Dodaj do ulubionych

Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni

IP: 81.190.124.* 11.07.07, 20:36
Wszystko ok tylko panie Kaczynski nie musial pan jeść w Meloniku bo przez
pana nie zjadlem kolacji. Niestety Borowcy mnie mnie nie wpościli:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Lehoo Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni IP: *.globalconnect.pl 11.07.07, 21:26
      Partia kurdupla przegrała w Szczecinie wybory, więc znalazł się na terenie w najlepszym razie obojętnym
      • tetlian Re: Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni 11.07.07, 21:35
        Premier to zawsze mówi to co myśli. Chyba...
      • Gość: Zbędny Re: Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:35
        Lehoo. Zwróć uwagę, że wielu znaczącyh polityków to jak piszesz kurduple. Co
        Rolexander czy Miller to koszykarze :-)
        • Gość: rolex Re: Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:12
          rozum na metry mierzą cymbały
          i Napoleon był mały...
    • Gość: gryfita Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni IP: 81.190.126.* 11.07.07, 21:51
      "Podczas wizyty w Świnoujściu premier zapewniał też, że Stoczni Szczecińskiej
      nie grozi bankructwo, mimo braku chętnych do jej kupna. "
      Czy to prawda? W naszej lokalnej prasie czytałem niedawno, że jest kilku
      chętnych na kupno Stoczni. Gdyby nie było chętnych, to byłoby fatalnie. Więc
      jak jest naprawdę? Zna ktoś prawdę? Nie chodzi mi o spekulacje.
      • pisuarro Re: że jest kilku chętnych 12.07.07, 02:23
        Pewnie znów są to "nieodpowiedni" chętni ;)
    • Gość: krencik GBUR IP: 83.168.108.* 11.07.07, 22:18
      WIDZIELIŚCIE KIEDYŚ, ŻEBY TEN CZŁOWIEK SIĘ UŚMIECHAŁ???
      Ciągle tylko skłóca, kłamie, mąci, nienawidzi.... Chciałbym kiedyś zapytać
      obiektywnego psychologa, jaką diagnozę by mu postawił. Na pewno jest to wynikiem
      urazów z dzieciństwa.....
      • henio56 obiecanki, cacanki, a głupiemu radość 11.07.07, 22:19
        nikt o zdrowych zmysłach na PiSdzielców nie głosował.
      • Gość: perla miły człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:21
        Uśmiechał się dzisiaj bardzo serdecznie. Z wielką serdecznością podszedł do
        pani rektor WSSU (nie pamiętam nazwiska) i przywitał się z nią. Ten człowiek ma
        przyzwoitość i dobro wypisane na twarzy. I wielkie poświęcenie dla Polski.
        • beatrix13 Re: miły człowiek 11.07.07, 22:22
          a ojciec dyrektor wygląda jak anioł:)
          no i ten świstak do kompletu
          • Gość: perla Re: miły człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:23
            Nie rozumiem? Czy była pani na spotkaniu z panem premierem?
          • Gość: gryfita Re: miły człowiek IP: 81.190.126.* 12.07.07, 11:33
            Brawo "beatrix13". Lepiej ująć się nie da :-).
        • Gość: zed Re: miły człowiek IP: 89.19.78.* 12.07.07, 00:57
          ja tam widze w tych oczach tylko nienawisc. a na twarzy tylko gniew.
        • Gość: gryfita Re: miły człowiek IP: 81.190.126.* 12.07.07, 11:43
          "Perla" poza tym bardzo cię proszę zostaw prof. Lubińskiego w spokoju. On wie
          co robić i nie potrzebuje poparcia "mocherów". Choć może się mylę:-)
          • Gość: real Re: miły człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:52
            Prof.Lubińskiego to ty zostaw w spokoju. Pan Profesor nie rozgranicza ludzi na
            moherów i czerwonych. Pan Profesor szanuje każdego człowieka, w którego genach
            nie znajduje śladu kanalii. I mogę cię zapewnić, że Pan Profesor doskonale
            potrafi rozróżnić "gen kanalii". Może kiedyś dostanie za to Nobla, pod
            warunkiem, że kanalie tego nie utrącą :)
    • Gość: perla Kaczyński jest wybitny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:19
      Pan premier pięknie móiwł o Szczecinie. Podkreślił, że stare środowiska naukowo-
      kulturalne w kilku miastach warto przewietrzyć a w takie miasta jak Szczecin
      wpuścić świeże powietrze. Poza kilkoma zatęchłymi ośrodkami powinny powstawać
      nowe, oparte na takich ludziach jak np. prof. Lubiński. I w tych nowych
      ośrodkach potrzebe jest także wsparcie czegoś więcej niż materii, wsparcie
      ducha czyli kultury. Nie byłam wielką zwolenniczką Kaczyńskiego, ale po jego
      dzisiejszym wystąpieniu na spotkaniu z ludźmi kultury, zrozumiałam, że on
      naprawdę poważnie podchodzi do Polski. To wybitny polityk.
      • marta.uparta Re: Kaczyński jest wybitny 11.07.07, 22:23
        fatalne zaurocznie;)
        • Gość: perla Re: Kaczyński jest wybitny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:27
          Raczej uczciwa ocena człowieka. Po prostu cieszę się, że miałam okazję spotkać
          pana premiera, bo pozwoliło mi to wyrobić sobie własny osąd, a nie kierować się
          tylko oceną poprzez media.
          • Gość: stefanwaldek Re: Kaczyński jest wybitny IP: *.teleton.pl 12.07.07, 01:12
            A jak wyglądało to spotkanie? Możesz coś więcej zdradzić? Cmoknął w mankiet?
      • Gość: kmicic Bzdury-kaczóry IP: *.chello.pl 12.07.07, 01:55
        Podkreślił, że stare środowiska naukowo
        > -
        > kulturalne w kilku miastach warto przewietrzyć a w takie miasta jak Szczecin
        > wpuścić świeże powietrze. Poza kilkoma zatęchłymi ośrodkami powinny powstawać
        > nowe, oparte na takich ludziach jak np. prof. Lubiński.

1. Lubiński to właśnie stare środowisko naukowe, facet zbliża sie szybkimi
        kroczkami do sześćdziesiątki.

2. Och! 1 scena 50 tys. mieszkańców?! To chyba musimy eksportować do stolycy
        nie tylko nasze cegły, nasze pomniki i naszych politykierów (od Liberadzkiego i
        Balazsa przez Komołowskiego, Lubińską i Piechotę po Napieralskiego,
        Wiecheckiego i Brudzińskiego), ale także nasze teatry. W Szczecinie działa
        obecnie ok. 10 scen, co w przeliczeniu na mieszkańców daje proporcję 1/39 tys.

3. Znowu karła oszukali... Ma niefart - albo mu kłamie Ryziol, albo Lepper,
        albo własne przydupasy partyjne...
      • Gość: gryfita Re: Kaczyński jest wybitny IP: 81.190.126.* 12.07.07, 11:39
        Boże, "perla" dlaczego tak jesteś podatna na indokrynację? Przecież to człowiek
        z przerostem ambicji, który razem z bratem wstyd przynoszą Polsce. A mówią, że
        naiwynych ludzi jest coraz mniej. Ręce załamać :-(. Po tym co Kaczyńscy robią i
        zrobili dla Polski do tej pory ich oceniaj, a nie po jakimś kolejnym
        przewrotnym i pod publiczkę wystąpieniu.
    • Gość: antyK Panie Premierze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:01
      Proponuję, aby CBA zajęło się sprawą bardzo ważną dla mieszkanców naszego
      miasta. Może się okazać, że prezydent Krzystek jest przestępcą!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=65553591&a=65764056
    • pisuarro Re: Premier o tunelu 12.07.07, 02:27
      Przecież ten tunel to ekonomiczna bzdura

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=65769868&a=65769868
    • Gość: SPQR Szwoleżerów w Szczecinie IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.07, 09:10
      Ta, kawlkada samochodów rządowych i prominentnych polityków PiS zablokowała na
      ponad 3 godziny ulicę Szwoleżerów.
      Ani przejechać ani pójść do domu bo policja legitymowała lub wyganiała.
      Widocznie Nasz Przywódca obawiał się uścisków i wiwatów tłumów ( pielęgniarek,
      lekarzy, nauczycieli, rodziców itp. )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka