
          ze
          >
          > sztuczne kwiaty sie chowają, zaś jej doradca od kostiumów to chyba jej bardzo
          > nie lubi, taaaaakkkiiii sabotaz robić, no ale cóz pieniazki z abonamentu do
          > kieszonki rodziny lecą, a program moze kedys i byl smieszny a teraz mozna juz
          > tylko smiac sie z programu i prowadzacych ale pewnie o to w tym chodzi;-)

To nie tata a małżonek.
          • leeshy Re: błąd 20.05.03, 15:13
            Gość portalu: Zołza napisał(a):

> To nie tata a małżonek.

Moze jedno i drugie? :>
            • Gość: Zołza Re: błąd IP: 217.153.5.* 20.05.03, 15:15
              leeshy napisał:

> Gość portalu: Zołza napisał(a):
              >
              > > To nie tata a małżonek.
              >
              > Moze jedno i drugie? :>

może i tak nie sprawdzałam ,ale że małżonek to pewne
              • Gość: Karuzelowy do zołzy IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 20.05.03, 17:07
                oj zołza! toż to córka i wiem co mówię , lub nawet piszę.
                nie szukajmy sensacji tam gdzie jej nie ma.
                pieniądze za prowadzenie prognozy pogody, przynajmniej w szczecińskiej tivi są
                żałosne...
                koneksje.... to też nie tak.
                wiem ,że jedna z pogodynek dostała się tam po eliminacjach i konkursie. na
                pewno nie miała pleców.

fakt żenującego poziomu pogodynek , prowadzących , programów , wypływa z
                ignorancji i nieznajomości tematu przez decydentów.

przecież w matlakowej zatrudniają sprawnych inaczej. jeszce tego nie
                widzicie????

proszę przykłady:
                dziemiańczuk- sepleniący, wyróżniający się poważną wadą wymowy
                niedouk z AR , robiący z naszego miasta miasto bandytów / kiedyś się doczeka/
                dobrzyński- sprzedawczyk , na usługach wieczorka i każdego kto
                dobrze zapłaci
                paczkowski- pisano o nim wiele , ale najlepsze były jego
                materiały kronikowe w stanie wojennym
                gołębiewski- pijaczynka z widocznymi na obliczu śladami
                wczorajszej libacji
                beata wieczorek-wyrafinowana materialistka,która od dawna
                zadawała sie tylko z "politycznymi" i dobrze ustawionymi
                .......ej nie chce mi się ....
    • enancjo Re: skąd tv bierze takie cudaki? 20.05.03, 08:34
      .. wiekszosc znalazla sie tam przypadkiem bo sa tam pieniazki,
      .. bo tam gdzie kasa jest latwa .. nie trzeba inteligencji ...
      .. no i .. fakt, ze nie jest najlepiej z prezencja, ale ile to
      trzeba odwagi i hehe ...dumy wewnetrznej, docencie to, zeby
      z takimi facjatami pletwalow pojawiac sie na ekranie i
      stanowic przyklad narodowi ..

Enancjo
    • Gość: Buazen Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: 217.153.7.* 20.05.03, 08:49
      Wczoraj na kanale TVN gdy leciała sobie prognoza pogody na ekranie pojawiały
      sie tylko plansze a głos pogodynki objaśniał o co chodzi. Nikt sie nie plątał,
      nikt nie kucał i nie zasłaniał całym sobą połowy kontynentu. I takie
      rozwiązanie sprawy rozumiem. Ale co do cudakó w TV. Także wczoraj na TV3
      leciało coś co chyba nazywa się Kurier Regionalny czy coś w tym rodzaju. I tam
      pojawiła się panna z takim "bałaganem" w oczach, że nie można się było nie
      śmiać. Kto skrzywdził tę panią wystawiając ją na wizję??? Ludzie, przecież
      trzeba mieć odrobinę przyzwoitości. Ja rozumiem, że równe szanse itd, ale są
      granice.
      • Gość: rado Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 10:03

> Wczoraj na kanale TVN gdy leciała sobie prognoza pogody na ekranie pojawiały
        > sie tylko plansze a głos pogodynki objaśniał o co chodzi. Nikt sie nie
        plątał,
        > nikt nie kucał i nie zasłaniał całym sobą połowy kontynentu.

najlepsza na 3 jest tzw wesola prognoza pogody. jakos chyba przed 9 sprawa
        polega na tym ze jak koles sie nakuca i pomacha lapkami to musi stac sie
        zabawny i wtedy przebiera sie np za pastucha z peru czy za owce ze szkosci i za
        nim leca filmy z jakiegos rejonu a on opowiada jakas wesola historyjke.
        normalnie monty payton. najlepszy jest jarek kret. juz jak sie przedstawi to
        boki zrywac. pozdrawiam rado
        • Gość: Buazen Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: 217.153.7.* 20.05.03, 10:13
          Kiedy jest ta "wesoła prognoza pogody"? Nie trafiłem jeszcze na to.
          • Gość: Karuzelowy w szczecin tivi-zawsze n/txt IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 20.05.03, 14:16
    • Gość: martunia Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: 212.14.60.* 20.05.03, 17:11
      Ja nie jestem piękna. Ale na swoje uspraiedliwienie mam to, że nie występuję w
      TV. Słowo.
      • Gość: Karuzelowy no to może radio??? n/txt IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 20.05.03, 17:35
      • Gość: tvman Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 00:13
        Gość portalu: martunia napisał(a):

> Ja nie jestem piękna. Ale na swoje uspraiedliwienie mam to, że nie występuję
        w
        > TV. Słowo.

************************************************************************
        karuzelowy
        długo trwało aż to znalazłem ale mam jak to u ciebie wątpliwa przyjemnośc - jak
        zwykle u ciebie dno i
        bąble.Czekamy aż wyjdziesz z wiezowca/podziemi ( SAM WYBIERZ)i obetrzesz czoło
        po wysiłku - wcale nie umysłowym, fizycznym zupełnie. Tak dalej tak dalej
        frustracie. Ktoś na forum cię odsyłał na wesołe miasteczko ale tam błaznów nie
        trzeba, zostaje ci dalej do wiezowca/podziemi wrócić i dorwać się do firmowego
        połaczenia i przy tm klepać, klepać, klepać jak zwykle, klawiaturę i coś
        niżej....
    • Gość: tvman Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 00:11
      karuzelowy
      długo trwało aż to znalazłem ale mam przyjemnośc - jak zwykle u ciebie dno i
      bąble.Czekamy aż wyjdziesz z wiezowca/podziemi ( SAM WYBIERZ)i obetrzesz czoło
      po wysiłku - wcale nie umysłowym, fizycznym zupełnie. Tak dalej tak dalej
      frustracie. Ktoś na forum cię odsyłał na wesołe miasteczko ale tam błaznów nie
      trzeba, zostaje ci dalej do wiezowca/podziemi wrócić i dorwać się do firmowego
      połaczenia i przy tm klepać, klepać, klepać jak zwykle, klawiaturę i coś
      niżej....
      • Gość: YXZ Re: skąd tv bierze takie cudaki? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 25.06.03, 10:09
        Posłuchaj Panie Piękny, może nie wszystko w tym wątku jest do końca prawdą, ale
        w 99% tak. Jak jesteś taki dociekliwy to znajdź wątek o Paczkowskim i
        przyjaciołach środowiska naturalnego, a może odkryjesz głębię tego tematu-
        dziennikarze regionalnej TV Szczecin, ich pochodzenie, ewolucja
        i "twórczość".Inwektywy pod adresem Karuzelowego niewskazane, znowu komuś brak
        argumentów więc chamstwem nadrabia.
      • Gość: Karuzelowy kilka pytań: IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 25.06.03, 10:21
        dlaczego,jeśli padają słowa krytyki poparte argumentami,odzewem są wyzwiska i
        inwektywy?posądzenia o frustrację?
        dlaczego nie możemy podyskutować o kondycji szczecińskiej żurnalistyki /vide
        forum wrocław/?
        przecież z aktywnych uczestników szczecińskiego forum,znakomita większość to
        żywo tematem zainteresowani pracownicy mediów i urzędów :0)

ps nie mogę wrócić do budynku telewizji ,bo los mnie oszczędził i ani razu tam
        nie byłem /nawet podczas otwartych dni/
        znam to środowisko poprzez swoją rodzinę i wierz mi "tvman",znam też dobrze
        skrywane przed widzami tajemnice:0)

jeśli ty tam pracujesz i masz kłopot ze sobą , to może chcesz o tym porozmawiać?

karuzelowi wszystkich krajów-kręćcie się!
      • Gość: OT znowu komuś brak argumetów i chamstwem nadrabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 12:02
        Gość portalu: tvman napisał(a):

> karuzelowy
        > długo trwało aż to znalazłem ale mam przyjemnośc - jak zwykle u ciebie dno i
        > bąble.Czekamy aż wyjdziesz z wiezowca/podziemi ( SAM WYBIERZ)i obetrzesz
        czoło
        > po wysiłku - wcale nie umysłowym, fizycznym zupełnie. Tak dalej tak dalej
        > frustracie. Ktoś na forum cię odsyłał na wesołe miasteczko ale tam błaznów
        nie
        > trzeba, zostaje ci dalej do wiezowca/podziemi wrócić i dorwać się do
        firmowego
        > połaczenia i przy tm klepać, klepać, klepać jak zwykle, klawiaturę i coś
        > niżej....

znowu komuś brak
        argumentów więc chamstwem nadrabia.

• Gość: YXZ Re: znowu komuś brak argumetów i chamstwem nadrab IP: *.biot.ar.szczecin.pl 25.06.03, 14:27
          Kolego OT jak kogoś cytujesz to zaznacz to w tekście (patrz moja przedostatnia
          opinia)...PZDR
          • Gość: martunia Jaka TV takie i cudaki IP: 212.14.60.* 25.06.03, 15:08
            To najbardzie rozrzutna instytucja jaką znałam. Państwowa TV. A cudaki są
            rzeczywiście nie prawdopodobne
            • Gość: YXZ Re: Jaka TV takie i cudaki IP: *.biot.ar.szczecin.pl 25.06.03, 18:13
              Ponadto kitłaszą sie we własnym sosie, rodzina, rodziną pogania rodzinę...PZDR
              • Gość: M.T.Luck Re: Jaka TV takie i cudaki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 14:28
                ja widzę że Karuzelowy jak nie wie jak odswieżyć zainteresowanie wokół siebie
                to i na siebie plugastw napisze a i zaraz potem da wyraz oburzeniu plugastwem (
                za każdym razem pod innym nickiem)
                • longplay Re: Jaka TV takie i cudaki 26.06.03, 14:43
                  Gość portalu: M.T.Luck napisał(a):

> za każdym razem pod innym nickiem)
                  No, to już klasyczny , końcowy argument. A kto Ci broni założyć sobie jeszcze
                  parę nicków. Masz czas i zaparcie , zakładaj. Zresztą w wielonickowość
                  Karuzelowego wątpię. Najbardzie wątpię w podejrzanych nowych. dzień dobry i
                  pojawił się M.T. Luck jak królik z kapelusza.
                  • Gość: Karuzelowy a ja tam to już tylko... IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 27.06.03, 10:09
                    ...mogę się śmiać.
                    no bo jakież to splendory na karuzelowego spłyną dzięki zainteresowaniu jego
                    osobą na tym forum???
                    toż to ręce odpadają!

na wrocławskim forumie trwa od miesięcy ciekawa dyskusja o regionalnej tiwi i
                    jej pracownikach.ciekawa pouczająca , czasem śmieszna,ale DYSKUSJA~~!
                    a w naszym wesołym miasteczku zaraz trzeba się naobrażać , nawyzywać pobić...

no cóż takie miasto i mieszkańcy jego...

a co do nowego nicku to kiedyś by wyrazić myśli swoje napisała coś na forum
                    moja żona,ale to było dawno i w zupełnie innej sprawie.

tyle tłumaczenia dla myślących inaczej.

a może byś "nówko nierdzewko" głos zabrał w dyskusji? stanowisko nowe w sprawie
                    wyraziŁ?

karuzelowi wszystkich krajów-zmieniajcie nicki jak skarpetki!
    • Gość: Operator Teleskopu Ach , te cudaki? To dopiero VIP-y ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 07:07
      Ostatnio jeden cudak strasznie się upił na oficjałce. Obudził się w nocy i
      zaczął dzwonić po taxi, aż w końcu wsiadł zapity w swoje auto i mrucząc pod
      nosem, że w tym województwie nikt go nie ruszy, ruszył autem (z małżonką w
      środku!) do domciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka