Gość: ggg IP: *.globema.pl 26.05.03, 10:37 I???? O co wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TT Re: Wskoczyła do Odry IP: *.zagiel.pl 26.05.03, 10:44 A na wytrzeźwiałkę to po co ?? Jest pełnoletnia, niespecjalnie pod wpływem (0,8 promilla - jak się ochłodziła to była pewnie zupełnie trzeźwa!!), do domu by sama trafiła. Może się i troche wygłupiła, ale to nie powód nakładania jakichkolwiek sankcji (bo chyba tak trzeba traktować nocleg w kiepskich warunkach za wygórowaną cenę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: Wskoczyła do Odry IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 15:29 a pozwolenie na kapiel w rzece miala??? a wazna karte plywacka ze zdjeciem i aktualnym znaczkiem oplaty skarbowej?? swiadectwo zdrowia???? okazala sie tymi dokumentami policjantom w motorowce??? a tak z innej beczki , to gdzie tam jest znak "zakaz kapieli" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
duo1 Re: Wskoczyła do Odry 26.05.03, 15:31 Gość portalu: old.sailor napisał(a): > a pozwolenie na kapiel w rzece miala??? > a wazna karte plywacka ze zdjeciem i aktualnym znaczkiem oplaty skarbowej?? > swiadectwo zdrowia???? > okazala sie tymi dokumentami policjantom w motorowce??? > > > a tak z innej beczki , to gdzie tam jest znak "zakaz kapieli" ??? > moze uznali ze sam zapach wody skutecznie zniecheci plywakow?????? ps. a tak poza tym, to 0.8 promila to 2 czy 3 piwka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkow Re: policyjna samowola IP: 217.153.73.* 26.05.03, 17:18 tu sie nie ma z czego smiac zobaczcie: dostrzegl ja patrol na motorowce i kazal wyjsc z wody (dziewczyna wyszla) musieli jednak wezwac patrol pieszy , ktory po krotkim poscigu ja dopadl ci z kolei wezwali radiowoz ,zeby ja odwiozl do izby ( ZA CO??? ) czyli co najmniej 6 policjantow zaangazowalo sie w sprawe dziwczyny KTORA NIE POPELNILA ZADNEGO PRZESTEPSTWA do tego doszlo upodlenie na izbie , cala noc nerwow dla rodzicow ( gdzie jest ich corka) BO PANOWIE POLICJANCI MIELI TAKI KAPRYS dla tego proponuje, przy kazdej nadarzajacej sie okazji skakac do Odry tak dla jaj i na zlosc tym palantom BARBARO K. - wlasnie ustanowilas nowa swiecka tradycje skokow do Odry !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Wskoczyła do Odry IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 27.05.03, 04:36 A czy tam jest zakaz kapieli? Policjantow powinni pod sad zapodac, za to ze ograniczyli dziewczynie swobody obywatelskie. Odpowiedz Link Zgłoś