Dodaj do ulubionych

Kim jest EDEK?

IP: *.chello.pl 23.06.07, 10:18
Kim jest Edward, ps. EDEK?
Prześmiewca?
Prowokator?
Wyszydzający zohydzacz?
Agent?
Proszę o sugestie!
Obserwuj wątek
    • Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:44
      Edek to ja, chcesz moze pobrac po ryju ?
      • Gość: EDEK To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:59
        nie chce walic nikogo po ryju bo moze oddac, a ja nie umiem sie bic i nie chce
        oberwac.
        • Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 11:03
          To wreszcie kim jest Edek?
          Wali w ryj, czy nie?
          Bo ja walę!
          • Gość: zona.pijaka Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 11:06
            Załóżcie klub gogo lub wzajemnego masowania się.
            • Gość: EDEK Transwestytom za porady dziekuje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:08
            • Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 12:43
              Gość portalu: zona.pijaka napisał(a):

> Załóżcie klub gogo lub wzajemnego masowania się.

Chcesz, to ja mogę Ciebie pomasować. Znikną Ci cellulit, rozstępy i roponośne
              wykwity na plecach.
              Hehehehe. :-)
          • Gość: Mietek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:17
            Jest takim samym pustostanem jak Ty!
            • Gość: EDEK Mieeeetek Mieeeeetek Mieeeetek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:18
              • Gość: EDEK Gupek, kiedys chcialem byc agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:21
                No ale jak sie chcialem zwerbowac, to Pan werbujacy powiedzial, ze jestem zbyt
                spontaniczny, a poza tym nie wypada opowiadac wszystkim o swoich agenturalnych
                planach. A ja zaraz po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej opowiedzialem o tym
                wszystkim znajomym. Czlowiek byl mlody i gupi. Teraz bym powiedzial tylko
                szefowej w pracy.
                • Gość: EDEK No moze jeszcze Pani w kiosku bo mnie kreci i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:22
                  specjalnie kupuje Nasz Dziennik bo ma pod lada i musi sie schylac i wtedy moge
                  sobie popatrzec. Ale jakby sie dowiedziala ze jestem agentem, to mysle, ze w
                  koncu wybralaby sie ze mna na pizze. Poki co odmawia. Mezem i dziecmi sie
                  zaslania szelma!
            • Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 12:41
              Gość portalu: Mietek napisał(a):

> Jest takim samym pustostanem jak Ty!

Mietek. Może masz ochotę załapać się na przerwę na papierosa?
              Pomiędzy zębami?
              • Gość: Maxim Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:32
                Oj jakiś Ty groźny! Nie wiem jak Mietek ale ja chetnie bym Ci wyprostował
                facjatę forumowy gnomie!
                Idź postraszyć swoje chomiki, usztywnij daszek albo wypoleruj swój łańcuch z
                tombaku, buraku.
                • Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:38
                  Gość portalu: Maxim napisał(a):

> Oj jakiś Ty groźny! Nie wiem jak Mietek ale ja chetnie bym Ci wyprostował
                  > facjatę forumowy gnomie!
                  > Idź postraszyć swoje chomiki, usztywnij daszek albo wypoleruj swój łańcuch z
                  > tombaku, buraku.

