skuter70 27.05.03, 10:24 w szczecinie w ciagu jednego dnia mamy 16 seansow matrixa a ja glupi myslalem, ze kino wielosalowe jest po to, zeby moc sobie wybrac jeden z wielu tytulow niech moc da mi sile zeby przetrwac matrixa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: marix za matrixem i matrixem pogania 27.05.03, 11:49 kino wielosalowe jest po to, żeby jak najszybciej zarobić na jak największej ilości widzów niech moc będzie z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK BRUCE...... IP: 64.9.159.* 27.05.03, 13:28 Kino wielosalowe jest bardzo skomplikowana struktura dla mnie, zawsze sie gubie i czuje zastraszony......... Matrixem tak specjalnie to sie nie ekscytuje ( nie bylem i nie wiem kiedy bede ) ale za to czekam na "Bruce Almighty" Dzima Carreya!!! To bedzie zabawa a nie tam jakie ponure komputery i ich programy !!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: BRUCE...... 27.05.03, 14:40 Gość portalu: JACEK napisał(a): > a nie tam jakie ponure > komputery i ich programy !!!! > ;-) mnie powalają te ich nadęte miny niezależnie czy ejdżent smis czy kijanu: czarne glasy i mina buraka jakby żywcem z ulicy śląskiej ;) dla mnie to film dla wyrośniętych fanów harego portera Odpowiedz Link Zgłoś