Dodaj do ulubionych

Żałosny administrator:)

11.05.07, 23:48
W dyskusji o decyzji Trybunału Konstytucyjnego administrator tego forum używa
takich sformułowań:

"do kogo piejesz?"

"odpie..sie od Geremka, prosze Cie."

"1. Baranku nie zmieniaj tematu."

Kasuje on przy tym posty innych użytkowników forum mających odmienne od niego
zdanie. To nie jest dyskusja tylko żenujący monolog - typowa dla Gazety
Wyborczej wyłączność na "prawdę". ŻENADA.
Obserwuj wątek
    • albert_c Re: Żałosny administrator:) 11.05.07, 23:52
      Baranku, widac zabraklo ci argumentow i cisnienie skacze po dzisiejszym dniu,
      wiec zaczynasz wycieczki personalne.

Powtorze - ta Twoja wycieczka to jest efekt braku argumentow z Twojej strony.

a ucialem Cie bo zaczales spamowac jak jakis drobny troll - wiec nie placz juz w
      rekaw i wez sie w garsc chlopie i przestan spamowac
      :)))))

Zenujacy to jednak jest Twoj poziom dzis Darku.

Nie wiaz mnie z Gazeta - nie mam z nia nic wspolnego.
      • Gość: albert_cUBek Re: Żałosny administrator:) IP: *.chello.pl 11.05.07, 23:59
        Darek ma rację - przesadzasz z tą swoją miłością do Gieremka i niezdrowym podnieceniem ws wyroku TK
      • Gość: danek Re: Żałosny administrator:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 00:06
        albert c , nie spazmuj, smieszny jestes
    • gradus2004 Re: Żałosny administrator:) 12.05.07, 00:02
      dariusz.matecki napisał:

> W dyskusji o decyzji Trybunału Konstytucyjnego administrator tego forum używa
      > takich sformułowań:

hehe, juz nie pierwszy raz pokazal prawdziwa klase :)
    • Gość: ito Re: Żałosny administrator:) mozesz mu pluć w oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 00:10
      cham bedzie chamem
      • albert_c Re: Żałosny administrator:) mozesz mu pluć w oczy 12.05.07, 00:50
        a i dodam jeszcze ze takie watki to dla mnie woda na mlyn.

Uwielbiam je, serio
        :)))))

prozny bywam, coz...
        • Gość: amigo Re: Żałosny administrator:) mozesz mu pluć w oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 01:00
          to tylko oznacza ze pusty jestes, pa
          prosze.sie,stosować.dozasad
          • albert_c Re: Żałosny administrator:) mozesz mu pluć w oczy 12.05.07, 01:20
            nie masz racji.

bywam pelny...niezrozumienia dla takich jak Ty i pychy dla takich watkow jak ten.

kocham ta gre...jak glosi pewien slogan reklamowy
            :)))
            • Gość: zona.pijaka Bili się? IP: *.icm.edu.pl 12.05.07, 05:31
              Patrzaj, bili się a mnie przy tym nie było!!! Ledwom co wytrzeźwiała z tego
              smutku - wracam chlać. Nim się ponownie urżnę, powiem krótko. Kochałam PIS do
              momentu jak temu dziadowi Ziobro zaczęła spływać krew niewinnych ludzi
              czekających na przeszczep i doktora G, mistrza nad mistrze w przeszczepianiu
              serc ludzkich. Chciałam zwykłego otwarcia wszystkich teczek, ot tak po prostu -
              by każdy miał swobodny dostęp do archiwów - a nie tylko wybrani. Bo konstytucja
              powinna stać na straży ABSOLUTNIE równego traktowania wszystkich obywateli.
              Kaczory, probując zawłaszczyć dostępem do konstytucji jawnie, niestety łamią
              ją.
              • Gość: zona.pijaka Re: Bili się? IP: *.icm.edu.pl 12.05.07, 05:34
                > Kaczory, probując zawłaszczyć dostępem do konstytucji jawnie

"dostępem do teczek"
    • Gość: darek Re: Żałosny administrator:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 07:52
      wg ciebie lekarze moga brać do łapy bo inaczej mogiła, rżnąć córkę podczas
      operacji i świadomie zabijać ludzi, żałosne
    • switonemsi Re: Żałosny administrator:) 12.05.07, 09:07
      :D : D:D
    • anamar prościuteńko 12.05.07, 11:13
      matecki tnij na drzewo,byle szybko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka