Dodaj do ulubionych

a gdzie gupek?

03.07.07, 20:45
bez gupka tutaj nudno, jakies dretwe dowcipy, polityczne aluzje, przygaduchy,
stroszenie piorek... ech gupek wracaj, rozruszaj towarzystwo, przewietrz
forum!
Obserwuj wątek
    • Gość: gupek Re: a gdzie gupek? IP: *.chello.pl 03.07.07, 21:00
      przecież jestem za tobą edek
      • edek_szczecin1 cool! no to nie dalismy sie jelicie III forum! 03.07.07, 21:01
        • gupek.sz-n Re: cool! no to nie dalismy sie jelicie III forum 03.07.07, 22:02
          Edek, to nie ja! Ten powyżej.
          • Gość: zona.pijaka szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE IP: *.icm.edu.pl 04.07.07, 07:09
            Nie mam do Was absolutnie nic chłopcy. Ale mam wrażenie że jesteście w sobie
            zakochani miłością jednopłciową. Gdybyście tak zechcieli w zaciszu domowym sam
            na sam uprawiać tą swoją miłość, te swoje fascynacje, lub na swoim forum
            (którego założenie wymaga inteligencji 7-mio latka) - byłabym szczerze
            wdzięczna.
            Ż.P.
            • Gość: selawi Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE IP: *.kamiro.pl 04.07.07, 08:55
              oooooj, miłość jest piękna, nie każ ludziom chować się z uczuciem po domach, bo
              świat będzie jeszcze bardziej ponury.....
            • swantevit Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE 04.07.07, 10:54
              Jestes glupia i ksenofobiczna:
              Wszyscy uwielbiaja wychodzic ze swoimi uczuciami na ulice - katolicy afirmujac
              Boga, Jezuska, Maryche no i od biedy Jasia i Pawelka drugiego
              Pedaly swa milosc do siebie
              no i Ty, tez bezwstydnie, pokazujesz nam swoja glupote..
              no coz, cena demokracji i Praw Czlowieka..
              (:-
              • z00ropa Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE 04.07.07, 11:05
                przecież edek i gupek to ta sama osoba, nie skapnęliście się jeszcze? :D
                • anamar Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE 04.07.07, 11:12
                  z00ropa napisała:

> przecież edek i gupek to ta sama osoba, nie skapnęliście się jeszcze? :D

dawnośmy się skapnęli!tzn.oprócz żony,ale i ona zrozumie za jakiś miesiąc...
                  • edek_szczecin1 Anamar, ales Ty nudna i zalosna... 04.07.07, 15:33
                    widac zes dawno chlopa nie miala, albo mialas nie tak jak chcialas, albo nie
                    tego co chcialas... i teraz wylewasz tutaj zale pod
                    plaszczykiem "blyskotliwych" ripost i "cietych" komentarzy. A wszystko przez
                    to, ze Gupek Ciebie bajerowac nie chcial hehehe zalosna.
                  • Gość: zona.pijaka Re: szerzeniu pedalstwa mówimy - NIE IP: *.icm.edu.pl 04.07.07, 15:41
                    anamar napisała:
                    > dawnośmy się skapnęli!tzn.oprócz żony,ale i ona zrozumie za jakiś miesiąc...

Tos pedrylu mądrzejszy od samego woźnego, Albercika. Który mając wgląd o ich IP
                    jednego z nich gnoi a drugiego nie.
                    Z tym "mądrzejszy" oczywiście ironizuje - bo przy twoim stopniu inteligencji -
                    mozesz uznać to za prawdę. Pedrylku.

• edek_szczecin1 Zono, czy mozesz mnie poinformowac kto tutaj jest 04.07.07, 15:48
                      gejem a kto nie? bo sie pogubilem. Z gory dziekuje i pzdr
                      • Gość: zona.pijaka Re: Zono, czy mozesz mnie poinformowac kto tutaj IP: *.icm.edu.pl 04.07.07, 15:55
                        edek_szczecin1 napisała:
                        > gejem a kto nie? bo sie pogubilem. Z gory dziekuje i pzdr

Kto duże wie i dużo pyta - ten krótko żyje.
                        • edek_szczecin1 Tyz prawda... moze nawet uratowales mi zycie? 04.07.07, 20:44
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka