Gość: gupek IP: *.chello.pl 23.06.07, 10:18 Kim jest Edward, ps. EDEK? Prześmiewca? Prowokator? Wyszydzający zohydzacz? Agent? Proszę o sugestie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:44 Edek to ja, chcesz moze pobrac po ryju ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:59 nie chce walic nikogo po ryju bo moze oddac, a ja nie umiem sie bic i nie chce oberwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 11:03 To wreszcie kim jest Edek? Wali w ryj, czy nie? Bo ja walę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 11:06 Załóżcie klub gogo lub wzajemnego masowania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Transwestytom za porady dziekuje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 12:43 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > Załóżcie klub gogo lub wzajemnego masowania się. Chcesz, to ja mogę Ciebie pomasować. Znikną Ci cellulit, rozstępy i roponośne wykwity na plecach. Hehehehe. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:17 Jest takim samym pustostanem jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Mieeeetek Mieeeeetek Mieeeetek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Gupek, kiedys chcialem byc agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:21 No ale jak sie chcialem zwerbowac, to Pan werbujacy powiedzial, ze jestem zbyt spontaniczny, a poza tym nie wypada opowiadac wszystkim o swoich agenturalnych planach. A ja zaraz po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej opowiedzialem o tym wszystkim znajomym. Czlowiek byl mlody i gupi. Teraz bym powiedzial tylko szefowej w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK No moze jeszcze Pani w kiosku bo mnie kreci i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:22 specjalnie kupuje Nasz Dziennik bo ma pod lada i musi sie schylac i wtedy moge sobie popatrzec. Ale jakby sie dowiedziala ze jestem agentem, to mysle, ze w koncu wybralaby sie ze mna na pizze. Poki co odmawia. Mezem i dziecmi sie zaslania szelma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 12:41 Gość portalu: Mietek napisał(a): > Jest takim samym pustostanem jak Ty! Mietek. Może masz ochotę załapać się na przerwę na papierosa? Pomiędzy zębami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:32 Oj jakiś Ty groźny! Nie wiem jak Mietek ale ja chetnie bym Ci wyprostował facjatę forumowy gnomie! Idź postraszyć swoje chomiki, usztywnij daszek albo wypoleruj swój łańcuch z tombaku, buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:38 Gość portalu: Maxim napisał(a): > Oj jakiś Ty groźny! Nie wiem jak Mietek ale ja chetnie bym Ci wyprostował > facjatę forumowy gnomie! > Idź postraszyć swoje chomiki, usztywnij daszek albo wypoleruj swój łańcuch z > tombaku, buraku. Boże, jaki nieskomplikowany (to eufemizm) chłopczyk. Prawdziwi mężczyźni nie hodują chomików., ale co ty k....... wiesz o mężczyznach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:52 maxowi cos sie po.., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:55 pie#@8%#&* go w d#%^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 17:10 a moge ko%$^ć do w d*&^%ę? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.chello.pl 23.06.07, 18:24 Weź i go kop% w d#\>@ko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: To ja jestem prawdziwy EDEK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:08 do antysemitów nic nie mam ani do nikogo ale ty to co innego, podszywasz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ze wsi Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:54 U mnie jeden gość, który buduje mi dom ma na imię EDEK. Miły chłop i pracowty i nie pije w robocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:00 A może jeszcze Ci regularnie i nieodpłatnie czyści komin? Stąd to uwielbienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 14:41 o mnie mówicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Nie podszywaj sie antysemito ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzela Re: Nie podszywaj sie antysemito ! IP: *.bazapartner.pl 23.06.07, 15:11 Kurka to ktory to Edward co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:24 Edki to porzadne chłopy, jak moze nie pić w ropbocie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q2 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 19:27 Lubię EDKA to porządnu chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:32 a chleje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q2 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 19:41 Jak myslisz jest OK! Wypić wypije ico nieco to i tamto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Kim jest EDEK? IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 19:57 Kim jest Edek? To syn kuta.sa Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Kim jest EDEK? 23.06.07, 20:03 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > Kim jest Edek? > To syn kuta.sa kuź.wa przeczytałam, Ty jestes podrywana, hoho, albo ja sie spiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:33 Kolka Rozancowego Zosi Samosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 20:35 pieprz się paranoiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.chello.pl 23.06.07, 20:43 Ja Wy się ku#$%a wyrażacie. Bóg nakazał miłować bliźniego. Ja Was miłuję, szczególnie dziewczyny, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Nie moge sie piep..rzyc bo nie siegne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 20:47 Gość portalu: c8 napisał(a): > pieprz się paranoiku No dobra, przepraszam. Skoro Cię kuta.s nie zrobił, to co? Nawet listonosz, śmieciarz, roznosiciel mleka - też miał kuta.sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Zona.pijaka to transwestyta z Podworkowego IP: *.chello.pl 23.06.07, 20:51 Może on się rozmnaża poprzez pączkowanie? Albo rodzicielka usiadła na zbrukanej desce kloacznej i zajszła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Nie trans tylko facet z dwoma hu.jami IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 20:53 Myślę że sam nam odpowiedział na twoje pytanie, kim jest Edek? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Nie trans tylko facet z dwoma chu.jami 23.06.07, 21:05 przez ch się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 20:46 Jak w końcu rozpoznać Edka, pośród tylu Edków. Czym się prawdziwy Edek wyróżnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 20:53 Prawdziwy EDEK to przystojny chłop bezb uszczerku w w uzembieniu do tego w berecir z antenką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: EDEK? IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 20:55 Gość portalu: c8 napisał(a): > Prawdziwy EDEK to przystojny chłop bezb uszczerku w w uzembieniu Tak, "zemby" to on ma piękne, zwłaszcza siekacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 20:57 Same dziwne osobniki piszom hyba na tym foróm, normalnie arz mi się hce żygnodź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 20:58 masz rację siekacze przypominające zajęczą wargę ha, ha ,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:00 gupek spadaj z tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:01 Chcesz, to ci spadnę na schaby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:04 jakie Ty masz schaby paranoiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:07 Jesteś załosny Ty paranoiku - gupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:09 Milcz, bo każe cię wychłostać. Nie rozmawiam ponadto z osobnikami o poziomie inteligencji porównywalnym z szympansem koko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:15 Ty małpo - porównujesz mnie z szympansem koko - jesteż jak powiedziałem paranoikiem i to żałosnym. Chłostanie nie jest w mojej naturze ale ale w tryby to Ciebie bym wpioł ty gupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:18 Widzisz, zbyt emocjonalnie podchodzisz do sprawy. Podnieciłeś się. Zdenerwowałeś. Robisz byki. Twoje grube paluchy trzęsą ci się nad klawiaturą. Wpina się w dyby, a nie tryby, chciałem ciebie pouczyć. Poczytaj trochę, zainteresuj się i zerwij z oglądaniem polskich telenowel, to może zdobędziesz więcej rozumu i ogłady, ty mój Koko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:26 gupku jesteś jat ten deszcz którry padał przed chwilą, a jak słonce wyjdzie to Ty w sen zapadniesz i ten wątek zapamiętasz glizdo padalcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:28 Obraziłeś mnie tą glizdą. Zrobię Ci sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:31 glupek glizdy są różne w porze dzienej podłużne - w porze nocnej pochmurne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:33 Zbieraj szmal na Caritas. Tego zażądam w procesie. Będziesz miał glizdy w portfelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:35 Ty padalcu na Caritas nie dam ani grosza bo mnie porzucili w biedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:36 Wpłacisz na Caritas i wpłacisz na PCK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 21:37 koledzy,bez emocji, edek to ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:40 Dobrze EDZIU, że juz jesteś ten gupek mnie skarzy nie wiem dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:43 Za glizdę i padalca. Wytrzebię Ci kieszenie wraz z adwokatem do ostatniej złotówy. Będziesz wcinał glizdy i suszone padalce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:52 Heheheh. Zwieracze popuściły? Hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 21:41 Znowu jakiś fałszywy Edek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 21:43 gupek wyluzuj swoje emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 21:58 Wait for time not only act Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Ten ktory sie podszywa to antysemita! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Ten ktory sie podszywa to antysemita! IP: *.chello.pl 23.06.07, 22:03 Edek pyka z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Ten co sie podszywa tez z NEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: Ten co sie podszywa tez z NEO IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:07 To prowokacja UWAGA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Ten co sie podszywa tez z NEO IP: *.chello.pl 23.06.07, 22:09 Panowie, jesteście obserwowani. Założono wam już teczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: Ten co sie podszywa tez z NEO IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:13 Ty już masz ps "gupek" nie wiesz he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:21 edka sie nie obraza, leżycie, rezim podsłuchuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:30 EDEK nikt Ciebie nie oraża chyba, że gupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Spokojnie, sam jestem w strachu jakas dziwna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:35 atmosfera sie wytworzyla... az zaliczylem wzwod. Zawsze tak mam jak cos wisi w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:35 gupek to były kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:38 jesteś pedałem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:42 Miałem powiedzieć, skłonności homokceskualne, czy cvoś w tum ropdzaju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 23.06.07, 22:42 Jesteś prosty. Idę na bardziej fascynujące zajęcie, niż rozmowa z Koko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c8 Re: Kim jest EDEK? IP: *.globalconnect.pl 23.06.07, 22:44 Jednak jesteś HOMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 10:34 czy koledzy juz powstawali ? jest jeszcze kilka spraw do wyjasnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 24.06.07, 12:55 Ja bardzo chętnie przyjrzę się tej rozmowie.. ale z pewnej - bezpiecznej - odległości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniutek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 13:51 taki cykor z ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Kim jest EDEK? IP: *.chello.pl 24.06.07, 14:12 trochę tak :) poza tym za dużo tu samców :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Jakby co to ja dzisja po raz pierwszy cokolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:01 wpisuje. Widze Karolina i Gupek juz wstali... jakos tak podejrzanie o mniej wiecej tej samej porze. Czyzby razem zasypiali i budzili sie? Syndrom susla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Jakby co to ja dzisja po raz pierwszy cokolwi IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:03 Edek, skręciłbym Ci wora. W imadle. Ale ja dżentelmen. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:05 ze Karolina Cie zbajerowala na dobre, a jezeli i Twoj bajer doszedl do Karoliny... to bedzie sie dzialo, albo juz sie dzialo ale nie wiem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:24 Edku - jest tak, jak pisał Gupek - aktualnie uczuciami porównywalny do miłosci obdarzam małą, czarną istotkę, przedstawicielkę rasy Terier Szkocki :) Bardzo proszę powstrzymać się przed pisaniem komentarzy, po których zrobi mi się przykro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:27 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:31 haha - uważaj ;) co tutaj robisz ? Jest taki piękny dzień.Uciekaj na spacer - ale już! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:38 Nie! Jutro kupie sobie psa. Suczkę. Będziemy razem chodzić - ja i piesek. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:52 :) ha! ale byłoby fajnie :)) ciekawe... jaki to byłby pies..gdyby był ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:59 Wstyd się przyznać, ale uwielbiam małe psy. Np. york, albo pudel. Może być też kundel. Nie jestem troglodyta i nie kupię amstafa, bo obronić się potrafię samodzielnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 16:21 CO do Yorków...miałabym pewne obawy, że mogę tego mikro pieska pozbawić życia... mały niekoniecznie oznacza kruchy ;) Jesli kiedyś będziesz chciał pomóc bidzie ze schronu - wal do mnie jak w dym - ciągle szukam domów dla bezdomnych psiutków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.chello.pl 24.06.07, 18:09 Na razie muszę przygarnąć jakąś bezdomną niewiastę. heheheheh Z posagiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzelm Re: Po Twoich sklonnosciach do przemocy wnioskuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:36 jak ma posag to nie jest bezdomna od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Kim jest EDEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:46 współczuje drzewom jak obaj je zaczniecie olewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Ja bym chcial miec pic burgera, dobrze sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:14 nawalaja, mozna z takim wypic, ponarzekac na zly swiat, a w razie czego obroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Ja bym chcial miec pic burgera, dobrze sie IP: *.chello.pl 24.06.07, 20:18 Edek. Kup se lepiej łasiczkę. Odpowiedz Link Zgłoś