Boże, jaki nieskomplikowany (to eufemizm) chłopczyk.
                  Prawdziwi mężczyźni nie hodują chomików., ale co ty k....... wiesz o mężczyznach.
                  • Gość: edek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:52
                    maxowi cos sie po..,
                    • Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:55
                      pie#@8%#&* go w d#%^
                      • Gość: edek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 17:10
                        a moge ko%$^&#ć do w d*&^%ę? ?
                        • Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 18:24
                          Weź i go kop%&# w d#\>@ko
                          • Gość: edek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:08
                            do antysemitów nic nie mam ani do nikogo
                            ale ty to co innego, podszywasz sie
      • Gość: gość ze wsi Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:54
        U mnie jeden gość, który buduje mi dom ma na imię EDEK. Miły chłop i pracowty i
        nie pije w robocie
        • Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:00
          A może jeszcze Ci regularnie i nieodpłatnie czyści komin?
          Stąd to uwielbienie.
    • Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 14:41
      o mnie mówicie ?
      • Gość: EDEK Nie podszywaj sie antysemito ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:09
        • Gość: Andzela Re: Nie podszywaj sie antysemito ! IP: *.bazapartner.pl 23.06.07, 15:11
          Kurka to ktory to Edward co ?
    • Gość: zenek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:24
      Edki to porzadne chłopy, jak moze nie pić w ropbocie ?
      • Gość: EDEK Antysemici !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 18:38
      • Gość: Q2 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 19:27
        Lubię EDKA to porządnu chłop.
    • Gość: pyt. Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:32
      a chleje ?
      • Gość: Q2 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 19:41
        Jak myslisz jest OK! Wypić wypije ico nieco to i tamto!
        • Gość: zona.pijaka Re: Kim jest EDEK? IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 19:57
          Kim jest Edek?
          To syn kuta.sa
          • xxtoja Re: Kim jest EDEK? 23.06.07, 20:03
            Gość portalu: zona.pijaka napisał(a):

> Kim jest Edek?
            > To syn kuta.sa

kuź.wa przeczytałam, Ty jestes podrywana, hoho, albo ja sie spiłam
            • Gość: EDEK Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:33
              Kolka Rozancowego Zosi Samosi.
              • Gość: c8 Re: Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 20:35
                pieprz się paranoiku
                • Gość: gupek Re: Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.chello.pl 23.06.07, 20:43
                  Ja Wy się ku#$%a wyrażacie.
                  Bóg nakazał miłować bliźniego.
                  Ja Was miłuję, szczególnie dziewczyny, :-)
                  • Gość: EDEK Nie moge sie piep..rzyc bo nie siegne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:45
                • Gość: zona.pijaka Re: Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 20:47
                  Gość portalu: c8 napisał(a):
                  > pieprz się paranoiku

No dobra, przepraszam. Skoro Cię kuta.s nie zrobił, to co? Nawet listonosz,
                  śmieciarz, roznosiciel mleka - też miał kuta.sa
                  • Gość: gupek Re: Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.chello.pl 23.06.07, 20:51
                    Może on się rozmnaża poprzez pączkowanie?
                    Albo rodzicielka usiadła na zbrukanej desce kloacznej i zajszła?
                    • Gość: zona.pijaka Nie trans tylko facet z dwoma hu.jami IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 20:53
                      Myślę że sam nam odpowiedział na twoje pytanie, kim jest Edek?
                      • xxtoja Re: Nie trans tylko facet z dwoma chu.jami 23.06.07, 21:05
                        przez ch się pisze.
    • Gość: gupek EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 20:46
      Jak w końcu rozpoznać Edka, pośród tylu Edków.
      Czym się prawdziwy Edek wyróżnia?
      • Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 20:53
        Prawdziwy EDEK to przystojny chłop bezb uszczerku w w uzembieniu do tego w
        berecir z antenką.
        • Gość: zona.pijaka Re: EDEK? IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 20:55
          Gość portalu: c8 napisał(a):
          > Prawdziwy EDEK to przystojny chłop bezb uszczerku w w uzembieniu

Tak, "zemby" to on ma piękne, zwłaszcza siekacze.
          • Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 20:57
            Same dziwne osobniki piszom hyba na tym foróm, normalnie arz mi się hce żygnodź.
          • Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 20:58
            masz rację siekacze przypominające zajęczą wargę ha, ha ,ha
            • Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:00
              gupek spadaj z tego forum?
              • Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:01
                Chcesz, to ci spadnę na schaby!
                • Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:04
                  jakie Ty masz schaby paranoiku.
                  • Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:06
                    Zjeżdżaj stąd, ośla łąko!
                    • Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:07
                      Jesteś załosny Ty paranoiku - gupek
                      • Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:09
                        Milcz, bo każe cię wychłostać.
                        Nie rozmawiam ponadto z osobnikami o poziomie inteligencji porównywalnym z
                        szympansem koko.
                        • Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:15
                          Ty małpo - porównujesz mnie z szympansem koko - jesteż jak powiedziałem
                          paranoikiem i to żałosnym. Chłostanie nie jest w mojej naturze ale ale w tryby
                          to Ciebie bym wpioł ty gupku.
                          • Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:18
                            Widzisz, zbyt emocjonalnie podchodzisz do sprawy.
                            Podnieciłeś się. Zdenerwowałeś. Robisz byki. Twoje grube paluchy trzęsą ci się
                            nad klawiaturą.
                            Wpina się w dyby, a nie tryby, chciałem ciebie pouczyć.
                            Poczytaj trochę, zainteresuj się i zerwij z oglądaniem polskich telenowel, to
                            może zdobędziesz więcej rozumu i ogłady, ty mój Koko.
                            • Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:26
                              gupku jesteś jat ten deszcz którry padał przed chwilą, a jak słonce wyjdzie to
                              Ty w sen zapadniesz i ten wątek zapamiętasz glizdo padalcza.
                              • Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:28
                                Obraziłeś mnie tą glizdą.
                                Zrobię Ci sprawę.
                                • Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:31
                                  glupek glizdy są różne w porze dzienej podłużne - w porze nocnej pochmurne.
                                  • Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:33
                                    Zbieraj szmal na Caritas.
                                    Tego zażądam w procesie.
                                    Będziesz miał glizdy w portfelu.
                                    • Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:35
                                      Ty padalcu na Caritas nie dam ani grosza bo mnie porzucili w biedzie.
                                      • Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:36
                                        Wpłacisz na Caritas i wpłacisz na PCK.
    • Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 21:37
      koledzy,bez emocji,
      edek to ja
      • Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:40
        Dobrze EDZIU, że juz jesteś ten gupek mnie skarzy nie wiem dlaczego ?
        • Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:43
          Za glizdę i padalca.

Wytrzebię Ci kieszenie wraz z adwokatem do ostatniej złotówy.
          Będziesz wcinał glizdy i suszone padalce.
          • Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:52
            Heheheh.
            Zwieracze popuściły?
            Hehehehe.
      • Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:41
        Znowu jakiś fałszywy Edek.
        • Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:43
          gupek wyluzuj swoje emocje.
    • Gość: oki Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 21:58
      Wait for time not only act
      • Gość: EDEK Ten ktory sie podszywa to antysemita! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:00
        • Gość: gupek Re: Ten ktory sie podszywa to antysemita! IP: *.chello.pl 23.06.07, 22:03
          Edek pyka z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          • Gość: EDEK Ten co sie podszywa tez z NEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:06
            • Gość: c8 Re: Ten co sie podszywa tez z NEO IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:07
              To prowokacja UWAGA!
              • Gość: gupek Re: Ten co sie podszywa tez z NEO IP: *.chello.pl 23.06.07, 22:09
                Panowie, jesteście obserwowani.
                Założono wam już teczki.
                • Gość: c8 Re: Ten co sie podszywa tez z NEO IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:13
                  Ty już masz ps "gupek" nie wiesz he,he,he
    • Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:21
      edka sie nie obraza, leżycie, rezim podsłuchuje
      • Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:30
        EDEK nikt Ciebie nie oraża chyba, że gupek.
        • Gość: EDEK Spokojnie, sam jestem w strachu jakas dziwna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:35
          atmosfera sie wytworzyla... az zaliczylem wzwod. Zawsze tak mam jak cos wisi w
          powietrzu.
        • Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:35
          gupek to były kolo
          • Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:38
            jesteś pedałem ???
            • Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:42
              Miałem powiedzieć, skłonności homokceskualne, czy cvoś w tum ropdzaju?
            • Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 22:42
              Jesteś prosty.
              Idę na bardziej fascynujące zajęcie, niż rozmowa z Koko.
          • Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 22:38
            Co?
            • Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:44
              Jednak jesteś HOMO
    • Gość: Edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 10:34
      czy koledzy juz powstawali ?
      jest jeszcze kilka spraw do wyjasnienia
      • Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 24.06.07, 10:46
        Nawijaj!
        • Gość: karolina Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 24.06.07, 12:55
          Ja bardzo chętnie przyjrzę się tej rozmowie.. ale z pewnej - bezpiecznej -
          odległości :)
          • Gość: heniutek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 13:51
            taki cykor z ciebie ?
            • Gość: karolina Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 24.06.07, 14:12
              trochę tak :)

poza tym za dużo tu samców :))
              • Gość: EDEK Jakby co to ja dzisja po raz pierwszy cokolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:01
                wpisuje. Widze Karolina i Gupek juz wstali... jakos tak podejrzanie o mniej
                wiecej tej samej porze. Czyzby razem zasypiali i budzili sie? Syndrom susla?
                • Gość: gupek Re: Jakby co to ja dzisja po raz pierwszy cokolwi IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:03
                  Edek, skręciłbym Ci wora.
                  W imadle.
                  Ale ja dżentelmen. :-)
                  • Gość: EDEK Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:05
                    ze Karolina Cie zbajerowala na dobre, a jezeli i Twoj bajer doszedl do
                    Karoliny... to bedzie sie dzialo, albo juz sie dzialo ale nie wiem o tym.
                    • Gość: karolina Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:24
                      Edku - jest tak, jak pisał Gupek - aktualnie uczuciami porównywalny do miłosci
                      obdarzam małą, czarną istotkę, przedstawicielkę rasy Terier Szkocki :)

Bardzo proszę powstrzymać się przed pisaniem komentarzy, po których zrobi mi
                      się przykro ;)
                      • Gość: gupek Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:27
                        :-)
                        • Gość: karolina Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:31
                          haha - uważaj ;) co tutaj robisz ? Jest taki piękny dzień.Uciekaj na spacer -
                          ale już! ;)
                          • Gość: gupek Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:38
                            Nie!
                            Jutro kupie sobie psa.
                            Suczkę.
                            Będziemy razem chodzić - ja i piesek.
                            • Gość: karolina Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:52
                              :) ha! ale byłoby fajnie :))

ciekawe... jaki to byłby pies..gdyby był ? :)
                              • Gość: gupek Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:59
                                Wstyd się przyznać, ale uwielbiam małe psy.
                                Np. york, albo pudel.
                                Może być też kundel.
                                Nie jestem troglodyta i nie kupię amstafa, bo obronić się potrafię samodzielnie.
                                • Gość: karolina Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 16:21
                                  CO do Yorków...miałabym pewne obawy, że mogę tego mikro pieska pozbawić
                                  życia...

mały niekoniecznie oznacza kruchy ;)

Jesli kiedyś będziesz chciał pomóc bidzie ze schronu - wal do mnie jak w dym -
                                  ciągle szukam domów dla bezdomnych psiutków...
                                  • Gość: gupek Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 18:09
                                    Na razie muszę przygarnąć jakąś bezdomną niewiastę. heheheheh
                                    Z posagiem.
                                    • Gość: anzelm Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:36
                                      jak ma posag to nie jest bezdomna od dawna
    • Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:46
      współczuje drzewom jak obaj je zaczniecie olewać
      • Gość: EDEK Ja bym chcial miec pic burgera, dobrze sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:14
        nawalaja, mozna z takim wypic, ponarzekac na zly swiat, a w razie czego obroni.
        • Gość: gupek Re: Ja bym chcial miec pic burgera, dobrze sie IP: *.chello.pl 24.06.07, 20:18
          Edek. Kup se lepiej łasiczkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka