Gość: dasn IP: 81.190.124.* 11.07.07, 20:36 Wszystko ok tylko panie Kaczynski nie musial pan jeść w Meloniku bo przez pana nie zjadlem kolacji. Niestety Borowcy mnie mnie nie wpościli:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lehoo Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni IP: *.globalconnect.pl 11.07.07, 21:26 Partia kurdupla przegrała w Szczecinie wybory, więc znalazł się na terenie w najlepszym razie obojętnym Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni 11.07.07, 21:35 Premier to zawsze mówi to co myśli. Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:35 Lehoo. Zwróć uwagę, że wielu znaczącyh polityków to jak piszesz kurduple. Co Rolexander czy Miller to koszykarze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolex Re: Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:12 rozum na metry mierzą cymbały i Napoleon był mały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Premier o tunelu, stoczni i nowej uczelni IP: 81.190.126.* 11.07.07, 21:51 "Podczas wizyty w Świnoujściu premier zapewniał też, że Stoczni Szczecińskiej nie grozi bankructwo, mimo braku chętnych do jej kupna. " Czy to prawda? W naszej lokalnej prasie czytałem niedawno, że jest kilku chętnych na kupno Stoczni. Gdyby nie było chętnych, to byłoby fatalnie. Więc jak jest naprawdę? Zna ktoś prawdę? Nie chodzi mi o spekulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: że jest kilku chętnych 12.07.07, 02:23 Pewnie znów są to "nieodpowiedni" chętni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krencik GBUR IP: 83.168.108.* 11.07.07, 22:18 WIDZIELIŚCIE KIEDYŚ, ŻEBY TEN CZŁOWIEK SIĘ UŚMIECHAŁ??? Ciągle tylko skłóca, kłamie, mąci, nienawidzi.... Chciałbym kiedyś zapytać obiektywnego psychologa, jaką diagnozę by mu postawił. Na pewno jest to wynikiem urazów z dzieciństwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 obiecanki, cacanki, a głupiemu radość 11.07.07, 22:19 nikt o zdrowych zmysłach na PiSdzielców nie głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perla miły człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:21 Uśmiechał się dzisiaj bardzo serdecznie. Z wielką serdecznością podszedł do pani rektor WSSU (nie pamiętam nazwiska) i przywitał się z nią. Ten człowiek ma przyzwoitość i dobro wypisane na twarzy. I wielkie poświęcenie dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: miły człowiek 11.07.07, 22:22 a ojciec dyrektor wygląda jak anioł:) no i ten świstak do kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perla Re: miły człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:23 Nie rozumiem? Czy była pani na spotkaniu z panem premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Re: miły człowiek IP: 81.190.126.* 12.07.07, 11:33 Brawo "beatrix13". Lepiej ująć się nie da :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: miły człowiek IP: 89.19.78.* 12.07.07, 00:57 ja tam widze w tych oczach tylko nienawisc. a na twarzy tylko gniew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Re: miły człowiek IP: 81.190.126.* 12.07.07, 11:43 "Perla" poza tym bardzo cię proszę zostaw prof. Lubińskiego w spokoju. On wie co robić i nie potrzebuje poparcia "mocherów". Choć może się mylę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: miły człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:52 Prof.Lubińskiego to ty zostaw w spokoju. Pan Profesor nie rozgranicza ludzi na moherów i czerwonych. Pan Profesor szanuje każdego człowieka, w którego genach nie znajduje śladu kanalii. I mogę cię zapewnić, że Pan Profesor doskonale potrafi rozróżnić "gen kanalii". Może kiedyś dostanie za to Nobla, pod warunkiem, że kanalie tego nie utrącą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perla Kaczyński jest wybitny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:19 Pan premier pięknie móiwł o Szczecinie. Podkreślił, że stare środowiska naukowo- kulturalne w kilku miastach warto przewietrzyć a w takie miasta jak Szczecin wpuścić świeże powietrze. Poza kilkoma zatęchłymi ośrodkami powinny powstawać nowe, oparte na takich ludziach jak np. prof. Lubiński. I w tych nowych ośrodkach potrzebe jest także wsparcie czegoś więcej niż materii, wsparcie ducha czyli kultury. Nie byłam wielką zwolenniczką Kaczyńskiego, ale po jego dzisiejszym wystąpieniu na spotkaniu z ludźmi kultury, zrozumiałam, że on naprawdę poważnie podchodzi do Polski. To wybitny polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perla Re: Kaczyński jest wybitny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:27 Raczej uczciwa ocena człowieka. Po prostu cieszę się, że miałam okazję spotkać pana premiera, bo pozwoliło mi to wyrobić sobie własny osąd, a nie kierować się tylko oceną poprzez media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanwaldek Re: Kaczyński jest wybitny IP: *.teleton.pl 12.07.07, 01:12 A jak wyglądało to spotkanie? Możesz coś więcej zdradzić? Cmoknął w mankiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Bzdury-kaczóry IP: *.chello.pl 12.07.07, 01:55 Podkreślił, że stare środowiska naukowo > - > kulturalne w kilku miastach warto przewietrzyć a w takie miasta jak Szczecin > wpuścić świeże powietrze. Poza kilkoma zatęchłymi ośrodkami powinny powstawać > nowe, oparte na takich ludziach jak np. prof. Lubiński. 1. Lubiński to właśnie stare środowisko naukowe, facet zbliża sie szybkimi kroczkami do sześćdziesiątki. 2. Och! 1 scena 50 tys. mieszkańców?! To chyba musimy eksportować do stolycy nie tylko nasze cegły, nasze pomniki i naszych politykierów (od Liberadzkiego i Balazsa przez Komołowskiego, Lubińską i Piechotę po Napieralskiego, Wiecheckiego i Brudzińskiego), ale także nasze teatry. W Szczecinie działa obecnie ok. 10 scen, co w przeliczeniu na mieszkańców daje proporcję 1/39 tys. 3. Znowu karła oszukali... Ma niefart - albo mu kłamie Ryziol, albo Lepper, albo własne przydupasy partyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Re: Kaczyński jest wybitny IP: 81.190.126.* 12.07.07, 11:39 Boże, "perla" dlaczego tak jesteś podatna na indokrynację? Przecież to człowiek z przerostem ambicji, który razem z bratem wstyd przynoszą Polsce. A mówią, że naiwynych ludzi jest coraz mniej. Ręce załamać :-(. Po tym co Kaczyńscy robią i zrobili dla Polski do tej pory ich oceniaj, a nie po jakimś kolejnym przewrotnym i pod publiczkę wystąpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyK Panie Premierze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:01 Proponuję, aby CBA zajęło się sprawą bardzo ważną dla mieszkanców naszego miasta. Może się okazać, że prezydent Krzystek jest przestępcą! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=65553591&a=65764056 Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Premier o tunelu 12.07.07, 02:27 Przecież ten tunel to ekonomiczna bzdura forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=65769868&a=65769868 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPQR Szwoleżerów w Szczecinie IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.07, 09:10 Ta, kawlkada samochodów rządowych i prominentnych polityków PiS zablokowała na ponad 3 godziny ulicę Szwoleżerów. Ani przejechać ani pójść do domu bo policja legitymowała lub wyganiała. Widocznie Nasz Przywódca obawiał się uścisków i wiwatów tłumów ( pielęgniarek, lekarzy, nauczycieli, rodziców itp. ) Odpowiedz Link Zgłoś