edek_szczecin1 03.07.07, 20:45 bez gupka tutaj nudno, jakies dretwe dowcipy, polityczne aluzje, przygaduchy, stroszenie piorek... ech gupek wracaj, rozruszaj towarzystwo, przewietrz forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gupek Re: a gdzie gupek? IP: *.chello.pl 03.07.07, 21:00 przecież jestem za tobą edek Odpowiedz Link Zgłoś
gupek.sz-n Re: cool! no to nie dalismy sie jelicie III forum 03.07.07, 22:02 Edek, to nie ja! Ten powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE IP: *.icm.edu.pl 04.07.07, 07:09 Nie mam do Was absolutnie nic chłopcy. Ale mam wrażenie że jesteście w sobie zakochani miłością jednopłciową. Gdybyście tak zechcieli w zaciszu domowym sam na sam uprawiać tą swoją miłość, te swoje fascynacje, lub na swoim forum (którego założenie wymaga inteligencji 7-mio latka) - byłabym szczerze wdzięczna. Ż.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE IP: *.kamiro.pl 04.07.07, 08:55 oooooj, miłość jest piękna, nie każ ludziom chować się z uczuciem po domach, bo świat będzie jeszcze bardziej ponury..... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE 04.07.07, 10:54 Jestes glupia i ksenofobiczna: Wszyscy uwielbiaja wychodzic ze swoimi uczuciami na ulice - katolicy afirmujac Boga, Jezuska, Maryche no i od biedy Jasia i Pawelka drugiego Pedaly swa milosc do siebie no i Ty, tez bezwstydnie, pokazujesz nam swoja glupote.. no coz, cena demokracji i Praw Czlowieka.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE 04.07.07, 11:05 przecież edek i gupek to ta sama osoba, nie skapnęliście się jeszcze? :D Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE 04.07.07, 11:12 z00ropa napisała: > przecież edek i gupek to ta sama osoba, nie skapnęliście się jeszcze? :D dawnośmy się skapnęli!tzn.oprócz żony,ale i ona zrozumie za jakiś miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
edek_szczecin1 Anamar, ales Ty nudna i zalosna... 04.07.07, 15:33 widac zes dawno chlopa nie miala, albo mialas nie tak jak chcialas, albo nie tego co chcialas... i teraz wylewasz tutaj zale pod plaszczykiem "blyskotliwych" ripost i "cietych" komentarzy. A wszystko przez to, ze Gupek Ciebie bajerowac nie chcial hehehe zalosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE IP: *.icm.edu.pl 04.07.07, 15:41 anamar napisała: > dawnośmy się skapnęli!tzn.oprócz żony,ale i ona zrozumie za jakiś miesiąc... Tos pedrylu mądrzejszy od samego woźnego, Albercika. Który mając wgląd o ich IP jednego z nich gnoi a drugiego nie. Z tym "mądrzejszy" oczywiście ironizuje - bo przy twoim stopniu inteligencji - mozesz uznać to za prawdę. Pedrylku. Odpowiedz Link Zgłoś
edek_szczecin1 Zono, czy mozesz mnie poinformowac kto tutaj jest 04.07.07, 15:48 gejem a kto nie? bo sie pogubilem. Z gory dziekuje i pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Zono, czy mozesz mnie poinformowac kto tutaj IP: *.icm.edu.pl 04.07.07, 15:55 edek_szczecin1 napisała: > gejem a kto nie? bo sie pogubilem. Z gory dziekuje i pzdr Kto duże wie i dużo pyta - ten krótko żyje. Odpowiedz Link Zgłoś