22.05.07, 09:19
to nie koniec swiata,mieszka tam ponad 200 tys ludzi,i zapewniam wszystkich,ze
znajduje sie tam prad ,woda gaz,oraz inne media.Ludzie posiadaja komputery
,telewizory i maja kontakt z całym swiatem.
Obserwuj wątek
    • violka30 Re: Gliwice,, 22.05.07, 09:49
      i całe szczęście, bo już by nasze wątłe i nieliczne TWA sie rozpadło a tak jest
      szansa na przetrwanie :)

jadę do tej pracy w końcu czy nie jadę? już, już jadę...
      to jadę
      • niewidzialna_l Re: Gliwice,, 23.05.07, 07:23
        macham do Was z burzliwych Gliwic,jest pieknie,,kot siedzi na okienku i razem patrzymy przez okno.Jestem przeszczesliwa,,,
        • buka007 Re: Gliwice,, 23.05.07, 08:25
          no to fajnie, wrzuc jakies zdjecia zebysmy mogly poczuc te gliwickie klimaty :)
          • niewidzialna_l Re: Gliwice,, 23.05.07, 08:45
            o.k zrobie wam widok z mojego okna,,,jak dupe rusze z fotela i zrobie wam fotke frudzi ,która lezy mi na oparciu i mruczy
            • niewidzialna_l Re: Gliwice,, 25.05.07, 15:37
              a ,w gliwicach zanosi sie na burze,,,
              • niewidzialna_l Re: Gliwice,, 26.05.07, 19:56
                jak tu pieknie,ptaszki swiergola , cicho, spokojnie,kot na oknie.Jak ja kocham tu byc.
            • debest3 Re: Gliwice,, 27.05.07, 12:07
              niewidzialna_l napisała:

> o.k zrobie wam widok z mojego okna,,,jak dupe rusze z fotela i zrobie wam fotke
              > frudzi ,która lezy mi na oparciu i mruczy

tylko żebym ja sie na tej fotce nie załapał bo akurat byłem wtedy w Katowicach
              i Gliwicach
    • sibeliuss Re: Gliwice,, 27.05.07, 01:30
      Bywałem w Laband :)
      • niewidzialna_l Re: Gliwice,, 27.05.07, 09:22
        laband ,to jakas knajpa ,której nie znam?
        • buka007 Re: Gliwice,, 27.05.07, 09:24
          schlesien.nwgw.de/galerien/Glywice_na_starych_postkartach/?gal1=Laband&gal2=0,thumb,
          • niewidzialna_l Re: Gliwice,, 27.05.07, 09:42
            Dwa centra w centrum Gliwic
            W Gliwicach powstają dwa nowoczesne centra handlowo-rozrywkowe: Forum Gliwice i Focus Park. Będą one zlokalizowane na przeciwko siebie, w okolicy reprezentacyjnej ulicy Zwycięstwa.Forum Gliwice, o powierzchni 46 tys. m2, powstaje na terenie Gliwickich zakładów Materiałów Ogniorwałych. Znajdzie się tak Cinema City, 150 sklepów, supermarket, hotel i podziemny parking.

Focus Park będzie zlokalizowany na miejscu Huty Gliwice. Obiekt ma być trzy razy większy od Forum Gliwice i będzie mieścił 220 butików, restauracje, centrum fitness a także multikino. Inwestycja ma kosztować około 400 mln złotych.

Przedstawicielka Focus Park, Dagmara Bałusz, mówi: Nie traktujemy Forum Gliwice jako rywala. W tym rejonie nie funkcjonuje praktycznie żadna większa galeria rekreacyjno-handlowa.
            Lokalni przedsiębiorcy narzekają, że powstanie centrów handlowo-usługowych doprowadzi ich do bankructwa. Władze miasta cieszą się, że inwestorzy zagospodarują zrujnowane tereny . Wczoraj tem tedy wracałam,ogromne to forum,wyglada na jeszcze raz wieksze od Galaxy w Szczecinie,a Huta jeszcze nie ruszona.Szkoda jej bo stara z czerwonej cegły.
        • sibeliuss Re: Gliwice,, 27.05.07, 12:10
          niewidzialna_l napisała:

> laband ,to jakas knajpa ,której nie znam?

Glewitz - Laband.
          • niewidzialna_l Re: Gliwice,, 27.05.07, 12:57
            no ,prosze mieszkam w labandzie,jakie to dziwne człowiek mieszka w tym labandzie lata i nie wie,gdzie mieszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka