wizytka1 19.04.07, 08:05 Pani Olu, z całym szacunkiem. Stadnina - koni. Ogierów - STADO. A swoją drogą niedrogo chcą. Ide zagrać w totka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doradca Re: stadnina ogierów ? ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:34 Ile chcą ? Gdzie to jest do wyczytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: stadnina ogierów ? ! 19.04.07, 08:41 W dzisiejszym wydaniu. Stado Ogierów w Łobzie na sprzedaż. Nie było chętnych, a plotki chodziły :) Nie mogłam umieścić komentarza pod notatką (?). Razem za wszystko, ziemia, hotel, stajnie ... ponad 4 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: stadnina ogierów ? ! 19.04.07, 09:14 Wizytko, ależ Ty monotematyczna :) ;) ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: stadnina ogierów ? ! 19.04.07, 09:25 też idę w lotto zagrać w intencji ogierów, byłam kiedyż ,kiedy trochę jeżdziłam , na aukcji w Łobzie ,ale to stare czasy ,a stadnina była wtedy w rozkwicie Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: stadnina ogierów ? ! 19.04.07, 09:42 Bea, kurna, stado !!! Tam kiedyś aukcje były ? Korfi, w tym temacie stoję niezmiennie. Właśnie wczoraj posadziłam dupę w siodło. Stare kości... Ten zapach stajni ... Boże !!! To jak najlepsza psychoterapia. Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: stadnina ogierów ? ! 19.04.07, 11:00 To życzę wiatru w grzywach zapomnienia w pędzie. Mam nadzieję, że siodło wygodne :). ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: stadnina ogierów ? ! 19.04.07, 11:48 były wizytko ,ja tam na początku l.90 tych jeździłam z AKJ, pooglądać ,nie licytować oczywiście , aukcje międzynarodowe były Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: stadnina ogierów ? ! 19.04.07, 11:51 wizytko , w Łobzie jest stadnina koni ,a stado ogierów do sprzedaży moze również być:) files.eduks.pl/pliki/63/pud_pliki/plik_1168504535.doc Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: stadnina ogierów ? ! 19.04.07, 12:09 Bea, a to nie było przypadkiem połączone z próbami dzielności ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: stadnina ogierów ? ! 19.04.07, 12:13 nie, no ,chyba ,że podróż stopem tak można nazwać;-) Odpowiedz Link Zgłoś