swantevit 04.06.07, 18:59 Zawsze mówiłem że motocyklści to poyeby. miasta.gazeta.pl/szczecin/5,34939,4200475.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fugazi Re: Zlot Junaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:24 > Zawsze mówiłem że motocyklści to poyeby. Nie raczyłeś zauważyć niewątpliwego postępu. Do niedawna święcono jaja i konie... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zlot Junaków 04.06.07, 19:27 To chyba tylko dzieki funduszom UE, w przeciwnym przypadku widzialbym tutaj tylko regres.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Zlot Junaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:30 > To chyba tylko dzieki funduszom UE, w przeciwnym przypadku widzialbym tutaj > tylko regres.. No popatrz, a ja myślełem że postepowe kraje nawet baby święcą... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Zlot Junaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:33 Baby na księży święcą wokoło. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zlot Junaków 04.06.07, 19:35 no u nas tak, ale wy wciaz w sredniowieczu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Zlot Junaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:37 > no u nas tak, ale wy wciaz w sredniowieczu.. Też mi postęp. Przed wyświęconą baba klękać... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zlot Junaków 04.06.07, 19:38 ja tam klekam i dziekuje Bogu ze obmyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Zlot Junaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:42 > ja tam klekam i dziekuje Bogu ze obmyta... i grzechy klepiesz bez zatajania? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zlot Junaków 04.06.07, 19:48 Gość portalu: Fugazi napisał(a): i grzechy klepiesz bez zatajania? '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Grzechy?! Ja wszystko robie dobrze.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Zlot Junaków IP: *.chello.pl 04.06.07, 19:29 niech jeżdżą, skąś trzeba brać organy do przeszczepów. Szkoda tylko ,ze będą święcone. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zlot Junaków 04.06.07, 19:30 Gość portalu: H56 napisał(a): niech jeżdżą, skąś trzeba brać organy do przeszczepów. Szkoda tylko ,ze będą > święcone. ''''''''''''''''' Ciekaw jestem Heniek, czy takowe bys przyjal.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Zlot Junaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:32 > niech jeżdżą, skąś trzeba brać organy do przeszczepów. Szkoda tylko ,ze będą > święcone. Szansa na niebo jakby większa, więc nie marudź. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Zlot Junaków 04.06.07, 19:35 - Trójca pojebów się zebrała;) - Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zlot Junaków 04.06.07, 19:36 A dziekuje waszmosci za dobre slowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Zlot Junaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:40 za d'Artaniana Maryjan chcesz robic? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Zlot Junaków 04.06.07, 19:42 - albo Mary, albo Jan. Cholera jasna:) - Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Zlot Junaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:44 > - albo Mary, albo Jan. Cholera jasna:) Nie wiem czyś aby nie zwyzywał jakiego świętego. Trza by udać się po odpust... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Zlot Junaków 04.06.07, 19:53 - najpierw trza dać upust, by udać się na odpust. Ja biedny żuczek, ja taki skromny, nieśmiały... - Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Zlot Junaków IP: *.globalconnect.pl 04.06.07, 20:14 I kolejny przygupi komentarzyk:) No to wypijemy jeszcze za zdrówko kolejnego sfrustrowanego i zielonego z zazdrości H56:) Widzisz komputer i internet to jeszcze nie cały świat. Można pojeździć nawet na hulajnodze:) Na zwenątrz wiosna - czas się przewietrzyć. Na zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Zlot Junaków IP: *.globalconnect.pl 04.06.07, 20:11 Biedny, sfrustrowany, mały człowieczku:) Tylko na tyle Cię stać:) Współczuję Ci. My przynajmniej sobie pojeździmy, świata kawałek zwiedzimy, a Ty tylko przed tym kompem, śliniąc się, będziesz pisał swoje przygłupawe komentarze. Pisz sobie, pisz, na zdrowie. Na najbliższym zlocie wypiemy zdrówko, biednego, sfrustrowanego człowieczka:) i potem o nim ... zapomnimy:) Bo nic więcej nie da się dla takiego przypadku zrobić:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Zlot Junaków IP: *.chello.pl 04.06.07, 20:20 ciekawe ile Junaków ma przy sobie zgodę na pobranie ich organów, w razie śmierci ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zlot Junaków 04.06.07, 20:20 Gość portalu: brutus napisał(a): Biedny, sfrustrowany, mały człowieczku:) > Tylko na tyle Cię stać:) Współczuję Ci. My przynajmniej sobie pojeździmy, świata kawałek zwiedzimy, a Ty tylko przed tym kompem, śliniąc się, będziesz pisał swoje przygłupawe komentarze. Pisz sobie, pisz, na zdrowie. Na najbliższym zlocie wypiemy zdrówko, biednego, > sfrustrowanego człowieczka:) i potem o nim ... zapomnimy:) > Bo nic więcej nie da się dla takiego przypadku zrobić:) > pozdrawiam '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Phi, ja tam wole jezdzic samochodem bez tlumika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Zlot Junaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 20:30 > Phi, ja tam wole jezdzic samochodem bez tlumika.. Twój samochód poświęcony, będzie rwał niedościgniony! Będzie pruł jak diabeł stary! Chu.ja… nie wykryją go radary! Bo kadzidłem okopcenie, znacznie zwiększa przyspieszenie. A egzorcyzmowanie, daje kur.wa wyprzedzanie! Daj im rower też poświęcić: będą się pedały kręcić! Dobrze mieć też, panie dzieju, ciut święconej wody w spray'u: Jak posądzą cię o bzika… prosto w ślepia im popsikaj! Nawet kaftan bezpieczeństwa nie odbierze wtedy męstwa! Niestety autora nie znalazłem więc pozwoliłem sobie dokonac kilku ulepszeń. www.geocities.com/legaba2003/wiersz6.htm#12 Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zlot Junaków 04.06.07, 20:39 to mam poswiecic swoj samochod?! Toz to wbrew moim przekonaniom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Zlot Junaków_ Grzepnica ? IP: *.globalconnect.pl 04.06.07, 21:07 ... ja tam byłem ale nie piłem tylko obserwowałem. Ogniska były, nalepki były - grochówka była i ..... pozdrawiam / w świetle fleszy i aparatów trudno wiecej zobaczyć . ... chyba , że ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktiker Re: Zlot Junaków IP: *.devs.futuro.pl 04.06.07, 21:51 każdy na motorze ma trochę powalone w garze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Zlot Junaków IP: *.globalconnect.pl 06.06.07, 20:21 kierując się Twoją logiką - każdy o nicku praktiker to ślęczący przed klawiaturą i niedowartościowany nieudacznik, który tylko w ten sposób może wyładować swoje frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Zlot Junaków 04.06.07, 21:52 A to bylo to? A sie dziwilem czemu ich policja nie zgarnie. Motocyklisci do obozow ich pozamykac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Zlot Junaków IP: *.globalconnect.pl 06.06.07, 20:23 a każdego o nicku switonemsi do pierdla:) Znów przkład porytego sposobu rozumowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Zlot Junaków IP: *.chello.pl 07.06.07, 09:08 nbiech ich jeździ jak najwięcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Zlot Junaków IP: *.globalconnect.pl 07.06.07, 21:30 A i tu się mylisz. Wcale nie, jeśli jeździ moto, albo samochodem, albo hulajnogą jak debil - prosze bardzo, ale na odgrodzonym miejscu, gdzie zabije najwyżej siebie, nie daj Boże kogoś niwinnego. Wkurza mnie myslenie kret..ów, którzy formułują twierdzienia w rodzaju "dawcy organów". Zabić się możesz na rowerze. Zobacz jak jeżdżą niektórzy samochodziarze, a mimo to nie formułuję twierdzenia, że kierowcy samochodów to siewcy zniszczenia. A jesli jakiś durny ćwok chce mysleć, że na moto jeżdżą sami dawcy - niech dalej sobie żyje ze swoim małym biednym rozumkiem, ograniczonym czterema kątami pokoju i zaślinioną klawiaturką kompa. Mam moto od maleńkiego. Najpierw motorynka, potem WSKi Kobuzy, Dudki i inne, CZtki, MZtki, potem poważniejsze. Obecnie śmigam 100 konną Dryndą, która ma deliktanie powyżej 3 sekund do setki. Ale mogę Ci powiedzieć z ręką na sercu, że w mieście nie śmigałem jeszcze powyżej stówy - wiem czym to grozi - leżałem juz nie raz. Aha, no i potrafimy dac coś więcej niż nerkę :) - dowód: www.bractwo-suzuki.com.pl/fotorelacje.php?theme=fotorelacje/2007/0526-festyn_szczecin-legion a na głównej możesz poczytać o innych wizytach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś